karolek_lat_9ipol 25.09.05, 20:59 PIS jak na razie prowadzi,czyli nie wszystko jeszcze stracone. jedyny minus to jak na razie 5,9% PSL-u, brrr...nie cierpie tej...partii. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_zielonagora Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.05, 21:06 Prowadzi, ale nieznacznie hehe wręcz porównywalnie z PO, a wg mnie z PiS i tak ktoś wejdzie z ZG, podobnie SLD, PSL, Samoobrona i LPR (zwłaszcza te trzy ostatnie partie popierały ZG), czyżby do tego doszła jeszcze teraz PO? Zobaczymy. Wg mnie nowy układ polityczny nie jest korzystny bo sytuacja polityczna nie będzie stabilna. A co do ciebie karolku, to się jeszcze nie podniecaj, żebyś później nie obudził się z ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.05, 21:09 Chyba w PiSuarze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.05, 21:17 ależ oczywiscie marcin że nie podniecam sie przed czasem ,ale mogło być o wiele gorzej dla Gorzowa przecież. PO u władzy plus reszta bestialskich siepaczy i szykowała sie rzeź spokojnych ludzi przez głodnych krwi hunów przecież... jedyny minus to jak na razie 5,9% PSL-u, brrr...nie cierpie tej...partii. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunon Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:22 mam nadzieje ze ktoś z zielonogórsiej PO chociaz wejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.05, 21:25 To raczej jest pewne, ja mam tylko nadzieję że ktoś z naszego miasta z PiS wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.05, 21:26 Jeśli chodzi o PO to Gorzów nie miał silnych przedstawicieli na liście, dlatego założę się że tam więcej osób głosowało na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.05, 22:10 jak na razie nie jest tak źle jak mogło sie wydawać dla Gorzowa. zobaczymy ilu naszych jeszcze wejdzie. oby jak najwięcej ,bo siepacze juz ostrzą kosy ... buhahahahhahahaa pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goszufek Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.05, 22:19 marcin_zielonagora napisał: > Jeśli chodzi o PO to Gorzów nie miał silnych przedstawicieli na liście, dlatego założę się że tam więcej osób głosowało na PiS. To prawda. Na liście PO nie znaleźliśmy ani jednego znanego mi nazwiska. Dlatego nasza sportowa ferajna oddała 9 głosów na kandydatów PiS. A niech tam. Dajmy im szansę. Obaczem, co zdziałają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:09 Chyba pomyliłeś fora dyskusyjne... BTW. Marcinkiewicz z PISu wejdzie na bank do Sejmu, tzn. przyszły minister edukacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.05, 22:39 A SLD lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.05, 23:24 jak podają media ,Kczyński sie waha i premierem zostanie być może KAZIMIERZ MARCINKIEWICZ Z GORZOWA !!!!!!!!!!1 drżyjcie więc zychy i reszta przewalaczy,sprawiedliwość nadciąga !!!!!!! buhahahahahhahahahaha pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.09.05, 23:30 Ojjjj karolek karolek ty pokory sie nigdy nie nauczysz:) Juz raz sie odgrazales jak to niby kazio i jacek za nasze tylki sie wezma i co?????:) Nie odgrazaj sie tak, co to wszyscy z piS byli z gorzowka????? Martw sie lepiej o wynik SLD ktore tu zawsze mialo poparcie. Wynik pisu w kraju nie odzwierciedla jego wyniku tutaj w czerwonej Lubuskiej!!!!! Wiec uspokuj sie fanatuku. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.05, 23:46 ooo...,zg sie pojawił. na pewno siedzisz czerwony jak indor ze złości i na siłe sie pociszasz ,sącząc tanie wineso i wypisując bzdury. nie martw sie chłopie ,sprawiedliwość nie rychliwa ale sprawiedliwa. uzbiera sie pare wagonów przewalaczy z waszej wiochy ,ktorzy zasilą i tak juz przepełnione polskie więzienia o zaostrzonym rygorze. nie martw sie,podeśle im pare worków cebuli żeby nie pozdychali z głodu i nie wyschli zanadto... buhahahahhahahhaha pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.09.05, 23:54 Nie wiem o czym ty do mnie mowisz czlowieczku... Ja sam glosowalem na PiS wiec nie martwie sie. To ze PO ma maly wynik to nawet i oki. Wejda tylko silne osoby z ZG PsL wchodzi twoj ulubuieniec ZYCH :) buhahaha slD napewno bedzie mailo dobry wynik tutaj i ktos z ZG wchodzi. LpR i Samoogrona to juz tylko z ZG ludziska Wiec zapowiada sie calkiem calkiem Ale oczywiscie na wyniki trzeba poczekac a ja nieomieszkam cytowac twoich wypowiedzi jak skamlace gorzowiaczki benda wymyslac ze zielonogorzanie to Zlooo PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podatnik Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.09.05, 23:38 Nie chodzi o to czy ktoś, te psl cierpi, czy nie, tylko o to że oni postrzegani są przez opinię publiczną jako partia stołkowa, szczególnie w agencjach rządowych resortu rolnictwa (przykład - artykuł w Puls: Giełda kolesiów - www.puls.ctinet.pl/), którym zawładnęli w sposób niezrozumiały i wydaje im się, że raz na zawsze. Czas na radykalne zmiany właśnie w tym resorcie, a także w resorcie finansów, szczególnie w lubuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf.wł/ Jednak PO wygrało w Lubuskiem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:31 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urna Re: Jednak PO wygrało w Lubuskiem ! IP: 62.87.178.* 26.09.05, 00:43 Mapka wyników za TVN wybory.tvn24.pl/_i/wyniki/2000wojewodztwa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunky Więcej posłów z ZG...:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:47 Na szczęście wiecej posłów będzie z Zielonej Góry i miast nam przyjaznych. Gorzów to zawsze była wiocha z ogromnymi ambicjami i zapędami wręcz dyktatorskimi. Fakt, że Marcinkiewicz teraz "porządzi" ale w sumie wszystko zależy od naszych posłów i proszę nie pozwólcie tym barbarzyńcom z Gorzowa dyktować nam warunki! POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Więcej posłów z ZG...:))) IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 00:51 Zobaczymy... Jakis szaber z gorzowka bedzie (tak jak karolek juz pisal) ale mysle ze PO przypilnuje. jestem ciekaw ile bedzie mandatow w woj z: PiS PO SLD - brrrrrrr LPR Samoobrony PSL - tu chyba jeden Zych Jak ktos wie to prosze o info PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podatnik Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 08:30 www.puls.ctinet.pl/ PULS nr 9 (85) wrzesień 2005 - Giełda kolesiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urna Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.87.178.* 26.09.05, 09:24 Prognoza podziału mandatów dla naszego woj. wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/M/8.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 23:13 Przepraszam.......... Gdzie jest nasz chlopczyk ktory POKORY nie nauczy sie nigdy czli KAROLEK?????????????????:) hahah hahaa hahahaha PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: PIS Prowadzi.Gorzów Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:21 Czy Karolek odszczeka to co napisał o dominacji gorzowa nad zg w wyborach? a tak byłoby milutko. Odpowiedz Link Zgłoś
hirro zdajecie sobie sobie sprawę,że rozmawiacie 02.10.05, 19:50 Gość portalu: as napisał(a): > Czy Karolek odszczeka to co napisał o dominacji gorzowa nad zg w wyborach? a ta > k > byłoby milutko. z markiem p?-wiec nie podskakujcie buraki -z adminem gadacie:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwisia Re: zdajecie sobie sobie sprawę,że rozmawiacie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.10.05, 19:53 czy może pan wyjaśnić o co chodzi z tymi burakami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: zdajecie sobie sobie sprawę,że rozmawiacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:56 no i co z tym odszczekaniem fałszywej dominacji gorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: zdajecie sobie sobie sprawę,że rozmawiacie IP: *.ztpnet.pl 02.10.05, 22:18 Dajcie mu juz spokuj. To biedny zakompleksiony chlopczyk, ktory nie raz grozil,cieszyl sie przedwczesnie a potem plakal cala noc walac glowa w sciane i krzyczac "jak ja nienawidze tych falubazow" po czym jego biedna matka wzywala pogotowie. POKORY chlopiec ten nigdy sie nie nauczy to co dopiero HONORU, ktorego tak bardzo w gorzowku brakuje... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś