Dodaj do ulubionych

Zielonogórscy debiutanci w Sejmie

20.10.05, 08:37
A czego sie Pani Bukiewicz spodziewała Holiday Inn Hotels, proszę Pani mit o
tym skromnym hotelu narastał z braku niewiedzy tych, którzy tego nie widzieli
na zywo. To bardzo skromny hotel.
Obserwuj wątek
    • Gość: L Re: Zielonogórscy debiutanci w Sejmie IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.10.05, 10:48
      > mit o tym skromnym hotelu narastał z braku niewiedzy tych, którzy tego nie
      > widzieli na zywo.

Brak niewiedzy? Ja bym chcial miec brak niewiedzy. Ty tez zasiadasz w lawie?..
      • Gość: kris Re: Zielonogórscy debiutanci w Sejmie IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 20.10.05, 15:02
        Nie trzeba zasiadać w ławie aby wiedziec jak tam jest w rzeczywistości.
        Wystarczy tam być kilka razy.
        Pozdrawiam
        • Gość: L Re: Zielonogórscy debiutanci w Sejmie IP: *.range81-157.btcentralplus.com 20.10.05, 15:05
          Uzyj glowy.
    • Gość: jhg Re: Zielonogórscy debiutanci w Sejmie IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.05, 11:24
      Wąskie łóżka.Póżny Gierek.
      • Gość: druchBoruch Re: Zielonogórscy debiutanci w Sejmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:35
        jakieś seksualne aluzje? he he he

kiss
        kiss
    • Gość: zuza Inteligencja posel Bukiewicz IP: *.orange.pl 20.10.05, 20:22
      To ze Bukiewicz ma problemy ze skoordynowaniem przyciska z podniesieniem reki
      mnie nie dziwi. O jej inteligencji kraza cala legendy. Czekam, az ja ujrze po
      raz pierwszy w publicznej debacie. Niezly kabaret sie zapowiada:)))
    • fars Re: Zielonogórscy debiutanci w Sejmie 20.10.05, 20:47
      Dlaczego w Polsce jest jak jest ? Bo Polacy nie potrafią uszanować awansu
      innych, nie pogratulują, nie docenią - potrafią tylko docinać, oczerniać i
      złorzeczyć. Sami często nie odnoszac większych sukcesów.
      A ja serdecznie gratuluję wszystkim bez wyjątku naszym posłom, bądźcie dzielni
      i wytrwali, to na Was glosowaliśmy i pokażcie, że słusznego wyboru dokonaliśmy,
      powodzenia :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka