Dodaj do ulubionych

..............................KWA CHU WRACAJ TU !!!

09.11.05, 11:35
A nie wozisz sie za nasze pieniądze po świecie . Pomóż nam sprzątać śmietnisko
w Polsce ktore zrobili twoi koledzy pod twoją opieką . Jak chcesz odwiedzac
swoich sprzymierzńców z którymi sie bawisz w wojenke to chodz do nich pieszo
albo płyń kajakiem , ale od naszych pieniędzy ŁAPY PRECZ !!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: CHi CHong Re: ..............................KWA CHU WRACAJ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 11:58
      Dowiedzcie się czy podarowane teczki od kwacha dla pistoletów były produkcji
      polskiej
    • Gość: Jurek Re: ..............................KWA CHU WRACAJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.05, 12:16
      Wstydu ten człowiek nie ma. Pierdział w stołek przymykając oko jak jego kolesie
      rozwalali naszą ojczyznę, a teraz za naszą kasą wycieczki pożegnalne sobie
      urządza.
      • Gość: eki Re: Prezydent Kwaśniewski IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.05, 12:37
        Żeby tylko Kaczor zrobił półowe tego co prezydent Kwaśniewski to będzie i tak
        dobrze.Pamiętajmy ze Polacy go wybrali na podwójną kadencje.Wygrał
        przytłaczającą różnicą głosów i nie uciekał się do tanich chwytów Kaczyńskiego
        nie wmawiał wyborcom populizmu,nie bazował na ciemnocie ludzkiej.
        • Gość: Pasterz w czerni Re: Prezydent Kwaśniewski IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:41
          Ja tam do niego nic nie mam ale otoczył sie czarnymi owcami a to mówi za
          wszystko ...
        • Gość: Jurek Re: Prezydent Kwaśniewski IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.05, 12:47
          Same kłamstwa. Dla Polski nic nie zrobił dobrego, on ogólnie mało robił. W
          dodatku z tego co pamiętam to w pierwszej kadencji wygrał z Wałęsą o jedyne
          1.cośtam procenta, później po prostu udało mu się skłócić wszystkich i tak już
          zostało.
          Mam nadzieję, że zrobią dla niego specjalną komisję. Jego koledzy np.
          Siemiątkowski już w prokuraturze niemal mieszkają:)))
          • Gość: eki Re: Prezydent Kwaśniewski IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.05, 13:13
            Kwaśniewski kraj nie dzielił tak jak Kaczor.Szukał tego co nas łączy.O dziwo
            wszyscy jego krytycy Kaczyński czy Tusk popierają jego kandytature do różnych
            organizacji międzynarodowych.Wszyscy politycy nawet ci z prawej strony
            Kaczyński ,Tusk ,Giertych doceniają jego polityke i zangażowanie w sprawie
            Ukrainy.Był prezydentem umiarkowanym gotowym do mediacji.Nie był nastawiony
            wrogo czy nie przyjażnie do naszych sąsiadów /Rosja,Niemcy/czego nie można
            powiedzieć o Kaczyńskim jego stosunek do tych krajów to będzie nasza wszystkich
            porażka.
            • Gość: Jurek Re: Prezydent Kwaśniewski IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.05, 13:30
              To czego szukał dowiemy się po przyszłych śledztwach.
              A co polityki zagranicznej, to był zwykłym mięczakiem, co nie przyniosło
              naszemu krajowi żadnych korzyści, a nawet zaszkodziło, gdyż przestaliśmy być
              poważani na świecie i musieliśmy przełykać takie rzeczy jak zniewagę podczas
              obchodów rocznicy wojny w Moskwie.
              Co do polityki zagranicznej to musi być ona jasna, twarda i mądra, przykłady:
              1. Kwaśniewski wysyła polskie wojska do Iraku, pomijam kwestię czy zgodnie z
              prawem, gdyż najprawdopodobniej nie. Co zyskaliśmy? - od USA - nic, w Europie
              wrogie nastawienie do nas. Straciliśmy kupę kasy i życie kilku Polaków.
              1. Tusk jedzie na Białoruś i manifestuje tam nie wiadomo po co i w czyim
              interesie (USA?). Co zyskaliśmy? - wroga na wschodzie!
              2. Kaczyński liczy konkretne straty, jakie poniosła Warszawa i wystawia
              potencjalny rachunek w dolarach Niemcom. Co zyskaliśmy? - skończyły się coraz
              głośniejsze roszczenia Niemców!
            • Gość: Ania Re: Prezydent Kwaśniewski IP: 195.175.37.* 09.11.05, 13:49
              Oj komuszku, Kaczor nikogo nie dzieli, gdyż jeszcze nie zaczął urzędować. Takie
              brednie będziesz mógł wypisywać od końca grudnia...
              A na Ukrainie kandydowało dwóch tobie podobnych komuszków. Kwach stanął po tej
              stronie, po której mu Stany kazały, niekoniecznie był to kandydat
              korzystniejszy dla Polski, gdyż jest to ukraiński nacjonalista apelujący w
              kampani o odebranie wielu praw mniejszościom narodowym w tym Polakom!
              • Gość: eki Re: Prezydent Kwaśniewski IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.05, 15:09
                Komuszkiem nie jestem bo nigdy na Kwaśniewskiego nie głosowałem.Zgadza się
                Kaczyński nie jest jeszcze prezydentem ale dał sie poznać jako polityk
                konfliktowy.To jego pomysł żeby nazwać warszawskie rono im.Dudajewa dla nas to
                nie bohater nic dla naszego kraju nie zrobił a dla Rosjan terorysta pierwszego
                formatu trochę natłukł im żołnierzy i nie tylko.Co na tym zyskaliśmy Rosjanie w
                odwecie ustanowili nowe święto państwowe rocznice wypędzenia Polaków z
                Moskwy.Jeżeli natomiast chodzi o wysłanie Polskich żołnierzy do Iraku to
                Kaczyński jest bardziej proamerykański niż Kwaśniewski i podejrzewam że nasi
                chłopcy tak szybko nie wrócą.Jest nieprawdą że dzięki Kaczyńskiemu roszczenia
                Niemców zmalały one nigdy nie były aprobowane na Niemieckim najwyższym
                szczeblu.Poprostu Niemcy też mają swoich Giertychów itp polityków.
                • Gość: aka Re: Prezydent Kwaśniewski IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.05, 19:14
                  Nie lubiłam Kwaśniewskiego ale teraz widze jaka jest róznica między
                  Kwaśniewskim a Kaczuchą.Mam chłopaka Belga i wstyd mi że u nas taka ciemnota w
                  narodzie choć razem jesteśmy praktykującymi katolikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka