fars 03.12.05, 17:48 apeluję do zg - przestań pisać na innych forach, ignorujmy zaczepki na naszym forum, rozmawiajmy o różnych sprawach, ale przestańmy pieprzyć o wyższości miast naszych ukochanych, ja przestaję, pozdrawiam wyznawców samopoprawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: czas na lepsze forum IP: *.ztpnet.pl 03.12.05, 18:50 Apelujesz tylko do mnie??? Ja tam zwykle odp. tylko (szatnowczo i ostro) ale nie zakladam nowych watkow. baa nawet prosilem zeby nie znizac sie do poziomu gorzowian i nie zasmiecac ich forum. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: czas na lepsze forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.12.05, 19:34 no i po co znów mówisz o kimś , myśl o sobie, nie wymagaj od innych, zacznij od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: czas na lepsze forum IP: *.ztpnet.pl 03.12.05, 19:38 Dobrze poprawie sie PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: czas na lepsze forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.12.05, 19:39 o Boże czy ja śnię ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: czas na lepsze forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.12.05, 09:05 apeluję o niedyskutowanie z zg do czasu jego poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONKA Re: czas na lepsze forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:32 Co ty farsie znowu bredzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: czas na lepsze forum 04.12.05, 10:38 witaj piekna zielonko czyz nie sliczny zimowy dzionek wstal niedawno za oknem twojego fajnego miasta? warto by chyba wybrac sie na spacer do parku tysiaclecia pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZielonogórzaninX Re: czas na lepsze forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 04:54 Rzeczywiście, czas. a wy się nie ośmieszajcie. Odpowiedz Link Zgłoś