jelmar 05.12.05, 22:11 Jak ja wygladam możecie sprawdzic, ale ciekaw jestem jak wy wyglądacie, moze kiedys sie juz widzieliśmy. Czekam na wasze wizytówki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_dlugi Re: Pokażcie sie!!! 05.12.05, 22:46 a gdzież można obejrzeć twą sktromną osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: Pokażcie sie!!! 05.12.05, 23:27 wiec idąc sladem croolika postanowilem sie ujawnić moją osobe mozna zobaczyc naciskając te mordke obok mojego nicka, ty długi tez masz, ale nie ma tam twojej fotki. Wychodze z załozenia że fajnie byłoby gdybysmy wiedzieli z kim rozmawiamy, bo przyznać musze że croolika sobie zupełnie inaczej wyobrażałem (ksywa, historyk....) mysle sobie no croolik, a tutaj widze kawal faceta :) (bez urazy crooliku). Więc mysle że pomysł nie jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Pokażcie sie!!! 07.12.05, 14:02 Podchodziłem dwukrotmie i dwukrotnie wyswietlił się komunikat, że konwertyowanie zdjęcia nie potrwa dłużej niż kilkanaście minut. Wytrzymałem pół godziny, czując na plecach oddech potomstwa, ktore chcąc dorwać się do kompa wrzeszczało: "tato, nic nie robisz!". Spróbuję kiedyindziej. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Pokażcie sie!!! 07.12.05, 17:23 Jak kolega "taki przystojny" to niech pokaże buźkę! Ja już biorę się "dorobić"... Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: Pokażcie sie!!! 07.12.05, 18:31 Qrcze całkiem inaczej was sobie wyobrazałem. Bo jak to mowią czego oczy nie widzą to rozum sobie dopowie :P Ale teraz wszystko juz wiem. :) POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Pokażcie sie!!! 07.12.05, 19:48 Chyba nie będę oryginalny gdy powiem, ze ja też inaczej sobie ciebie wyobrażałem. Z przyjemnością stwierdzam, ze masz dwoje rąk, dwoje nóg i jedną głowę, czyli w normie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Pokażcie sie!!! 07.12.05, 20:23 serio zupełnie inaczej, ale przynajmniej jak stwirdził Cranco nogi macie i ręce i w ogóle to jak ludziki wyglądacie ;) a tak na marginesie to czy w żaganiu mieszkają tylko 3 osoby? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: Pokażcie sie!!! 07.12.05, 23:04 Jedna Długi jedna znaczy sie Ty bo ani Cancro ani ja w żaganiu nie mieszkamy.:P Odpowiedz Link Zgłoś