Dodaj do ulubionych

BOCHEŃSKI prawnikiem?

IP: 217.98.48.* 18.10.02, 13:11
Widziałem ulotkę wyborczą marszałka Bocheńskiego.Napisał w niej, że studiował
na prawie we Wrocłwiu. Pytam więc siebie - to gdzie ja studiowałem?
Nie pamiętam Bocheńskiego, nie wymieniają go spisy absolwentów i studentów
(tak,tak- sprawdzałem!!!). Czyżby nasz wybitnie wykształcony marszałek był
kłamczuszkiem ?
Może odezwią się koledzy i koleżanki marszałka z roku ? Uwaga: nie ci z PWSZ
w Gorzowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: tak Re: BOCHEŃSKI prawnikiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.02, 16:55
      Gość portalu: Mecenas napisał(a):
      tak,tak
      > Widziałem ulotkę wyborczą marszałka Bocheńskiego.Napisał w niej, że studiował
      > na prawie we Wrocłwiu. Pytam więc siebie - to gdzie ja studiowałem?
      > Nie pamiętam Bocheńskiego, nie wymieniają go spisy absolwentów i studentów
      > (tak,tak- sprawdzałem!!!). Czyżby nasz wybitnie wykształcony marszałek był
      > kłamczuszkiem ?
      > Może odezwią się koledzy i koleżanki marszałka z roku ? Uwaga: nie ci z PWSZ
      > w Gorzowie.
    • Gość: śmieszka Re: BOCHEŃSKI prawnikiem? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.02, 19:50
      Jeśli to prawda będziemy mieli w kraju kolejnego ,,z wyższym
      wykształceniem'', który po jakimś czasie przypomni sobie, że jednak uczelni nie
      ukończył.Miłościwie nam panujący pan prezydent pokazał jak się to robi.
      • Gość: xgwiak Re: BOCHEŃSKI prawnikiem? IP: *.arsenal.shaco.pl 22.10.02, 14:24
        Nie moge powiedziec tak czy nie.
        Ale znajac z TV mozna powiedziec?
        "Moj wyglad swiadczy o mnie"
        Pozdrowka z Gorzowa!!!!
        • Gość: Mecenas Re: BOCHEŃSKI ŁGARZEM!!!! IP: 217.98.48.* 22.10.02, 16:34
          Tak to FAKT ! Marszałek Bocheński skałamał pisząc, że studiował prawo we
          Wrocławiu.
          W związku z tym proponuję aby dobrowolnie wycofał wszystkie swoje ulotki
          zawierające nieprawdziwe informacje (czyt. naprawił szkodę wyrządzoną
          absolwentom uczelni). Rozważam (po konsultacji ze Stowarzyszeniem Absolwentów
          Wydziału Prawa) wniesienie sprawy do sądu o działanie na szkodę Uczelni.
          Wiarygodność Bocheńskiego jako polityka pozostawiam do oceny jego wyborcom.
          Takie są nasze ELYTY !
          • Gość: naskretq Re: BOCHEŃSKI ŁGARZEM!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 17:13
            jesli bochenski jest Elita to listowski jest Pozarcie ,brachmanski jest Potem
            a pantak jest kubus puchatek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka