pawel_06 28.12.05, 21:26 no no no... to się panowie wykazali Lewicki nie przygotowany wogóle do dyskusji (paranoja- a tak na boku: jak można nie wiedzieć gdzie jest Chynów??) A Sapa- zachowywał się jak "adwokat diabła". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.ztpnet.pl 28.12.05, 21:31 przestań pieprzyć czerwońcu.też oglądałem.to raczej Markiewicz jak zwykle wyszedł na d... a Listowki kłamał jak zwykle..paweł? podpisz sie lepiej radny,radna SLD Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_06 Re: Lewicki i Sapa w Kablówce 28.12.05, 21:34 hmm... praca w UM o tej porze musi być męcząca, byc może kolego po tylu godzinach mózg ci się przegrzał w małej główce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigmej Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.12.05, 21:43 Ciekawostka. Każdy, kto wyrazi prawdziwą opinię o czerwonych świniach, zaraz jest posądzany o pracę w urzędzie. Czerwone śmiecie, taką taktyke ustaliliście na swoich partyjniackich śmierdzących chlewikiem zebrankach? Przekręciki, manipulacyjki, oszustewka - poznaj moc czerwonych łapek... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_06 Re: Lewicki i Sapa w Kablówce 28.12.05, 21:52 hmmm... jeszcze nie zrozumieliście Państwo, że te wypowiedzi świadczą o waszej dojrzałości emocjonalnej i intelektualnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigmej Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.12.05, 21:57 Jeszcze nie zrozumiałyście czerwone świnie, że wasza propaganda była skuteczna w czasach, gdy ludzie nie kończyli podstawówek? Teraz smród czerwonych przekrętów jest wyczuwalny dla każdego świadomego obywatela, a wasza argumentacja trafia jedynie do półgłówków, których skupiacie na waszych czerwonych zebrankach wzajemnej adoracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.05, 00:30 do Pawła 06 daj sobie spokój z tym gościem on się klonuje i pisze z paru komputerów na necie to nijaki IIKS w przebraniu a tak wogóle to rzecznik prasowy UM.Niezłą kase dostaje po godzinkach za te mierne wypocinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.ztpnet.pl 29.12.05, 04:50 Połóż się dd:)))Nie widziałem ,nie wypowiadam się.Z kilku kompów? Rzecznik? Klonuję się?Dobre;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.05, 22:32 Widziałem,oglądałem jak zwykle głupek Listowski i sld-owskie świnie będą blokować budżet,ale to już jest ich koniec ich ostatnie podrygi,sami kręcom bat na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Lewicki i Sapa w Kablówce 28.12.05, 22:46 Gość portalu: king napisał(a): > > sami kręcom bat > na siebie. Tak jest! Siłom i godnościom osobistom. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 02:57 tak jest drogie Pawły :D a tak na marginesie (choć chyba powinienem napisać razem, łącznie - żeby było jednoznacznie): Ciekawi mnie taktyka obracania kota ogonem - jak tylko ktoś napisze choć słowo złego na miłościwie panującą władzę od razu jest "czerwońcem", radnym lub radną SLD, pier..komunistą. Mechanizm jest kapitalny, toć to przeniesienie w całej swej zupełności i istocie. O ile mnie pamięć nie myli to czerwoniec był (jest) rodzajem monety. O ile mnie również pamieć nei myli, to w czasie stanu wojennego po Polsce krążyły banknoty o nominala "Odin czerwoniec" z wizerunkiem Jurka Urbana. pamietajcie więc, kochane komuszki, że dla prawicy jesteście największym skarbeńkiem, rzeczunią nieocenioną, mającą wartościunię nie tylko mentalną, ale i taktyczną, bowiem wyolbrzymiając drobniutkie uwagi próbuje się ukryć niepowodzonka i wtopki, potkniątka i ewidentne danko dupci. wasz zuszekBoruszek dla czarniutkich czerwoniutki palantunio kissiorek kissiorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:56 NIK ma prawo kontroli wydatków środków publicznych w praktykach prywatnych. Należy skontrolować ile wydają lekarze POZ na badania specjalistyczne, ile zarabiają i ujawnić liczby. Może to mity krążące o ich zarobkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS gw Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.12.05, 09:05 NIE WYOBAZAM SOBIE ABY NASTEPNYM PREZYDENTEM ZELONEJ GÓRY BYŁA KOBIETA LUB TEN PAN LEWICKI. TO SKANDAL CO ONI WYPRAWIAJA W TYM MIESCIE. MOIM ZDANEM POWINIEN ZOSTAC PREZYDENTEM KTOS MŁODY, AMBITNY KTÓRY BEDZIE DBAŁ O MESZKANCÓW A NIE TYLKO O KLER, CZY SPRZEDAC ZIEMIE ZA GROSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.ztpnet.pl 29.12.05, 18:49 Czyli kto z młodzieży SLD-owskiej? Wontor czy Kubicki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan PIS-dy Re: Lewicki i Sapa w Kablówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:18 nie najlepiej ministrant który ma dziesięcioro bachorów w rodzinie. Katolik oczywiście bo on może dmuchać tylk w celach prokreacyjnych. Biedny Jaruś Kaczyński tyle boskich plemników marnuje, wszak in vitro to grzech:) Jeszcze ojciec rydzyk i Maryja zawsze dziewica:) To będziemy mieli dopiero rządy że hej. Odpowiedz Link Zgłoś