Dodaj do ulubionych

To już nie jest śmieszne

18.01.06, 10:43
Drogi elektoracie PIS-U to już przestaje być śmieszne. Ministerstwo edukacji
rozważa liczenia oceny z religi do śeredniej ocen. Ludzie uszczypnijcie mnie.
Gdzie my żyjemy ? Ja pierdziele !!! Wiem że zaraz wszyscy powiecie, że to
wina czerwonych itd. Dorodzy wielbiciele Pisu wytłumaczcie mi proszę czy to
jest normalne!!! Do tej pory tylko się śmiałem teraz naprawdę zaczynam się
bać tego co się dzieje w tym kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: MAXX Re: To już nie jest śmieszne IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.06, 11:34
      Ja już też przestaje się śmiać ,zaczyna mnie to wk....ać , mialo być inaczej a
      wyszlo jak zawsze.........jedyny zadowolony to olejniczak i jego lsd ( oraz
      inne klony lewicy)-jak tak dalej pójdzie to za 3 -4 lata wygraną maja na
      bank....
      • Gość: MAXX Re: To już nie jest śmieszne IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.06, 11:43
        ...jeszcze jedno -wychodzi iz stary walęsa mial racje mówiąć,że kaczki są
        świetne ale w DESTRUKCJI ......
        • blancos732 Re: To już nie jest śmieszne 18.01.06, 11:55
          Tia biskupom maży się jeszcze matura z religii. Mówcie sobie co chcecie drodzy
          PIS-owcy, ale to jest poprostu smutne. Powiem jedno tracę resztki szacunku do
          istytucji o nazwie Kościół Rzymsko Katolicki w Polsce.
          • Gość: belim Jesteście żałośni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:00
            To o czym piszecie to brednie i pomówienia zgodnie z powiedzeniem- myślę, że
            waszego guru- "kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się faktem"
            • Gość: blacos732 Re: Jesteście żałośni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:34
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3117798.html
              Jasne jesteśmy komuchami, żydami i masonami.
              • Gość: ObServer Re: Jesteście żałośni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:04
                I cyklistami!
    • Gość: Marek W. To wniosek LPRu IP: *.pkobp.pl 18.01.06, 12:47
      A co panie łosiu ma z tym wspólnego PiS? Jest to pomysł LPR'u, który posłowie
      LPR'u skierowali do rządu i ten musi to rozpatrzyć, co nie oznacza, że ma to
      przyjąć, ani nie oznacza nawet, że go popiera!
      Mam nadzieję, że przekłamanie informacji wynika jedynie z powodu twojej małej
      bystrości i niemożności zrozumienia tekstu a nie ze świadomej manipulacji.
      • Gość: belim Re: To wniosek LPRu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:53
        Gaz. wyb. i inne media lewicowe to klasyczni przedstawiciele mojej tezy, w
        którą i wy się wpisujecie, ha.
      • Gość: blancos 732 Re: To wniosek LPRu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:04
        Jescze naszczęście w szkole świeckiej nauczyłem się czytać ze zrozumieniem
        drogi Marku:) cytat: "wiceminister edukacji Jarosław Zieliński. - Osobiście
        jestem za wliczaniem oceny z religii do średniej. Przepraszam rząd stworzył
        kto ? Możesz mi odpowiedzieć drogi Marku W? :) Gratuluje bystrości i ciętej
        riposty:)
        • Gość: zakonnik Re: To wniosek LPRu IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 18.01.06, 13:32
          Powoli nawet religijność zaczyna być poddawana gradacji, a podobno mamy wolność
          sumienia. Rozumiem gdyby to była ocena z "religiznawstwa", "etyki", powoli
          dochodzę do wniosku, że w szkołach powinna być logika, szczegolnie w szkołach
          dla polityków. Oceny z religii, z dokładniej wliczanie ich w średnią to dla
          mnie pogwałcenie wolności obywatelskich. jestem wierzący, ale kopnę w dupę
          każdego kto będzie komplikował życie moim dzieciom w szkole tylko dlatego, że
          za mało podlizują się księdzu, który tak na marginesie jest poza wszelką
          kontrolą kuratorium, że nie wspomnę o dyrekcji szkoły. W szkole moich dzieci
          już teraz wszyscy chodzą koło księdza jak koło "śmierdzącego jajka", a co
          będzie teraz to już strach mysleć
          • Gość: Nauczyciel To wniosek LPR-u, Pis-u i Kościoła IP: *.prenet.pl 18.01.06, 16:21
            blancos732 napisał(a):

"Drogi elektoracie PIS-U to już przestaje być śmieszne. Ministerstwo edukacji
            rozważa liczenie oceny z religii do średniej ocen. Ludzie uszczypnijcie mnie.
            Gdzie my żyjemy ? Ja pierdziele!!! Wiem że zaraz wszyscy powiecie, że to
            wina czerwonych itd. Dorodzy wielbiciele PiS-u wytłumaczcie mi proszę czy to
            jest normalne!!! Do tej pory tylko się śmiałem, teraz naprawdę zaczynam się
            bać tego, co się dzieje w tym kraju".

Swego czasu prof. Stanislaw Bystroń wyraził opinię, że od komizmu do tragizmu
            jest jeden krok. Dzisiejsza rzeczywistość dokładnie potwierdza jego sąd. Martwi
            mnie to, że tak mało ludzi w Polsce dostrzegło tę prawidłowość. Wszyscy
            jesteśmy winni, że w porę nie zareagowaliśmy, że pochowaliśmy głowy w piasek,
            nie chcąc myśleć, do czego coraz większe apetyty Kościoła doprowadzą. Możemy
            się spodziewać jeszcze gorszych rzeczy. Skutecznie zamieniliśmy poprzedni
            totalitaryzm na obecny.
    • Gość: joasia Re: To już nie jest śmieszne IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.01.06, 16:39
      musi być jeszcze gorzej, dopiero ludzie zrozumieją
      • Gość: solnik Re: To już nie jest śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:04
        Popadamy w następną skrajność i linię jedynie słusznej ideologi, a to możemy
        zawdzięczać i podziękować wielkim liberałom jak np. byłej p.premier Suchockiej
        Hannie z UW ( szefem jej biura premiera był następny wielki liberał p.Jan Maria
        Rokita ), która bez zgody narodu ( nie zezwoliła na ogólnonarodowe referendum )
        podpisała KONKORDAT w całości. Włoch przed podpisaniem pertraktowały z
        Watykanem wiele lat , po czym został on okrojony. Dziś pani liberał jest
        wielkim ambasadorem w stolicy apost. Teraz mamy to co mamy. Dziękujemy
        przewrotnym LIBERAŁOM.
        Amen
        • Gość: joasia Re: To już nie jest śmieszne IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.01.06, 18:37
          a nauczanie religii w szkole zamiast w kościele to prawdziwie religijny dramat
          • Gość: katecheta Re: To już nie jest śmieszne IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.06, 09:51
            Pewnie, że tak! A domy katechetyczne, na które składali się parafianie
            zarabiają na siebie teraz! To straszne i smutne, że ten nartód ciemny daje się
            robić tak w (czarnego) konia!
    • Gość: robek Re: To już nie jest śmieszne IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.06, 09:36
      większość partii:PiS,PO,Samoobrona,SLD,LPR,PSL,itd.. to partie socjalistyczne
      które chcą dopchać się tylko do koryta !!!
      • Gość: socjalista Re: To już nie jest śmieszne IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 19.01.06, 14:15
        proszę nie obrażać socjalizmu ;);)
      • afe-lek Re: To już nie jest śmieszne 19.01.06, 15:01
        Gość portalu: robek napisał(a):

> które chcą dopchać się tylko do koryta !!!

ano właśnie, a to "koryto" dla nich za małe ;o(
        • Gość: biuki a ja nie jestem katolikiem i co? IP: *.ztpnet.pl 19.01.06, 15:04
          i co z moimi dziecmi,ktore na lekcje religii nie uczeszczają?
          • Gość: Krzysiek Re: a ja nie jestem katolikiem i co? IP: *.prenet.pl 19.01.06, 16:55
            PiS się postara o to, aby przymusowo uczęszczały na religię.
            • Gość: erni Re: CZERWONWO - CZARNA MAFIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:12
              Mieliśmy w Polsce czerwoną mafię to teraz naród wybrał sobie czarną mafię. Jak
              zawsze ze skrajności w skarajność.
          • Gość: erni Re: a ja nie jestem katolikiem i co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:02
            Jeśli nie jestes katolikiem to znaczy że jestes żydem i masonem albo pedałem.
            Możesz wybrać sobie. PiS daje wybór.
    • Gość: erni Re: To już nie jest śmieszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:49
      Ja nie zmieniam zdania o Kaczyńskich, to mali, zawistni ludzie, uparcie dążący
      do władzy, nie wiem czy wiedzą, po co oni tą władzę chcą mieć.

Autor: Lech Wałęsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka