pomruk 21.01.06, 11:48 Dziś roztopy. W poniedziałek moze być -13 stopni w dzień i -22 w nocy. Ostrzegam, gdyby kto jeszcze nie wiedział. Taki skok temperatury może wyrządzić wiele złego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muki Re: Ostrzeżenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 13:15 Nawet kłopoty z odpaleniem aut moga być!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Ostrzeżenie. 21.01.06, 16:57 zamarzania zamków boję się i oszołomów na drogach, którzy myślą, że opony zimowe to lekarstwo na zimową pogodę ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Ostrzeżenie. IP: *.ztpnet.pl 21.01.06, 18:23 Tym gorzej,że póki co jest w plusie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2m Re: Ostrzeżenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:21 uwaga za 2 dni bedzie paskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG22 Re: Ostrzeżenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:28 według najnowszej prognozy, w poniedziałek -14, noca -20. Wiecie, może ja panikuję, ale lepiej 4 razy panikować, niz raz przespać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeroNul Re: Ostrzeżenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:32 Dla mnie najgorsze jest to, że to wzystko, co dzis stopniało, jutro zamarznie! ja ni cholery nie potrafię się ślizgać. A te dupki z XXXXXXXXXXX - poco pisac, wszystko wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka2ka3 Re: Ostrzeżenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:36 na pewno bedzie duzo ludzi "napitych", tacy nie reagują na gwałtowna zmianę temperatury i zamarzają. APEL: spotkasz takiego, natychmiast dzwoń/alarmuj, i nie daj się zwieść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: Ostrzeżenie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 00:31 ee tam panikujecie, wszak to i tak miki w porównaniu z rządami PiSuarów he he he miłej nocki! niepozamarzajcie gdzieś po pijaku! kiss kiss Odpowiedz Link Zgłoś