Dodaj do ulubionych

Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice

01.02.06, 20:57
JESTEM CIEKAW CZY W TYM ROKU RÓWNIEŻ JAK W LATCH UBIEGŁYCH, WSZYSTKIE
PRZETARGI NA REMONTY ULIC W ZIELONEJ GÓRZE WYGRA JEDNA!!! FIRMA - SAN BUD?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Kieraj Re: Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.06, 12:51
      Chciałeś napisać partackiej firmy Sanbud.Ktoś tą firme mocno kocha.A ja mam
      pytanie kto decyduje że akurat ta ulica ma być budowana a nie inna czy dlatego
      się ją remontuje bo ktoś ważny mieszka przy niej.Jakaś powiązana instutucja.Są
      też ulice w nie najgorszym stanie ale już remontowane.Albo dla paru osób buduje
      się ulice wartą miliony aby dojazd mieli lepszy.Ja tego nie rozumiem.
      • pig2 Re: Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice 02.02.06, 14:29
        TAK MAM PODOBNE ZDANIE A TA FIRMA SAN BUD DOSTAJE WIEKSZOSC INWESTYCJI W
        MIESCIE. W JEDNYM CZASIE WYKONUJE PRACE NA KILKU BUDOWACH, BRAKUJE IM
        DOSWIADCZONYCH PRACOWNIKOW, INZYNIEROWIE CIAGNA KILKA BUDÓW JEDNOCZESNIE, PRACE
        SIE PRZEZ TO PRZECIAGAJA ROBOTNICY SĄ PRZenoszeni Z BUDOWY NA BUDOWE, PRACE SĄ
        WYKONYWANE NIEDOKŁADNIE, NIE CHCE JUŻ WSPOMINAĆ O MATERIAŁACH NP NA DROGI, KTÓRE
        CHYBA MOGĄ BUDZIĆ ZASTRZEŻENIE, I NIE CHODZI MI TU O SAM WIERZCHNIĄ POWŁOKE ALE
        TO CO JEST POD... MOŻA ZOBACZYĆ INNE DROGI KTÓRE BUDOWAŁA TA FIRMA I CZAS BARDZO
        KRÓTKI CZAS ZROBIŁ SWOJE WIĘC COŚ MUSIAŁO NIE GARĆ PRAWDA??????
        A SMAA FIRMA SAN BUD MA MOCNE PLECY ZE ZA KAZDYM RAZEM W MIESCIE WYGRYWA
        PRZETARGI, JEŻELI JEST NAJLEPSZA I NAJTANSZA TO OK, ALE DZIWNE ZE JUZ NIE
        DOSTAJE INWESTYCJI NA BUDOWACH AUTOSTRAD NP NA ŚLĄSKU PRAWDA??:):) COS CHYBA TAM
        NIE WYCHODZIŁO...
        • Gość: GRZESIEK Re: Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice IP: *.ztpnet.pl 02.02.06, 16:44
          Chyba ktoś w mieście ZAPOMNIAŁ o ulicy łączącej Energetyków z Anny Jagiellonki
          i Dekoracyjną czyli o ELEKTRONOWEJ !!!

TO CO TAM ZROBINO JESIENIĄ ZESZŁEGO ROKU TO SKANDAL !!!
          Tam są teraz (pół roku po utwardzeniu drogi) LEJE JAK PO BOMBACH !!!
          • Gość: gaweł Re: Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.06, 19:13
            > Chyba ktoś w mieście ZAPOMNIAŁ o ulicy łączącej Energetyków z Anny
            Jagiellonki
            > i Dekoracyjną czyli o ELEKTRONOWEJ !!!
            >
            > TO CO TAM ZROBINO JESIENIĄ ZESZŁEGO ROKU TO SKANDAL !!!
            > Tam są teraz (pół roku po utwardzeniu drogi) LEJE JAK PO BOMBACH !!!

He he a kto ważny mieszka przy tej ulicy nikt,wybierzcie prezydenta z tej ulicy
            to będziecie mieć tak ładnie jak na Uni Europejskiej zapraszam na spacer.
      • Gość: jens Re: Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice IP: *.zacisze.zgora.pl 02.02.06, 19:51
        A kiedy ul. Zacisze??? dziura na dziurze!!! w końcu to nie jest zbyt długi
        odcinek, ale jednak mocno uczęszczany...
      • Gość: piotr Re: Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:25
        SAN BUD KTO POZWALA NA TO ZEBY TYLKO JEDNA FIRMA BUDOWALA I REMONTOWALA I TO
        JESZCZE TAKA... PRZECIEZ TO JEDN WIELKI PRZEKRET ZE TYLKO ONA WYGRYWA JAK TO
        MOZLIWE I ZE NIKT SIE TA SPRAWA NIE ZAJMIE PANIE PANOWIE REDAKTORZY DO DZIELA
        WYZWANIE DUZE:) LICZE NA WAS
    • Gość: Zacisze Re: Gdzie wyremontują nam w tym roku ulice IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.06, 18:55
      A co z ul. Zacisze? Łata na łacie, po deszczu nie można przejść chodnikiem, bo
      na pewno ktoś ochlapie. Ruch coraz większy, a przystanki w połowie ulicy
      skutecznie ją korkują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka