Dodaj do ulubionych

Jacek Kurski

06.02.06, 13:29
Podobno ten człowiek będzie pilotował kampanie wyborczą PiS-u w naszym
regionie.
www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=news&newsgroup=3&id=1005
Obserwuj wątek
    • Gość: gazeciarz Re: Jacek Kurski IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 13:32
      No to tłumaczy dlaczego ostatnio ilość "afer" w Zielonej Górze zwiekszyła
      się...nie ma znaczenia czy prawdziwe, grunt, że ciemny lud uwierzy.
      • Gość: Jasiu Re: Jacek Kurski IP: 125.241.77.* 06.02.06, 13:44
        No, no ciekawe. To będzie teraz nowa linia obrony Domaszewicza, Listowskiego i
        innych? To Kurski kazał kraść, przekręcać i robić wałki za publiczną kasę?
        To PiS jest winny, że komuchy kradły!
        • Gość: Darwin Re: Jacek Kurski IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 14:07
          Witaj Jasiu!!! Zapomniałeś dodać; cyklistów, masonów, żydów,
          ateistów, "nie prawdziwych Polaków" itd. Ty lepiej posprawdzaj w jakich
          partiach wcześniej działali Twoi "idole" bo oni tacy czyści nie są, czyba że
          jakims cudem spadli nieskalani z księżyca i nie było ich na tym padole łez
          przez ostatnie 20 lat. Nie musisz tak "piersią zasłaniać" PIS-u, do głowy
          przecież nikomu nie przyjdzie że Pan Kurski mógłby coś nie zgodnie z Honorem i
          wbrew Ojczyźnie zrobić, nie no co Ty?! Przecież on jest Prawdziwym Polakiem i
          Prawdziwym Katolikiem!!! A Lis, jak jego nazwisko wskazuje "łże" jak pies!!!
          A budowę świątyni Boskiej Opatrzności za publiczną kasę jak byś nazwał???
          Inwestycją pro-społeczną?
          • Gość: aw KURSKI jest OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:24
            Oby więcej takich to i więcej prawdy.
        • Gość: X-man A czym wy siętak bardzo różnicie od tych IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 14:12
          komuchów? Obsadzacie stanowiska kolesiami, karacie bezdomnego za to że sobie
          przeklął, premier propaguje fałszywą moralność - wielki katolik a syn ma
          nieślubne dziecko. Wasserman jak mu dupsko przymroziło każe zakładać dodatkową
          rurę prowadzącą gaz w sposób absolutnie niedopuszczany z punktu widzenia norm i
          sztuki budowlanej. Fałszywe oczernianie przeciwników politycznych, choćby
          Kurski vs Tusk. Dopuszczenie do rządu przestepców. I wiele wiele innych ...

To ma być to Prawo i Sprawiedliwość?
          • Gość: Jasiu Re: A czym wy siętak bardzo różnicie od tych IP: 125.241.77.* 06.02.06, 14:47
            Na razie większość stanowisk jest obsadzona czerwonymi, skompromitowanymi
            kolesiami z SLD.
            Fałszywe oczernianie przeciwników politycznych sam prezentujesz choćby w tej
            wypowiedzi, to nie Wasserman ciągnął rurę przez osiedle do siebie, ale gazownia
            pociągnęła dodatkową rurę dla całego osiedla. Kurski nikogo fałszywie nie
            oczernił dziaduś Tuska był w hitlerowskim wojsku i to jest fakt historyczny. W
            dodatku to PO rozpoczęło rynsztokowo kampanię wyciągając NKWDowski życiorys
            ojca Cimoszewicza. Tak się plujesz, że wyciąga się życiorysy osób z rodzin
            polityków, a sam moralizujesz na temat syna premiera, który jest dorosłym i
            samodzielnym człowiekiem.
            Typowy kłamliwy bełkot osoby zestrachanej nadejściem w tym kraju prawa i
            sprawiedliwości. Ale już za późno na wasze płacze...
            • Gość: X-man To że był to jedno a to dlaczego tam był to drugie IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 14:56
              a trzecie to to w jakim celu wyciągnięto tą informację (mam nadzieję że znasz
              całą prawdę o ludziach którzy służyli w Wermachcie w taki sam sposób jak
              dziadek Tuska).

Co do Wassermana , on sam nie pociągnął bo nie potrafiłby ale to on zlecił i
              skoro jest taki Prawy i Sprawiedliwy powinien dopilnować jak to wykonano.

Co do syna Marcinkiewicza, wybacz jeśli PiS walczy z przeciwnikami wyciagając
              naciągane historyjki ich dziadków to co mam powiedzieć o synu samego premiera?
              Wychowanie katolickie piętnuje takie rzeczy czyż nie?

No i może powiedz coś na temat przestępców w rządzie. Czy ta sprawiedliwość jak
              i prawo ma omijać wybrańców?

Co do rynsztokowej kampanii to zaczęła się od omijającej całą prawdę reklamówki
              z padającymi misiami. Misie może i podrożałyby ale misia kupuje sie raz na
              jakiś czas , za to staniałyby czynsze, energia itp. A to są stałe wydatki
              rodzin. To PiS zaczął kampanię oszustw i niedomówień.
              • Gość: Jasiu Re: To że był to jedno a to dlaczego tam był to d IP: 125.241.77.* 06.02.06, 15:04
                Ależ widzę, że ty jesteś nadal sfrustrowany przeszłością. PiS niczego nie
                zaczął, to PO przegrało dzięki swojej chorej kampani, dzielącej naród na
                głupich i inteligentnych, światłych i mohery, itd. Wypiliście piwo, które sami
                sobie nawarzyliście, ale to już przeszłość

A co do premiera, to taki z ciebie katolik bez grzechu, że innym będziesz mówił
                jak mają żyć??

Kto w rządzie jest przestępcą, no dalej konkretnie, który minister??
                • Gość: Darwin Re: To że był to jedno a to dlaczego tam był to d IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 15:10
                  No, żeby podnieść trochę "poziom" dyskusji dodam, że mam pryszcza na nosie i
                  krzywe zęby i dziwnie mi z ryja pachnie..w tym kierunku ta dyskusja idzie.
                  Może odpuścimy sobie odpowiedzialność zbiorową????
                • Gość: X-man :))) to ja jestem sfrustrowany przeszłoscią? :)) IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:11
                  nie bądź śmieszny , przecież to wy wykrzykujecie że trzeba rozliczać przeszłość
                  i jak ich nazywacie "komuchów". :)))

Nie jestem bez grzechu ale też nie udaję świętego. To nie ja się modlę i
                  spowiadam przed kamerami TV TRWAM.

Jeśli chodzi o przestępców to zarówno Ty jak i wszyscy wiemy co miałem na
                  myśli.

• Gość: Jasiu Frustracja popycha Cię do kłamstwa? IP: 125.241.77.* 06.02.06, 15:25
                    Ależ doskonale wiem co miałeś na myśli pisząc o przestępcach w rządzie. To
                    zwykłe kłamstwo rzucone jak błoto metodą Gebelsa w rząd, a jak wiadomo
                    pobrudzić łatwo, zmywa się dużo gorzej.
                    Kłamstwa, fałszywe insynuacje, agresja to teraz liberalno-lewicowe metody walki
                    politycznej. Gratuluję.
                    • Gość: X-man Ja tam nie wiem jak Ty nazywasz ludzi z IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:31
                      wyrokami. Ogólnie przyjęte pojęcie to przestępca, czyż nie? A to czy są w
                      rządzie czy rząd z nimi współpracuje to pewnie nie ma dla mnie znaczenia.

Każdy kto myśli ciut inaczej niż Ty jest frustratem.

I dodam ci na koniec, że nie jestem ani komuchem ani moherem ani z PO.
                      Właściwie do tej pory nie wtrącałem sie do polityki ale jak widzę co nasi
                      wybrańcy wyrabiają to czasami nie wytrzymuję. Najgorsze jest to, że prawi i
                      sprawiedliwi robią ludziom wodę z mózgów jednocześnie piętnując te same metody
                      wśród swoich poprzedników "komuchów" i nie tylko.
                      • Gość: Jasiu Re: Ja tam nie wiem jak Ty nazywasz ludzi z IP: 125.241.77.* 06.02.06, 15:44
                        Brniesz w swoje brednie dalej, ale nadal nie powiedziałeś który minister w
                        rządzie ma wyroki??
                        • Gość: X-man Jeśli rzeczywiście nie zrozumiałeś to IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:46
                          przeczytaj jeszcze kilka razy co napisałem. I odpuść sobie te socjotechniczne
                          zabawy. To może działa na ludzi takich jak Ty.
                  • Gość: Adam No niestety jesteś. IP: *.serverpronto.com / 69.60.111.* 06.02.06, 15:40
                    Mylisz płacz nad rozlanym mlekiem w wykonaniu PO. Z poważną potrzebą
                    oczyszczenia państwa z męd po komuniźmie.
                    • Gość: X-man No to kogo już ukaraliście? Kwacha, Millera ? Już IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:43
                      wiem :))) Rywina :)))) Nieźle Wam to idzie :)))) Reszta ma was głęboko w
                      poważaniu i na odchodne ułaskawia się nawzajem. :))))
      • Gość: IIIks Re: Jacek Kurski IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 17:03
        Do gazeciarza.Ilość afer w Zielonej Górze nie zwiększyła się,zaczeły tylko
        ogladać swiatło dzienne:)))SLD powoli traci wpływy w prokuraturze:)))
        • Gość: kawa Re: do IIIksa IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 17:36
          Drogi IIIksie, Jacku ... :)))) Wszystko więc rozwija sie w dobrym
          kierunku ...:)))) W najblizszych wyborach SLD popłynie w sina dal i dopiero się
          zacznie :-))
          • Gość: MR WANG Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 18:14
            najbliższych wyborach SLD tylko zyska. A szkoda.
            • Gość: IIIks Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 19:20
              Nie zyska.W Zielonej wygra PO:)))Drugi PiS.Trzecie SLD-SdPL.Prezio? Zależy kto
              będzie kandydował.
              • Gość: normalny Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 14:34
                Gość po takich wypowiedziach powinnien być spalony w polityce ale dla Kaczorów
                to wartościowy człowiek.Oni są gorsi niż SLD.
                • Gość: Gagarin Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.clientes.euskaltel.es 07.02.06, 14:38
                  Nie porównuj czerwonych złodzieji do ich przeciwieństwa, czyli panów
                  Kaczyńskich. Jako jedyni od wojny zaczeli w tym śmietniku politycznym robić
                  porządek, czerwone ścierwa pokrzyczą, pokrzyczą i zamilkną na zawsze.
                • Gość: SLD Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 14:39
                  Nie, no co ty???? Nawet gorszy niż my???????
    • Gość: TY lutki Re: Jacek Kurski to świnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:48
      PiS dzięki takim ludziom pójdzie w końcu na dno. Kurski to prawdziwe oblicze
      spoconych Kaczorów.
    • Gość: marek Re: Jacek Kurski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 16:53
      pokazał prawdę w "Nocnej zmianie" dlaczego uchwalony projekt ustawy Janusza
      Korwin Mikke(U.P.R)został przez p.Wałęse i komunistów obalony wszyscy to tajnii
      współpracownicy !!!
      • Gość: Jacek nie Kurski Re: Jacek Kurski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 18:03
        Możecie mamić na tym forum ludzi ale ja wiem że zawsze zbiera się grupa ludzi i
        pcha się do władzy /tym razem pod przykrywką IV RP,zrobienia porzadku,i innych
        szczytnych celów/poprostu teraz Kaczory naśladują SLD robią tak samo jak oni
        prawo jest dla wszystkich ale nie dla nas.Już 100 dni po wyborach i Pisuary
        mają brudne ręce co będzie póżniej lepiej nie mówić.Tak naprawde to najlepszy
        rząd był za Buzka facet naprawde przeprowadzał reformy cztery wielkie reformy
        zrobił tylko jak to u nas bywa ludzie je wypaczyli.Choć to był rząd prawicowy
        to jednak dużo było też przekrętów.Ale i tak Kaczory Buzkowi do pięt nie
        dorastają.W przenośni i dosłownie.
      • Gość: Bobas Re: Jacek Kurski IP: *.mbhashemun.gov.za / *.mbhashemun.gov.za 07.02.06, 18:37
        Kurski pokazał w Nocnej Zmianie "who is who", na polskiej scenie agenturalno-
        politycznej. Szczególnie nie mogą mu darować tego Tusk, Rokita, Niesiołowski i
        Wałęsa. Film świetnie przedstawia jak się robi zamach stanu w Polsce. Teraz
        niestety "bezpieczniki" straciły swój główny atut od czasów Jaruzelskiego,
        czyli swojego człowieka na stanowisku prezydenta.
        I mamy za to bezradne szczekanie PO i SLD, oraz "bezpiecznikowych"
        dziennikarzyn na około.
    • Gość: John Re: Jacek Kurski IP: *.copetel.net.ar / *.copetel.com.ar 07.02.06, 18:50
      Pierwszy raz w Polsce powojennej jest niekomunistyczny ani nieagenturalny
      prezydent RP. Oczywiscie, ci co trzymali od wojny wladze w swoich rekach, robia
      wszystko, aby go zdyskredytowac.
      Zycze panom Kaczynskim wytrwalosci w dazeniu do celu, czyli oczyszczenia Polski
      z agentow sluzb specjalnych, zajmujacych teraz glowne stanowiska w tym kraju.
      Psy szczekaja a karawana niech jedzie dalej...
      PO pokazalo ostatnimi miesiacami swoja prawdziwa twarz, wyborcy wyciagna mam
      nadzieje z tego wnioski.
      • Gość: filip Re: Jacek Kurski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 22:06
        Nieagenturalny??????? no nie wiem..... Sikorski zapewne też "niezależny"???. A
        sprzątania będą mieli dużo..przez sto dni zdążyli nabrudzić, to nie dziwo że i
        sprzątać trzeba, no przecież za nich nie będziemy sprzątać. A co do wyborców to
        wyciągają..oj wyciągają wnioski...co nie którzy moherki ze wstydu pochowali.
        • Gość: Boy Zakompleksione kaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:53
          Przeciez blixniacy bawią się polska. Żygac mi się chce kiedy słyszę o
          agenturach SBekach i innych takich. Do roboty się weźcie cuchnące kaczuchy.
          Gospodarkę trzeba ratować bo to zrobił Belka jeszcze wystarczy na kilka
          miesięcy psucia a potem będzie katastrofa. Do roboty kacze śmierdziele a nie
          ciągłe dyskusje i szukanie agentów. Za co bierzecie kasę.
          • dubitando Znowy przebłyski czerwonej kultury 07.02.06, 23:33
            Po rządach belki w Iraku to tam ropy zabrakło, taki to z niego gospodarz
            świetny i praktyczne skutki czerwonej ekonomii.
            • Gość: dem Re: Kaczorom nie IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 23:37
              Bujaj się moher HAHAHA
              • Gość: czytelnik KURSKI EST OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:45
                Jeden z niewielu nieależnych dziennikarzy !
                • Gość: olo Re: KURSKI EST OK !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 08:54
                  jeszcze Stanisław Michalkiewicz !
            • Gość: filip Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 09:39
              Dubitando, drugi raz taka sama opinia i przy tym bez sesnsu....oj.
              Belka, abstrachując od tego, że to d...a a nie polityk, po wodzie nie chodzi i
              cudów nie robi. Wszyscy wiedzieli, że był tam figurantem, więc brakiem ropy
              obciąż Busha. A czerowną ekonomię możesz cmoknąć w czerwony
              rowek....kształciłeś się zapewne za własne pieniądze, a sądząc po poziomie
              wypowiedzi to był Oxford..jak mniemam.
              • Gość: sekal Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 10:20
                Belka to dobry ekonomista i super jest fachowcem.Rzeczywiście politykiem był
                gorszym.Natomiast Marcinkiewicz to picuś-glancuś wiele mówi mało robi umie
                zadbać o siebie aby go widziano umie się dobrze sprzedać i ucieka od
                polityki.Ale polityka i ważne sprawy dla kraju go dopadną już
                niedługo.Marcinkiewicz jest na pokaz wysportowany facet umie się sprzedać przed
                kamerami ale niestety to marionetka sznurkami ciągnie Jarek bliżniak.
              • dubitando Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury 08.02.06, 11:28
                Filipie, czerwoną ekonomię mam dokładnie tam, gdzie radzisz mi cmokać. Jednak
                pozwolisz, że mimo twoich zachęt nie skorzystam z twoich doświadczeń w cmokaniu
                rowów. Zaś poziom i rodzaj mojego wykształcenia w rzeczy samej odbiega od
                twojego, ja wiem jak pisze się 'abstrahując'.
                • Gość: czerwony Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 15:04
                  no to pojemny masz ten rowek jak ci cała "czerwona ekonomia" zmieściła się;)Tak
                  z ciekawości W PIS-ie tak wszyscy??? Zjednoczeni jak Spartanie?albo
                  jak "Nieśmiertelni" ?
    • fars Re: Jacek Kurski 08.02.06, 20:01
      w takim razie szanse PiSu wg mnie maleją
    • Gość: falubaz Re: Jacek Kurski IP: .1P3D* / 194.75.37.* 09.02.06, 01:30
      Byl skuteczny. A naszym czerwonym juz i tak nic nie pomoze po numerze ze
      stadionem. Kurski ich tylko dobije.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka