armex 06.02.06, 13:29 Podobno ten człowiek będzie pilotował kampanie wyborczą PiS-u w naszym regionie. www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=news&newsgroup=3&id=1005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazeciarz Re: Jacek Kurski IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 13:32 No to tłumaczy dlaczego ostatnio ilość "afer" w Zielonej Górze zwiekszyła się...nie ma znaczenia czy prawdziwe, grunt, że ciemny lud uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Jacek Kurski IP: 125.241.77.* 06.02.06, 13:44 No, no ciekawe. To będzie teraz nowa linia obrony Domaszewicza, Listowskiego i innych? To Kurski kazał kraść, przekręcać i robić wałki za publiczną kasę? To PiS jest winny, że komuchy kradły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darwin Re: Jacek Kurski IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 14:07 Witaj Jasiu!!! Zapomniałeś dodać; cyklistów, masonów, żydów, ateistów, "nie prawdziwych Polaków" itd. Ty lepiej posprawdzaj w jakich partiach wcześniej działali Twoi "idole" bo oni tacy czyści nie są, czyba że jakims cudem spadli nieskalani z księżyca i nie było ich na tym padole łez przez ostatnie 20 lat. Nie musisz tak "piersią zasłaniać" PIS-u, do głowy przecież nikomu nie przyjdzie że Pan Kurski mógłby coś nie zgodnie z Honorem i wbrew Ojczyźnie zrobić, nie no co Ty?! Przecież on jest Prawdziwym Polakiem i Prawdziwym Katolikiem!!! A Lis, jak jego nazwisko wskazuje "łże" jak pies!!! A budowę świątyni Boskiej Opatrzności za publiczną kasę jak byś nazwał??? Inwestycją pro-społeczną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw KURSKI jest OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:24 Oby więcej takich to i więcej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man A czym wy siętak bardzo różnicie od tych IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 14:12 komuchów? Obsadzacie stanowiska kolesiami, karacie bezdomnego za to że sobie przeklął, premier propaguje fałszywą moralność - wielki katolik a syn ma nieślubne dziecko. Wasserman jak mu dupsko przymroziło każe zakładać dodatkową rurę prowadzącą gaz w sposób absolutnie niedopuszczany z punktu widzenia norm i sztuki budowlanej. Fałszywe oczernianie przeciwników politycznych, choćby Kurski vs Tusk. Dopuszczenie do rządu przestepców. I wiele wiele innych ... To ma być to Prawo i Sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: A czym wy siętak bardzo różnicie od tych IP: 125.241.77.* 06.02.06, 14:47 Na razie większość stanowisk jest obsadzona czerwonymi, skompromitowanymi kolesiami z SLD. Fałszywe oczernianie przeciwników politycznych sam prezentujesz choćby w tej wypowiedzi, to nie Wasserman ciągnął rurę przez osiedle do siebie, ale gazownia pociągnęła dodatkową rurę dla całego osiedla. Kurski nikogo fałszywie nie oczernił dziaduś Tuska był w hitlerowskim wojsku i to jest fakt historyczny. W dodatku to PO rozpoczęło rynsztokowo kampanię wyciągając NKWDowski życiorys ojca Cimoszewicza. Tak się plujesz, że wyciąga się życiorysy osób z rodzin polityków, a sam moralizujesz na temat syna premiera, który jest dorosłym i samodzielnym człowiekiem. Typowy kłamliwy bełkot osoby zestrachanej nadejściem w tym kraju prawa i sprawiedliwości. Ale już za późno na wasze płacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man To że był to jedno a to dlaczego tam był to drugie IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 14:56 a trzecie to to w jakim celu wyciągnięto tą informację (mam nadzieję że znasz całą prawdę o ludziach którzy służyli w Wermachcie w taki sam sposób jak dziadek Tuska). Co do Wassermana , on sam nie pociągnął bo nie potrafiłby ale to on zlecił i skoro jest taki Prawy i Sprawiedliwy powinien dopilnować jak to wykonano. Co do syna Marcinkiewicza, wybacz jeśli PiS walczy z przeciwnikami wyciagając naciągane historyjki ich dziadków to co mam powiedzieć o synu samego premiera? Wychowanie katolickie piętnuje takie rzeczy czyż nie? No i może powiedz coś na temat przestępców w rządzie. Czy ta sprawiedliwość jak i prawo ma omijać wybrańców? Co do rynsztokowej kampanii to zaczęła się od omijającej całą prawdę reklamówki z padającymi misiami. Misie może i podrożałyby ale misia kupuje sie raz na jakiś czas , za to staniałyby czynsze, energia itp. A to są stałe wydatki rodzin. To PiS zaczął kampanię oszustw i niedomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: To że był to jedno a to dlaczego tam był to d IP: 125.241.77.* 06.02.06, 15:04 Ależ widzę, że ty jesteś nadal sfrustrowany przeszłością. PiS niczego nie zaczął, to PO przegrało dzięki swojej chorej kampani, dzielącej naród na głupich i inteligentnych, światłych i mohery, itd. Wypiliście piwo, które sami sobie nawarzyliście, ale to już przeszłość A co do premiera, to taki z ciebie katolik bez grzechu, że innym będziesz mówił jak mają żyć?? Kto w rządzie jest przestępcą, no dalej konkretnie, który minister?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darwin Re: To że był to jedno a to dlaczego tam był to d IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 15:10 No, żeby podnieść trochę "poziom" dyskusji dodam, że mam pryszcza na nosie i krzywe zęby i dziwnie mi z ryja pachnie..w tym kierunku ta dyskusja idzie. Może odpuścimy sobie odpowiedzialność zbiorową???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man :))) to ja jestem sfrustrowany przeszłoscią? :)) IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:11 nie bądź śmieszny , przecież to wy wykrzykujecie że trzeba rozliczać przeszłość i jak ich nazywacie "komuchów". :))) Nie jestem bez grzechu ale też nie udaję świętego. To nie ja się modlę i spowiadam przed kamerami TV TRWAM. Jeśli chodzi o przestępców to zarówno Ty jak i wszyscy wiemy co miałem na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Frustracja popycha Cię do kłamstwa? IP: 125.241.77.* 06.02.06, 15:25 Ależ doskonale wiem co miałeś na myśli pisząc o przestępcach w rządzie. To zwykłe kłamstwo rzucone jak błoto metodą Gebelsa w rząd, a jak wiadomo pobrudzić łatwo, zmywa się dużo gorzej. Kłamstwa, fałszywe insynuacje, agresja to teraz liberalno-lewicowe metody walki politycznej. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Ja tam nie wiem jak Ty nazywasz ludzi z IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:31 wyrokami. Ogólnie przyjęte pojęcie to przestępca, czyż nie? A to czy są w rządzie czy rząd z nimi współpracuje to pewnie nie ma dla mnie znaczenia. Każdy kto myśli ciut inaczej niż Ty jest frustratem. I dodam ci na koniec, że nie jestem ani komuchem ani moherem ani z PO. Właściwie do tej pory nie wtrącałem sie do polityki ale jak widzę co nasi wybrańcy wyrabiają to czasami nie wytrzymuję. Najgorsze jest to, że prawi i sprawiedliwi robią ludziom wodę z mózgów jednocześnie piętnując te same metody wśród swoich poprzedników "komuchów" i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Ja tam nie wiem jak Ty nazywasz ludzi z IP: 125.241.77.* 06.02.06, 15:44 Brniesz w swoje brednie dalej, ale nadal nie powiedziałeś który minister w rządzie ma wyroki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Jeśli rzeczywiście nie zrozumiałeś to IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:46 przeczytaj jeszcze kilka razy co napisałem. I odpuść sobie te socjotechniczne zabawy. To może działa na ludzi takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam No niestety jesteś. IP: *.serverpronto.com / 69.60.111.* 06.02.06, 15:40 Mylisz płacz nad rozlanym mlekiem w wykonaniu PO. Z poważną potrzebą oczyszczenia państwa z męd po komuniźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man No to kogo już ukaraliście? Kwacha, Millera ? Już IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:43 wiem :))) Rywina :)))) Nieźle Wam to idzie :)))) Reszta ma was głęboko w poważaniu i na odchodne ułaskawia się nawzajem. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Jacek Kurski IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 17:03 Do gazeciarza.Ilość afer w Zielonej Górze nie zwiększyła się,zaczeły tylko ogladać swiatło dzienne:)))SLD powoli traci wpływy w prokuraturze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: do IIIksa IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.06, 17:36 Drogi IIIksie, Jacku ... :)))) Wszystko więc rozwija sie w dobrym kierunku ...:)))) W najblizszych wyborach SLD popłynie w sina dal i dopiero się zacznie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR WANG Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 18:14 najbliższych wyborach SLD tylko zyska. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 19:20 Nie zyska.W Zielonej wygra PO:)))Drugi PiS.Trzecie SLD-SdPL.Prezio? Zależy kto będzie kandydował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 14:34 Gość po takich wypowiedziach powinnien być spalony w polityce ale dla Kaczorów to wartościowy człowiek.Oni są gorsi niż SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagarin Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.clientes.euskaltel.es 07.02.06, 14:38 Nie porównuj czerwonych złodzieji do ich przeciwieństwa, czyli panów Kaczyńskich. Jako jedyni od wojny zaczeli w tym śmietniku politycznym robić porządek, czerwone ścierwa pokrzyczą, pokrzyczą i zamilkną na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Przy takich poczynaniach PiS i PO w IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 14:39 Nie, no co ty???? Nawet gorszy niż my??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY lutki Re: Jacek Kurski to świnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:48 PiS dzięki takim ludziom pójdzie w końcu na dno. Kurski to prawdziwe oblicze spoconych Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jacek Kurski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 16:53 pokazał prawdę w "Nocnej zmianie" dlaczego uchwalony projekt ustawy Janusza Korwin Mikke(U.P.R)został przez p.Wałęse i komunistów obalony wszyscy to tajnii współpracownicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek nie Kurski Re: Jacek Kurski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 18:03 Możecie mamić na tym forum ludzi ale ja wiem że zawsze zbiera się grupa ludzi i pcha się do władzy /tym razem pod przykrywką IV RP,zrobienia porzadku,i innych szczytnych celów/poprostu teraz Kaczory naśladują SLD robią tak samo jak oni prawo jest dla wszystkich ale nie dla nas.Już 100 dni po wyborach i Pisuary mają brudne ręce co będzie póżniej lepiej nie mówić.Tak naprawde to najlepszy rząd był za Buzka facet naprawde przeprowadzał reformy cztery wielkie reformy zrobił tylko jak to u nas bywa ludzie je wypaczyli.Choć to był rząd prawicowy to jednak dużo było też przekrętów.Ale i tak Kaczory Buzkowi do pięt nie dorastają.W przenośni i dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobas Re: Jacek Kurski IP: *.mbhashemun.gov.za / *.mbhashemun.gov.za 07.02.06, 18:37 Kurski pokazał w Nocnej Zmianie "who is who", na polskiej scenie agenturalno- politycznej. Szczególnie nie mogą mu darować tego Tusk, Rokita, Niesiołowski i Wałęsa. Film świetnie przedstawia jak się robi zamach stanu w Polsce. Teraz niestety "bezpieczniki" straciły swój główny atut od czasów Jaruzelskiego, czyli swojego człowieka na stanowisku prezydenta. I mamy za to bezradne szczekanie PO i SLD, oraz "bezpiecznikowych" dziennikarzyn na około. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Jacek Kurski IP: *.copetel.net.ar / *.copetel.com.ar 07.02.06, 18:50 Pierwszy raz w Polsce powojennej jest niekomunistyczny ani nieagenturalny prezydent RP. Oczywiscie, ci co trzymali od wojny wladze w swoich rekach, robia wszystko, aby go zdyskredytowac. Zycze panom Kaczynskim wytrwalosci w dazeniu do celu, czyli oczyszczenia Polski z agentow sluzb specjalnych, zajmujacych teraz glowne stanowiska w tym kraju. Psy szczekaja a karawana niech jedzie dalej... PO pokazalo ostatnimi miesiacami swoja prawdziwa twarz, wyborcy wyciagna mam nadzieje z tego wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Jacek Kurski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 22:06 Nieagenturalny??????? no nie wiem..... Sikorski zapewne też "niezależny"???. A sprzątania będą mieli dużo..przez sto dni zdążyli nabrudzić, to nie dziwo że i sprzątać trzeba, no przecież za nich nie będziemy sprzątać. A co do wyborców to wyciągają..oj wyciągają wnioski...co nie którzy moherki ze wstydu pochowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Zakompleksione kaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:53 Przeciez blixniacy bawią się polska. Żygac mi się chce kiedy słyszę o agenturach SBekach i innych takich. Do roboty się weźcie cuchnące kaczuchy. Gospodarkę trzeba ratować bo to zrobił Belka jeszcze wystarczy na kilka miesięcy psucia a potem będzie katastrofa. Do roboty kacze śmierdziele a nie ciągłe dyskusje i szukanie agentów. Za co bierzecie kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
dubitando Znowy przebłyski czerwonej kultury 07.02.06, 23:33 Po rządach belki w Iraku to tam ropy zabrakło, taki to z niego gospodarz świetny i praktyczne skutki czerwonej ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem Re: Kaczorom nie IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.06, 23:37 Bujaj się moher HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik KURSKI EST OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:45 Jeden z niewielu nieależnych dziennikarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: KURSKI EST OK !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 08:54 jeszcze Stanisław Michalkiewicz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 09:39 Dubitando, drugi raz taka sama opinia i przy tym bez sesnsu....oj. Belka, abstrachując od tego, że to d...a a nie polityk, po wodzie nie chodzi i cudów nie robi. Wszyscy wiedzieli, że był tam figurantem, więc brakiem ropy obciąż Busha. A czerowną ekonomię możesz cmoknąć w czerwony rowek....kształciłeś się zapewne za własne pieniądze, a sądząc po poziomie wypowiedzi to był Oxford..jak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekal Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 10:20 Belka to dobry ekonomista i super jest fachowcem.Rzeczywiście politykiem był gorszym.Natomiast Marcinkiewicz to picuś-glancuś wiele mówi mało robi umie zadbać o siebie aby go widziano umie się dobrze sprzedać i ucieka od polityki.Ale polityka i ważne sprawy dla kraju go dopadną już niedługo.Marcinkiewicz jest na pokaz wysportowany facet umie się sprzedać przed kamerami ale niestety to marionetka sznurkami ciągnie Jarek bliżniak. Odpowiedz Link Zgłoś
dubitando Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury 08.02.06, 11:28 Filipie, czerwoną ekonomię mam dokładnie tam, gdzie radzisz mi cmokać. Jednak pozwolisz, że mimo twoich zachęt nie skorzystam z twoich doświadczeń w cmokaniu rowów. Zaś poziom i rodzaj mojego wykształcenia w rzeczy samej odbiega od twojego, ja wiem jak pisze się 'abstrahując'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: Znowy przebłyski czerwonej kultury IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 08.02.06, 15:04 no to pojemny masz ten rowek jak ci cała "czerwona ekonomia" zmieściła się;)Tak z ciekawości W PIS-ie tak wszyscy??? Zjednoczeni jak Spartanie?albo jak "Nieśmiertelni" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falubaz Re: Jacek Kurski IP: .1P3D* / 194.75.37.* 09.02.06, 01:30 Byl skuteczny. A naszym czerwonym juz i tak nic nie pomoze po numerze ze stadionem. Kurski ich tylko dobije. Odpowiedz Link Zgłoś