Dodaj do ulubionych

coś by się napisało

17.11.02, 19:07
lekka wypałka, o polityce już się nie chce pisać, trochę dzisiaj i wczoraj
pracowałem, teraz by się człek rozerwał a granata niet.
Obserwuj wątek
    • tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:11
      tzenzor_markon napisał:

> lekka wypałka, o polityce już się nie chce pisać, trochę dzisiaj i wczoraj
      > pracowałem, teraz by się człek rozerwał a granata niet.

Dołóż komuś to Cię rozerwie.
      • tzenzor_markon Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:19
        czyli obrazić czarnych albo czerwonych ?
        Jestem czerwono-czarny!(taki zespół kiedyś był, mieli nosa)
        Nie lubię jednobarwnych!
        • tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:34
          tygodnikforum.onet.pl/1100715,0,4049,926,artykul.html
          • tzenzor_markon Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:47
            nie napisali czy można sprawdzić sposobem domowym posiadanie gena i mogliby
            rozwinąć te pozytywne skutki picia :-))) oraz negatywne trzeźwienia szybkiego
            • tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 20:05
              tzenzor_markon napisał:

> nie napisali czy można sprawdzić sposobem domowym posiadanie gena i mogliby
              > rozwinąć te pozytywne skutki picia :-))) oraz negatywne trzeźwienia szybkiego

Idę sprawdzic czy mam tego gena. Jutro podzielę się wnioskami.
              • tezgucio Re: coś by się napisało 18.11.02, 19:32
                Dalej nie wiem czy mam tego gena, ale energii życiowej jakby mi ubyło. Chyba
                muszę zmienić metodę testowania.
                • tzenzor_markon Re: coś by się napisało 18.11.02, 20:52
                  należy uwzględnić teorię klina!
          • tusia251 Re: coś by się napisało 19.11.02, 12:50

No tak . Jestem kobietą. ale szkoda że nie po menopauzie. Może faktycznie kac
            by szybsiej przechodził?
            • aborys Re: coś by się napisało 19.11.02, 14:42
              tusia251 napisała:

> No tak . Jestem kobietą. ale szkoda że nie po menopauzie.
              Są pozytywy bycia przed menopauzą.
              I są sposoby przyspieszenia meenopauzy.
              • tusia251 Re: coś by się napisało 19.11.02, 14:49
                Chyba jednak nie chciałabym tego przyspieszać. A jaki znasz pozytywy?
                • aborys Re: coś by się napisało 19.11.02, 15:10
                  tusia251 napisała:

> A jaki znasz pozytywy?
                  ... bycia przed menopauzą? Możliwość rodzenia dzieci.
                  • tusia251 Re: coś by się napisało 19.11.02, 15:17
                    to chyba jedyny
                    • aborys Re: coś by się napisało 19.11.02, 15:26
                      tusia251 napisała:

> to chyba jedyny
                      To czemu "nie chciałabyś tego przyspieszać"?
                      • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:03
                        aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                        >
                        > > to chyba jedyny
                        > To czemu "nie chciałabyś tego przyspieszać"?

Bo i tak samo przyjdzie. A może jak znajdzie sie ojciec to i dziecko się
                        przyda. samotnie przez całe życie? Chyba nie o to chodzi
                        • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:10
                          tusia251 napisała:

> Bo i tak samo przyjdzie. A może jak znajdzie sie ojciec to i dziecko się
                          > przyda. samotnie przez całe życie? Chyba nie o to chodzi
                          1. Nie mówi się "znajdzie sie ojciec" tylko Ten Jedyny Ukochany.
                          2. W sumie to nie wiadomo o co chodzi.
                          • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:13
                            aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                            >
                            > > Bo i tak samo przyjdzie. A może jak znajdzie sie ojciec to i dziecko się
                            > > przyda. samotnie przez całe życie? Chyba nie o to chodzi
                            > 1. Nie mówi się "znajdzie sie ojciec" tylko Ten Jedyny Ukochany.

Znasz Tego Jedynego Ukochanego? To mi go pokaż
                            > 2. W sumie to nie wiadomo o co chodzi.

Moze ty wiesz?
                            • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:17
                              tusia251 napisała:

> Znasz Tego Jedynego Ukochanego? To mi go pokaż
                              Każdy go zna. Tylko otwórz oczy i... tego...
                              Nie wiem jak to napisać, by nie być posądzonym o egzaltację.

> > 2. W sumie to nie wiadomo o co chodzi.
                              > Moze ty wiesz?
                              Kiedyś myślałem że wiem o co chodzi, ale jestem już tak stary, że zapomniałem.
                              • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:25
                                Nie posądze cie o egzaltację.
                                A jak otwieram oczy to złudzenie mija. Chyba wolę ich nie otwierać
                                • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:34
                                  tusia251 napisała:

> A jak otwieram oczy to złudzenie mija. Chyba wolę ich nie otwierać
                                  Za wysoka Twoja poprzeczka. Za wysoka może nawet dla Ciebie.
                                  W pewnych sytuacjach oczy się zamyka. Przymyka...
                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:37
                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                    >
                                    > > A jak otwieram oczy to złudzenie mija. Chyba wolę ich nie otwierać
                                    > Za wysoka Twoja poprzeczka. Za wysoka może nawet dla Ciebie.
                                    > W pewnych sytuacjach oczy się zamyka. Przymyka...

Dawno tego nie robiłam. To znaczy nie przymykałam. Ostatnio jak przymknęłam to
                                    się wywaliłam na krzywym chodniku
                                    • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:41
                                      tusia251 napisała:

> Dawno tego nie robiłam. To znaczy nie przymykałam. Ostatnio jak przymknęłam
                                      to się wywaliłam na krzywym chodniku
                                      No cóż.
                                      Sytuacje, o których pisałem, raczej kiepsko wychodzą podczas marszobiegu.
                                      Lepiej w kafejce albo w tramwaju.
                                      • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 10:13
                                        Masz jakąś konkretną kafejkę na myśli?
                                        Bo za tramwaj ja dziękuję.
                                        • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:01
                                          tusia251 napisała:

> Masz jakąś konkretną kafejkę na myśli?
                                          Fajną macie Nieboską. Choć sytuacji tam nie wygenerowałem...

> Bo za tramwaj ja dziękuję.
                                          A proszę.
                                          • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:03
                                            aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                            >
                                            > > Masz jakąś konkretną kafejkę na myśli?
                                            > Fajną macie Nieboską. Choć sytuacji tam nie wygenerowałem...

Macie? To ty nie nasz jesteś?
                                            • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:10
                                              tusia251 napisała:

> Macie? To ty nie nasz jesteś?
                                              Co znaczy: "nie nasz"?
                                              • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:15
                                                aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                >
                                                > > Macie? To ty nie nasz jesteś?
                                                > Co znaczy: "nie nasz"?

Nie z ZG to skad?
                                                • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:16
                                                  tusia251 napisała:

> Nie z ZG to skad?
                                                  Z Krakowa. To znaczy - z Gorzowa. To znaczy... Sam nie wiem...
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:18
                                                    No to Kraków czy Gorzów?
                                                    Chociaż co to za różnica? Znam fajnego gorzowiaka. jest normalny taki jak my:)))
                                                    A może różnica jest.
                                                    Kraków tak daleko........
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:21
                                                    tusia251 napisała:

> Chociaż co to za różnica? Znam fajnego gorzowiaka. jest normalny taki jak
                                                    my:))
                                                    To nie może być gorzowiak!!!
                                                    Może jest z Brzozowca albo z Chwalęcic?
                                                    Gorzowiaków poznaje się po tym, że są nienormalni właśnie. Ja na przykład kąsam
                                                    i pluję.

> Kraków tak daleko........
                                                    Ale taki piękny...
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:22
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > Chociaż co to za różnica? Znam fajnego gorzowiaka. jest normalny taki jak
                                                    > my:))
                                                    > To nie może być gorzowiak!!!
                                                    > Może jest z Brzozowca albo z Chwalęcic?
                                                    > Gorzowiaków poznaje się po tym, że są nienormalni właśnie. Ja na przykład
                                                    kąsam
                                                    >
                                                    > i pluję.

A on nawet nie gryzie. A to właściwie szkoda:)))))
                                                    >
                                                    > > Kraków tak daleko........
                                                    > Ale taki piękny...
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:34
                                                    tusia251 napisała:

> A on nawet nie gryzie. A to właściwie szkoda:)))))
                                                    Trzeba go na początek samemu ugryźć. Potem już poleci.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:37
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > A on nawet nie gryzie. A to właściwie szkoda:)))))
                                                    > Trzeba go na początek samemu ugryźć. Potem już poleci.

Z której strony? Nauczysz mnie?
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:44
                                                    tusia251 napisała:

> Z której strony? Nauczysz mnie?
                                                    Delikatnie w uszko. W te takie mientkie na dole. A potem w karczek...

Jak dojdziesz - dalszy ciąg lekcji.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:48
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > Z której strony? Nauczysz mnie?
                                                    > Delikatnie w uszko. W te takie mientkie na dole. A potem w karczek...
                                                    >
                                                    >
                                                    > Jak dojdziesz - dalszy ciąg lekcji.

Cholera jak dojde tak daleko to co. mam przestac? jestem tylko kobietą a nie
                                                    bryłą lodu. Nie będzie potem czasu zeby sie uczyć.

Już teraz jak mysle to tak mi milo ..... przyjemnie........

Szkoda ze jestem w pracy
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:52
                                                    gorąco mi. Ide zapalić. Wracam za 15 min
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:55
                                                    tusia251 napisała:

> Cholera jak dojde tak daleko to co. mam przestac?
                                                    Oczywiście. Przestać i czekać na moje instrukcje.

jestem tylko kobietą a nie
                                                    > bryłą lodu. Nie będzie potem czasu zeby sie uczyć.
                                                    Na naukę zawsze jest czas.
                                                    Jak polecisz na żywioł - nie wiadomo czym się skończy. Takie gryzienie -
                                                    ryzykowna sprawa z Gorzowiakiem.

> Już teraz jak mysle to tak mi milo ..... przyjemnie........
                                                    No tak. Typowa Zieląka. Gryzienie Gorzowiaka - przyjemne.
                                                    Gryzienie Krakowianina też sprawiłoby Ci radość?

> Szkoda ze jestem w pracy
                                                    Dobrze. Zwiększasz PKB.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:03
                                                    Krakowianin? czemu nie. tez smaczny kąsek
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:09
                                                    tusia251 napisała:

> Krakowianin? czemu nie. tez smaczny kąsek
                                                    Nie próbowałem.
                                                    Krakowianek też nie. I panien z Rudy Śląskiej.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:17
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > Krakowianin? czemu nie. tez smaczny kąsek
                                                    > Nie próbowałem.
                                                    > Krakowianek też nie. I panien z Rudy Śląskiej

Krakowiaczek jeden miał koników siedem :)))
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:31
                                                    tusia251 napisała:

> Krakowiaczek jeden miał koników siedem :)))
                                                    Żaden znajomy Krakowianin nie ma ani jednego konia. To jakieś plotki o tych
                                                    koniach i szabelkach.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:38
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > Krakowiaczek jeden miał koników siedem :)))
                                                    > Żaden znajomy Krakowianin nie ma ani jednego konia. To jakieś plotki o tych
                                                    > koniach i szabelkach.

A ja mysle że maja po jednym, chociaż nie wszyscy. A i tak wszystkich nie
                                                    sprawdze
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:47
                                                    tusia251 napisała:

> A i tak wszystkich nie sprawdze
                                                    Nie poddawaj się tak łatwo.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:52
                                                    Ale krakowianki też sa fajne.Może sprobujesz?
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:56
                                                    tusia251 napisała:

> Ale krakowianki też sa fajne.Może sprobujesz?
                                                    Kusisz jabłkami z cudzego ogrodu.
                                                    A swoimi jabłuszkami nie pokusisz?
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:00
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > Ale krakowianki też sa fajne.Może sprobujesz?
                                                    > Kusisz jabłkami z cudzego ogrodu.
                                                    > A swoimi jabłuszkami nie pokusisz?

A pokusze... Ale zależy kogo
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:02
                                                    tusia251 napisała:

> A pokusze... Ale zależy kogo
                                                    Skoro kusisz mnie cudzym, to czemu nie własnym?

Kolejna zagadka kobiecej natury?
                                                  • Gość: Tusia Re: coś by się napisało IP: *.zielona / 10.101.3.* 20.11.02, 14:19

?
                                                    >
                                                    > Kolejna zagadka kobiecej natury?

Kolejna? Jakie znasz jeszcze?
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:32
                                                    Gość portalu: Tusia napisał(a):

> Kolejna? Jakie znasz jeszcze?
                                                    Kobieca natura składa się z samych zagadek.

Ale sprytnie odjechałaś od Jabłuszek!
                                                    Może do nich wrócimy...?
                                                    O kobiecej naturze można godzinami i nic z tego nie wynika. A z dyskusji o
                                                    Jabłuszkach - prawie zawsze Coś wynika.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:33

No dobra jak chcesz o jabłuszkach to masz:

niedaleko pada jabłko od jabłoni
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:42
                                                    tusia251 napisała:

> niedaleko pada jabłko od jabłoni
                                                    Krągłe, rumiane Jabłuszko może się potłuc. Należy je szybko schrupać, póki
                                                    pachnące i soczyste.

Mmm... Sok płynie po brodzie, usta łakomie obejmują krągłości... Zabawny ogonek
                                                    sterczy na szczycie...
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:48
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > niedaleko pada jabłko od jabłoni
                                                    > Krągłe, rumiane Jabłuszko może się potłuc. Należy je szybko schrupać, póki
                                                    > pachnące i soczyste.
                                                    >
                                                    > Mmm... Sok płynie po brodzie, usta łakomie obejmują krągłości... Zabawny
                                                    ogonek
                                                    >
                                                    > sterczy na szczycie...

bo to jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snów
                                                    jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:54
                                                    tusia251 napisała:

> bo to jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snów
                                                    > jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu
                                                    SZCZEGÓLNIE tu.

Ach, te jabłuszkowe Sny!
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:56
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > bo to jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snów
                                                    > > jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu
                                                    > SZCZEGÓLNIE tu.
                                                    >
                                                    > Ach, te jabłuszkowe Sny!

Więc śnij o moich jabłuszkach. a jutro opowiesz mi co ci się sniło. To znaczy
                                                    co to wiem ale jakie...
                                                  • aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:10
                                                    tusia251 napisała:

> Więc śnij o moich jabłuszkach. a jutro opowiesz mi co ci się sniło. To znaczy
                                                    > co to wiem ale jakie...
                                                    A co wiesz?
                                                    A gdzie rosną?
                                                    Przed śnieniem powinienem więcej wiedzieć.
                                                  • tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:15
                                                    aborys napisał:

> tusia251 napisała:
                                                    >
                                                    > > Więc śnij o moich jabłuszkach. a jutro opowiesz mi co ci się sniło. To zna
                                                    > czy
                                                    > > co to wiem ale jakie...
                                                    > A co wiesz?

Wiem że bedziesz śnił o jabluszkach
                                                    > Przed śnieniem powinienem więcej wiedzieć.