tzenzor_markon 17.11.02, 19:07 lekka wypałka, o polityce już się nie chce pisać, trochę dzisiaj i wczoraj pracowałem, teraz by się człek rozerwał a granata niet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:11 tzenzor_markon napisał: > lekka wypałka, o polityce już się nie chce pisać, trochę dzisiaj i wczoraj > pracowałem, teraz by się człek rozerwał a granata niet. Dołóż komuś to Cię rozerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:19 czyli obrazić czarnych albo czerwonych ? Jestem czerwono-czarny!(taki zespół kiedyś był, mieli nosa) Nie lubię jednobarwnych! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:34 tygodnikforum.onet.pl/1100715,0,4049,926,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:47 nie napisali czy można sprawdzić sposobem domowym posiadanie gena i mogliby rozwinąć te pozytywne skutki picia :-))) oraz negatywne trzeźwienia szybkiego Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 20:05 tzenzor_markon napisał: > nie napisali czy można sprawdzić sposobem domowym posiadanie gena i mogliby > rozwinąć te pozytywne skutki picia :-))) oraz negatywne trzeźwienia szybkiego Idę sprawdzic czy mam tego gena. Jutro podzielę się wnioskami. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 18.11.02, 19:32 Dalej nie wiem czy mam tego gena, ale energii życiowej jakby mi ubyło. Chyba muszę zmienić metodę testowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: coś by się napisało 18.11.02, 20:52 należy uwzględnić teorię klina! Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 19.11.02, 12:50 No tak . Jestem kobietą. ale szkoda że nie po menopauzie. Może faktycznie kac by szybsiej przechodził? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 19.11.02, 14:42 tusia251 napisała: > No tak . Jestem kobietą. ale szkoda że nie po menopauzie. Są pozytywy bycia przed menopauzą. I są sposoby przyspieszenia meenopauzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 19.11.02, 14:49 Chyba jednak nie chciałabym tego przyspieszać. A jaki znasz pozytywy? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 19.11.02, 15:10 tusia251 napisała: > A jaki znasz pozytywy? ... bycia przed menopauzą? Możliwość rodzenia dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 19.11.02, 15:26 tusia251 napisała: > to chyba jedyny To czemu "nie chciałabyś tego przyspieszać"? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:03 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > to chyba jedyny > To czemu "nie chciałabyś tego przyspieszać"? Bo i tak samo przyjdzie. A może jak znajdzie sie ojciec to i dziecko się przyda. samotnie przez całe życie? Chyba nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:10 tusia251 napisała: > Bo i tak samo przyjdzie. A może jak znajdzie sie ojciec to i dziecko się > przyda. samotnie przez całe życie? Chyba nie o to chodzi 1. Nie mówi się "znajdzie sie ojciec" tylko Ten Jedyny Ukochany. 2. W sumie to nie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:13 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Bo i tak samo przyjdzie. A może jak znajdzie sie ojciec to i dziecko się > > przyda. samotnie przez całe życie? Chyba nie o to chodzi > 1. Nie mówi się "znajdzie sie ojciec" tylko Ten Jedyny Ukochany. Znasz Tego Jedynego Ukochanego? To mi go pokaż > 2. W sumie to nie wiadomo o co chodzi. Moze ty wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:17 tusia251 napisała: > Znasz Tego Jedynego Ukochanego? To mi go pokaż Każdy go zna. Tylko otwórz oczy i... tego... Nie wiem jak to napisać, by nie być posądzonym o egzaltację. > > 2. W sumie to nie wiadomo o co chodzi. > Moze ty wiesz? Kiedyś myślałem że wiem o co chodzi, ale jestem już tak stary, że zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:25 Nie posądze cie o egzaltację. A jak otwieram oczy to złudzenie mija. Chyba wolę ich nie otwierać Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:34 tusia251 napisała: > A jak otwieram oczy to złudzenie mija. Chyba wolę ich nie otwierać Za wysoka Twoja poprzeczka. Za wysoka może nawet dla Ciebie. W pewnych sytuacjach oczy się zamyka. Przymyka... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:37 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > A jak otwieram oczy to złudzenie mija. Chyba wolę ich nie otwierać > Za wysoka Twoja poprzeczka. Za wysoka może nawet dla Ciebie. > W pewnych sytuacjach oczy się zamyka. Przymyka... Dawno tego nie robiłam. To znaczy nie przymykałam. Ostatnio jak przymknęłam to się wywaliłam na krzywym chodniku Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 09:41 tusia251 napisała: > Dawno tego nie robiłam. To znaczy nie przymykałam. Ostatnio jak przymknęłam to się wywaliłam na krzywym chodniku No cóż. Sytuacje, o których pisałem, raczej kiepsko wychodzą podczas marszobiegu. Lepiej w kafejce albo w tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 10:13 Masz jakąś konkretną kafejkę na myśli? Bo za tramwaj ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:01 tusia251 napisała: > Masz jakąś konkretną kafejkę na myśli? Fajną macie Nieboską. Choć sytuacji tam nie wygenerowałem... > Bo za tramwaj ja dziękuję. A proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:03 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Masz jakąś konkretną kafejkę na myśli? > Fajną macie Nieboską. Choć sytuacji tam nie wygenerowałem... Macie? To ty nie nasz jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:10 tusia251 napisała: > Macie? To ty nie nasz jesteś? Co znaczy: "nie nasz"? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:15 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Macie? To ty nie nasz jesteś? > Co znaczy: "nie nasz"? Nie z ZG to skad? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:16 tusia251 napisała: > Nie z ZG to skad? Z Krakowa. To znaczy - z Gorzowa. To znaczy... Sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:18 No to Kraków czy Gorzów? Chociaż co to za różnica? Znam fajnego gorzowiaka. jest normalny taki jak my:))) A może różnica jest. Kraków tak daleko........ Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:21 tusia251 napisała: > Chociaż co to za różnica? Znam fajnego gorzowiaka. jest normalny taki jak my:)) To nie może być gorzowiak!!! Może jest z Brzozowca albo z Chwalęcic? Gorzowiaków poznaje się po tym, że są nienormalni właśnie. Ja na przykład kąsam i pluję. > Kraków tak daleko........ Ale taki piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:22 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Chociaż co to za różnica? Znam fajnego gorzowiaka. jest normalny taki jak > my:)) > To nie może być gorzowiak!!! > Może jest z Brzozowca albo z Chwalęcic? > Gorzowiaków poznaje się po tym, że są nienormalni właśnie. Ja na przykład kąsam > > i pluję. A on nawet nie gryzie. A to właściwie szkoda:))))) > > > Kraków tak daleko........ > Ale taki piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:34 tusia251 napisała: > A on nawet nie gryzie. A to właściwie szkoda:))))) Trzeba go na początek samemu ugryźć. Potem już poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:37 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > A on nawet nie gryzie. A to właściwie szkoda:))))) > Trzeba go na początek samemu ugryźć. Potem już poleci. Z której strony? Nauczysz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:44 tusia251 napisała: > Z której strony? Nauczysz mnie? Delikatnie w uszko. W te takie mientkie na dole. A potem w karczek... Jak dojdziesz - dalszy ciąg lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:48 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Z której strony? Nauczysz mnie? > Delikatnie w uszko. W te takie mientkie na dole. A potem w karczek... > > > Jak dojdziesz - dalszy ciąg lekcji. Cholera jak dojde tak daleko to co. mam przestac? jestem tylko kobietą a nie bryłą lodu. Nie będzie potem czasu zeby sie uczyć. Już teraz jak mysle to tak mi milo ..... przyjemnie........ Szkoda ze jestem w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:52 gorąco mi. Ide zapalić. Wracam za 15 min Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:55 tusia251 napisała: > Cholera jak dojde tak daleko to co. mam przestac? Oczywiście. Przestać i czekać na moje instrukcje. jestem tylko kobietą a nie > bryłą lodu. Nie będzie potem czasu zeby sie uczyć. Na naukę zawsze jest czas. Jak polecisz na żywioł - nie wiadomo czym się skończy. Takie gryzienie - ryzykowna sprawa z Gorzowiakiem. > Już teraz jak mysle to tak mi milo ..... przyjemnie........ No tak. Typowa Zieląka. Gryzienie Gorzowiaka - przyjemne. Gryzienie Krakowianina też sprawiłoby Ci radość? > Szkoda ze jestem w pracy Dobrze. Zwiększasz PKB. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:03 Krakowianin? czemu nie. tez smaczny kąsek Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:09 tusia251 napisała: > Krakowianin? czemu nie. tez smaczny kąsek Nie próbowałem. Krakowianek też nie. I panien z Rudy Śląskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:17 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Krakowianin? czemu nie. tez smaczny kąsek > Nie próbowałem. > Krakowianek też nie. I panien z Rudy Śląskiej Krakowiaczek jeden miał koników siedem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:31 tusia251 napisała: > Krakowiaczek jeden miał koników siedem :))) Żaden znajomy Krakowianin nie ma ani jednego konia. To jakieś plotki o tych koniach i szabelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:38 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Krakowiaczek jeden miał koników siedem :))) > Żaden znajomy Krakowianin nie ma ani jednego konia. To jakieś plotki o tych > koniach i szabelkach. A ja mysle że maja po jednym, chociaż nie wszyscy. A i tak wszystkich nie sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:47 tusia251 napisała: > A i tak wszystkich nie sprawdze Nie poddawaj się tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:52 Ale krakowianki też sa fajne.Może sprobujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 13:56 tusia251 napisała: > Ale krakowianki też sa fajne.Może sprobujesz? Kusisz jabłkami z cudzego ogrodu. A swoimi jabłuszkami nie pokusisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:00 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Ale krakowianki też sa fajne.Może sprobujesz? > Kusisz jabłkami z cudzego ogrodu. > A swoimi jabłuszkami nie pokusisz? A pokusze... Ale zależy kogo Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:02 tusia251 napisała: > A pokusze... Ale zależy kogo Skoro kusisz mnie cudzym, to czemu nie własnym? Kolejna zagadka kobiecej natury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: coś by się napisało IP: *.zielona / 10.101.3.* 20.11.02, 14:19 ? > > Kolejna zagadka kobiecej natury? Kolejna? Jakie znasz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:32 Gość portalu: Tusia napisał(a): > Kolejna? Jakie znasz jeszcze? Kobieca natura składa się z samych zagadek. Ale sprytnie odjechałaś od Jabłuszek! Może do nich wrócimy...? O kobiecej naturze można godzinami i nic z tego nie wynika. A z dyskusji o Jabłuszkach - prawie zawsze Coś wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:33 No dobra jak chcesz o jabłuszkach to masz: niedaleko pada jabłko od jabłoni Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:42 tusia251 napisała: > niedaleko pada jabłko od jabłoni Krągłe, rumiane Jabłuszko może się potłuc. Należy je szybko schrupać, póki pachnące i soczyste. Mmm... Sok płynie po brodzie, usta łakomie obejmują krągłości... Zabawny ogonek sterczy na szczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:48 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > niedaleko pada jabłko od jabłoni > Krągłe, rumiane Jabłuszko może się potłuc. Należy je szybko schrupać, póki > pachnące i soczyste. > > Mmm... Sok płynie po brodzie, usta łakomie obejmują krągłości... Zabawny ogonek > > sterczy na szczycie... bo to jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snów jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:54 tusia251 napisała: > bo to jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snów > jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu SZCZEGÓLNIE tu. Ach, te jabłuszkowe Sny! Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 14:56 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > bo to jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snów > > jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu > SZCZEGÓLNIE tu. > > Ach, te jabłuszkowe Sny! Więc śnij o moich jabłuszkach. a jutro opowiesz mi co ci się sniło. To znaczy co to wiem ale jakie... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:10 tusia251 napisała: > Więc śnij o moich jabłuszkach. a jutro opowiesz mi co ci się sniło. To znaczy > co to wiem ale jakie... A co wiesz? A gdzie rosną? Przed śnieniem powinienem więcej wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:15 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > Więc śnij o moich jabłuszkach. a jutro opowiesz mi co ci się sniło. To zna > czy > > co to wiem ale jakie... > A co wiesz? Wiem że bedziesz śnił o jabluszkach > Przed śnieniem powinienem więcej wiedzieć. Nie możesz. Resztę pozostawiam twojej wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:10 Co do Nieboskiej to faktycznie przyjemna ale zbyt duża. Wole bardziej komeralnie i intymnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 20.11.02, 12:12 tusia251 napisała: > Co do Nieboskiej to faktycznie przyjemna ale zbyt duża. Wole bardziej > komeralnie i intymnie:))))) Poza Nieboską byłem jeszcze tylko w miejscach całkiem nieintymnych. A w Nieboskiej są warunki (stoliki) niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:37 polityka.onet.pl/162,1100735,1,RA,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:37 no i czytam sobie forum lubuskiej i widzę: "Andrzej Brachmański: - Wójt Dąbia Czesław Domalewski zwolnił z pracy młodą dziewczynę tylko dlatego, że jej ojca wybrano na radnego powiatowego z SLD. Tak rządzi prawica w terenie. Wygląda na to, że dzieci będą odpowiadać za czyny ojców. Cofamy się do czasów biblijnych." a nie chciałem polityki Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:38 tzenzor_markon napisał: > czyli obrazić czarnych albo czerwonych ? > Jestem czerwono-czarny!(taki zespół kiedyś był, mieli nosa) > Nie lubię jednobarwnych! W świetle przechodzącym, każde ciało zmienia kolor na przeciwny. Trzeba tylko dobże prześwietlić. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: coś by się napisało 17.11.02, 19:51 zapomniałem o tym, to wyjaśnia wypowiedzi niektórych redaktorów. Na siłę można zatem powiedzieć, że wybory wygrali czerwoni a jak się komu podoba, to zieloni ! hura! wszyscy wygrali ! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 18.11.02, 19:36 tzenzor_markon napisał: > zapomniałem o tym, to wyjaśnia wypowiedzi niektórych redaktorów. > Na siłę można zatem powiedzieć, że wybory wygrali czerwoni a jak się komu > podoba, to zieloni ! hura! wszyscy wygrali ! Tylko czarny pozostaje czarny - niezależnie od punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: coś by się napisało 19.11.02, 15:23 a zielona butelka jest zawsze zielona ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:39 Zobaczyłem drzewko tego wątku i aż mnie zemdliło... Borys, ile można... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:41 bart.q napisał: > Zobaczyłem drzewko tego wątku i aż mnie zemdliło... > Borys, ile można... :)) Użył generatora odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:44 tzenzor_markon napisał: > cały tydzień pościł Tylko 6 dni, ale dla nałogowca to i tak prawie wieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:49 ale wypoczniony fantastycznie, no cóż pono wyszedł tylko na sikanie Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 20.11.02, 15:59 tzenzor_markon napisał: > ale wypoczniony fantastycznie, no cóż pono wyszedł tylko na sikanie Ciekawe czy ma wyjątkowo pojemny pęcherz czy po prostu wolno sika? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: coś by się napisało 20.11.02, 22:21 no coz, widze ze panowie tez nie tylko o wznioslych rzeczach;)))) (a to podobno baby plotkuja!) a tak btw - na stalosc meskich uczuc nie ma co liczyc znaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 21.11.02, 07:39 Oj panowie, panowie!! Widzę zazdrość w waszych literkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 21.11.02, 13:51 tusia251 napisała: > Oj panowie, panowie!! > Widzę zazdrość w waszych literkach:))) Gdzież nam maluczkim do Borysa. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: coś by się napisało 21.11.02, 18:24 mężczyzna gdy mówi, że kocha, to mówi ! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: coś by się napisało 21.11.02, 18:42 tzenzor_markon napisał: > mężczyzna gdy mówi, że kocha, to mówi ! a gdy nie mówi, że kocha, to też kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 22.11.02, 09:50 tusia251 napisała: > A ktos cos mówił?:) To nic, że nie mówił, skoro i tak wszystko wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 22.11.02, 09:54 aborys napisał: > tusia251 napisała: > > > A ktos cos mówił?:) > To nic, że nie mówił, skoro i tak wszystko wiadomo! A co wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 22.11.02, 10:01 tusia251 napisała: > A co wiadomo? Wszyscy wiedzą, a Ty nie wiesz. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 22.11.02, 10:09 Sam nie wiem... A może jesteś nieletnia? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: coś by się napisało 22.11.02, 10:10 aborys napisał: > Sam nie wiem... A może jesteś nieletnia? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: coś by się napisało 22.11.02, 10:18 tusia251 napisała: Oczywiście, że tak! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q nie zniechęcaj się, Tusia 22.11.02, 10:29 Chcę mieć te miejscówki w pierwszym rzędzie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: nie zniechęcaj się, Tusia 22.11.02, 10:39 Strasznie dziewczę oszukałem? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: nie zniechęcaj się, Tusia 22.11.02, 12:50 tusia251 napisała: > Nie oszukałeś. Juz nie jestem takie dziewczę:) A jakie? Odpowiedz Link Zgłoś