14.02.06, 21:55
Dziś w dniu 14 lutego 2006 roku mój brat, J. L. zdobył się na bohaterski czyn
uprzątnięcia Żwirka po kocie. Ja co prawda czynię to co dzień/dwa , ale
bohaterem nie jestem. Chwała bohaterom!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bronek Czyli co sprzątnął Żwirka? A co z Muchomorkiem? IP: *.ztpnet.pl 14.02.06, 21:58
    • Gość: t2t Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:29
      Żwirka sprzątnął, ale Muchomorka, kurdsę, zostawił.
    • Gość: Pronto Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:01
      Naprawdę odważny gość.
    • Gość: jaco Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:41
      a moja babcia dała dyla przed policjantem,po kradziezy wina patykiem pisanego w
      monopolu!!!!!!!!!I co ?łyso?Ona jest dla mnie My Hero!!!!
    • Gość: ziomal Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:12
      Moja zjadła Burka,co pokazano w ARIZONIE :) Jest bohaterem dla całej rodziny
    • con1 Re: Bohater 16.02.06, 07:21
      pomruk napisał:

> Dziś w dniu 14 lutego 2006 roku mój brat, J. L. zdobył się na bohaterski czyn
      > uprzątnięcia Żwirka po kocie. Ja co prawda czynię to co dzień/dwa , ale
      > bohaterem nie jestem. Chwała bohaterom!!!!

Niestety ja nie moge sie pochwalic bohaterskimi zadnym szczegolnym mojego brata
      M.L. (a.k.a. pomruk). Od lat swa zyciowa uwage koncentruje na alkoholu
      doprowadzajac do ruiny zarowno rodzinny dom jak i cokolwiek co nie ma
      bezposredniego zwiazku z alkoholem. To straszna choroba zmieniajaca niegdys
      inteligentnego czlowieka w uciazliwe monstrum niszczace tak siebie jak i
      najblizsze otoczenie. A najgorsza w tym wszystkim jest bezsilnosc wobec widoku
      tych przemian i nieuchronnego staczania sie na dno.
      Dzis (jak codzien) zastalem go w pijackim polprztomnym snie... i jak zwykle
      odkrylem w najprzerozniejszych zakamarkach mieszkania ukryte niedopite puszki z
      piwem. Goraco pozdrawiam wszystkich, ktorzy poznali trudy zmagania sie z choroba
      alkoholowa, a szczegolnie tych, ktorzy podjeli wyzwanie zerwania z patologicznym
      trwaniem w nalogu, ratujac tym samym i siebie i najblizszych. Z zalem
      stwierdzam, ze nie moge w ten sposob pozdrowic wlasnego brata - on juz w ogole
      nie trzezwieje... nawet piszac posty na niniejsze forum, co polecam uwadze
      forumowiczow.
      • Gość: dekadent Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:26
        Alkohol to BIG problem!Przerabiałem to z moim bratem,u mnie skończyło się to w
        miare poprawnie-odwyk,członkostwo w AA...Co z tego jak teraz trafiłw szpony
        marihuany...
    • Gość: ziutek Re: Bohater IP: *.ztpnet.pl 16.02.06, 13:29
      A jakis czas temu bohaterami byli tutaj ulotkarze walczacy z przeciwnosciami losu.
      • Gość: kaziu Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:52
        mój bohater to ojciec rydzyk!Jak on tą ciemnote kosciołową ściemnił to
        mistrzostwo swiata!Ciemnogród pozwolił mu na dojście do takiego
        bogactwa,własnej rozgłośni i pouczania pionka,jakim jest premier(moim zdaniem
        faceta bez jaj i ikry)
        • Gość: wielbiciel Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:55
          Wiwat Rydzyk!
          • Gość: kyczumcz Re: Bohater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:10
            kocham czekoladę
            • Gość: mlekopij Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:19
              A ja kocham mleko! Naprawdę!!!
              • Gość: pytacz Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:23
                Czy ty jesteś smok mlekopij?
                • Gość: kaziu Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:51
                  Moim ulubionym bohaterem jestem JA:)
        • olik7 Re: Bohater 17.02.06, 13:01
          I na najlepszych uczelniach świata marketing powinien wykładać. Tak jak On
          znaleść niszę na rynku i sprzedać swój towar, zapewniając sobie poprzez monopol
          na rację zbyt na długie lata, wyciskając ostatnie złotówki z najbiednijeszych
          nadając temu dobroczynny obraz czynu i święty siebie... Geniusz!
          • Gość: kamil Re: Bohater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:28
            Mądre dziadzisko z tego rydzyka,tak wciska ciemnotę tym bogobojnym i tępym
            ludziom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka