Dodaj do ulubionych

Wiejskie potupajki

27.02.06, 17:17
Ostatnio byłem na takiej jednej 5-7km za Sulechowem,średnia wieku 17 lat,małe
lolitki-jak ktos na to wszystko pozwala?Co one tam wyprawiają to głowa boli-
gdzie są ich rodzice?Czy to normalne żeby 16-latka uprawiała sex z 47-letni9m
facetem?Jeśli znacie więcej takich miejsc napiszcie o nich,może ten sposób
będzie przestrogą dla rodziców.Zaniepokojony dziadunio
Obserwuj wątek
    • Gość: hank van doorks Re: Wiejskie potupajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:21
      Przejdz się do winiarni,tam pełno glupiutkich blondi co to obc...ą za darmo jak
      dobrze popija:) Wypróbowany lokal:)
      • Gość: marian paździoch Re: Wiejskie potupajki IP: *.ztpnet.pl 28.02.06, 11:53
        U nas dopiero są tańce,hulanki,swawole,chlopy ledwo karczmy nie rozwala,a
        kobitki chetne do sciagania ciuchów i do wypitki
        • Gość: Jason Polack Re: Wiejskie potupajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:31
          Znam kilka takich-trzebiechów,krosno odrz.,sulęcin-wiejskie łatwe i
          nieskomplikowane dziewczyny,jest fajnie,miło i nawetr m alec 126p wyustrarczyu
          na traki podryuw
          • Gość: Jason Polack Re: Wiejskie potupajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:33
            A propo dziadku ty nie za stary gieroj i harcownik jesteś?Młodych ciałek
            dziewcząt sie zachciewa i zabawy na stare lata?A co na to babuszka?
            • Gość: leon Re: Wiejskie potupajki IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 00:12
              Ja czasami chadzam na takie impry,ale te balety są dobre jak chcesz szybko
              wyrwać dobra dziewuche
              • glupiutkamariolka Re: Wiejskie potupajki 01.03.06, 10:57
                Ja nie chodze na takie imprezy,podejrzane towarzystwo,a łatwe panieenki Ciebie
                kręcą?Jesteś tak pusty i egocentryczny jak one?
                • Gość: maniek Re: Wiejskie potupajki IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 01:32
                  niebadz taka madra bo ci kaktus na glowie wyrośnie wiejska cwaniaro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka