zielonkaa 03.03.06, 07:10 Zalogowałam sie aby żadne cepy nie chciały sie podac za moją inteligentną i piękną osobe:)))) Od dziś jestem zielonkaa i oczywiście kocham Zieloną Górę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIELONKA ja się nie zalogowałam IP: *.kam.pl 03.03.06, 11:56 Nie prawda ... to ja jestem prawdziwą ZIELONKĄ! Ta co załozyła wątek to oszust jakiś, podszywa się pode mnie beszczelny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONKA Re: ja się nie zalogowałam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:53 Nie prawda to ja jezdem największa miłośniczko Zielonej Góry! Nie dajcie się oszókać. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonkaa Re: to sie zalogowałam:) 03.03.06, 13:55 nie, nie... ty jestes tym kolesiem z Częstochowy o którym mówił ten słowiniec:) Po IP poznałam:))))))) aaaaaaaaaa, przechytrzyłam cie:) teraz przynajmniej będe mogła zakłądać tematy:) ty tez sie zaloguj zg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: ZDRADA :) IP: *.ztpnet.pl 03.03.06, 15:53 Nie ma mowy....... To forma cenzury na ktora sie nie godze. Poza tym bedzie mnie korcilo do zakladania min idiotycznych i prowokatrskich watkow. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: ZDRADA :) 03.03.06, 16:25 Prawdziwą Zielonkę poznam bo jest jedyna w swoim rodzaju:) A i Zg też niepowtarzalny, tak więc "podszywaczu" nie łam dobrych obyczajów i występuj pod własnym nickiem. Dla forumowiczów podszywanie się to ciężkie przestępstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś