Dodaj do ulubionych

strony www z Plocka i o Plocku

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 01:47
Zapraszam do wymiany poglądów, opini i ocen na temat stron www poświęconych
naszemu miastu lub prowadzoych przez płocczan.
Na początek podaję adres swojej stronki: www.sobieski.priv.pl
Strona na razie nie ma nic wspólnego z naszym miastem, oprócz tego, że autor i
serwer są na miejscu. Planuję w dziale turystyka umieścić informacje o Płocku.
Proszę o opinie i propozycje, co mogłoby się tam znaleźć. Strona
zoptymalizowana do rozdzielczości 800x600 i wyższych.
Proszę też autorów stron o Płocku lub z płocka o podawanie linków do swoich
stron - może uda nam się stworzyć coś w rodzaju klubu webmasterów z Płocka?

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pinch Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: 193.59.39.* 08.06.01, 07:43
      Dobry pomysl ;-)
      http://ap.pw.plock.pl/wernik
      • Gość: Artur Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 00:56
        Uciułało się zdjęć - pokaż, sam tekst straznie ubogo wygląda
      • Gość: krasz Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 15:52
        pinch
        Calkiem ciekawymi rzeczami sie zajmujesz :)))
        Pozdrowienia
        krasz
      • Gość: Pinch Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: 193.59.39.* 29.06.01, 13:43
        i jeszcze jeden:
        www.pw.plock.pl/zaklady/aparatura
    • Gość: Stuntman Strona dzielnicy Płock-Podolszyce IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 14:35
      To może ja się też tu "zareklamuję" :)

http://www.podolszyce.prv.pl

Strona o płockiej dzielnicy Podolszyce.
      Wirtualne Podolszyce - aktualności, ciekawostki, zdjęcia, mapy, perspektywy,
      historia

Jeśli macie jakieś propozycje lub ciekawostki piszcie na mail ze strony.
      Pozdrawiam wszystkich webmasterów.
      • Gość: Artur Re: Strona dzielnicy Płock-Podolszyce IP: 213.25.216.* 09.06.01, 01:01
        Suuuper! Sorki za opinię o podolu, ale zrobiłeś fajną stronkę o nieciekawej
        sypialni. Pozdrofka. Mogie wrzucić link u siebie?
        • Gość: Stuntman Re: Strona dzielnicy Płock-Podolszyce IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 08:56
          Bardzo mnie cieszą takie opinie odnośnie mojej strony. Jeśli ktoś chce umieścić
          link do tej strony, nie mam nic przeciwko. Miło jest, kiedy komuś podoba się to
          co robię i chce polecić to innym.
          Na tle innych płockich dzielnic Podolszyce, a szczególnie PD, są bardzo ładnym
          i nowoczesnym osiedlem. Tworząc stronę chciałem pokazać właśnie te wszystkie
          ciekawe zakątki o których istnieniu większość Płocczan nawet nie ma pojęcia.
          Pozdrawiam i zapraszam na stronę.
          • Gość: Tomek Re: Strona dzielnicy Płock-Podolszyce IP: *.wp.mil.pl 19.06.01, 11:24
            Osobiście mieszkam w Warszawie, ale bardzo dobrze znam Płock i jeśli chodzi o
            Podolszyce,to bardzo mi się podoba ta dzielnica. Przedewszystkim tu widzę jakąś
            szanse rozwoju Płocka. Bardzo często bywam w "Podolance" i bardzo mi się tam
            podoba. Powiem krótko-tak tzrymać.
            • Gość: Stuntman Re: Strona dzielnicy Płock-Podolszyce IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:16
              Ja również w ten sposób postrzegam Podolszyce i też mam taki tok myślenia.
              Pozdrawiam wszystkich którzy doceniają to co robi się w tym rejonie miasta.
    • Gość: to_ja Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: 10.9.65.* 08.06.01, 19:53
      Jesli chodzi o plocka pilke nozna, to calkiem porzadna jest strona
      www.petra.pasik.pl
      • Gość: Artur Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 01:06
        Podobnie jak post powyżej - żeby tylko wkrótce nie była to stronka o zespole
        drugoligowym :{
    • Gość: czubol Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 08:55
      http://www.zks.ba-s.pl - informacyjna o druzynie, klubie itp. Petrochemii Plock

http://pawi.prv.pl - stronka o kibicach z Plocka - zdjecia (nie tylko z
      Polski), opisy i roznosci

Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: 10.9.65.* 11.06.01, 18:35
      Przydatna jest strona Komunikacji Miejskiej: www.km.plocman.pl
      • Gość: Strucho Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 21:30
        Niestety po stronie widać, że robiona przez Plocmana.
        Nowy adres strony KM to http://km.plo.pl
      • Gość: Sailor Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 11:04
        Jak w temacie, Stowarzyszenie jeste oragnizatorem Długodystansowych Mistrzostw
        Polski w żeglarstwie, organizuje kursy, szkolenia żeglarskie, najbliższa
        impreza 30.06-1.07.2001 Murzynowo koło Płocka

adres http://cierszewo.com.pl/stowarzyszenie

Pozdrawiam wszystkich web z Płocka i nie tylko
    • Gość: ja Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: 10.9.65.* 15.06.01, 20:12
      http://republika.pl/gresek/
      Szlaki turystyczne, sciezki dydaktyczne, muzea i jeszcze duzo innych ciekawych
      rzeczy o regionie. Naprawde warto zajrzec.
    • Gość: Sailor Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 11:05
      --------------------------------------------------------------------------------
      Jak w temacie, Stowarzyszenie jeste oragnizatorem Długodystansowych Mistrzostw
      Polski w żeglarstwie, organizuje kursy, szkolenia żeglarskie, najbliższa
      impreza 30.06-1.07.2001 Murzynowo koło Płocka

adres http://cierszewo.com.pl/stowarzyszenie

Pozdrawiam wszystkich web z Płocka i nie tylko
      • Gość: glaca Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
        ja kiedys slyszalem o jakiejs stronce III liceum, niby najlepszej w Polsce. Zna
        ktos adresik?
        • Gość: Ergh Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 21:53
          Gość portalu: glaca napisał(a):

&#62 ja kiedys slyszalem o jakiejs stronce III liceum, niby najlepszej w Polsce. Zna
          &#62
          &#62 ktos adresik?

coz, najlepsza tylko dlatego, ze malachowianka nie startowala
    • Gość: Intruz Re: strony www z Plocka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
      Urodziłem sie w Płocku tu sie uczylem a teraz studije poza nim:) ZApraszam na
      moją stronę:
      Witryna poświęcona szeroko pojętemu Wszechświatowi. Dowiesz się np dlaczego
      ludzie za cel swojej ekspansji wybrali Marsa. Jeśli interesuje Cię zjawisko
      czarnej dziury, kwazary, galaktyki, komety zajrzyj a kosmos rozbłyśnie dla
      Ciebie jasnym światłem.
      http://republika.pl/intruz_r

• Gość: artur Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 00:40
      czekam na większy odzew webmasterów - czas mamy wakacyjno-urlopowy - może uda
      się zrobić jakiś wypad na piwo?
      • Gość: no name Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 10:29
        Najlepsza strona z Płocka jaka widziałem to jest www.petra.pasik.pl
        Strona została przebudowana i wygląda teraz naprawde fajnie
        • Gość: kibicZKS Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 13:30
          Gość portalu: no name napisał(a):

&#62 Najlepsza strona z Płocka jaka widziałem to jest www.petra.pasik.pl
          &#62 Strona została przebudowana i wygląda teraz naprawde fajnie

no to mało widziałeś.
          Strona może graficznie jest atrakcyjna, ale już treściowo jest serią kopii.
          Oprawa graficzna tez nie jest czyms nowym w internecie i niczym sie nie wyroznia.
          Bardziej sensowna jest jednak znacznie slabsza graficznie oficjalna strona PETRY
          www.zks.ba-s.pl, ale tresci jest tam o wiele wiecej o czym kazdy kibic dobrze wie!

Poza tym widzialem kilka plockich stron nie o pilce, ktore byly lepsze od tej!
          • Gość: no name Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 15:43
            daj adresy tych strone z chęcia je odwiedze
            • Gość: tojaznow Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 15:56
              nie trzeba dlugo szukac, kilka jest w tym temacie
              chociaz jak ktos interesuje sie tylko pilka, to go nie zaciekawia...

i nie zawsze grafika jest najwazniejsza, tzn. strony moga miec badziewna
              grafike i nie zawsze to przeszkadza.

Chyba ze ktos robi na sile i potem powstaje takie gowno jak www.innestrony.pl w
              zalozeniu miala byc to ciekawa strona pokazujaca inne strony integracji z EU,
              ale az oczy bola jak sie na to patrzy, jesli ktos jest w stanie cos tam
              przeczytac

ps: wcale nie powiedzialem, ze strona Pasika jest zla. Przydalo by sie czasem
              cos od autorow, np. felietony albo cos takiego. Pomijajac fakt ze kiedys mieli
              zrobic forum dyskusyjne ale z niewiadomych przyczyn zrezygnowali
  • Gość: czubol Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
    www.3lo.pl
  • Gość: kodiak Re: strony www z Plocka i o Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
    3 liceum... ta strona moze byla najlepsza... KIEDYS!

www.malachowianka.pl

OWNZ YA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka