arwena 13.10.01, 13:30 a co mi tam... dzis optymistycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: 212.77.192.* 13.10.01, 14:44 arwena napisał(a): > a co mi tam... dzis optymistycznie:) No, tak! Sobota, ładna pogoda a Ty przy pracy choć nie w pracy a w domku ?! Śliczne dięki za pomysł z 3 edycją. Otwarcie Forum w ciągu dnia to dla mnie problem straszny. A może by tak mały spacerek? Okolice palmiarni? A może gdzieś w botanikę? A grzyby to jeszcze są? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 13.10.01, 14:59 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > No, tak! Sobota, ładna pogoda a Ty przy pracy choć nie w pracy a w domku ?! tak wlasnie. zaleglosci odrabiam. i widze juz ze chyba nawet i niedziela na to nie wystarczy:( ale pogoda piekna i nastroj rowniez:))) > Śliczne dięki za pomysł z 3 edycją. Otwarcie Forum w ciągu dnia to dla mnie > problem straszny. dla mnie tez to jest problem. watek powyzej 20 postow odpala sie kilka minut, z duzym prawdopodobienstwem koniecznosci odswiezenia jeszcze:( mimo ze to sdi! > A może by tak mały spacerek? Okolice palmiarni? A może gdzieś w botanikę? > A grzyby to jeszcze są? maly spacerek pomyslem dobrym, gorzej bedzie z realizacja;) uwarunkowania zewnetrzne:)) grzyby - a jakzeby inaczej! mnostwo podgrzybkow - jak od dawna juz nie bylo czerwone kozaki! prawdziwkow krolewskich moze nie tak duzo, ale za to - uwaga uwaga - rydze!!! o zielonkach nie wspominajac:))) to chyba na tyle - bo okrutna dzis jestem troszeczke chyba?? pozdr gor (co to mh?) ;)))))))a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 23:48 arwena napisał(a): > dla mnie tez to jest problem. watek powyzej 20 postow odpala sie kilka minut, z A jak było bez wynalazku w postaci SDI? > grzyby - a jakzeby inaczej! mnostwo podgrzybkow - jak od dawna juz nie bylo > czerwone kozaki! prawdziwkow krolewskich moze nie tak duzo, ale za to - uwaga > uwaga - rydze!!! o zielonkach nie wspominajac:))) Ech, tak na grzyby by! Kiedy wrócę będzie już pewnikiem po nich.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 18.10.01, 23:52 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > A jak było bez wynalazku w postaci SDI? nie wiem. nie robilam tego w ten sposob nigdy:))))) szczerze - ostatnio mi sdi poszlo i zalaczylam modem - tragedia:( choc sdi po prostu ma rozne fazy szybkosci (btw - fajny ip;) > Ech, tak na grzyby by! Kiedy wrócę będzie już pewnikiem po nich.:((( zielonki i w listopadzie calym bywaja. ale fakt ze grzybow mniej coraz. a kiedy wracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 00:12 arwena napisał(a): > > A jak było bez wynalazku w postaci SDI? > nie wiem. nie robilam tego w ten sposob nigdy:))))) To Ty taka bardziej neofitka jestes?! > (btw - fajny ip;) Też mi się podoba. I chodzi to jak złoto! > zielonki i w listopadzie calym bywaja. > ale fakt ze grzybow mniej coraz. > a kiedy wracasz? O ile tu się na te duże grzyby;) nie będzie zanosiło, to najpóźniej jakoś tak z pierwszym śniegiem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 19.10.01, 00:25 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > To Ty taka bardziej neofitka jestes?! nigdy tego nie ukrywalam! > Też mi się podoba. I chodzi to jak złoto! twarda waluta:) > O ile tu się na te duże grzyby;) nie będzie zanosiło, to najpóźniej jakoś tak z > pierwszym śniegiem chyba. trzymam kciuki;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 00:26 arwena napisał(a): > > To Ty taka bardziej neofitka jestes?! > nigdy tego nie ukrywalam! Zabrzmiało zmakowicie! > twarda waluta:) Jaka "twarda"? Jak najbardziej płynna. > trzymam kciuki;))))))))) I dzięki Ci za to! Mnie niestety od zaciskania kciuków samo to nie wyjdzie. Ale dobrze wiedzieć, że ktoś o to dba!;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 21.10.01, 15:38 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Zabrzmiało zmakowicie! = smakowicie i znakomicie 2w1?? > Jaka "twarda"? Jak najbardziej płynna. płynność z twardością pogodzić się da czasami > I dzięki Ci za to! Mnie niestety od zaciskania kciuków samo to nie wyjdzie. > Ale dobrze wiedzieć, że ktoś o to dba!! dbam! bo niewiele wiecej poza dobra mysla moge dac. trzymaj sie i zacznij uzasadniac ip;)))) buzka;) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 16:02 arwena napisał(a): > > Zabrzmiało zmakowicie! > = smakowicie i znakomicie 2w1?? Jaka domyślna! Ale z łoś&go to nie ma wiele wspólnego. > > Jaka "twarda"? Jak najbardziej płynna. > płynność z twardością pogodzić się da czasami Aha! Płynność firmy gwarantowana zasobami twardej waluty? Czy też coś z szeroko pojętej biologii? ;))) > dbam! bo niewiele wiecej poza dobra mysla moge dac. > trzymaj sie i zacznij uzasadniac ip;)))) Że niby zrobić tak, aby bez hackania? > buzka;) a Miłego, pracowitego wieczorka! > Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 21.10.01, 16:10 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Jaka domyślna! Ale z łoś&go to nie ma wiele wspólnego. łoś ok. go nie. > Aha! Płynność firmy gwarantowana zasobami twardej waluty? Czy też coś z szeroko > pojętej biologii? ;))) kto by tam o płynności... > Że niby zrobić tak, aby bez hackania? kurka wodna - domyslny jednak! > Miłego, pracowitego wieczorka! jasnowidz? wlasnie zabralam sie do pracy - ale mam problemy z kontynuacja. pozdrowka;)))) i spakojnaj noczi (4u);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 16:16 arwena napisał(a): > łoś ok. go nie. Ten taki, co to niby na wędkę też?!;) > kto by tam o płynności... A któżby o twardości... > kurka wodna - domyslny jednak! Taki zawód, cóż począc.;) > jasnowidz? wlasnie zabralam sie do pracy - ale mam problemy z kontynuacja. > pozdrowka;)))) i spakojnaj noczi (4u);) Oj spoko to ona dziś nie będzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 21.10.01, 16:20 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Ten taki, co to niby na wędkę też?!;) ten taki tez. i wash tez. > A któżby o twardości... sa tacy!!!!!! > Taki zawód, cóż począc.;) no no no, az sie boje pisac wiecej... > Oj spoko to ona dziś nie będzie:( niedobrze. tym cieplej mysle. a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 16:24 arwena napisał(a): > ten taki tez. i wash tez. Jaki on tam "nash"? Takie tu nie występują.;) > > A któżby o twardości... > sa tacy!!!!!! Nie mów! Serio? Który?! > no no no, az sie boje pisac wiecej... Grut, aby czego innego się nie bać!:))) > niedobrze. tym cieplej mysle. Damy rade. Nocka ciemna. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 21.10.01, 16:29 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Jaki on tam "nash"? Takie tu nie występują.;) no to kupcie sobie wanne! > Nie mów! Serio? Który?! bez pokazywania palcem prosze! > Grut, aby czego innego się nie bać!:))) grunt to podobno na okonia dobry > Damy rade. Nocka ciemna. kurna brzmisz coraz straszniej. musze isc juz. trzymam zatem za ciemna nocke - u ciebie. pa. a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Criuser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 16:44 arwena napisał(a): > no to kupcie sobie wanne! W celu "wash", czy "łoś"? > bez pokazywania palcem prosze! No tak, nie pokazuje sie gołym palcem na ubranych ludzi!;) > grunt to podobno na okonia dobry Oj widac, że ktoś tu nieobznajomion. Z gruntu to węgorz, karp itp., ale okoń? Rzadka rzadkość! > kurna brzmisz coraz straszniej. Żebym tylko brzmiał. Jeszcze tylk makijaż i do roboty. > musze isc juz. trzymam zatem za ciemna nocke - u ciebie. pa. Tylko ich tam za bardzo nie tęp! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 21.10.01, 18:04 Gość portalu: Criuser napisał(a): > W celu "wash", czy "łoś"? wash and more > No tak, nie pokazuje sie gołym palcem na ubranych ludzi!;) a na golych mozna? > Oj widac, że ktoś tu nieobznajomion. Z gruntu to węgorz, karp itp., ale okoń? > Rzadka rzadkość! no kurka znow mi sie nie udalo!!! a taka bylam z siebie dumna, ze nazwe 'okon' i 'grunt' znam;) tylko zdaje sie ze niekoniecznie zusammen miteinander, co? no nic, pozostaje mi wierzyc w szczescie przy nastepnym blefowaniu > Żebym tylko brzmiał. Jeszcze tylk makijaż i do roboty. to tak jak ja! tylko na szczescie jutro dopiero! > Tylko ich tam za bardzo nie tęp! kogo? kuraków? juz wytepione, upieczone i w ogole! biedne kuraki... wracam do dzialan nieco tylko innego gatunku;)) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: 212.77.192.* 25.10.01, 02:16 arwena napisał(a): > > W celu "wash", czy "łoś"? > wash and more Czyli czysty czlowiek i morze? Cos krecisz. Kiedys bylo, ze stary! > > No tak, nie pokazuje sie gołym palcem na ubranych ludzi!;) > a na golych mozna? Jak sie jest samemu niekompletnie ubranym? Pewnie! > no kurka znow mi sie nie udalo!!! a taka bylam z siebie dumna, ze nazwe 'okon' > i 'grunt' znam;) tylko zdaje sie ze niekoniecznie zusammen miteinander, co? no > nic, pozostaje mi wierzyc w szczescie przy nastepnym blefowaniu Zusammen miteinander - a co ma do tego maslo i to na dodatek maslane? Zusammen do kupy - to brzmi du(m)nie! > to tak jak ja! tylko na szczescie jutro dopiero! A ja juz bez! I nie tylko bez tego! Moj lap zapragnal sie lepiej chlodzic i zafundowal sobie kilka otworow wentylacyjnych (zreszta nie tylko on). No i caly software mu przez te dziury myk! i biega sobie luzakiem. Klon McGyvera niezle sie nakombinowal by zapewnic lacznosc ze swiatem ale i tak nie wszystko jeszcze wychodzi. Ok. poludnia zapowiadaja jakis nowy wypas, wiec cicha nadzieja ze wszystko wroci do normy. > > Tylko ich tam za bardzo nie tęp! > kogo? kuraków? juz wytepione, upieczone i w ogole! biedne kuraki... > wracam do dzialan nieco tylko innego gatunku;)) > pa I masz sumienie toto nieopierzone tak gnebic? Caluski i zyczenia dobrej i spokojnej. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 25.10.01, 22:29 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Czyli czysty czlowiek i morze? Cos krecisz. Kiedys bylo, ze stary! owszem - ale ty pokreciles z ortografia, ma byc 'i może' > Jak sie jest samemu niekompletnie ubranym? Pewnie! no to bomba;) znaczy mnie wolno:)) > Zusammen miteinander - a co ma do tego maslo i to na dodatek maslane? Zusammen > do kupy - to brzmi du(m)nie! takie powiedzonko. fajnie brzmi. sensu brak. > A ja juz bez! I nie tylko bez tego! Moj lap zapragnal sie lepiej chlodzic i > zafundowal sobie kilka otworow wentylacyjnych (zreszta nie tylko on). dziki jakis czy co? > Ok. poludnia zapowiadaja jakis nowy wypas, wiec cicha nadzieja ze wszystko wroc > i do normy. dziele nadzieje! > I masz sumienie toto nieopierzone tak gnebic? ja nie jem miesa!!!!! > Caluski i zyczenia dobrej i spokojnej. i nawzajem - choc nastepnej juz:))) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 00:17 arwena napisał(a): > > Czyli czysty czlowiek i morze? Cos krecisz. Kiedys bylo, ze stary! > owszem - ale ty pokreciles z ortografia, ma byc 'i może' Oj, widzę że Ktoś jak by nie kombinował, to mu się wszystko z jednym kojarzy. Znam ból - mam to samo!;) > > Jak sie jest samemu niekompletnie ubranym? Pewnie! > no to bomba;) znaczy mnie wolno:)) No więc wyobraź sobie, że nie tylko Tobie.:) > dziki jakis czy co? Jaki pan, taki kram! > dziele nadzieje! Ja teraz już też. Bo spełnine:))) > > I masz sumienie toto nieopierzone tak gnebic? > ja nie jem miesa!!!!! Cicho, wiem! Ale po co ich tak gnębisz? > i nawzajem - choc nastepnej juz:))) pa I całe szczęście, że jest następna! Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 26.10.01, 00:23 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Oj, widzę że Ktoś jak by nie kombinował, to mu się wszystko z jednym kojarzy. > Znam ból - mam to samo!;) no samo zycie podobno... grunt to wlasciwie kojarzyc:) > No więc wyobraź sobie, że nie tylko Tobie.:) znow nas dwoje? to juz zakrawa na bezecenstwa! > Jaki pan, taki kram! moze to nie twoj byl? > Ja teraz już też. Bo spełnine:))) znakomicie;)))))))))) > Cicho, wiem! Ale po co ich tak gnębisz? kurka nie kombinuj! > I całe szczęście, że jest następna! nie ma to jak carpe diem:))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 02:02 arwena napisał(a): > no samo zycie podobno... grunt to wlasciwie kojarzyc:) To znowu jest nas dwóch;) > > No więc wyobraź sobie, że nie tylko Tobie.:) > znow nas dwoje? to juz zakrawa na bezecenstwa! A gdyby nawet?! > > Jaki pan, taki kram! > moze to nie twoj byl? Teraz to juz jakby nie mój. Fuckt! > > Cicho, wiem! Ale po co ich tak gnębisz? > kurka nie kombinuj! Że niby ja, to tez kurak? > > I całe szczęście, że jest następna! > nie ma to jak carpe diem:))) I ten opus, co to jest koronat też? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 27.10.01, 20:14 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > To znowu jest nas dwóch;) kurna no nie mów... myślalam o sobie i Tobie... a Ty, że dwóch... > A gdyby nawet?! brawo! > Teraz to juz jakby nie mój. Fuckt! nie ma tego zlego... następny będzie miał webcam;)) > Że niby ja, to tez kurak? wątpię prawdę mówiąc;)) mi chodziło po prostu o kurczaki! > I ten opus, co to jest koronat też? jeszcze uebung macht den meister;))) i repetitio est mater studiorum tyle znam z wegierskiego:))))) trzymaj sie ;))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:15 arwena napisał(a): > Gość portalu: Cruiser napisał(a): > > To znowu jest nas dwóch;) > kurna no nie mów... myślalam o sobie i Tobie... a Ty, że dwóch... ... forumowiczów. Coś zrypałem? No dobra! niech będzie dwoje.;) > > Teraz to juz jakby nie mój. Fuckt! > nie ma tego zlego... następny będzie miał webcam;)) I wibracyjny sygnał o nadchodzacych mailach! > > Że niby ja, to tez kurak? > wątpię prawdę mówiąc;)) mi chodziło po prostu o kurczaki! No fuckt! Do kurczakam niepodobien. Kurczaka nie , ale jaką gąskę to bym schrupał! > > I ten opus, co to jest koronat też? > jeszcze uebung macht den meister;))) i repetitio est mater studiorum Ja tam wolę te astra, co to do nich per aspera trzeba, bo jak nie to i para bellum nie pomoże w osiagnięciu pax. > tyle znam z wegierskiego:))))) Sorry, ale grupa języków ugrofińskich nie jest moja mocną stroną. Istenem, istenem! Nentodom Magyarosz! > trzymaj sie ;))) a Jeszcze się trzymam, ale jak się puszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 29.10.01, 21:23 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > ... forumowiczów. Coś zrypałem? No dobra! niech będzie dwoje.;) A Waści też za Inflanty dziękuję! > I wibracyjny sygnał o nadchodzacych mailach! ojoj wibracyjny... > No fuckt! Do kurczakam niepodobien. > Kurczaka nie, ale jaką gąskę to bym schrupał! a już myślałam, że może miałbyś na mnie ochotę... > Ja tam wolę te astra, co to do nich per aspera trzeba, bo jak nie to i para > bellum nie pomoże w osiagnięciu pax. ad astra ok, ale nie da sie bez aspera? już nie chce aspera! > Sorry, ale grupa języków ugrofińskich nie jest moja mocną stroną. jak widzę wprost przeciwnie!!!:) > Jeszcze się trzymam, ale jak się puszczę... toooooooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 00:34 arwena napisał(a): > A Waści też za Inflanty dziękuję! Zaraz Inflanty! Jam nie taki szczodry. A Kurlandia nie wystarzcy?! > > I wibracyjny sygnał o nadchodzacych mailach! > ojoj wibracyjny... A co, Grand Valse alibo Fuga jaka? > > Kurczaka nie, ale jaką gąskę to bym schrupał! > a już myślałam, że może miałbyś na mnie ochotę... Tak, czy siak! Śmiesz wątpić? Ale to o kulinariach było. Oj, znowu z jednym... ! > ad astra ok, ale nie da sie bez aspera? już nie chce aspera! A kto by jeich tam chciał, ale i tak zawsze przyleza jak niezapłacony weksel. > > Sorry, ale grupa języków ugrofińskich nie jest moja mocną stroną. > jak widzę wprost przeciwnie!!!:) Igem? > > Jeszcze się trzymam, ale jak się puszczę... > toooooooooooo? Toooooooooooooo ho ho ! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 30.10.01, 20:23 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Zaraz Inflanty! Jam nie taki szczodry. A Kurlandia nie wystarzcy?! oby nie Pyr... na razie serdecznie dość!! > A co, Grand Valse alibo Fuga jaka? Broń Boże! Polite! > Tak, czy siak! Śmiesz wątpić? Ale to o kulinariach było. Oj, znowu z jednym...! no znowu z jednym... moze ja nienormalna jaka? ponad kulinaria?? a z wątpieniem - to zawsze, nigdy 100%, marginesy potrzebne podobnież:) > A kto by jeich tam chciał, ale i tak zawsze przyleza jak niezapłacony weksel. ano ano. ale skąd one się biorą? a może astra smaczniejsze wtedy? to by miało sens. > Igem? yyy? > Toooooooooooooo ho ho ! nie teoryzuj docent! pozdrowka cieplutkie:))) 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:25 arwena napisał(a): > oby nie Pyr... na razie serdecznie dość!! Do nastepnej spowiedzi? > Broń Boże! Polite! A ja ściągnąłem sobie Walkirię Wagnera. Rewelaja. > no znowu z jednym... moze ja nienormalna jaka? ponad kulinaria?? Znaczy się takie ueber alles? Ciekawe, ciekawe... > a z wątpieniem - to zawsze, nigdy 100%, marginesy potrzebne podobnież:) Oj tak! Moja pierwsza pała była za brak marginesu. > ano ano. ale skąd one się biorą? a może astra smaczniejsze wtedy? to by miało > sens. Tak to się zawsze na poczatku wydaje.;) > > Toooooooooooooo ho ho ! > nie teoryzuj docent! Sorry, tylko mgr > pozdrowka cieplutkie:))) I słodziutkie! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 03.11.01, 08:24 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > A ja ściągnąłem sobie Walkirię Wagnera. Rewelaja. i przypisales do szefa? > Znaczy się takie ueber alles? Ciekawe, ciekawe... staje sie nudne. i trudne. i wciąąąąąąż... > Oj tak! Moja pierwsza pała była za brak marginesu. z chemii? > Tak to się zawsze na poczatku wydaje.;) ejże, na końcu raczej? gdzie ciernie smaczne? > Sorry, tylko mgr ale fachowiec?? > I słodziutkie! :)))) teraz mokre by sie przydaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 11:09 arwena napisał(a): > > A ja ściągnąłem sobie Walkirię Wagnera. Rewelaja. > i przypisales do szefa? Mój "szef" jest tak daleko stąd, że pewnikiem mu to luźnym kalafiorem zwisa;) > staje sie nudne. i trudne. i wciąąąąąąż... Czy to aby do mnie? > > Oj tak! Moja pierwsza pała była za brak marginesu. > z chemii? Ciepło, ciepło! Z fizyki. > > Tak to się zawsze na poczatku wydaje.;) > ejże, na końcu raczej? gdzie ciernie smaczne? A duszy wzbogacanie? > > Sorry, tylko mgr > ale fachowiec?? No niby tak. > :)))) teraz mokre by sie przydaly... Aż tak suszy?! Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: monologi(3) 03.11.01, 20:55 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > Mój "szef" jest tak daleko stąd, że pewnikiem mu to luźnym kalafiorem zwisa;) gdyby byl blizej to moglby uslyszec, nie? > Czy to aby do mnie? niezupelnie, tym razem myslalam bardziej abstrakcyjnie o temacie rozwazan > Ciepło, ciepło! Z fizyki. dwa z fizyki? a czy to sie godzi?? > A duszy wzbogacanie? wazne. ale az tak? > No niby tak. na cztery nogi? > Aż tak suszy?! > Buźka! juz lepiej;)) buzka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:21 arwena napisał(a): > gdyby byl blizej to moglby uslyszec, nie? I co, pogrozić palcem? > dwa z fizyki? a czy to sie godzi?? A czy to się godzi, dawać 2 z fizyki za niemanie marginesu? > > A duszy wzbogacanie? > wazne. ale az tak? Jestem za równowagą, absolutnie!;) > > No niby tak. > na cztery nogi? Na cztery ręce, jak na czwororęcznego rzystało. > juz lepiej;)) buzka;)) No to buźka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: monologi(3) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:24 Sorry. ale jedno "p" mi sie omskło! Odpowiedz Link Zgłoś