Dodaj do ulubionych

Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek

26.03.06, 19:44
No dalej kobitki :) Czekam na zgłoszenia.Ja mam 45 lat,jestem jurny,nie
palę,pije mało,mam 187cm wzrostu,80kg i serce jak dzwon:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bożena R.i Marta S Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:47
      My mamy temperament,ale jestesmy les,zreszta dziadku nie dałbys rady,chyba,że
      regularnie trenujesz jakis sport,a nie tylko picie piwka i mięsień
      piwny,pozdrawiamy serdecznie
    • Gość: er_ra Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.06, 20:03
      z sercem to nigdy nic nie wiadomo ;))) Nie bądx taki pewny!
      • Gość: kamil z klanu Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:28
        Dziadku jak masz forsę to pełno nastek ci nadstawi,są chetne i chłonne
        wiedzy :) Juz słysze głosy starych prukiew i moherowych beretów... a Szczuka
        obraziła Madzię-toż to straszne buhahaha
    • be.em Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 26.03.06, 21:30
      brzmi nieźle, ale ja tylko....po ślubie;)))
      • glupiutkamariolka Jurny dziadek 26.03.06, 21:33
        Az strach chłopa wypuścić z domu,szczególnie jak takie laski jak ja lansuja się
        na mieście i w lokalach.Moje wymiary dziadku to 91-62-88,pasuje?Jeśli tak to
        odezwij się.PS blondi,23 latka,163/49kg
        • dziarskidziadunio Re: Jurny dziadek 27.03.06, 01:45
          Pewni,że tak Mariolku!Dziewczęta młode,piękne i inteligentne to sól tej
          ziemi.Poproszę o Twój nr na maila gazetowego.Pozdrawiam.
          • Gość: Działacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:30
            Wszystkich takich szukajacych tego typu rozrywek powinno się umieszczać w
            zakładach psychiatrycznych . To obłąkane osobniki .Polska tylko dla Polaków !
            NIE - dla psycholi.
            • be.em Re: naganne zachowanie 27.03.06, 08:50
              popieram...:))) a sex tylko raz w miesiącu, w soboty po dzienniku, pod kołdrą
              po ciemku w celu prokreacji:)))
              • fred79 Re: naganne zachowanie 27.03.06, 09:38
                :o)
                ---
                Co nas nie zabie to nas wzmocni
                • be.em Re: naganne zachowanie 27.03.06, 09:39
                  no co? :)))
                  • Gość: pade Re: naganne zachowanie IP: *.e-wro.net.pl 27.03.06, 12:51
                    Be.em sorry, ze tutaj, ale nie mogłam Cię znaleźć na emamie (wywaliły mnie
                    moderatorki), napisałam na priv, odpowiesz? będę bardzo wdzęczna
                    Ewelina
                    • be.em Re: naganne zachowanie 27.03.06, 12:52
                      cholera ewelina, nie mam nic od Ciebie na skrzynce
                    • be.em Re: naganne zachowanie 27.03.06, 13:05
                      napisałam ci majla - odbierz
                      • Gość: dzialacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:17
                        Zamykać zboczenców i to jak najszybciej . Polska dla Polaków
                        • Gość: działacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:19
                          zamykać i KASTROWAĆ
                        • Gość: działacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:20
                          .... i kastrować - równo i dokładnie
                          • be.em Re: naganne zachowanie 27.03.06, 14:23
                            tak, tak... do krwi:))
                        • zorro11111 Re: naganne zachowanie 27.03.06, 18:52
                          Gość portalu: dzialacz PiS napisał(a):

> Zamykać zboczenców i to jak najszybciej . Polska dla Polaków

P i S

i
                          e
                          n
                          i
                          ą
                          d
                          z
                          e
                          • Gość: zorro11111 Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:00
                            P i S
                            i e
                            e x
                            n
                            i
                            ą
                            d
                            z

• Gość: Filut Re: naganne zachowanie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.03.06, 16:44
                o ile to są dni płodne
              • zorro11111 Re: naganne zachowanie 27.03.06, 18:48
                be.em napisała:

> popieram...:))) a sex tylko raz w miesiącu, w soboty po dzienniku, pod kołdrą
                > po ciemku w celu prokreacji:)))

a w czasie urlopu dwa razy w tygodniu w celu...rekreacji ;-)))
                ps.
                też bym się z tobą spotkał
                • Gość: kamil z klanu Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:15
                  Dziadek tez ma swoje potrzeby, parzy się chce kazdy,no chyba, że święte
                  dupodaj.. z radia co ma ryja tego nie robią-buhahaha
                  • Gość: druchBoruch Re: naganne zachowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:10
                    • Gość: doro Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:21
                      Dlaczego naganne?Facet ma potrzeby, akobiety i panowie(geje mile widziani) sa
                      po to,żeby te potrzeby zaspokajać,ja jestem otwarta na nowe wyzwania i powiem
                      szczerze-coraz bardziej pociągają mnie kobiety
                      • yepes-boski Re: naganne zachowanie 28.03.06, 03:34
                        Gość portalu: doro napisał(a):

> Dlaczego naganne?Facet ma potrzeby, akobiety i panowie(geje mile widziani) sa
                        > po to,żeby te potrzeby zaspokajać,ja jestem otwarta na nowe wyzwania i powiem
                        > szczerze-coraz bardziej pociągają mnie kobiety
                        Ja tez lubię lesbijki,za pedałkami nie przepadam,ale to rzecz gustu,jak ktoś
                        lubi pakować w oko proroka,hehe czarną dziurę widzę,ciemność,ciemność widzę :)
                        • Gość: lolo w dodatku gej Re: naganne zachowanie IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 16:12
                          Ojciec dyrektor tez ma potrzeby :) ciekawe jak je zaspokaja?Rąsia chodzi?hehhe
            • aski68 Re: naganne zachowanie 28.03.06, 22:47
              Gość portalu: Działacz PiS napisał(a):

> Wszystkich takich szukajacych tego typu rozrywek powinno się umieszczać w
              > zakładach psychiatrycznych . To obłąkane osobniki .Polska tylko dla Polaków !
              > NIE - dla psycholi.

Strasznie putką by zawiało w naszym normalnym kraju :)
      • aski68 Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:46
        be.em napisała:

> brzmi nieźle, ale ja tylko....po ślubie;)))

:):):):):):):):):)
        • be.em Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:46
          eeee... nie wierzysz? :)))
          • aski68 Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:48
            ja niedowiarek jestem :):):)
            • be.em Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:48
              nieładnie:) a ja taki obraz wierności i cnoty:)))
              • aski68 Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:50
                wiesz jak to jest z wiarą w dzisiejszych czasach...są fanatycy i reszta :):):)
    • maxtender nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba... 28.03.06, 14:42
      JAK KURNA DZWON ;-)

nooo, chyba, że ma sie portfel jak dzwon - takie już czasy...

to wtedy nawet Quasimody wyrwie ;-)
      • Gość: Kocio Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:25
        ja tam zawsze jestem chętny . dziadunio daj znać kiedy i gdzie
        • Gość: lolo w dodatku gej Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.ztpnet.pl 30.03.06, 01:38
          Oko proroka-dobre uśmiałem się nieźle :) Co do dziadka jak masz zasobny portfel
          to skocz do winiarni,podjedź koniecznie dobrą furą,a małolatki zaoferują Ci
          swoje wdzięki na 100%.Korzystaj z życia dziadku!!!
        • Gość: padre Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.ztpnet.pl 30.03.06, 15:21
          Kocio a Ty kobitka czy facio?Bo to istotne :)
          • Gość: lolo w dodatku gej Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 18:37
            Hey boy!!!!!Jestem zwarti i gotowy.Moja męskość jest boska,wręcz cudna:)
            • yepes-boski Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba 31.03.06, 22:28
              Kiedyś na pytanie zadane w trakcie rekrutacji-Czy miałbyś coś przeciwko
              temu,żeby Twoim partnerem w pracy był homoseksualista?-odpowiedziałem
              twierdząco i zgodnie z prawdą-TAK!I dostałem tę robotę,Lolo spadaj na drzewo!
              • dziarskidziadunio zbereźnik!!! 31.03.06, 22:31
                Ja tam lubię młódki,poszaleć mozna a i chętne są(nie ma co ukrywać),nie mogę
                patrzeć na tyłek mojej zony!Juz nie jest tak apetyczny jak 20lat temu,ja dbam o
                siebie non stop,na okrągło sport,a ona-chipsy,domowe obiadki,nie mam już ochoty
                na sex z nią-kogo rajcuje widok kobiety-167cm i 72kg wagi?Lubię jędrne
                tyłeczki,mmmmm...
                • aski68 Re: zbereźnik!!! 31.03.06, 22:35
                  Jak to dobrze mieć kogoś kochającego przy sobie :):)
                  Kogoś kto kocha i w zdowiu i chorobie i nadwadze :):)
                  Załamujesz mnie człowieku
                  • Gość: joe Re: zbereźnik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 03:54
                    Pewnie jestes max 10 lat po ślubie,albo jednym z niewielu chlubnych
                    wyjatków.Jezeli to drugie-chwała Ci za to,jeśli pierwsza możliwośc-to dopiero
                    sie o tym przekonasz,oby nie!Ale tak bywa,nawet często.
                    • aski68 Re: zbereźnik!!! 01.04.06, 07:48
                      Wolę mysleś, że jestem wyjątkiem :):):)
                      Chociaż nie... bo to by było troszku smutne...
                      Wiem, że tak bywa... ale i tak mnie to osłabia :)
                      Bo to nie jest tak, że mąż, czy żona zawsze i przez całe życie będą śliczni i
                      atrakcyjni, z wiekiem zmienia się też i nasze ciało. Inne są mięśnie i inaczej
                      wygląda tatuaż, ale to nic nie zmnienia, nie powinno ! wiem, że nie zawsze tak
                      jest, ale... jakoś nie wyobrażam sobie tego :):)
                      Bo...np. jak zachoruje (tfu,tfu) żona czy mąż, to co ? co zrobić z kaleką ? tak ??
                      A ludzie się dziwią, że ktoś krzywdzi zwierzęta.
                      pzdr :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka