dziarskidziadunio 26.03.06, 19:44 No dalej kobitki :) Czekam na zgłoszenia.Ja mam 45 lat,jestem jurny,nie palę,pije mało,mam 187cm wzrostu,80kg i serce jak dzwon:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bożena R.i Marta S Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:47 My mamy temperament,ale jestesmy les,zreszta dziadku nie dałbys rady,chyba,że regularnie trenujesz jakis sport,a nie tylko picie piwka i mięsień piwny,pozdrawiamy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er_ra Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.06, 20:03 z sercem to nigdy nic nie wiadomo ;))) Nie bądx taki pewny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil z klanu Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:28 Dziadku jak masz forsę to pełno nastek ci nadstawi,są chetne i chłonne wiedzy :) Juz słysze głosy starych prukiew i moherowych beretów... a Szczuka obraziła Madzię-toż to straszne buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 26.03.06, 21:30 brzmi nieźle, ale ja tylko....po ślubie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutkamariolka Jurny dziadek 26.03.06, 21:33 Az strach chłopa wypuścić z domu,szczególnie jak takie laski jak ja lansuja się na mieście i w lokalach.Moje wymiary dziadku to 91-62-88,pasuje?Jeśli tak to odezwij się.PS blondi,23 latka,163/49kg Odpowiedz Link Zgłoś
dziarskidziadunio Re: Jurny dziadek 27.03.06, 01:45 Pewni,że tak Mariolku!Dziewczęta młode,piękne i inteligentne to sól tej ziemi.Poproszę o Twój nr na maila gazetowego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:30 Wszystkich takich szukajacych tego typu rozrywek powinno się umieszczać w zakładach psychiatrycznych . To obłąkane osobniki .Polska tylko dla Polaków ! NIE - dla psycholi. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: naganne zachowanie 27.03.06, 08:50 popieram...:))) a sex tylko raz w miesiącu, w soboty po dzienniku, pod kołdrą po ciemku w celu prokreacji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: naganne zachowanie 27.03.06, 09:38 :o) --- Co nas nie zabie to nas wzmocni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pade Re: naganne zachowanie IP: *.e-wro.net.pl 27.03.06, 12:51 Be.em sorry, ze tutaj, ale nie mogłam Cię znaleźć na emamie (wywaliły mnie moderatorki), napisałam na priv, odpowiesz? będę bardzo wdzęczna Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: naganne zachowanie 27.03.06, 12:52 cholera ewelina, nie mam nic od Ciebie na skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzialacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:17 Zamykać zboczenców i to jak najszybciej . Polska dla Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:19 zamykać i KASTROWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz PiS Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:20 .... i kastrować - równo i dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: naganne zachowanie 27.03.06, 18:52 Gość portalu: dzialacz PiS napisał(a): > Zamykać zboczenców i to jak najszybciej . Polska dla Polaków P i S i e n i ą d z e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro11111 Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:00 P i S i e e x n i ą d z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filut Re: naganne zachowanie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.03.06, 16:44 o ile to są dni płodne Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: naganne zachowanie 27.03.06, 18:48 be.em napisała: > popieram...:))) a sex tylko raz w miesiącu, w soboty po dzienniku, pod kołdrą > po ciemku w celu prokreacji:))) a w czasie urlopu dwa razy w tygodniu w celu...rekreacji ;-))) ps. też bym się z tobą spotkał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil z klanu Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:15 Dziadek tez ma swoje potrzeby, parzy się chce kazdy,no chyba, że święte dupodaj.. z radia co ma ryja tego nie robią-buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: naganne zachowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Re: naganne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:21 Dlaczego naganne?Facet ma potrzeby, akobiety i panowie(geje mile widziani) sa po to,żeby te potrzeby zaspokajać,ja jestem otwarta na nowe wyzwania i powiem szczerze-coraz bardziej pociągają mnie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: naganne zachowanie 28.03.06, 03:34 Gość portalu: doro napisał(a): > Dlaczego naganne?Facet ma potrzeby, akobiety i panowie(geje mile widziani) sa > po to,żeby te potrzeby zaspokajać,ja jestem otwarta na nowe wyzwania i powiem > szczerze-coraz bardziej pociągają mnie kobiety Ja tez lubię lesbijki,za pedałkami nie przepadam,ale to rzecz gustu,jak ktoś lubi pakować w oko proroka,hehe czarną dziurę widzę,ciemność,ciemność widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo w dodatku gej Re: naganne zachowanie IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 16:12 Ojciec dyrektor tez ma potrzeby :) ciekawe jak je zaspokaja?Rąsia chodzi?hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: naganne zachowanie 28.03.06, 22:47 Gość portalu: Działacz PiS napisał(a): > Wszystkich takich szukajacych tego typu rozrywek powinno się umieszczać w > zakładach psychiatrycznych . To obłąkane osobniki .Polska tylko dla Polaków ! > NIE - dla psycholi. Strasznie putką by zawiało w naszym normalnym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:46 be.em napisała: > brzmi nieźle, ale ja tylko....po ślubie;))) :):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:46 eeee... nie wierzysz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:48 ja niedowiarek jestem :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:48 nieładnie:) a ja taki obraz wierności i cnoty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Szukam partnera/ki do wspólnych igraszek 28.03.06, 22:50 wiesz jak to jest z wiarą w dzisiejszych czasach...są fanatycy i reszta :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba... 28.03.06, 14:42 JAK KURNA DZWON ;-) nooo, chyba, że ma sie portfel jak dzwon - takie już czasy... to wtedy nawet Quasimody wyrwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:25 ja tam zawsze jestem chętny . dziadunio daj znać kiedy i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo w dodatku gej Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.ztpnet.pl 30.03.06, 01:38 Oko proroka-dobre uśmiałem się nieźle :) Co do dziadka jak masz zasobny portfel to skocz do winiarni,podjedź koniecznie dobrą furą,a małolatki zaoferują Ci swoje wdzięki na 100%.Korzystaj z życia dziadku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padre Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.ztpnet.pl 30.03.06, 15:21 Kocio a Ty kobitka czy facio?Bo to istotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo w dodatku gej Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba IP: *.ztpnet.pl 31.03.06, 18:37 Hey boy!!!!!Jestem zwarti i gotowy.Moja męskość jest boska,wręcz cudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: nie serce jak dzwon tylko coś innego potrzeba 31.03.06, 22:28 Kiedyś na pytanie zadane w trakcie rekrutacji-Czy miałbyś coś przeciwko temu,żeby Twoim partnerem w pracy był homoseksualista?-odpowiedziałem twierdząco i zgodnie z prawdą-TAK!I dostałem tę robotę,Lolo spadaj na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
dziarskidziadunio zbereźnik!!! 31.03.06, 22:31 Ja tam lubię młódki,poszaleć mozna a i chętne są(nie ma co ukrywać),nie mogę patrzeć na tyłek mojej zony!Juz nie jest tak apetyczny jak 20lat temu,ja dbam o siebie non stop,na okrągło sport,a ona-chipsy,domowe obiadki,nie mam już ochoty na sex z nią-kogo rajcuje widok kobiety-167cm i 72kg wagi?Lubię jędrne tyłeczki,mmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zbereźnik!!! 31.03.06, 22:35 Jak to dobrze mieć kogoś kochającego przy sobie :):) Kogoś kto kocha i w zdowiu i chorobie i nadwadze :):) Załamujesz mnie człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: zbereźnik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 03:54 Pewnie jestes max 10 lat po ślubie,albo jednym z niewielu chlubnych wyjatków.Jezeli to drugie-chwała Ci za to,jeśli pierwsza możliwośc-to dopiero sie o tym przekonasz,oby nie!Ale tak bywa,nawet często. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zbereźnik!!! 01.04.06, 07:48 Wolę mysleś, że jestem wyjątkiem :):):) Chociaż nie... bo to by było troszku smutne... Wiem, że tak bywa... ale i tak mnie to osłabia :) Bo to nie jest tak, że mąż, czy żona zawsze i przez całe życie będą śliczni i atrakcyjni, z wiekiem zmienia się też i nasze ciało. Inne są mięśnie i inaczej wygląda tatuaż, ale to nic nie zmnienia, nie powinno ! wiem, że nie zawsze tak jest, ale... jakoś nie wyobrażam sobie tego :):) Bo...np. jak zachoruje (tfu,tfu) żona czy mąż, to co ? co zrobić z kaleką ? tak ?? A ludzie się dziwią, że ktoś krzywdzi zwierzęta. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś