Gość: kiler1999 IP: w3cache.* / 192.168.0.* 26.01.03, 21:45 Ostrzegam Arka, że na mnie taki sposób nie działa i studenci "natręci" zniechęcają się szybciej ode mnie: najdalej po szóstym razie. Mam wielu kolegów podobnych pod tym względem do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UZ Re: Sposób na sesję IP: *.uz.zgora.pl 28.01.03, 01:41 Na takich wystarczy 2 już za 3 podejściem. Więcej nie będą próbować ...... a ile czasu zaoszczędzone ! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Sposób na sesję 28.01.03, 19:02 raczej głównie należy wkuwać. Tak było, jest i będzie! Jeżeli w którejś sesji uda się zdać egzamin w inny soposób, to nie można tego traktować jako zasadę. Nie obrażajcie naukowców!. Potem zdziwienie, że dwie trzecie roku odpadło. Generalnie studenci ostro zapierniczają w sesji i tak ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
andin Re: Sposób na sesję 06.02.03, 00:42 No nie wiem. Do niedawna wystarczyła reklamówka z treścią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Sposób na sesję IP: *.uz.zgora.pl 28.02.03, 20:47 Nigdy nie wziąłem, a egzaminuję na różnych uczelniach od dwudziestu lat! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Sposób na sesję 13.03.03, 14:34 no i chwali Ci sie to. szkoda tylko ze jest to powod do dumy. dlaczego gdzie indziej moze to byc norma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Sposób na sesję IP: *.uz.zgora.pl / 192.168.50.* 13.03.03, 22:14 Przecież nigdzie nie napisałem, że to powód do dumy! Skomentowałem tylko te wcześniejsze wypowiedzi, z których można wywnioskować, że branie to rzecz normalna. A ja znam i wyznaję właśnie inną normę. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Sposób na sesję 19.03.03, 16:54 Gość portalu: Witek napisał(a): > Przecież nigdzie nie napisałem, że to powód do dumy! slusznie, _ja_ to napisalam bo uwazam ze jest, w morzu nieuczciwosci, kretactwa etc. a po prostu normalnym takie zachowanie byc powinno to mialam na mysli. li i jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Sposób na sesję IP: *.im.uz.zgora.pl 20.03.03, 12:04 Dla mnie to właśnie rzecz normalna. Ale zgadzam się z opinią, że nie jest to powszechne. Niestety! Inne, acz podobne zjawisko, to nagminne próby protekcji. Bywa, że ludziska naciskają na mnie zewsząd. Niestety, im niejszy ośrodek akademicki, tym większe rozmiary przyjmują te zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Sposób na sesję 20.03.03, 12:52 co do wielkosci osrodka i zwiazku z wielkoscia innych zjawisk mi ponadto sie wydaje ze im mniejszy osrodek, tym wieksza niestety jego prowincjonalnosc mierzona mania wielkosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamerka zloty srodek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.02.03, 15:22 No wiesz, KN - zawsze najlepszy jest zloty srodek, czyli kilka srodkow razem. Nauka najwazniejszych rzeczy i tzw. pewnikow (przez caly semestr nalezy zwracac uwage na co Belfer zwraca uwage). Oczywiscie trzeba ladnie wygladac (to jest wyraz szacunku). No i zawsze warto miec farta. On naprawde uratowal niejednego (nawet jesli ten fart to wydrapany dlugopis, kartelunia z tasma pod spodnica... tylko ze Belfrzy tez byli stidentami i znaja te sposoby. oj, znaja!) COZ, ZAWSZE POZOSTAJE SYSTEMATYCZNOSC :) Odpowiedz Link Zgłoś