Dodaj do ulubionych

Tak się zastanawiam...

27.06.06, 00:50
Czy ja-męzczyzna przed 50-tką mogę zainteresować jakąś atrakcyjną
20-latkę>?Jak myślicie?Mam 182cm wzrostu,waga ok.75kg,wyportowany,podobno
przystojny brunet z wąsikiem,może być sponsoring.Chyba rozzuchwaliły mnie
wypowiedzi osoby o nicku głupiutka mariolka.Wiadomości na priva.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • glupiutkamariolka Re: Tak się zastanawiam... 27.06.06, 00:51
      Co ja widzę:) :)Właśnie idę spać,ale ciekawe...ciekawe nie powiem,moze male
      piwko jutro?hmmm...
    • Gość: kali Re: Tak się zastanawiam... IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 02:19
      Mozesz, mozesz, niedawno rozpisywaly sie takie, co to lubia prochno.
      • Gość: maniek Re: Tak się zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:00
        Próchno-hmmm wielu młodych nie dorównuje starszym kolesiom:)pryszczaci,nie
        zadbani,nie wysportowani,wygolasowani z kasy.A taki starszy gośc przynajmniej
        moze mieć klasę i kasę,a jak wiadomo wiele dziewczyn u nas leci na mamonę:)
        • Gość: kobieta Re: Tak się zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:54
          zwłaszcza ten wąsik hihi moze powalić kobietę z nóg :-)
        • Gość: be.em Re: Tak się zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:36
          tu chyba nie o mamonę chodzi:)) a o delektowanie się po prostu:)) z jakimi Ty
          się kobietami zadawałeś maniek?!! :))
    • be.em Re: Tak się zastanawiam... 27.06.06, 22:52
      hmmm... dwudziestolatkę tak!! szczególnie jak machniesz sposnorskim wyjazdem na
      Seszele;) Szkoda, że faceci nie zaczynają opisywać siebie od słów: czytam...
      intersuję się... pasjonuję się... i tu długa lista: żagle, sklejanie modeli
      samolotów, Yamaha Fazer, i takie tam:))
      • Gość: maniek Re: Tak się zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 02:27
        solidarnośc jajników obliguje do jednakowej oceny:)Wy kobiety zawsze jesteście
        takie och i ech,a tak naprawdę PRAWIE każda z Was Moje Kochane leci na
        kasę:)Taka prawda,ile moich koleżanek,znajomych itd.itp. gdy widziało
        fajnego,ciekawego kolesia z pasją ale w maluszku 126p odpuszczało go sobie na
        rzecz buraka ze złotym łańcuchem z BMW,i gadką w stylu " ej mała..." i od razu
        zaznaczam nie jestem zdegustowany,ale to moje obserwacje:)
        • yepes-boski Re: Tak się zastanawiam... 28.06.06, 03:08
          Hihihihi coś w tym jest,a jesli zaprzeczaja,a tak zrobi pewnie z 90% to
          kłamią,hehehe
        • be.em Re: Tak się zastanawiam... 28.06.06, 07:21
          no to ja jestem z innej planety;) BMW nigdy mnie nie kręciło:)) złoto też
          nie:)) może dlatego wychwytywałam same perełki..? i dlatego mam worek tylko
          dobrych wspomnień? :))
          • Gość: maniek Re: Tak się zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:48
            A złapałaś faceta?Mam nadzieję,ze odpowiesz konkretnie na pytanie,a nie
            doczepisz się czasownika złapać:)Ach te kobiety...:)
            • be.em Re: Tak się zastanawiam... 28.06.06, 19:47
              całe stado maniek, cale stado:))
              • Gość: maniek A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:00
                Nie będziesz Moja Droga chwalić się publicznie złapaniem w sidła całego stada
                napalonych mężczyzn!!!Co to to nie:)Sodoma i Gomora zostanie wyplewiona z
                Polski(cytuję z pamięci wypowiedź jednego z LPR-owskich dygnitarzy) sex tylko po
                bożemu,hihihi
                • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 28.06.06, 21:01
                  mój drogi sex to ja mam legalny od dawna;)
                  • yepes-boski Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 28.06.06, 21:03
                    be.em napisała:

> mój drogi sex to ja mam legalny od dawna;)
                    Jak my wszyscy,no może niektórzy moi zaobraczkowani koledzy mniej:) ale to
                    tajemnica Poliszynela,maniek dobrze prawisz-dać mu wina!
                    • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 28.06.06, 21:11
                      dziwnych masz kolegów:)) albo mają dziwne żony:) zawsze mnie to dziwiło u
                      zonatych facetów;)
                      • Gość: maniek Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:13
                        Dlaczego Ciebie to dziwi?Rozwiniesz watek?
                        • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 28.06.06, 21:15
                          why not;) jak to jest, ze do uszka skamlą, że zona buu i ich nie rozumie, nie
                          sypiają od 15 lat a w domciu dziatwa z prawego łoża w wieku 8, 5, 3 lat i
                          jeszcze jedno w brzuszku..? :)))

trzeba sobie znaleźć taką żonę/ takiego męża, żeby po ślubie było lepiej niż
                          przed:)
                          • Gość: maniek Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:06
                            Madrze prawisz be.em ale to zazwyczaj cięzka akcja i mordęga...prawie jak droga
                            do Mordoru(trylogia Tolkiena)...prawie robi wielką różnicę:) Pozdrawiam
                            • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 07:19
                              jak sobie pościelesz tak się wyśpisz mój drogi;) zatem byle jakie bierzesz baby
                              pod dach - masz byle jak:) znajdziesz skarb: matke, żonę, kochankę w jednym -
                              sielskie wiedziesz życie;) Droga do Mordoru (dlaczego faceci myslą, że kobiety
                              nie czytały trylogii Tolkiena?!) to jest wieczne poszukiwanie potwierdzenia
                              własnego ego co rusz u innej babki - a ja uważam, ze klasą jest widziec uznanie
                              u tej jedynej przez 15 lat ciągle to samo:)i ciągle mieć motyle w brzuchu:)
                              Amen!
                              • tynek69 Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 10:03
                                be.em, a masz te motyle ciagle?
                                • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 10:31
                                  pewnie!!! 30 lat przebierałam az znalazłam takiego, co mnie motylkuje;) albo
                                  kocha namiętnie albo wkurza na maxa;) ale nic to - emocje muszą być!! ;)
                                  • Gość: maniek Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:58
                                    Be.em zgopdzę się w 100%z Tobą-EMOCJE MUSZĄ BYĆ!!!Nieważne czy pozytywne czy
                                    negatywne,lepiej jak przeważają te pierwsze:),ale jednak muszą:)
                                    • dziarskidziadunio Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 11:00
                                      Już dziękuje,znalazlem odpowiednią osobę do sponsoringu,ale nie myslalem,ze to
                                      tyle kosztuje,cóż czasy nie sa lekkie
                                    • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 11:48
                                      maniek Ty się tak nie zgadzaj, bo jakiś romas z tego zaraz będzie;)
                                      • ezabela Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 15:45
                                        no tak wystraszyłas chłopaka romansem ,bo cusik zamilkł:):)
                                        • Gość: maniek Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:35
                                          Romanse mi nie straszne:) To jak Be.em podejmiesz rękawicę?:)
                                          • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 17:26
                                            rzecz jasna!!! ;)
                                            • ezabela Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 18:54
                                              no i znowu chłopak wymiękł :)))hehe
                                              • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 20:15
                                                he, he... żonka mu przez ramię pewnie zerka;)
                                                • ezabela Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 20:32
                                                  pewnie tak :))
                                                  albo płochliwy jakiś ;)
                                                  • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 20:33
                                                    albo nie wierzy, że jestem doskonała:)))
                                                  • ezabela Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 29.06.06, 20:35
                                                    wierzy ,wierzy
                                                    i dlatego pęka:)))
                                                  • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 30.06.06, 09:57
                                                    eee... faceci nie lubią wirtualnych romansów;) tak bez rąk..?!! :)) tak se ne
                                                    da;)
                                                  • Gość: maniek Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:01
                                                    Pewnie,że da:)Kurcze Argentyna za burtą:( Piję,bo na frasunek najlepszy trunek:)
                                                  • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 30.06.06, 22:05
                                                    ooo...to już jedno nas łączy:) też jej kibicowałam:) niestety rodowity Niemiec
                                                    z Opola w 89 minucie był lotny i szybki;)
                                                  • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 30.06.06, 22:28
                                                    eee... da się, mówisz..? :)) no, no, no... :)) zaczynam mieć dreszcze;)
                                                  • Gość: maniek Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:17
                                                    Powrót syna marnotrawnego-BEZCENNE :-)Właśnie wróciłem z imprezy:)Szkoda,że tak
                                                    wcześnie,ale wcześnie zaczęliśmy(zaczynanie dnia od ostrego picia od godz.10
                                                    rano grozi śmiercią:))Pozdro Wujku Dobra Rada
                                                  • yepes-boski Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 01.07.06, 08:25
                                                    Stary mi już zaczyna glowa pekac po wczorajszym,a pierd...e powiedzenie,ze na
                                                    kaca najlepsza praca
                                                  • Gość: kaja 23 Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:54
                                                    Rodacy-pijacy:)
                                                  • dziarskidziadunio Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 01.07.06, 12:00
                                                    Gość portalu: kaja 23 napisał(a):

> Rodacy-pijacy:)
                                                    Nie osądzaj bliźniego swego nie masz do tego prawa!Prawo ma PiS,znajdź sobie
                                                    lepiej kochanka,a męza możesz zdradzac moge dać Ci nawet mój nr tel,gdybyś byla
                                                    w potrzebie babe
                                                  • aski68 Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 01.07.06, 22:57
                                                    ezabela napisała:

> pewnie tak :))
                                                    > albo płochliwy jakiś ;)

może wcale nie płochliwy... nas trzeba najpierw oswoić :))
                                                  • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 03.07.06, 10:13
                                                    oswoić...? a co to znaczy..? :)) na piśmie dać, że do ołtarza ciągnąć nie będę,
                                                    dzieci też nie narobimy, ale za to wyuzdanie w 100% gwarantowane i orgazmy jak
                                                    trzęsienie ziemi? i dyskrecja i uwielbienie..? :)))
                                                  • aski68 Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 05.07.06, 00:01
                                                    jak miło Cię poczytać :))))
                                                    aż chce się napisać... stara dobra be.em ... ale po łbie dostanę za "starą" :)))
                                                    więc się powstrzymam :))

pzdr
                                                  • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 05.07.06, 07:31
                                                    aski.. przyjaciele się nie oszczędzają: stara i już:) a że jara - to temat na
                                                    inny watek;)
                                      • aski68 Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 01.07.06, 22:54
                                        be.em napisała:

> maniek Ty się tak nie zgadzaj, bo jakiś romas z tego zaraz będzie;)

tylko Cię na chwilkę zostawić :):):):):):):)

pzdr
                                        • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 03.07.06, 07:55
                                          no coś Ty!! :))) widzisz, że chłopisko ryczało i dało mało mleka:)))
                                  • Gość: zasieki1 Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:42
                                    z ciekawosci spytam - jak dlugo z nim jestes?
                                    • be.em Re: A co będzie po rewolucji seksualnej Giertycha 03.07.06, 10:11
                                      6 lat:)
              • aski68 Re: Tak się zastanawiam... 01.07.06, 22:49
                be.em napisała:

> całe stado maniek, cale stado:))

:))))) oj pastereczko :)))
        • Gość: kobieta Re: Tak się zastanawiam... IP: *.ztpnet.pl 03.07.06, 18:14
          mogę zmienić Twe postrzeganie płci pięknej....
      • aski68 Re: Tak się zastanawiam... 01.07.06, 22:47
        be.em napisała:

> Seszele;) Szkoda, że faceci nie zaczynają opisywać siebie od słów: czytam...
        > intersuję się... pasjonuję się... i tu długa lista: żagle, sklejanie modeli
        > samolotów, Yamaha Fazer, i takie tam:))

i umiem słuchać :))
        • be.em Aski 03.07.06, 07:55
          i pamiętasz:) ja Ciebie nigdy nie zmienię na inny model:)
          • ezabela Re: Aski 03.07.06, 14:21
            aszzzz ten aski jak on na kobiety działa:))))
            • aski68 Re: Aski 05.07.06, 00:02
              ezabela napisała:

> aszzzz ten aski jak on na kobiety działa:))))

ja nie chciałem... ja tylko tak :)))))
          • aski68 Re: Aski 04.07.06, 23:59
            be.em napisała:

> i pamiętasz:) ja Ciebie nigdy nie zmienię na inny model:)

obiecanki cacanki :))))
            • be.em Re: Aski 05.07.06, 07:32
              a glupiemu stoi;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka