agawa57 18.07.06, 10:15 kto pomaluje 250 m2 dachu krytego blachą i ile by to kosztowało. Dach jest dwuspadowy i raczej stromy- trzebaby chyba malować z aserukacją liny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaell90210 Re: malowanie dachu 01.06.14, 14:40 Więcej info potzebuje. Czy dach był malowany wcześniej ? Czy farba się luszczy ? Czy jest rdza ? I czy są do malowania rynny i ile sztuk ich jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
dawidjanusz Re: malowanie dachu 19.02.16, 13:15 Chętnie wymaluj, trudność nie ma znaczenia podolamy każdemu wyzwaniu na Podkarpaciu i Małopolsce kont al do mnie to 508124133 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: malowanie dachu IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.16, 19:47 Alpinistyka przemysłowa Mirosław Babicz 505145887 Zielona Góra www.praca-na-wysokosci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZK8 Re: malowanie dachu IP: *.play-internet.pl 23.01.17, 10:21 Witam. Powiem tak właśnie znalazłem fajną ekipę z Rzeszowa którą chętnie chcę polecić. Dla czego ? Już od dłuższego czasu trwały u mnie poszukiwania konkretnego wykonawcy, jak wiadomo jest ciężko o konkretnych fachowców. Przerobiłem już cztery ekipy i żadna nie była sumienna. Jeden pędzlem będzie mi malował i mówi że tak lepiej drugi cenę miał zawrotną itd itd. W końcu udało się. AKS-POL Malowanie dachów Rzeszów bo tak się nazywają. Przyjechał Pan, wymierzył wszystko doradził mi farbę, przedstawił etapy realizacji, wytyczył termin i dał gwarancję. Widziałem że nie pierwszy dach pomalował. :) Cena zawrotnie niska bo 4 zł za/m2 to ludzka cena jak za mycie dachu. Także jak szukacie kogoś z prawdziwego zdarzenia to warto zwrócić uwagę na nich. Wycena i tak jest friko więc nic nie tracimy. :P podam wam ich namiar www.aks-pol.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kremil Re: malowanie dachu IP: *.internetia.net.pl 20.04.17, 22:44 wszystko zależy, zapraszamy do wyceny : ) papadach.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ole-pl Re: malowanie dachu 05.09.18, 14:03 Kojarzę firmę www.bekerfarb.pl która produkuje specjalistyczne farby do dachów a ponadto sama robi realizacje malowania oraz odnawiania różnych pokryć dachowych więc to chyba dobry kierunek :) Odpowiedz Link Zgłoś