cancro 06.08.06, 12:35 Kiedyś zamieściłem wątek "Wku...wia mnie". Żeby nie było, że widzimy tylko bryndzę, proponuję także zamieszczanie wpisów o tym, co nam sie w nasym mieście podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: Kręci mnie :-) 06.08.06, 12:37 Odnowiona wieża Kościoła Łaski. Szkoda, że nikt nie myśli o odbudowie świątyni. Obiekt nawet jak na Żagań nie był wielki i choć kiedyś służył ewangelikom, dziś mógłby służyc innemu wyznaniu, choćby polskokatolickiemu, które dziś mieści się w kaplicy naprzeciw SP-1 Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Kręci mnie :-) 06.08.06, 16:02 nowe ogrodzenie pałacu -które naotabene dopiero powstaje. obwodnica, wyremontowany pałacyk przy ul. JP2, Letnia Akademia Muzyczna, Warsztaty Bębniarzy, nowa zabudowa brackiej Odpowiedz Link Zgłoś
melka766 Re: Kręci mnie :-) 06.08.06, 20:47 nowa pani Kelnerka :) w Keplerze:) przynajmniej sie stara:) Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: Kręci mnie :-) 07.08.06, 11:19 Mnie kręci projekt nowego rynku, nowa hala i byc może basen mnie będzie kręcil, (jesli powstanie oczywiście), ponadto bedzie mnie cieszylo jak się w końcu ktoś się zainteresuje terenem przy zbiegu kolejowej i dworcowej, lub nieużytkami w centrum (Bracka, Duga). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Kto ma dostęp? 07.08.06, 14:46 Czy ktoś ma dostęp do planów remontu Rynku i mógłby je wkleić na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: Kto ma dostęp? 08.08.06, 11:49 Widzialem projekt zabudowy rynku kilka miesięcy temu w g. lubuskiej, ale niestety nie mam możliwości przekazania tego na forum. Odpowiedz Link Zgłoś