Dodaj do ulubionych

SAPA na Prezydenta!

11.09.06, 13:08
SAPA na Prezydenta! Wreszcie dobry kandydat!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ant Z Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 11.09.06, 20:58
      He, he, he. Ale się uśmiałem. Szkoda fatygi. Lekarze do leczenia, komuchy do
      Moskwy, złodzieje do więzienia, mochery do Torunia, faszyści pod sąd. Precz od
      polityki. Ludzie, jak tak dalej będzie, to nie będzie na kogo głosować. Najpierw
      Kubicki, a teraz Sapa na kandydata. Chyba lepszym kandydatem na prezydenta
      miasta będzie Pani z kiosku na mojej ulicy.
      • Gość: Piotr Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:05
        Ten pan nawet się nie nadaje na radnego a co dopiero na prezydenta Naszego
        miasta.Koś chyba zrobił wielki bład nie znając nastawienia mieszkańców do tego
        gościa.
    • Gość: Q Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 13:35
      Radio zachód potwierdza,że jest Kandydatem

Trzmymamy kciuki!!!
      • Gość: alek Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 13:44
        Nic radio nie potwierdza.

Wymienia 4 ewentualnych kandydatow.

SAPA
        BUDZINSKI
        ŁATWINSKI

Perczak

Z calek 4-rki 3 jest b.dobrymi kandydatami.

• Gość: cenzor Re: PiS chce przegrac wybory IP: 213.16.71.* 12.09.06, 14:35
      Pierdziak juz ma konkurencje w PiSie? mydlo(Soapa), Latwa i budzidlo mu
      zagrazaja?
      • Gość: ? Re: PiS chce przegrac wybory IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 14:48
        A jak cenzor u ciebie sytuacja w SLD wygląda? Traktorzysta kontra menadżer od
        siedmiu boleści,czyli Bochen vs Kubicki?
        • Gość: cenzor Re: PiS chce przegrac wybory IP: 213.16.71.* 12.09.06, 15:01
          budzidlo nie jestem z sld! oceniam tylko mozliwosci kandydatow pisu.nie boj sie
          krytyki. mam nadzieje ze ciebie nie wytypuja.
          • Gość: Gros Re: PiS chce przegrac wybory IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 16:41
            cenzor to znowu Arturek Klein,szef gabinetu prezydenta Listowskiego
    • Gość: bss Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:05
      Niech wyrazi chęć posiadania kasy fiskalnej wraz z pozostałymi lekarzami z
      P.Zielonogórskiego. Na prezydenta ? Prędzej babcia klozetowa - bo ona mósi mieć
      w/w urządzenie.
      • Gość: bss Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:06
        mósi- ( byk ) - sory.
    • Gość: cenzor Re: Cos mi sie przypomnialo! IP: 213.16.71.* 12.09.06, 15:08
      budzidlo nie nalezal przypadkiem do ZNP kilka lat temu? podobno byl bardzo
      aktywnym dzialaczem? atakowal Kosciol?
      • Gość: zielek Re: Cos mi sie przypomnialo! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 23:17
        To są prawdziwe informacje o tym Budzyńskim??
        • Gość: wyborcy K.ŁAtwiński prezydentem IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 21:07
          To witamy Pana K.Łatwińskiego w gronie kandydatów o fotel prezydenta miasta
          prosimy o wyrazistą kampanię i wygraną
          • Gość: alek Re: K.ŁAtwiński prezydentem IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 21:53
            Łatwiński to bardzo dobry kandydat.
    • Gość: YYY Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 22:20
      Budziński nie będzie zazdrosny?Z tym ZNP jego to prawda?
    • Gość: ja Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 23:11
      to pomyłjka czyktos z was jest jego pacjentem
    • Gość: janek Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:14
      kicha!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka