ii3 11.09.06, 13:08 SAPA na Prezydenta! Wreszcie dobry kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ant Z Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 11.09.06, 20:58 He, he, he. Ale się uśmiałem. Szkoda fatygi. Lekarze do leczenia, komuchy do Moskwy, złodzieje do więzienia, mochery do Torunia, faszyści pod sąd. Precz od polityki. Ludzie, jak tak dalej będzie, to nie będzie na kogo głosować. Najpierw Kubicki, a teraz Sapa na kandydata. Chyba lepszym kandydatem na prezydenta miasta będzie Pani z kiosku na mojej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:05 Ten pan nawet się nie nadaje na radnego a co dopiero na prezydenta Naszego miasta.Koś chyba zrobił wielki bład nie znając nastawienia mieszkańców do tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 13:35 Radio zachód potwierdza,że jest Kandydatem Trzmymamy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 13:44 Nic radio nie potwierdza. Wymienia 4 ewentualnych kandydatow. SAPA BUDZINSKI ŁATWINSKI Perczak Z calek 4-rki 3 jest b.dobrymi kandydatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: PiS chce przegrac wybory IP: 213.16.71.* 12.09.06, 14:35 Pierdziak juz ma konkurencje w PiSie? mydlo(Soapa), Latwa i budzidlo mu zagrazaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PiS chce przegrac wybory IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 14:48 A jak cenzor u ciebie sytuacja w SLD wygląda? Traktorzysta kontra menadżer od siedmiu boleści,czyli Bochen vs Kubicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: PiS chce przegrac wybory IP: 213.16.71.* 12.09.06, 15:01 budzidlo nie jestem z sld! oceniam tylko mozliwosci kandydatow pisu.nie boj sie krytyki. mam nadzieje ze ciebie nie wytypuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gros Re: PiS chce przegrac wybory IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 16:41 cenzor to znowu Arturek Klein,szef gabinetu prezydenta Listowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:05 Niech wyrazi chęć posiadania kasy fiskalnej wraz z pozostałymi lekarzami z P.Zielonogórskiego. Na prezydenta ? Prędzej babcia klozetowa - bo ona mósi mieć w/w urządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:06 mósi- ( byk ) - sory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: Cos mi sie przypomnialo! IP: 213.16.71.* 12.09.06, 15:08 budzidlo nie nalezal przypadkiem do ZNP kilka lat temu? podobno byl bardzo aktywnym dzialaczem? atakowal Kosciol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielek Re: Cos mi sie przypomnialo! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 23:17 To są prawdziwe informacje o tym Budzyńskim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcy K.ŁAtwiński prezydentem IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 21:07 To witamy Pana K.Łatwińskiego w gronie kandydatów o fotel prezydenta miasta prosimy o wyrazistą kampanię i wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: K.ŁAtwiński prezydentem IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 21:53 Łatwiński to bardzo dobry kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYY Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 22:20 Budziński nie będzie zazdrosny?Z tym ZNP jego to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 23:11 to pomyłjka czyktos z was jest jego pacjentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: SAPA na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:14 kicha!!! Odpowiedz Link Zgłoś