travelcare 20.09.06, 10:55 Poszukuje samochodowych flag Falubazu. Widziałem takie na niektórych meczach przy autach zaczepionych za szybami. Gdzie można takie coś kupić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewelinka Re: Samochodowe Flagi Falubazu IP: *.ztpnet.pl 20.09.06, 16:06 przecież taka flaga to szczyt buractwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Samochodowe Flagi Falubazu IP: *.zacisze.zgora.pl 20.09.06, 17:26 Szczyt buractwa? Masz jakiś specjalny miernik buractwa? Na szczęście żyjemy w (jeszcze) wolnym kraju i każdy ma prawo obwieszac się czym mu się podoba. Ja też bym była zainteresowana zakupem takowych, najlepiej jeszcze przed niedzielą :-) Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o info. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Samochodowe Flagi Falubazu IP: *.ztpnet.pl 20.09.06, 17:28 Oj zdziwiłabyś się Ewelinko, na przykład w Anglii czy Irlandii taki gadżet na aucie to podstawa. Przed każdym meczem takie flagi widoczne są praktycznie na każdym aucie, tak samo jest również min. w USA. Zresztą również unas ten pomysł sie przyjął podczas niedawnych Mistrzost Świat. Pamiętam jak przed pierwszym meczem Polaków jadąc do Sulechowa na trasie spotkałem około 30-40 aut z takimi flagami. Sam wtedy sie zagapiłem i kiedy chciałem taką flage kupić (mowa o fladze polski) to wszystkie już były wykupione. Oczywiście możesz uważać to za buractwo twoja sprawa, mi się to podoba i z chęcią taką flage sobie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Samochodowe Flagi Falubazu 20.09.06, 17:36 w nosie mam czyjas opinie. chce flage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Samochodowe Flagi Falubazu IP: *.ztpnet.pl 20.09.06, 18:48 no,no skarpetki do sandałów też nie są burackie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Samochodowe Flagi Falubazu IP: *.ztpnet.pl 20.09.06, 23:40 Porównujesz skarpetki do sandałów z flagą samochodową ?? Zresztą , Ewelinko , zapraszamy na inne forum, tutaj chyba nic nie zdziałasz. Skończmy dyskusje na temat skarpetek i innych buraków i przejźmy do konkretów. Gdzie można kupic takie flagi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwa Re: Samochodowe Flagi Falubazu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:18 Oczywiscie, jakbysmy czegos od Zachodu nie sciagnac... Odpowiedz Link Zgłoś