kotkot5 11.10.06, 23:09 szukamy z kolezanka fajnych facetow na sobote chcemy milo spedzic czas.mamy po 33 lata i w podobnym wieku oczekujemy fajnych facetow . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:19 Jestem chetny z kolegą,zbliżamy się do 30-tki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:18 a co mi tam, też podbiję :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:52 Cisza...to chyba tylko prowokacja była,albo zew znudzonych staryh panień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:08 Nie stare panny ,tylko młode kobiety a zero odzewu poniewaz nikt nie ośmielił sie nic ciekawego zaproponować.Nudne miasto ,nudni faceci.cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:51 ..bo, jak to mówią, wszyscy fajni faceci są już zajęci :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fajna sobota IP: *.158-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.10.06, 19:37 wszyscy fajni faceci wymarli z dinozaurami albo jeszcze sie urodzili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meżatka Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:10 Jesteśmy męzatkami i chcemy sie dobrze bawić od czasu do czasu, to chyba nic złego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: fajna sobota IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 23:50 Tak tylko napomne, ze propozycja wyszla z Twojej strony. Zero odzewu. Wniosek? Nieciekawa propozycja. Powodzenia w innych, tym razem ciekawych miastach :) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: fajna sobota 16.10.06, 03:53 Ja dodam jeszcze jedno przemyślenie - nie dość, niezdecydowani, niepewni siebie, to na dodatek obrażalscy. No cóż tacy jesteśmy ... powodzenia za tydzień - trzymam kciuki! ;) PS co do wypowiedzi "mężatki" - a czy ktoś mówi, że to coś złego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: fajna sobota IP: *.ztpnet.pl 16.10.06, 15:37 Mnie smieszy odwracanie kota... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:54 Może nastepny tydzien bedzie aktualny?ja mam 28,mój kolega 31 lat,młodzi,wyksztalceni,przystojni...skromni:) lubiący dobrze sie zabawić,reflektujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:02 kota w worku nie kupujemy,napiszcie czym sie zajmujecie?bo narazie nic nie wynika z waszego postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:00 Pytałyśmy o szczegóły czym się zajmujecie i cisza.Rozumiem,że tak konkretnie to chyba niczym ,wynika więc ,że lubicie się tylko dobrze bawić.Fakt nam też chodziło o zabawę,ale na poziomie.Dajemy z tym spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:54 Szybko dajecie za wygrana:)czasami nie mam czasu siedziec na necie,ale zaspokoję chociaż częściowo Twoją ciekawość-ja prowadzę własna firmę,mój kolega jest trenerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:04 nie dajemy za wygraną ani szybko,ani pozno.ta sobota niestety nie aktualna,moze nastepna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 02:27 Chetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:09 nie będziemy juz tego przeciągac na forum,bo narazamy się na głupie komentarze.Podaj jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 16:42 > chodziło o zabawę,ale na poziomie. Na tym najnizszym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:46 niski poziom to ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 19:32 Ale masz pecha. Ja sie z Toba bawic nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 19:39 moj pech to to ,że odpowiadam na takie posty jak twój.Nie zamierzam wchodzić tu w utarczki słowne poprostu nie widzę sensu dyskutować z facetami bez poczucia humoru i odrobiny taktu a jeżeli chodzi o mije wypowiedzi to trudno nie można byc jak prince polo i smakować wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 21:53 > w utarczki słowne poprostu nie widzę sensu dyskutować z facetami bez poczucia > humoru i odrobiny taktu Brakuje Ci i jednego, i drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:09 juz prawie zapomniałysmy o tym wątku,ponieważ sobota minęla ale widze,że niektorym spóżnionym facetom nie daje to spokoju.No więc odpowiadamy,oczekiwałyśmy,że ktoś wyjdzie z ciekawa propozycja ,bo my same chciałyśmy zaproponować wypad w góry naszym autem .Bardziej też od jakiś chłystków chciałyśmy poznać facetów na poziomie.Trudno może następnym razem nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dziarskidziadunio Re: fajna sobota 17.10.06, 15:59 Jestem zwariowanym męzczyzną w kwiecie wieku 40-45,posiadam firmę w branży oświetleniowej,rozwiedziony,mam także odlotowych kumpli po 30-tce,którzy lubią dobrze sie zabawić.Może przejdziemy do konkretów?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:13 przejdz do konkretow i zabaw sie ze swoimi kumplami po trzydziestce .odpadasz,a raczej twoja propozycja jest nie do przyjęcia.spadaj ziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:57 kotkot5 no to teraz pokazalas poziom;)zanim zaczniesz wymagac czegos od innych spojrz najpierw na siebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stupendo Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:51 co za beznadziejny wątek - aż sie musiałem wypowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:55 i co sie wypowiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
meg262 Re: fajna sobota 17.10.06, 22:48 To może zrób listę cech, które by was zadowalały. Tylko zostawcie trochę miejsca na odpowiedzi. Ewentualne. Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: fajna sobota 18.10.06, 00:00 ale bałagan, nie można bardziej kulturalnie? czy to niezapokojone ambicje, kompleksy, niedociągnięcia? ja tylko od siebie dodam: sialala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 00:07 mamy zaspokojone ambicje,zadnych kompleksów,i nie do ciągnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:31 Ciagnąć....:):):) Lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:04 masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś