Dodaj do ulubionych

fajna sobota

11.10.06, 23:09
szukamy z kolezanka fajnych facetow na sobote chcemy milo spedzic czas.mamy
po 33 lata i w podobnym wieku oczekujemy fajnych facetow .
Obserwuj wątek
    • cembe Re: fajna sobota 13.10.06, 16:58
      z grzeczności podbijam!
    • Gość: Maniek Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:19
      Jestem chetny z kolegą,zbliżamy się do 30-tki:)
      • Gość: facet Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:18
        a co mi tam, też podbiję :P
        • cembe Re: fajna sobota 15.10.06, 16:05
          i jak wyszło? są jakieś efekty?
          • Gość: Maniek Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:52
            Cisza...to chyba tylko prowokacja była,albo zew znudzonych staryh panień:)
            • Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:08
              Nie stare panny ,tylko młode kobiety a zero odzewu poniewaz nikt nie ośmielił
              sie nic ciekawego zaproponować.Nudne miasto ,nudni faceci.cześć
              • Gość: facet Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:51
                ..bo, jak to mówią, wszyscy fajni faceci są już zajęci :)
                pozdr
                • Gość: gosc Re: fajna sobota IP: *.158-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.10.06, 19:37
                  wszyscy fajni faceci wymarli z dinozaurami albo jeszcze sie urodzili!!!
                  • Gość: meżatka Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:10
                    Jesteśmy męzatkami i chcemy sie dobrze bawić od czasu do czasu, to chyba nic
                    złego;)
              • Gość: ziutek Re: fajna sobota IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 23:50
                Tak tylko napomne, ze propozycja wyszla z Twojej strony. Zero odzewu.
                Wniosek? Nieciekawa propozycja. Powodzenia w innych, tym razem ciekawych miastach :)
                • cembe Re: fajna sobota 16.10.06, 03:53
                  Ja dodam jeszcze jedno przemyślenie - nie dość, niezdecydowani, niepewni siebie,
                  to na dodatek obrażalscy.
                  No cóż tacy jesteśmy ...

powodzenia za tydzień - trzymam kciuki! ;)

PS co do wypowiedzi "mężatki" - a czy ktoś mówi, że to coś złego? ;)
                  • Gość: ziutek Re: fajna sobota IP: *.ztpnet.pl 16.10.06, 15:37
                    Mnie smieszy odwracanie kota... :]
                    • Gość: Maniek dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:54
                      Może nastepny tydzien bedzie aktualny?ja mam 28,mój kolega 31
                      lat,młodzi,wyksztalceni,przystojni...skromni:) lubiący dobrze sie
                      zabawić,reflektujecie?
                      • Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:02
                        kota w worku nie kupujemy,napiszcie czym sie zajmujecie?bo narazie nic nie
                        wynika z waszego postu
                      • Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:00
                        Pytałyśmy o szczegóły czym się zajmujecie i cisza.Rozumiem,że tak konkretnie to
                        chyba niczym ,wynika więc ,że lubicie się tylko dobrze bawić.Fakt nam też
                        chodziło o zabawę,ale na poziomie.Dajemy z tym spokój.
                        • Gość: Maniek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:54
                          Szybko dajecie za wygrana:)czasami nie mam czasu siedziec na necie,ale
                          zaspokoję chociaż częściowo Twoją ciekawość-ja prowadzę własna firmę,mój kolega
                          jest trenerem.
                          • Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:04
                            nie dajemy za wygraną ani szybko,ani pozno.ta sobota niestety nie aktualna,moze
                            nastepna?
                            • Gość: Maniek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 02:27
                              Chetnie:)
                              • Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:09
                                nie będziemy juz tego przeciągac na forum,bo narazamy się na głupie
                                komentarze.Podaj jakieś namiary.
                        • Gość: ziutek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 16:42
                          > chodziło o zabawę,ale na poziomie.

Na tym najnizszym poziomie.
                          • Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:46
                            niski poziom to ty jestes
                            • Gość: ziutek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 19:32
                              Ale masz pecha. Ja sie z Toba bawic nie chce :)
                              • Gość: kotkot5 Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 19:39
                                moj pech to to ,że odpowiadam na takie posty jak twój.Nie zamierzam wchodzić tu
                                w utarczki słowne poprostu nie widzę sensu dyskutować z facetami bez poczucia
                                humoru i odrobiny taktu a jeżeli chodzi o mije wypowiedzi to trudno nie można
                                byc jak prince polo i smakować wszystkim
                                • Gość: ziutek Re: dziewczyny do wzięcia:) IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 21:53
                                  > w utarczki słowne poprostu nie widzę sensu dyskutować z facetami bez poczucia
                                  > humoru i odrobiny taktu

Brakuje Ci i jednego, i drugiego.
    • Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:09
      juz prawie zapomniałysmy o tym wątku,ponieważ sobota minęla ale widze,że
      niektorym spóżnionym facetom nie daje to spokoju.No więc
      odpowiadamy,oczekiwałyśmy,że ktoś wyjdzie z ciekawa propozycja ,bo my same
      chciałyśmy zaproponować wypad w góry naszym autem .Bardziej też od jakiś
      chłystków chciałyśmy poznać facetów na poziomie.Trudno może następnym razem nie
      na tym forum.
      • dziarskidziadunio Re: fajna sobota 17.10.06, 15:59
        Jestem zwariowanym męzczyzną w kwiecie wieku 40-45,posiadam firmę w branży
        oświetleniowej,rozwiedziony,mam także odlotowych kumpli po 30-tce,którzy lubią
        dobrze sie zabawić.Może przejdziemy do konkretów?Pozdrawiam.
        • Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:13
          przejdz do konkretow i zabaw sie ze swoimi kumplami po trzydziestce .odpadasz,a
          raczej twoja propozycja jest nie do przyjęcia.spadaj ziom
          • Gość: p Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:57
            kotkot5 no to teraz pokazalas poziom;)zanim zaczniesz wymagac czegos od innych
            spojrz najpierw na siebie!!
    • Gość: stupendo Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:51
      co za beznadziejny wątek - aż sie musiałem wypowiedzieć...
      • Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:55
        i co sie wypowiedziałeś?
        • meg262 Re: fajna sobota 17.10.06, 22:48
          To może zrób listę cech, które by was zadowalały. Tylko zostawcie trochę miejsca na odpowiedzi. Ewentualne.
          • cembe Re: fajna sobota 18.10.06, 00:00
            ale bałagan, nie można bardziej kulturalnie?
            czy to niezapokojone ambicje, kompleksy, niedociągnięcia?

ja tylko od siebie dodam: sialala!
            • Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 00:07
              mamy zaspokojone ambicje,zadnych kompleksów,i nie do ciągnięcia
              • cembe Re: fajna sobota 18.10.06, 08:51
                kocie, a czy ja mówiłem o Was? ;)
              • Gość: jaro Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:31
                Ciagnąć....:):):) Lubicie?
                • Gość: kotkot5 Re: fajna sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:04
                  masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka