emerytkazg 27.10.06, 18:49 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3707422.html Nie ładnie Pani Bożeno. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 27.10.06, 18:59 Bukiewicz to na pewno Ona? Ale zaniżyła poziom. Czuje niesmak. Czy coś się stało tej kobiecie? Przecież w tej akcji brali też udział młodzi z Platformy Obywatelskiej. Więc o co jej chodzi nie potrafię zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanes3 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:58 Beznadzieja, a tak karmiła młodych członków PO że jak zdobędzie władzę to w pierwszym szeregu im da pracę bo młodość niesie najwyższa jakość i skuteczność. Czyżby ich oszukiwała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diva Nie. Ku...a nie wierzę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:09 Bożenna puściła w eter taki denny tekst ? Ale lipa. Normalnie -50% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedeo Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 15:46 To nie chodzi o pracę to jest zarezerwowane dla sposnorów, młodzi jeszcze studiują pare lat także ten temat ich nie dotyczy. Jedno mnie tylko dziwi. zastanawiam się jak mozna krytykowac tak szlachetną rzecz jak ponadpartyjne porozumienie. Czy ktos na tym ucierpiał, żeby w tak okrutny sposób traktować przedstawicieli młodego pokolenia. Młodzi maja prawo do powiedzenia co o tym wszystkim myslą. I nie dziwmy sie więcej, że młodzi wyjeżdzają z kraju. Ps. Jak słyszy sie taką arogancję władzy to samemu ma sie ochote wyjechać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: au Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 15:50 Brawo Bukiewicz, te młode głąby do niczego się nie nadajom. Ja widziałem jaką dzisiaj mamy młodzież. Najpierw niech się czymś wykarzą tłumoki jedne, bo żaden z nich, bez wzglęu na to z jakiej parti jest, nie dorasta Bukiewiczowej do pięt. Bożenna Bukiewicz ona jest energiczna, przedsiebiorcza bzineswoman z sukcesami na poziomie. A młodzi co takiego zrobili dla tego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O: Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:16 Czy ja wiem, chyba Bukiewiczowa troche przesadza. Niech lepiej zastanawia się cześciej nad tym co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Gryko=domaszewić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:40 Kto to jest gryko?? Koleś próbuje wszystkiego, gdyby zają się nauką i z niej czerpał wiedzę, było by lepiej dla ludzi niż jego kontakty z domaszewiczem. To jest dla niego wzór, niby walka o dobro, wciskanie ludziom kitu, a tak naprawdę chcą stołków i naszych pieniędzy. Panom już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś głupi Re: Gryko=domaszewić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:19 imprezki, blanty to jest najlepsze! My jesteśmy znani, domaszewicz to nasz idol i pomaga w zsmp znaleść dziewczynom pracę. Wontorek zakochał się 2 raz, czy bedzie wesele po wyborach?? Najlepze były nurkowania na bombie wodnej. pozdrawiam wszyskich chcących szybkiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary polityk Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:56 Rozumiem panią Bukiewicz w młodzieżówkach ludzie uczą się oszukiwać ,kłamać są wykorzystywani przez starszych polityków do brudnej roboty.Młodzieżówki niszczą młodego człowieka.Zobaczcie i choćby posłuchajcie Wierzejskiego z LPR jakie rzeczy on wygaduje i co się z tym człowiekiem stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beli Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 15:52 Racja generalnie podejrzewam, że cała młodzież, tak jak wspomniany Wierzejski ,jest w Polsce niedorozwinięta i do niczego sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n+N Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:45 Nieprawda w Platformie są młodzi, którzy dużo potrafią. PO ma najlepsze struktury, nie to co pis zlepek osób, którzy znają się odniedawna i sld z kumoterstwem za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
dubitandos Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 31.10.06, 20:54 Niesprawiedliwa opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 27.10.06, 19:12 Popieram Bożennnnne! Wystarczy poptrzec na takiego Boska, Farfala czy Wiecheckiego by stwierdzic ile watrci sa mlodociani aktywisci. Najpierw niech zdobywaja doswiadczenie i wiedze a pozniej niech strtuja. W kazdej prawdziwej demokracji doswiadczenie i wiedza jest w cenie. U nas jednyym atutem ma byc mlodosc. Dla mnie to za malo, zdecydowanie za malo, zreszta za 10 lat tez beda jeszcze mlodzi ale o ile rozsadniejsi i bogatsi intelektualnie. Mlodzi potrafia porozumiec sie ponad podzialmi? Pewnie! Skoro im w glowie tylko stolek a doswiadczenie polityczne zadne. Troche ich rozumiem - w ZG nielatwo o prace, czesc z nich wkrotce bedzie konczyla studia a tak jak zalapie sie na radnego to po kadencji fuche zalapie albo zostanie dozywotnim zawodowym politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytkazg Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 27.10.06, 19:17 Przepraszam, ale mówisz o całkiem innych osobach, to nieuczciwe. To piekna inicjatywa, że młodzi wybaczają sobie krzywdy ojców. Dlaczego Niemcy mogą stworzyć własny rząd złozony z prawicy i lewicy razmem, a my Polacy nie? Pomyśl u kogo jest lepiej u nich w Niemczech czy u nas? A co do Pani Bukiewicz to powinna sie wstydzić, że takie rzeczy wygaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 27.10.06, 19:22 emerytkazg napisała: > To piekna inicjatywa, że młodzi wybaczają sobie krzywdy ojców. co??? jak moze liberal i demokrata bratac sie z faszysta z LPRu? > A co do Pani Bukiewicz to powinna sie wstydzić, że takie rzeczy wygaduje. moze w Twoim mniemaniu, bo w moim nie. Sama nie potrafisz uszanowac zdania innych, czyzby Twa mlodosc dawala Ci bezwzgledne prawo pouczania innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.10.06, 20:57 nie podoba ci się porozumienie ? zatem jesteś cienki bolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.06, 21:15 Gość portalu: witek napisał(a): > nie podoba ci się porozumienie ? zatem jesteś cienki bolek mysle, ze porozumienie stworzyly wlasnie takie cienkie Bolki, ktore jedynym (watpliwym) atutem jest mlodosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 11:22 he, he croolick czasem piszesz z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svt Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:05 A co było złego w tym porozumieniu, ja nie wiem, ale przeczytajcie sami i ocencie słuszność krytyki Bukiewiczowej: Niech starsi biorą przykład! art z wczorajszej "Gazety lubuskiej" - Nas nie interesuje, kto był w PZPR, a kto w Solidarności - twierdzi Filip Gryko z Federacji Młodych Socjaldemokratów (młodzieżówki SLD). - Nas interesuje, gdzie możemy znaleźć pracę, co zrobić, by do lekarza nie trzeba było stać w kolejce... Tak młody polityk tłumaczył wczorajszą, wspólną konferencję młodzieżówek prawie wszystkich partii - wspomnianych Socjaldemokratów, Młodych Demokratów, Forum Młodych PiS i Młodzieży Wszechpolskiej. Panowie spotkali się przy ratuszu i namawiali, by głosować na młodych ludzi. Bo młodych ważne sprawy potrafią połączyć na tyle, że polityczne różnice idą w cień. - Razem zorganizowaliśmy debaty, zbiórkę krwi, razem walczymy o basen w mieście - przypominał Arkadiusz Tybura, młody polityk PiS. - Jesteśmy kolegami w tym samym wieku, łączą nas wspólne sprawy, a miejsce na dyskusje polityczne zawsze się znajdzie - mówili zielonogórzanie. Startują do różnych rad - sejmiku, rady miasta i gminy. I twierdzą, że chcą też współpracy wszystkich tych trzech samorządów. „Są problemy, które nie zostały rozwiązane ze względu na partyjne podziały (..), my zobowiązujemy się do merytorycznej pracy i wzajemnego szacunku” - czytamy w porozumieniu „ Młodzi ponad podziałami”. Spotkanie młodych polityków skończyło się na uściskach i wielkiej „sztamie”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svt Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:01 Inaczej powiem, jezeli nie zgadzasz się z Bukiewiczką to jesteś młody głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kęsos kto stoi za młodzierzą??> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:55 co za bzdura, kolesie mówią o porozumieniu i jest ok. Tyle tylko, że niech niektórzy pozbędą się koleśiostwa które zdążyło juz zniszczyć Zielonkę. Młodzi z układami, jak kubicki = wontor, gryko=domaszwicz, bosak = wibrator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: kto stoi za młodzierzą??>no kto kto kto!!!!??? IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 18:05 Pewnie mafia lub jakis uklad :P Bukiewicz nawoluje mlodych ludzi aby poszli glosowac. No tak przy urnie to sie oni przydaja ale tylko do tego!!!!!!!! To zwylki mlodzi ludzie, ktorzy chca aby bylo wkoncu NORMALNIE. Ps. co ma do tego Bosak??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.06, 22:55 A co zrobiła z oddaną jej kampani parlamentarnej Sawicką? Odpowiedz Link Zgłoś
zaszokowany4412 Czy Bukiewicz nienawidzi młodych? 28.10.06, 04:23 Ta baba znana jest tylko z tego, że startuje wszędzie gdzie sie da. A co ona takiego zrobiła dla Zielonej Góry oprócz tego, że nastawiała za gruba kasę dziesiątki bilbordów na każdym rondzie . A do tego zaczęła walczyć z młodymi. Sorry nie mam ochoty nikogo obrażać, ale gdy jej dzisiaj posłuchałem zacząłem się zastanawiać czy ona jest aby do końca rozgarnięta i czy jej woda sodowa do głowy nie odbiła? To raz na prezydentkę startuje, to raz na radną, i potem znowu na posła a teraz fotel szefa Zielonej Góry jej sie marzy bo posłowanie jak widać juz się znudziło. Zamiast pouczać młodych z PiS, SLD, LPR i własnej PO. Niech lepiej powie ile razy podchodziła do obrony dyplomu i po ilu latach udało się jej skończyć studia, bo jak plotka głosi podobno miała straszne problemy z nauka. A teraz młodym dyskretnie pokazuje, że są gó.. warci..........Wstyd Pani Bożeno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy "młody" - co to za kryterium wyborcze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 07:00 Warto byłoby gdyby potencjalni beneficjenci tego kryterium wykazali, że to kryterium gwarantuje dobrą pracę w samorządzie. Bo na razie, to jest to tylko robienie szumu informacyjnego i wspólnych zdjęć. Chciałbym wiedzieć, dlaczego miałbym oddać właśnie na "młodych" Najcenniejszy Głos Świata, czyli mój własny. Chciałbym poznać ich genialne, nowatorskie plany rozwoju miasta. Na razie kicha z kaszaną Bukiewicz ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 11:06 Dla mnie w malo polityczny sposób( jak na startującą kandydatke) babka sie otworzyla i powiedziala PRAWDE,mlodzi poza krzykiem ,że są mlodzi to nie maja co sobą zaprezentowac......aha zeby nie bylo -nie jestem jakims super entuzjastą tej kandydatury na prezia ,choc uwazam ze pewnie wygra...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena king Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 11:28 Ci młodzi debile powinni schować się do piaskownicy i nie kłapać jęzorami Bukiewicz ma Rację! Młode tłumoki ona wygra, bo ma najwięcej bilbordów i jest bardzo znana i ważna. trochę pokory przemądrzałe podrostki. bede glosowal na bizneswoman Bozene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 12:00 Brawo Bukiewicz!!!! Olac mlodych !!!! Pchaja sie na miejsce zarezerwowane tylko dla Pani Bukiewicz i jej ekipy no !!! Super !!!! Nowe haslo wyborcze dla tej pani: "mlodzi TAK ale tylko do urn!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Stop idiotom !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:52 Czy Bukiewicz mówiła coś złego nie.Chyba każdy zdrowo myśłący uważa że miała racje.Śmieszą mnie natomiast pomysły Tego PiS-owskiego kandydata na prezydenta który nie ma pojęcie o mieście w którym startuje.On chyba obserwuje co mówi Marcinkiewicz w Warszawie i powiela jego chwyty.Tylko gość zapomniał że ZG to nie W-wa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilku Re: Stop idiotom !!! IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 12:57 Racja Maniek popieram Bukiewicz, te młode głąby nie powinny sie wogóle odzywać. Niech sie poducza najpierw i niech wtedy podskakują matoły jedne. Albo niech za rozwieszanie plakatów sie wezma, bo narazie tylko do tego sie nadają. Najpierw niech sie czyms wykarzą. Brawo Bukiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Stop idiotom !!! IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:58 Ja jednak uważam, że młodzi maja rację, że chcą się dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker Re: Stop idiotom !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:11 dogadać mogą w sprawie Zielonej Góry, aby było lepeij, ale jak wstepuje się do partii to się jej broni i nie zmienia. Pierw trzeba sobie zapracować na szacunek. Nie ma nic od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4pis Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:08 Ojj alek, ty pisorku umiesz robic tylko z gęby cholewę. Miałeś nie atakować! Wcześniej pisałeś po zgodzie bzdury olewałem to, ale teraz potwierdzasz to, że jesteś mało wart tak jak ten twój pis i niektórzy oszuści z sld. Skoro Bożena tak powiedziała to miała powód, a dotyczy on farbowanych lisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 18:40 Co atakuje co ??? To juz w ogolne nie mozna nic napisac ?? Cos taki przewrazliwiony?? Na taka glupotte trzeba reagowac!!! Ps. miales nie wyzywac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:29 wybacz alek;), ale za dużo tu na forum pestycydów i na głowę siada jak się czyta bzdury i widzi ludzką zawiść szczególnie tych z sld młodych dorobiewiczów. Można napisać:)) według umowy alek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 00:38 Tych młodych popapranców ktos powinien uciszyć. Bukiewicz i tak wygra głąby bo jest: -energiczna -doświadczona -bizneswoman -z kontaktami (jest wazna) -i ma wiele sukcesów na koncie nie jak te młode tepe pachołki. Głosujcie na Bukiewicz, bo tylko ona ma dobre pomysły na miasto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajchezg Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 28.10.06, 17:48 Bukjewicz daj se spokoj, aż tak strasznie Cie to zabolało, że młodzi pojednali się. Przeprasza, ale to chyba jest chore i bardzo nie fer. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajchezg Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 28.10.06, 17:51 W PO macie znakomitych młodych, wstyd słuchać że powinni sie jescze uczyć. skąd te zatrzeciewienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 18:49 To napewno odbije się na sondażach Bukiewicz. Jak mozna być takim bufone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:31 ona nie jest taka, ona jest dobra, jest najlepsza:))) ps. widać, że sondaże zabolały lsd, ale taka prawda to już wasz koniec, już nie będą mówić czerwona góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilpo Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:57 Jak tak czytam to wydaje mi się, że to nasze Zielonogórskie PO z Bożennom na czele, niewiele ma wspólnego z tym prawdziwym PO. Nie wyobrażam sobie Tuska rzucajacego się wściekle na młodych.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:14 Właśnie przez ludzi, którzy ciągle nie potrafią dojść do porozumienia mamy w Kraju to co mamy. Zmieńmy to w Naszym mieście. Walczmy o normalną Zieloną Górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:30 Jeden PiSuar na forum potrafi zrobić z igły widły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 21:32 hej kolego "undertaker4sld" z druzyny bukiewicz. Czy to co zrobili ci z młodzieżowek nie przypomina ci powiedzienia "zgoda buduje niezgoda rujnuje" ????? Mlodzi do szkoly i do urn !!!! Ja mam inne powiedzonko Mlodzi do szkoly i do urn a ci co chca i sie nadaja rowniez do polityki. Niech bedzie wkoncu NORMALNIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:53 odpowiem tak, w Zielonej Górze przez 8 lat rządzi LSD, mają pełno młodych, którzy teraz się próbują wybić, bo starzy są już spaleni przez swoje numery. Ci młodzi to czerpali z nich wzór jak robić, aby nic nie robić. Jak teraz wygra lsd, a nie Bukiewicz wyjeżdzam z kraju, a jest to możliwe, bo tu lsd najwięcej pracy załatwiło czerwonym i one nie będą jej chciały stracić dlatego robią wszystko, aby sie jeszcze utrzymać. Ludzie możemy zmienić naszą przyszłość wybierając odpowiednią osobę. Ja ręczę swoja głową, że Bukiewicz jest najlepszym kandydatem , bo ją poznałem i wiem, że jest The Best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 22:42 Czas skonczyc z tym podziałem na lsd i solidarnościuchów, gdyż wszyscy jestesmy mieszkańcami tego miasta i mamy takie same problemy. A jezeli Bukiewiczowa tego nie rozumie to nie nadaje sie na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisarka Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 21:56 A ja myślę, że to wyborcy mają prawo do oceny. Te wszystkie POpychanki przy wykorzystaniu łokci są żenujące. Pociąg do koryta samorzadowego stanowi jedyną motywację do kandydowania...pfuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:38 A slyszeliście że Mincer ma być vice - mam nadzieje że to żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:48 Ej Pisiorku nie klonuj się na tym forum bo ci jeszcze żyłka pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu lokator Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 23:41 Lepiej zamiast krytykowąć młodych, powiedziałaby jak wynosić prąd w wiaderkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
marbuz Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 09:28 Bardzo nieładnie. Chciałbym zwrócić uwagę wszystkim obrońcom pani Bukiewicz, że swoją popularność w sondażach zawdzięcza tylko i wyłącznie przynależności do PO - partii, na którą głosuje większość zielonogórzan i żadnych jej osobistych zasług w tym względzie nie widzę. Nie interesuja mnie spiski, tajne porozumienia, na które wskazują tutaj niektórzy piszący. Zbulwersowało mnie tylko to grożenie paluszkiem i wskazywanie miejsca w szeregu. Już to słyszałem. W 1968: literaci do piór, studenci do nauki, syjoniści do Syjamu. A fe! Dla mnie to ostrzeżenie, by na tę panią nie głosować, choć jestem zwolennikiem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bukiewicz najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 09:37 A gdy ci miejsce w szeregu pokazuje Kaczor to ci nie przeszkadza?PO gdy w sądażach miało porównywalną ilość głosów z PIS to Bożena wygrała w cuglach do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
marbuz Re: Bukiewicz najlepsza 29.10.06, 10:00 Nikt nigdy nie zdołał mnie wcisnąć w żaden szereg. Ani partyjny, ani ideologiczny. Kicham na Kaczorów ale też nikt nie przekona mnie o jakichś szczególnych zasługach pani Bukiewicz. Jej przewagi wynikają tylko i wyłącznie z jej miejsca w szeregu, którego to miejsca jak widać zazdrośnie strzeże. W polityce nie jestem zwolennikiem tyraliery lub innych militarnych projektów, dlatego jestem zwolennikiem liberałów, bo taka wydaje mi się PO. Wypowiedź pani Bukiewicz o roli młodzieży w polityce przeczy tej tezie i dlatego głosować na nią nie będę, bo nie znoszę ludzi ideologicznie zainfekowanych. Taką właśnie ideologiczną chorobą jest autorytatywne wskazywanie miejsca w szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bukiewicz........Razem ale z kim ?????? IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:35 Najsmieszniejsze jest to ze jej elektorat to glownie ludzie mlodzi. Szkoda ze mlodzi nie czytaja prasy, nie ogladaja TV. Zobaczyliby jak ich szanuje Pani Bukiewicz. Glosuja na ta pania bo glosowanie na PO jest teraz modne. Dyktat PiS Liebealnosc i wolosc PO Takiego rodzaju glupoty sa wbijane do glow mlodym ludiza. Prosze jaka wolnosc slowa w wykonaniu PO. Gdyby bylo jescze smiesznej to w hasle wyborczym PO jest slowo RAZEM. W odpowiedzi mlodzi uslyszeli: Wy Razem ale do urn Wy Razem ale do szkoly Ja Razem z moja ekipa do wladzy i NIKT wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Bukiewicz najlepsza IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:29 Widze, że nie potrafisz uwolnić sie od partyjnych podziałaów. Dlatego bede głosować na zjednoczonych młodych. Bukiewicz dała plame, ale wiemy przynajmniej jaka jest na prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.uz.zgora.pl 29.10.06, 14:30 Bardzo nie ładnie, ale obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 15:04 Spokoojnie :) Sprawa jest do sprostowania i wyciszenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld domaszewicz ma takie same reklamy jak gryko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:07 ten sam sponsoring, kubicki czerpie pieniązki od wontora!! To są ci młodzi z lsd, młodzi, którzy swoimi czynami zmylają, a nie pomagają. Młodzi, którzy są w parii to niech się uczą i pokory nabierają. Ile jest przypadków jak młodzi dostają za dużo władzy i im palma odbija?? Popieram Bukiewicz, bo szkody nie robi. Co ma powiedzieć, że młodzież mają sie nie uczyć!!! Po sondażach gdzie Bukiewicz jest na 1 miejscu, wszystko wam przeszkadza. Skoro młodzi reprezentuja swoje pratie, to niech robią to godnie, a nie pluja we własne gniazdo. Własnie pewnych zasad muszą sie nauczyć, bo bez nich w życiu nie dadzą rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: domaszewicz ma takie same reklamy jak gryko IP: *.uz.zgora.pl 29.10.06, 15:10 Ale ktos jadem sypie na młodych. Bardzo ładnie zrobili, ja z żoną ich popieramy. Młodzi nie poddawać się, bo napewno bedą was naciskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: hehee ale argument znalazles kolego z PO IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 15:37 Skoro młodzi reprezentuja swoje pratie, to niech robią to godnie, a nie pluja w > e > własne gniazdo W jaki sposob pluja we wlasne gniazdo wyjasnij bo nie rozumiem. Wy tak w PO tak to odebraliscie?? Biedne chlopaki z mlodzieżowki PO heheeh dostalo im sie pewnie. Chodz popieram jak sam dobrze wiesz PiS to lubie wszystich tych z mlodzieżowek bo robia dobra robote!!! Nie rozumiem twojego postepowania. Ciagle wszystko krytykujesz, zaprzeczasz sam sobie jestes typowym przedstawicielem rodzaju uprawiania polityki przez PO. Podobno zgoda buduje a ty co tu zapodajesz. Latwinskiemu do glowy by nie przyszlo tak potraktowac tych mlodych ludzi. Bukiewicz dala plame i nawet nie potrafisz tego przyznac tylko idziesz w zaparte co gorsza oczerniajac ich. Tak czy inaczej tych mlodych na listach jest malo!!! Ja w swoim okregu nie mam na kogo glosowac i musze na starszych a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld STOP dla czarnych owiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:06 Z miłą chęcią ci odpowiem:)) W strukturach PO jest pełno młodych ludzi ponieważ, Platforma w lubuskim jest budowana od dawna. Kiedyś była sama Bukiewicz, teraz w swoim kole ma ze 100 osob. Niestety tak jak w każdej partii zdarzają się czarne owce, które nie chcą pracować tylko dostawać wszystko za darmo, stołeczki duże pieniążki. Ci młodzi próbowali przejąć władze w jednym z kół PO i zostali skarceni. Jestem pewien, że większość tych skarconych wypisuje tu różne bzdury (plucie we własne gniazdo), bo nie mogą przeżyć, że byli tak blisko wielkiej władzy. Władzy, która może być tylko dla ludzi mądrych i chcących zrobić coś dla miasta, ludzi, którzy mają własne pieniądze i nie w głowie im oszustwa i ustawione przetargi dla znajomych (tak jak działa lsd). Ja jestem młody i mówię, że nie ma problemów takich jak w pis.:) I tu mam zapytanie do ciebie, dlaczego w strukturach pis jest tak mało młodych, a jak są to tylko rodzinne powiązania?? - odpowiedz mi proszę na jeszcze jedno pytanie dlaczego na liście do sejmiku pis wystawia ostrowsi9ego?? Co miała Bożenna powiedzieć, że mają się nie uczyć?? Ci młodzi na zdjęciach, a szczególnie gryko poczytaj wypowiedzi osób na jego temat. Jego powiązań ze starym lsd, mówił, że nie będzie robił kampanii, a tu zamówienia na 3000 plakatów i jeszcze więcej ulotek, a podobno nie miał pieniędzy. Mała pomoc tatusia kolegów??. SLD - tonący brzytwy się chwyta i próbuje wszelkimi sposobami uratować tonący statek z azbestem. Krytykuje wszystko co złe i niesprawiedliwe. Bukiewicz prowadzi i wszyscy ją atakują, bo nic innego dobrego nie potrafią. Bożenna Bukiewicz ma najlepszych ludzi do rządzenia miastem, ludzi młodych do nauki, aby byli jeszcze lepsi w tym co robią. Śmieszą mnie wypowiedzi odnośnie jej studiów, ludziska poprostu nie mają się do czego przyczepić (lol) Boli wszystkich, że ukończyła studia, że ma lepsze plakaty i bilbordy, że jest mądrzejsza i nie jest skorumpowana. Taka to jest ta czarna i śmierdząca Polska polityka, a najlepsze jest to, że Bożenna Bukiewicz wychodzi z niej z podniesiona głową. Widziałes jak zagjęła Gromadzkiego?? Czas na zmiany czas na PO:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie młody Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 19:12 Ale bezczelna, tak bez skrupułów oczernic młodych i to z własnej partii PO? Trzeba było najpierw pomyslec co się wygadauje a nie teraz zrzucać winę na młode pokolenie jako kozła ofiarnego. To potwierdza wszystko to co tu przeczytałem i powiem jestem oburzony. Ja też mam to gdzieś nie idę na wybory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:28 alek odpowiedź, a nie bawisz się w kota i mysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 21:50 > W strukturach PO jest pełno młodych ludzi ponieważ, Platforma w lubuskim jest > budowana od dawna. Kiedyś była sama Bukiewicz, teraz w swoim kole ma ze 100 oso > b. > Niestety tak jak w każdej partii zdarzają się czarne owce, które nie chcą > pracować tylko dostawać wszystko za darmo, stołeczki duże pieniążki. Ci młodzi > próbowali przejąć władze w jednym z kół PO i zostali skarceni. > Ktorzy mlodzi ??? Zostali skarceni heeheh No pieknie, pieknie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:37 zagjęła ?? Młodzi z PO - ci któzy zostali, rzeczywiście potrzebujecie nauki-ortografii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolega_z_grupy Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 16:36 Niech lepiej powie ile lat trwały jeje studia. A młodych niech zostawi w spokoju, bo prawda jest taka, że to ona przez swoją indolencje napluła we własne gniazdo (PO). Przecież młodzi z PO nie kazali jej odzywać się w tak bezmyslny sposób. Zero klasy politycznej i tyle. Młodzi z PO współczuje wam, ale nie dajcie się zmanipulować i nie tłumaczcie jej na konferencji za jej bezmyslność, niech zrobi to sama. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejussa Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 19:05 Ja jestem młody, ucze sie i pracuje by zapłacic za studia. I powiem szczerze, że jak słyszę "Młodzi skulic ogon i do nauki, bo nie nadajecie się do wprowadzania zmian w Polsce" to pieprze to, i na żadne wybory nie idę. Niech jeleni szukaja gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.g. Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:25 Cztery lata zarządzaia miastem jednej pani Bożeny to chyba DOŚĆ ! Drugiej pani Bożeny, tylko przez 2 "n" już nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SemiDżoł Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 21:20 Uczy się człowiek przez całe życie... kultury osobistej również. Spora część "młodych" z partyjnych młodzieżówek już chyba skończyła studia jakiś czas temu? Jeśli oczywiście nie należą do "gwiazd intelektu" pokroju tych, co to przez 8-9 lat nie dają rady... Władza w demokracji parlamentarnej należeć powinna do reprezentantów społeczeństwa ze wszystkich jego grup, a młodzież jest grupą społeczną. Młodzi są na listach, a o tym, czy będą mogli brać udział w podejmowaniu decyzji najważniejszych dla miasta, powiatu, czy województwa, zadecydujemy 12.listopada. Idea porozumienia ponad partyjnymi podziałami jest piękna - daje nadzieję na zakończenie podziału postkomunistyczno-postopozycyjnego i politycznej zawieruchy. Ale to dopiero chyba, gdy odejdą na polityczną emeryturę osoby, które zgody najwidoczniej się boją. Łatwiej jest trzymać się starych waśni niż wykazać umiejętnością zarządzania i tworzenia dobrego prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:27 A młodzi się przecież postarzeją (niestety), i jestem pewny, że głoszone dziś przez nich hasła będą się zmieniać z upływem czasu i już za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt lat będą mówić tak jak dziś mówi Bukiewicz. Niech się młodzi porozumieją, jak najbardziej i wspólnie poprą jedyną Kandydatkę na Prezydenta. Takim porozumieniem istotnie wykażą, że podziały dla niech nic nie znaczą i że leży im na sercu dobro naszego Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta nie sawicka Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:30 jak facet jest na wysokim stołku to nie wołasz wtedy wystarczy jeden był teraz czas na kobietę. W twojej wypowiedzi widać bark równo-uprawnienia. Prawdziwy z ciebie szowinista. Odpowiedz Link Zgłoś
marbuz Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 22:01 Okropny jest ton tych wszystkich wypowiedzi, ktore bronią stanowiska pani Bukiewicz. W gruncie rzeczy nie bardzo umiem odpowiedzieć sobie na pytanie czy w tym zamieszaniu ważniejsza jest zasada, by każdego traktować tak samo (egalite), czy istotniejszy jest rachunek zasług dla kampanii tej pani. I widzę, że niestety to drugie. Wypominanie interlokutorom kształtu i wagi skończonej edukacji, płci, czy też domniemanych korzyści z przynależności do tzw. młodzieżówek a z drugiej strony żale kogoś tam, że nie otrzymał za swe partyjne usługi czegoś tam, jest żenujące. Wstydzę się za siebie, że nie dość głośno walę pięścią w stół, głupio mi wobec tych młodych popaprańców, którzy sądzą, że sól dziejów sprowadza się do partyjnej roboty w rodzaju roznoszenia ulotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Young at heart Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 23:44 Jedyne, co "mlodzi" pokazali w tym watku, to to ze tylko oni maja racje, im nalezy sie "waaadza, bo taaaak!". Naprawde Bozenna ma racje, jak sie czyta te zarozumiale i bunczuczne teksciki przydupasdow pryszczatych kandydatow, czy raczej ich samych. Odpowiedz Link Zgłoś
wandadiamentowa Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 23:58 Zgadza sie te młode tempaki, są jak całe polskie pokolenie. Bukiewiczowej młodzi do piet nie dorstają. Ona ma przynajmniej sukcesy. A te gnojki niech sie jeszcze pouczą. Ja widziałam jaką dzisiaj mamy młodzież, wiekszość z nich to półdebile, którym tylko kariery w głowie. Brawo Bukiewicz!!! Młode przymuły do nauki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:33 A młodzi się przecież postarzeją (niestety), i jestem pewny, że głoszone dziś przez nich hasła będą się zmieniać z upływem czasu i już za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt lat będą mówić tak jak dziś mówi Bukiewicz. Niech się młodzi porozumieją, jak najbardziej i wspólnie poprą jedyną Kandydatkę na Prezydenta. Takim porozumieniem istotnie wykażą, że podziały dla nich nic nie znaczą i że leży im na sercu dobro naszego Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podstarzały grzyb Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 09:59 Ma tupet Kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:50 To nie ona pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re:tylko kolega z PO mogl napisac cos takiego IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 14:44 > Niech się młodzi porozumieją, jak najbardziej i wspólnie poprą jedyną Kandydatk > ę > na Prezydenta kandydaTKĘ heeheh jasne. Szczegolnie ja!!!! Ona ich leje po tylku a oni jeszcze maja podziekowac :) Rozumowanie PO-wieczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld Re:tylko kolega z PO mogl napisac cos takiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:47 co z tobą znowu palma siada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re:tylko kolega z PO mogl napisac cos takiego IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 00:39 Czegos nie zrozumiales ??? Mam to napisac jescze raz ??? Ejjjj taki wyksztalciuch z PO powinien od razu zrozumiec!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4sld poczytaj co nas czeka kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:19 finanse.wp.pl/POD,15,wid,8578076,prasa.html?rfbawp=1162302039.564&rfbawp=1162325594.840&ticaid=1299e Odpowiedz Link Zgłoś