Dodaj do ulubionych

====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich partii==

27.10.06, 18:49
miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3707422.html
Nie ładnie Pani Bożeno. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 27.10.06, 18:59
      Bukiewicz to na pewno Ona? Ale zaniżyła poziom. Czuje niesmak. Czy coś się
      stało tej kobiecie? Przecież w tej akcji brali też udział młodzi z Platformy
      Obywatelskiej. Więc o co jej chodzi nie potrafię zrozumieć.
      • Gość: hanes3 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:58
        Beznadzieja, a tak karmiła młodych członków PO że jak zdobędzie władzę to w
        pierwszym szeregu im da pracę bo młodość niesie najwyższa jakość i skuteczność.

Czyżby ich oszukiwała??
        • Gość: Diva Nie. Ku...a nie wierzę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:09
          Bożenna puściła w eter taki denny tekst ? Ale lipa. Normalnie -50%
        • Gość: tedeo Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 15:46
          To nie chodzi o pracę to jest zarezerwowane dla sposnorów, młodzi jeszcze
          studiują pare lat także ten temat ich nie dotyczy. Jedno mnie tylko dziwi.
          zastanawiam się jak mozna krytykowac tak szlachetną rzecz jak ponadpartyjne
          porozumienie. Czy ktos na tym ucierpiał, żeby w tak okrutny sposób traktować
          przedstawicieli młodego pokolenia. Młodzi maja prawo do powiedzenia co o tym
          wszystkim myslą. I nie dziwmy sie więcej, że młodzi wyjeżdzają z kraju.

Ps. Jak słyszy sie taką arogancję władzy to samemu ma sie ochote wyjechać.
          pzdr
          • Gość: au Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 15:50
            Brawo Bukiewicz, te młode głąby do niczego się nie nadajom. Ja widziałem jaką
            dzisiaj mamy młodzież. Najpierw niech się czymś wykarzą tłumoki jedne, bo żaden
            z nich, bez wzglęu na to z jakiej parti jest, nie dorasta Bukiewiczowej do
            pięt. Bożenna Bukiewicz ona jest energiczna, przedsiebiorcza bzineswoman z
            sukcesami na poziomie. A młodzi co takiego zrobili dla tego miasta?
            • Gość: O: Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:16
              Czy ja wiem, chyba Bukiewiczowa troche przesadza. Niech lepiej zastanawia się
              cześciej nad tym co mówi.
              • Gość: kasia Gryko=domaszewić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:40
                Kto to jest gryko??
                Koleś próbuje wszystkiego, gdyby zają się nauką i z niej czerpał wiedzę, było by
                lepiej dla ludzi niż jego kontakty z domaszewiczem.
                To jest dla niego wzór, niby walka o dobro, wciskanie ludziom kitu, a tak
                naprawdę chcą stołków i naszych pieniędzy. Panom już dziękujemy.
                • Gość: kiedyś głupi Re: Gryko=domaszewić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:19
                  imprezki, blanty to jest najlepsze!
                  My jesteśmy znani, domaszewicz to nasz idol i pomaga w zsmp znaleść dziewczynom
                  pracę. Wontorek zakochał się 2 raz, czy bedzie wesele po wyborach??
                  Najlepze były nurkowania na bombie wodnej.
                  pozdrawiam wszyskich chcących szybkiej władzy.
      • Gość: stary polityk Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:56
        Rozumiem panią Bukiewicz w młodzieżówkach ludzie uczą się oszukiwać ,kłamać są
        wykorzystywani przez starszych polityków do brudnej roboty.Młodzieżówki niszczą
        młodego człowieka.Zobaczcie i choćby posłuchajcie Wierzejskiego z LPR jakie
        rzeczy on wygaduje i co się z tym człowiekiem stało.
        • Gość: beli Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 15:52
          Racja generalnie podejrzewam, że cała młodzież, tak jak wspomniany
          Wierzejski ,jest w Polsce niedorozwinięta i do niczego sie nie nadaje.
          • Gość: n+N Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:45
            Nieprawda w Platformie są młodzi, którzy dużo potrafią.
            PO ma najlepsze struktury, nie to co pis zlepek osób, którzy znają się
            odniedawna i sld z kumoterstwem za plecami.
          • dubitandos Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 31.10.06, 20:54
            Niesprawiedliwa opinia.
    • croolick Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 27.10.06, 19:12
      Popieram Bożennnnne! Wystarczy poptrzec na takiego Boska, Farfala czy Wiecheckiego by stwierdzic ile watrci sa mlodociani aktywisci. Najpierw niech zdobywaja doswiadczenie i wiedze a pozniej niech strtuja. W kazdej prawdziwej demokracji doswiadczenie i wiedza jest w cenie. U nas jednyym atutem ma byc mlodosc. Dla mnie to za malo, zdecydowanie za malo, zreszta za 10 lat tez beda jeszcze mlodzi ale o ile rozsadniejsi i bogatsi intelektualnie. Mlodzi potrafia porozumiec sie ponad podzialmi? Pewnie! Skoro im w glowie tylko stolek a doswiadczenie polityczne zadne. Troche ich rozumiem - w ZG nielatwo o prace, czesc z nich wkrotce bedzie konczyla studia a tak jak zalapie sie na radnego to po kadencji fuche zalapie albo zostanie dozywotnim zawodowym politykiem.
      • emerytkazg Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 27.10.06, 19:17
        Przepraszam, ale mówisz o całkiem innych osobach, to nieuczciwe. To piekna
        inicjatywa, że młodzi wybaczają sobie krzywdy ojców. Dlaczego Niemcy mogą
        stworzyć własny rząd złozony z prawicy i lewicy razmem, a my Polacy nie? Pomyśl
        u kogo jest lepiej u nich w Niemczech czy u nas?
        A co do Pani Bukiewicz to powinna sie wstydzić, że takie rzeczy wygaduje.
        • croolick Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 27.10.06, 19:22
          emerytkazg napisała:

> To piekna inicjatywa, że młodzi wybaczają sobie krzywdy ojców.

co??? jak moze liberal i demokrata bratac sie z faszysta z LPRu?

> A co do Pani Bukiewicz to powinna sie wstydzić, że takie rzeczy wygaduje.

moze w Twoim mniemaniu, bo w moim nie. Sama nie potrafisz uszanowac zdania innych, czyzby Twa mlodosc dawala Ci bezwzgledne prawo pouczania innych?
          • Gość: witek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.10.06, 20:57
            nie podoba ci się porozumienie ? zatem jesteś cienki bolek
            • Gość: croolick Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.06, 21:15
              Gość portalu: witek napisał(a):

> nie podoba ci się porozumienie ? zatem jesteś cienki bolek

mysle, ze porozumienie stworzyly wlasnie takie cienkie Bolki, ktore jedynym (watpliwym) atutem jest mlodosc.
              • Gość: vts Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 11:22
                he, he
                croolick czasem piszesz z sensem
              • Gość: svt Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:05
                A co było złego w tym porozumieniu, ja nie wiem, ale przeczytajcie sami i
                ocencie słuszność krytyki Bukiewiczowej:

Niech starsi biorą przykład! art z wczorajszej "Gazety lubuskiej"

- Nas nie interesuje, kto był w PZPR, a kto w Solidarności - twierdzi Filip
                Gryko z Federacji Młodych Socjaldemokratów (młodzieżówki SLD). - Nas
                interesuje, gdzie możemy znaleźć pracę, co zrobić, by do lekarza nie trzeba
                było stać w kolejce...

Tak młody polityk tłumaczył wczorajszą, wspólną konferencję młodzieżówek prawie
                wszystkich partii - wspomnianych Socjaldemokratów, Młodych Demokratów, Forum
                Młodych PiS i Młodzieży Wszechpolskiej. Panowie spotkali się przy ratuszu i
                namawiali, by głosować na młodych ludzi. Bo młodych ważne sprawy potrafią
                połączyć na tyle, że polityczne różnice idą w cień. - Razem zorganizowaliśmy
                debaty, zbiórkę krwi, razem walczymy o basen w mieście - przypominał Arkadiusz
                Tybura, młody polityk PiS.
                - Jesteśmy kolegami w tym samym wieku, łączą nas wspólne sprawy, a miejsce na
                dyskusje polityczne zawsze się znajdzie - mówili zielonogórzanie.
                Startują do różnych rad - sejmiku, rady miasta i gminy. I twierdzą, że chcą też
                współpracy wszystkich tych trzech samorządów. „Są problemy, które nie zostały
                rozwiązane ze względu na partyjne podziały (..), my zobowiązujemy się do
                merytorycznej pracy i wzajemnego szacunku” - czytamy w porozumieniu „ Młodzi
                ponad podziałami”.
                Spotkanie młodych polityków skończyło się na uściskach i wielkiej „sztamie”.
            • Gość: svt Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:01
              Inaczej powiem, jezeli nie zgadzasz się z Bukiewiczką to jesteś młody głupek.
              • Gość: kęsos kto stoi za młodzierzą??> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:55
                co za bzdura, kolesie mówią o porozumieniu i jest ok.
                Tyle tylko, że niech niektórzy pozbędą się koleśiostwa które zdążyło juz
                zniszczyć Zielonkę.
                Młodzi z układami, jak kubicki = wontor, gryko=domaszwicz, bosak = wibrator.
                • Gość: alek Re: kto stoi za młodzierzą??>no kto kto kto!!!!??? IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 18:05
                  Pewnie mafia lub jakis uklad :P

Bukiewicz nawoluje mlodych ludzi aby poszli glosowac.
                  No tak przy urnie to sie oni przydaja ale tylko do tego!!!!!!!!

To zwylki mlodzi ludzie, ktorzy chca aby bylo wkoncu NORMALNIE.

Ps. co ma do tego Bosak???????????????

• Gość: ? Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.06, 22:55
      A co zrobiła z oddaną jej kampani parlamentarnej Sawicką?
    • zaszokowany4412 Czy Bukiewicz nienawidzi młodych? 28.10.06, 04:23
      Ta baba znana jest tylko z tego, że startuje wszędzie gdzie sie da. A co ona
      takiego zrobiła dla Zielonej Góry oprócz tego, że nastawiała za gruba kasę
      dziesiątki bilbordów na każdym rondzie . A do tego zaczęła walczyć z młodymi.
      Sorry nie mam ochoty nikogo obrażać, ale gdy jej dzisiaj posłuchałem zacząłem
      się zastanawiać czy ona jest aby do końca rozgarnięta i czy jej woda sodowa do
      głowy nie odbiła? To raz na prezydentkę startuje, to raz na radną, i potem
      znowu na posła a teraz fotel szefa Zielonej Góry jej sie marzy bo posłowanie
      jak widać juz się znudziło.

Zamiast pouczać młodych z PiS, SLD, LPR i własnej PO. Niech lepiej powie ile
      razy podchodziła do obrony dyplomu i po ilu latach udało się jej skończyć
      studia, bo jak plotka głosi podobno miała straszne problemy z nauka. A teraz
      młodym dyskretnie pokazuje, że są gó.. warci..........Wstyd Pani Bożeno.
      • Gość: gizo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: John F. Kennedy "młody" - co to za kryterium wyborcze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 07:00
      Warto byłoby gdyby potencjalni beneficjenci tego kryterium wykazali, że to
      kryterium gwarantuje dobrą pracę w samorządzie. Bo na razie, to jest to tylko
      robienie szumu informacyjnego i wspólnych zdjęć.
      Chciałbym wiedzieć, dlaczego miałbym oddać właśnie na "młodych" Najcenniejszy
      Głos Świata, czyli mój własny. Chciałbym poznać ich genialne, nowatorskie plany
      rozwoju miasta. Na razie kicha z kaszaną

Bukiewicz ma rację.
    • Gość: MAXX Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 11:06
      Dla mnie w malo polityczny sposób( jak na startującą kandydatke) babka sie
      otworzyla i powiedziala PRAWDE,mlodzi poza krzykiem ,że są mlodzi to nie maja
      co sobą zaprezentowac......aha zeby nie bylo -nie jestem jakims super
      entuzjastą tej kandydatury na prezia ,choc uwazam ze pewnie wygra......
      • Gość: bozena king Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 11:28
        Ci młodzi debile powinni schować się do piaskownicy i nie kłapać jęzorami
        Bukiewicz ma Rację! Młode tłumoki ona wygra, bo ma najwięcej bilbordów i jest
        bardzo znana i ważna. trochę pokory przemądrzałe podrostki.
        bede glosowal na bizneswoman Bozene.
        • Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 12:00
          Brawo Bukiewicz!!!!
          Olac mlodych !!!!
          Pchaja sie na miejsce zarezerwowane tylko dla Pani Bukiewicz i jej ekipy no !!!

Super !!!!

Nowe haslo wyborcze dla tej pani:

"mlodzi TAK ale tylko do urn!!!!"
          • Gość: Maniek Re: Stop idiotom !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:52
            Czy Bukiewicz mówiła coś złego nie.Chyba każdy zdrowo myśłący uważa że miała
            racje.Śmieszą mnie natomiast pomysły Tego PiS-owskiego kandydata na prezydenta
            który nie ma pojęcie o mieście w którym startuje.On chyba obserwuje co mówi
            Marcinkiewicz w Warszawie i powiela jego chwyty.Tylko gość zapomniał że ZG to
            nie W-wa.
            • Gość: wilku Re: Stop idiotom !!! IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 12:57
              Racja Maniek popieram Bukiewicz, te młode głąby nie powinny sie wogóle odzywać.
              Niech sie poducza najpierw i niech wtedy podskakują matoły jedne. Albo niech za
              rozwieszanie plakatów sie wezma, bo narazie tylko do tego sie nadają. Najpierw
              niech sie czyms wykarzą.
              Brawo Bukiewicz!
              • Gość: mirek Re: Stop idiotom !!! IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 16:58
                Ja jednak uważam, że młodzi maja rację, że chcą się dogadać.
                • Gość: undertaker Re: Stop idiotom !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:11
                  dogadać mogą w sprawie Zielonej Góry, aby było lepeij, ale jak wstepuje się do
                  partii to się jej broni i nie zmienia.
                  Pierw trzeba sobie zapracować na szacunek. Nie ma nic od razu.
          • Gość: undertaker4pis Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:08
            Ojj alek, ty pisorku umiesz robic tylko z gęby cholewę.

Miałeś nie atakować!

Wcześniej pisałeś po zgodzie bzdury olewałem to, ale teraz potwierdzasz to, że
            jesteś mało wart tak jak ten twój pis i niektórzy oszuści z sld.
            Skoro Bożena tak powiedziała to miała powód, a dotyczy on farbowanych lisów.
            • Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 18:40
              Co atakuje co ???

To juz w ogolne nie mozna nic napisac ??

Cos taki przewrazliwiony??
              Na taka glupotte trzeba reagowac!!!

Ps. miales nie wyzywac !!!
              • Gość: undertaker4sld Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:29
                wybacz alek;), ale za dużo tu na forum pestycydów i na głowę siada jak się czyta
                bzdury i widzi ludzką zawiść szczególnie tych z sld młodych dorobiewiczów.

Można napisać:)) według umowy alek.

• Gość: wala Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 00:38
        Tych młodych popapranców ktos powinien uciszyć. Bukiewicz i tak wygra głąby bo
        jest:
        -energiczna
        -doświadczona
        -bizneswoman
        -z kontaktami (jest wazna)
        -i ma wiele sukcesów na koncie nie jak te młode tepe pachołki.

Głosujcie na Bukiewicz, bo tylko ona ma dobre pomysły na miasto!!!
    • ajchezg Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 28.10.06, 17:48
      Bukjewicz daj se spokoj, aż tak strasznie Cie to zabolało, że młodzi pojednali
      się. Przeprasza, ale to chyba jest chore i bardzo nie fer.
      Pozdrawiam
      • ajchezg Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 28.10.06, 17:51
        W PO macie znakomitych młodych, wstyd słuchać że powinni sie jescze uczyć. skąd
        te zatrzeciewienie?
        • Gość: opel Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 18:49
          To napewno odbije się na sondażach Bukiewicz. Jak mozna być takim bufone?
          • Gość: undertaker4sld Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:31
            ona nie jest taka,
            ona jest dobra, jest najlepsza:)))

ps. widać, że sondaże zabolały lsd, ale taka prawda to już wasz koniec, już nie
            będą mówić czerwona góra.
      • Gość: pilpo Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:57
        Jak tak czytam to wydaje mi się, że to nasze Zielonogórskie PO z Bożennom na
        czele, niewiele ma wspólnego z tym prawdziwym PO. Nie wyobrażam sobie Tuska
        rzucajacego się wściekle na młodych.:)
    • Gość: zielonogórzanin Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:14
      Właśnie przez ludzi, którzy ciągle nie potrafią dojść do porozumienia mamy w
      Kraju to co mamy. Zmieńmy to w Naszym mieście. Walczmy o normalną Zieloną Górę.
      • Gość: Marian Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:30
        Jeden PiSuar na forum potrafi zrobić z igły widły
      • Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 21:32
        hej kolego "undertaker4sld" z druzyny bukiewicz.

Czy to co zrobili ci z młodzieżowek nie przypomina ci powiedzienia "zgoda buduje
        niezgoda rujnuje" ?????

Mlodzi do szkoly i do urn !!!!

Ja mam inne powiedzonko
        Mlodzi do szkoly i do urn a ci co chca i sie nadaja rowniez do polityki.

Niech bedzie wkoncu NORMALNIE!!!!!!!!!
        • Gość: undertaker4sld Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:53
          odpowiem tak, w Zielonej Górze przez 8 lat rządzi LSD, mają pełno młodych,
          którzy teraz się próbują wybić, bo starzy są już spaleni przez swoje numery.
          Ci młodzi to czerpali z nich wzór jak robić, aby nic nie robić.
          Jak teraz wygra lsd, a nie Bukiewicz wyjeżdzam z kraju, a jest to możliwe, bo tu
          lsd najwięcej pracy załatwiło czerwonym i one nie będą jej chciały stracić
          dlatego robią wszystko, aby sie jeszcze utrzymać.
          Ludzie możemy zmienić naszą przyszłość wybierając odpowiednią osobę.
          Ja ręczę swoja głową, że Bukiewicz jest najlepszym kandydatem , bo ją poznałem i
          wiem, że jest The Best.
          • Gość: monika Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 22:42
            Czas skonczyc z tym podziałem na lsd i solidarnościuchów, gdyż wszyscy jestesmy
            mieszkańcami tego miasta i mamy takie same problemy. A jezeli Bukiewiczowa tego
            nie rozumie to nie nadaje sie na prezydenta.
    • Gość: Pisarka Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 21:56
      A ja myślę, że to wyborcy mają prawo do oceny.
      Te wszystkie POpychanki przy wykorzystaniu łokci
      są żenujące. Pociąg do koryta samorzadowego
      stanowi jedyną motywację do kandydowania...pfuu
    • Gość: krzycho Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:38
      A slyszeliście że Mincer ma być vice - mam nadzieje że to żart
      • Gość: Marian Re: Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:48
        Ej Pisiorku nie klonuj się na tym forum bo ci jeszcze żyłka pęknie.
    • Gość: misiu lokator Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 23:41
      Lepiej zamiast krytykowąć młodych, powiedziałaby jak wynosić prąd w
      wiaderkach :)
    • marbuz Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 09:28
      Bardzo nieładnie. Chciałbym zwrócić uwagę wszystkim obrońcom pani Bukiewicz, że
      swoją popularność w sondażach zawdzięcza tylko i wyłącznie przynależności do PO
      - partii, na którą głosuje większość zielonogórzan i żadnych jej osobistych
      zasług w tym względzie nie widzę. Nie interesuja mnie spiski, tajne
      porozumienia, na które wskazują tutaj niektórzy piszący. Zbulwersowało mnie
      tylko to grożenie paluszkiem i wskazywanie miejsca w szeregu. Już to słyszałem.
      W 1968: literaci do piór, studenci do nauki, syjoniści do Syjamu. A fe! Dla mnie
      to ostrzeżenie, by na tę panią nie głosować, choć jestem zwolennikiem PO.
      • Gość: Ania Re: Bukiewicz najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 09:37
        A gdy ci miejsce w szeregu pokazuje Kaczor to ci nie przeszkadza?PO gdy w
        sądażach miało porównywalną ilość głosów z PIS to Bożena wygrała w cuglach do
        parlamentu.
        • marbuz Re: Bukiewicz najlepsza 29.10.06, 10:00
          Nikt nigdy nie zdołał mnie wcisnąć w żaden szereg. Ani partyjny, ani
          ideologiczny. Kicham na Kaczorów ale też nikt nie przekona mnie o jakichś
          szczególnych zasługach pani Bukiewicz. Jej przewagi wynikają tylko i wyłącznie z
          jej miejsca w szeregu, którego to miejsca jak widać zazdrośnie strzeże. W
          polityce nie jestem zwolennikiem tyraliery lub innych militarnych projektów,
          dlatego jestem zwolennikiem liberałów, bo taka wydaje mi się PO. Wypowiedź pani
          Bukiewicz o roli młodzieży w polityce przeczy tej tezie i dlatego głosować na
          nią nie będę, bo nie znoszę ludzi ideologicznie zainfekowanych. Taką właśnie
          ideologiczną chorobą jest autorytatywne wskazywanie miejsca w szeregu.
          • Gość: alek Re: Bukiewicz........Razem ale z kim ?????? IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:35
            Najsmieszniejsze jest to ze jej elektorat to glownie ludzie mlodzi.

Szkoda ze mlodzi nie czytaja prasy, nie ogladaja TV.
            Zobaczyliby jak ich szanuje Pani Bukiewicz.

Glosuja na ta pania bo glosowanie na PO jest teraz modne.

Dyktat PiS
            Liebealnosc i wolosc PO

Takiego rodzaju glupoty sa wbijane do glow mlodym ludiza.

Prosze jaka wolnosc slowa w wykonaniu PO.

Gdyby bylo jescze smiesznej to w hasle wyborczym PO jest slowo RAZEM.

W odpowiedzi mlodzi uslyszeli:

Wy Razem ale do urn
            Wy Razem ale do szkoly

Ja Razem z moja ekipa do wladzy i NIKT wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ala Re: Bukiewicz najlepsza IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:29
          Widze, że nie potrafisz uwolnić sie od partyjnych podziałaów. Dlatego bede
          głosować na zjednoczonych młodych.
          Bukiewicz dała plame, ale wiemy przynajmniej jaka jest na prawde.
    • Gość: merlin Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.uz.zgora.pl 29.10.06, 14:30
      Bardzo nie ładnie, ale obciach.
      • Gość: alek Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 15:04
        Spokoojnie :)

Sprawa jest do sprostowania i wyciszenia :P

• Gość: undertaker4sld domaszewicz ma takie same reklamy jak gryko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:07
        ten sam sponsoring, kubicki czerpie pieniązki od wontora!!
        To są ci młodzi z lsd, młodzi, którzy swoimi czynami zmylają, a nie pomagają.

Młodzi, którzy są w parii to niech się uczą i pokory nabierają.
        Ile jest przypadków jak młodzi dostają za dużo władzy i im palma odbija??
        Popieram Bukiewicz, bo szkody nie robi. Co ma powiedzieć, że młodzież mają sie
        nie uczyć!!!
        Po sondażach gdzie Bukiewicz jest na 1 miejscu, wszystko wam przeszkadza.
        Skoro młodzi reprezentuja swoje pratie, to niech robią to godnie, a nie pluja we
        własne gniazdo. Własnie pewnych zasad muszą sie nauczyć, bo bez nich w życiu nie
        dadzą rady.
        • Gość: dr Re: domaszewicz ma takie same reklamy jak gryko IP: *.uz.zgora.pl 29.10.06, 15:10
          Ale ktos jadem sypie na młodych. Bardzo ładnie zrobili, ja z żoną ich popieramy.
          Młodzi nie poddawać się, bo napewno bedą was naciskać.
        • Gość: alek Re: hehee ale argument znalazles kolego z PO IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 15:37
          Skoro młodzi reprezentuja swoje pratie, to niech robią to godnie, a nie pluja w
          > e
          > własne gniazdo

W jaki sposob pluja we wlasne gniazdo wyjasnij bo nie rozumiem.

Wy tak w PO tak to odebraliscie??
          Biedne chlopaki z mlodzieżowki PO heheeh dostalo im sie pewnie.

Chodz popieram jak sam dobrze wiesz PiS to lubie wszystich tych z mlodzieżowek
          bo robia dobra robote!!!

Nie rozumiem twojego postepowania.

Ciagle wszystko krytykujesz, zaprzeczasz sam sobie jestes typowym
          przedstawicielem rodzaju uprawiania polityki przez PO.

Podobno zgoda buduje a ty co tu zapodajesz.

Latwinskiemu do glowy by nie przyszlo tak potraktowac tych mlodych ludzi.
          Bukiewicz dala plame i nawet nie potrafisz tego przyznac tylko idziesz w zaparte
          co gorsza oczerniajac ich.

Tak czy inaczej tych mlodych na listach jest malo!!!
          Ja w swoim okregu nie mam na kogo glosowac i musze na starszych a szkoda.

• Gość: undertaker4sld STOP dla czarnych owiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:06
            Z miłą chęcią ci odpowiem:))

W strukturach PO jest pełno młodych ludzi ponieważ, Platforma w lubuskim jest
            budowana od dawna. Kiedyś była sama Bukiewicz, teraz w swoim kole ma ze 100 osob.
            Niestety tak jak w każdej partii zdarzają się czarne owce, które nie chcą
            pracować tylko dostawać wszystko za darmo, stołeczki duże pieniążki. Ci młodzi
            próbowali przejąć władze w jednym z kół PO i zostali skarceni.

Jestem pewien, że większość tych skarconych wypisuje tu różne bzdury (plucie we
            własne gniazdo), bo nie mogą przeżyć, że byli tak blisko wielkiej władzy.

Władzy, która może być tylko dla ludzi mądrych i chcących zrobić coś dla miasta,
            ludzi, którzy mają własne pieniądze i nie w głowie im oszustwa i ustawione
            przetargi dla znajomych (tak jak działa lsd).

Ja jestem młody i mówię, że nie ma problemów takich jak w pis.:)

I tu mam zapytanie do ciebie, dlaczego w strukturach pis jest tak mało młodych,
            a jak są to tylko rodzinne powiązania?? - odpowiedz mi proszę na jeszcze jedno
            pytanie dlaczego na liście do sejmiku pis wystawia ostrowsi9ego??

Co miała Bożenna powiedzieć, że mają się nie uczyć??

Ci młodzi na zdjęciach, a szczególnie gryko poczytaj wypowiedzi osób na jego
            temat. Jego powiązań ze starym lsd, mówił, że nie będzie robił kampanii, a tu
            zamówienia na 3000 plakatów i jeszcze więcej ulotek, a podobno nie miał
            pieniędzy. Mała pomoc tatusia kolegów??.
            SLD - tonący brzytwy się chwyta i próbuje wszelkimi sposobami uratować tonący
            statek z azbestem.

Krytykuje wszystko co złe i niesprawiedliwe.
            Bukiewicz prowadzi i wszyscy ją atakują, bo nic innego dobrego nie potrafią.

Bożenna Bukiewicz ma najlepszych ludzi do rządzenia miastem, ludzi młodych do
            nauki, aby byli jeszcze lepsi w tym co robią.

Śmieszą mnie wypowiedzi odnośnie jej studiów, ludziska poprostu nie mają się do
            czego przyczepić (lol)
            Boli wszystkich, że ukończyła studia, że ma lepsze plakaty i bilbordy, że jest
            mądrzejsza i nie jest skorumpowana.

Taka to jest ta czarna i śmierdząca Polska polityka, a najlepsze jest to, że
            Bożenna Bukiewicz wychodzi z niej z podniesiona głową.

Widziałes jak zagjęła Gromadzkiego??

Czas na zmiany czas na PO:))

• Gość: juz nie młody Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 19:12
              Ale bezczelna, tak bez skrupułów oczernic młodych i to z własnej partii PO?
              Trzeba było najpierw pomyslec co się wygadauje a nie teraz zrzucać winę na
              młode pokolenie jako kozła ofiarnego. To potwierdza wszystko to co tu
              przeczytałem i powiem jestem oburzony. Ja też mam to gdzieś nie idę na wybory!!!
              • Gość: undertaker4sld Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:28
                alek odpowiedź, a nie bawisz się w kota i mysza.
            • Gość: alek Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 21:50
              > W strukturach PO jest pełno młodych ludzi ponieważ, Platforma w lubuskim jest
              > budowana od dawna. Kiedyś była sama Bukiewicz, teraz w swoim kole ma ze 100 oso
              > b.
              > Niestety tak jak w każdej partii zdarzają się czarne owce, które nie chcą
              > pracować tylko dostawać wszystko za darmo, stołeczki duże pieniążki. Ci młodzi
              > próbowali przejąć władze w jednym z kół PO i zostali skarceni.
              >

Ktorzy mlodzi ???

Zostali skarceni heeheh

No pieknie, pieknie :/

• Gość: belfer Re: STOP dla czarnych owiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:37
              zagjęła ??
              Młodzi z PO - ci któzy zostali, rzeczywiście potrzebujecie nauki-ortografii!!!!!

• kolega_z_grupy Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 16:36
      Niech lepiej powie ile lat trwały jeje studia. A młodych niech zostawi w
      spokoju, bo prawda jest taka, że to ona przez swoją indolencje napluła we
      własne gniazdo (PO). Przecież młodzi z PO nie kazali jej odzywać się w tak
      bezmyslny sposób. Zero klasy politycznej i tyle. Młodzi z PO współczuje wam,
      ale nie dajcie się zmanipulować i nie tłumaczcie jej na konferencji za jej
      bezmyslność, niech zrobi to sama.

• andrzejussa Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 19:05
      Ja jestem młody, ucze sie i pracuje by zapłacic za studia. I powiem szczerze,
      że jak słyszę "Młodzi skulic ogon i do nauki, bo nie nadajecie się do
      wprowadzania zmian w Polsce" to pieprze to, i na żadne wybory nie idę. Niech
      jeleni szukaja gdzie indziej.
    • Gość: z.g. Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:25
      Cztery lata zarządzaia miastem jednej pani Bożeny to chyba DOŚĆ ! Drugiej pani
      Bożeny, tylko przez 2 "n" już nie chcemy.
      • Gość: SemiDżoł Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 21:20
        Uczy się człowiek przez całe życie... kultury osobistej również. Spora część
        "młodych" z partyjnych młodzieżówek już chyba skończyła studia jakiś czas temu?
        Jeśli oczywiście nie należą do "gwiazd intelektu" pokroju tych, co to przez 8-9
        lat nie dają rady... Władza w demokracji parlamentarnej należeć powinna do
        reprezentantów społeczeństwa ze wszystkich jego grup, a młodzież jest grupą
        społeczną. Młodzi są na listach, a o tym, czy będą mogli brać udział w
        podejmowaniu decyzji najważniejszych dla miasta, powiatu, czy województwa,
        zadecydujemy 12.listopada. Idea porozumienia ponad partyjnymi podziałami jest
        piękna - daje nadzieję na zakończenie podziału
        postkomunistyczno-postopozycyjnego i politycznej zawieruchy. Ale to dopiero
        chyba, gdy odejdą na polityczną emeryturę osoby, które zgody najwidoczniej się
        boją. Łatwiej jest trzymać się starych waśni niż wykazać umiejętnością
        zarządzania i tworzenia dobrego prawa...
        • Gość: 21 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:27
          A młodzi się przecież postarzeją (niestety), i jestem pewny, że głoszone dziś
          przez nich hasła będą się zmieniać z upływem czasu i już za kilka, kilkanaście,
          kilkadziesiąt lat będą mówić tak jak dziś mówi Bukiewicz.
          Niech się młodzi porozumieją, jak najbardziej i wspólnie poprą jedyną Kandydatkę
          na Prezydenta. Takim porozumieniem istotnie wykażą, że podziały dla niech nic
          nie znaczą i że leży im na sercu dobro naszego Miasta.
      • Gość: Marta nie sawicka Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:30
        jak facet jest na wysokim stołku to nie wołasz wtedy wystarczy jeden był teraz
        czas na kobietę.
        W twojej wypowiedzi widać bark równo-uprawnienia.
        Prawdziwy z ciebie szowinista.
        • marbuz Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 22:01
          Okropny jest ton tych wszystkich wypowiedzi, ktore bronią stanowiska pani
          Bukiewicz. W gruncie rzeczy nie bardzo umiem odpowiedzieć sobie na pytanie czy w
          tym zamieszaniu ważniejsza jest zasada, by każdego traktować tak samo (egalite),
          czy istotniejszy jest rachunek zasług dla kampanii tej pani. I widzę, że
          niestety to drugie. Wypominanie interlokutorom kształtu i wagi skończonej
          edukacji, płci, czy też domniemanych korzyści z przynależności do tzw.
          młodzieżówek a z drugiej strony żale kogoś tam, że nie otrzymał za swe partyjne
          usługi czegoś tam, jest żenujące. Wstydzę się za siebie, że nie dość głośno walę
          pięścią w stół, głupio mi wobec tych młodych popaprańców, którzy sądzą, że sól
          dziejów sprowadza się do partyjnej roboty w rodzaju roznoszenia ulotek.
    • Gość: Young at heart Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 23:44
      Jedyne, co "mlodzi" pokazali w tym watku, to to ze tylko oni maja racje, im nalezy sie "waaadza, bo taaaak!". Naprawde Bozenna ma racje, jak sie czyta te zarozumiale i bunczuczne teksciki przydupasdow pryszczatych kandydatow, czy raczej ich samych.
      • wandadiamentowa Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part 29.10.06, 23:58
        Zgadza sie te młode tempaki, są jak całe polskie pokolenie. Bukiewiczowej
        młodzi do piet nie dorstają.
        Ona ma przynajmniej sukcesy. A te gnojki niech sie jeszcze pouczą.
        Ja widziałam jaką dzisiaj mamy młodzież, wiekszość z nich to półdebile, którym
        tylko kariery w głowie.

Brawo Bukiewicz!!!
        Młode przymuły do nauki!!!
    • Gość: 21 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:33
      A młodzi się przecież postarzeją (niestety), i jestem pewny, że głoszone dziś
      przez nich hasła będą się zmieniać z upływem czasu i już za kilka, kilkanaście,
      kilkadziesiąt lat będą mówić tak jak dziś mówi Bukiewicz.
      Niech się młodzi porozumieją, jak najbardziej i wspólnie poprą jedyną Kandydatkę
      na Prezydenta. Takim porozumieniem istotnie wykażą, że podziały dla nich nic
      nie znaczą i że leży im na sercu dobro naszego Miasta.
      • Gość: podstarzały grzyb Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 09:59
        Ma tupet Kobieta :)
        • Gość: 21 Re: ====Bukiewicz kontra młodzi z wszystkich part IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:50
          To nie ona pisała.
      • Gość: alek Re:tylko kolega z PO mogl napisac cos takiego IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 14:44
        > Niech się młodzi porozumieją, jak najbardziej i wspólnie poprą jedyną Kandydatk
        > ę
        > na Prezydenta

kandydaTKĘ heeheh

jasne.

Szczegolnie ja!!!!

Ona ich leje po tylku a oni jeszcze maja podziekowac :)

Rozumowanie PO-wieczka
        • Gość: undertaker4sld Re:tylko kolega z PO mogl napisac cos takiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:47
          co z tobą znowu palma siada???
        • Gość: alek Re:tylko kolega z PO mogl napisac cos takiego IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 00:39
          Czegos nie zrozumiales ???

Mam to napisac jescze raz ???

Ejjjj taki wyksztalciuch z PO powinien od razu zrozumiec!!!

:P
          • Gość: undertaker4sld poczytaj co nas czeka kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:19
            finanse.wp.pl/POD,15,wid,8578076,prasa.html?rfbawp=1162302039.564&rfbawp=1162325594.840&ticaid=1299e

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka