pinezkai 28.10.06, 21:46 u mojego syna w szkole nauczycielka żuje gumę podczas prowadzenia lekcji,toleruje to również u uczniów,co sądzicie o takim zachowaniu,co można do tego dodać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 22:05 można dodac np. coca colę Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:05 znaczy sie dba o zeby! Nie widziales reklam Orbita, ze guma zmniejsza pH w gebie? Powinna dostac medal od NFZ za to, ze ograniczyla wydatki na dentystow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:10 croolick napisał: > znaczy sie dba o zeby! Nie widziales reklam Orbita, ze guma zmniejsza pH w gebi > e? Powinna dostac medal od NFZ za to, ze ograniczyla wydatki na dentystow ;-) ewentualnie mam problem z oddechem:) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:14 be.em napisała: > ewentualnie mam problem z oddechem:) Tyz prowda! Jak sobie wyobrazasz, nauczycielke, ktora drze sie: "ja wam sie ponawydurniam!" i do tego zione oddechem jak Smok Wawelski (Dninozaur Wawelski wg. Macieja Giertycha) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezkai Re: taka nauczycielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:17 właśnie takich odpowiedzi oczekiwałam od tych ,którzy może są rodzicami uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:19 Gość portalu: pinezkai napisał(a): właśnie takich odpowiedzi oczekiwałam od tych ,którzy może są rodzicami uczniów no nie wkurzaj się:) szczerze - sama żuję dość często bo lubię:) ale odpuszczam sobie w sytuacjach że tak nazwę urzędowych:) brak kultury i tyle. a może taki luzacki sposób na małolatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezkai Re: taka nauczycielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:22 guma,kawka,może papierosek,no proszę cię.Ale podstawa to się wyluzowac. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:25 Gość portalu: pinezkai napisał(a): guma,kawka,może papierosek,no proszę cię.Ale podstawa to się wyluzowac. czasem tak mają. nie napisałam, że mi się to podoba. po imieniu są po lekcjach:) ja tam wolę swoje czasy w szkole, gdy nauczyciel to był ktoś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 00:30 Okażę miłosierdzie i nie będę pomiatać gumożujką: może ona rzuca palenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 13:24 a w której to szkole? bo za rok pozyłam dziecko i nie wiem, którą wybrać. Jadna odpadnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patan Zlinczować s...kę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:21 I na stos ! Czarownicę. Tak nam dopomóż Bóg. ...Alleleuja ! Dawać zapałki !..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.10.06, 07:05 dobrze że nie dłubie w nosie, a tak na poważnie, to absolutnie nie powinna tego robić ani tolerować u uczniów. Uczeń ma być nauczony dyscypliny, kultury i dobrych manier. W domu tego najczęściej mu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra Czep się swojego starego. IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:01 A nie nauczycielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Nauczycielka jest soba.Ot co. IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 13:26 A zucie gumy jest zabronione? Kilka wizyt u dentysty i spoko. Odpowiedz Link Zgłoś