Dodaj do ulubionych

taka nauczycielka

28.10.06, 21:46
u mojego syna w szkole nauczycielka żuje gumę podczas prowadzenia
lekcji,toleruje to również u uczniów,co sądzicie o takim zachowaniu,co można
do tego dodać?
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 22:05
      można dodac np. coca colę
    • croolick Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:05
      znaczy sie dba o zeby! Nie widziales reklam Orbita, ze guma zmniejsza pH w gebie? Powinna dostac medal od NFZ za to, ze ograniczyla wydatki na dentystow ;-)
      • be.em Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:10
        croolick napisał:

> znaczy sie dba o zeby! Nie widziales reklam Orbita, ze guma zmniejsza pH w
        gebi
        > e? Powinna dostac medal od NFZ za to, ze ograniczyla wydatki na dentystow ;-)

ewentualnie mam problem z oddechem:)
        • croolick Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:14
          be.em napisała:

> ewentualnie mam problem z oddechem:)

Tyz prowda! Jak sobie wyobrazasz, nauczycielke, ktora drze sie: "ja wam sie ponawydurniam!" i do tego zione oddechem jak Smok Wawelski (Dninozaur Wawelski wg. Macieja Giertycha) ;-)
        • Gość: pinezkai Re: taka nauczycielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:17
          właśnie takich odpowiedzi oczekiwałam od tych ,którzy może są rodzicami uczniów.
          • be.em Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:19
            Gość portalu: pinezkai napisał(a):

właśnie takich odpowiedzi oczekiwałam od tych ,którzy może są rodzicami uczniów

no nie wkurzaj się:)

szczerze - sama żuję dość często bo lubię:) ale odpuszczam sobie w sytuacjach
            że tak nazwę urzędowych:) brak kultury i tyle. a może taki luzacki sposób na
            małolatów?
            • Gość: pinezkai Re: taka nauczycielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:22
              guma,kawka,może papierosek,no proszę cię.Ale podstawa to się wyluzowac.
              • be.em Re: taka nauczycielka 28.10.06, 22:25
                Gość portalu: pinezkai napisał(a):

guma,kawka,może papierosek,no proszę cię.Ale podstawa to się wyluzowac.

czasem tak mają. nie napisałam, że mi się to podoba. po imieniu są po
                lekcjach:) ja tam wolę swoje czasy w szkole, gdy nauczyciel to był ktoś!
              • Gość: ink Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 00:30
                Okażę miłosierdzie i nie będę pomiatać gumożujką: może ona rzuca palenie?
                • Gość: ktosik Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 13:24
                  a w której to szkole? bo za rok pozyłam dziecko i nie wiem, którą wybrać. Jadna
                  odpadnie ;)
    • Gość: patan Zlinczować s...kę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:21
      I na stos ! Czarownicę. Tak nam dopomóż Bóg. ...Alleleuja ! Dawać zapałki !..."
    • Gość: witek Re: taka nauczycielka IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.10.06, 07:05
      dobrze że nie dłubie w nosie, a tak na poważnie, to absolutnie nie powinna
      tego robić ani tolerować u uczniów.
      Uczeń ma być nauczony dyscypliny, kultury i dobrych manier. W domu tego
      najczęściej mu brakuje.
    • Gość: zadra Czep się swojego starego. IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 10:01
      A nie nauczycielki.
      • Gość: fox Nauczycielka jest soba.Ot co. IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 13:26
        A zucie gumy jest zabronione?
        Kilka wizyt u dentysty i spoko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka