zasieki1 01.11.06, 19:38 usunie, sratatata. tak jak bosak usunal. swoja droga bochenski nie lepszy. jego facjata straszy z palkatow sprzed 4 lat (jedrzychowska, na przeciw sklepu lewiatan) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqryq10 LPR klei "na Bosaka" 01.11.06, 19:44 Ja rozumiem, że aby wstąpić do mw a potem do lpr'u to trzeba mieć spaczoną psychikę ale kilka spraw wskazuje na głębsze problemy umysłowe niż tylko brak jakiejkolwiek klepki. „Bartosz Żukowski, zapewnia że komitet wyborczy LPR wystąpił do kilkudziesięciu firm i instytucji w Zielonej Górze o udostępnienie miejsc, na których chcieli rozwiesić materiały promocyjne kandydatów.” to ja jutro wyślę pismo do Tesco o nieodpłatne zaopartywanie się w ich sklepach i nie patrząc na to, czy dostanę odpowiedź negatywną czy w ogóle jej nie dostanę zacznę od jutra wynosić ze sklepu co mi się tylko podoba. Przecież to tłumaczenie nawet u 5-cio letniego dziecka by nie przeszło! Wysłaliśmy pisma a potem i tak robiliśmy co chcieliśmy. Teraz enea powinna wysłać ekipę na miasto by sfotografowała wszystkie plakaty na ich skrzynkach a potem wystawiła rachunek za 100000pln za metr kwadratowy. Mam wrażenie, że więcej te wybryki ewolucji by tak nie postąpiły. I jeszcze jeden tekst: „Tłumaczy, że plakaty kandydatów LPR nieodpłatnie rozwieszają wolontariusze. - W niektórych przypadkach umieszczono je na urządzeniach Enei. Bez uzgodnienia ze startującymi w wyborach” to już słyszeliśmy rok temu. Jak widać w mw i lpr rzeczywiście nie ma ewolucji – zastój umysłowy na poziomie małp. A przepraszam te wybryki ewolucji nie pochodzą od małp. Może więc w ich przypadku trzeba mówić o osłach lub baranach? Odpowiedz Link Zgłoś
violatic Re: LPR klei "na Bosaka" 01.11.06, 19:51 A najgorsze jest to, że taka "chamska" reklama jest skuteczna i znajdzie się mnóstawo ociemniałych, którzy pójdą i na LPR zagłosują..... A plakaty powieszone nielegalnie będą wisieć długo ponad termin dopuszczalny przez Komisję Wyborczą. Tak jak z posłem, tfu, Bosakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: LPR klei "na Bosaka" 02.11.06, 08:31 Reklama zawieszona na urządzenich energetycznych jest wzmacniana przez promieniowanie elektromagnetyczne. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.ztpnet.pl 01.11.06, 19:53 Facet nie ma kasy to klei tam gdzie moze nie dziwie sie mu. Nie kazdego stac na bilbordy za kilka tys. zlotych jeden Tyko te glupie tlumaczenie...wolontariusze. Jasne, zadni wolontariusze tylko czlonkowie MW moim zdaniem. Ps. Gudzowski rowniez pojawil sie na skrzynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:52 > Facet nie ma kasy to klei tam gdzie moze nie dziwie sie mu. jak ktos nie ma kasy, to nie bierze udzialu w wyborach. w usa kandydat na powazny urzad musi byc bogaty, bo to oznacza, ze umie gospodarowac swoim majatkiem, wiec jest szansa, ze bedzie gospodarowal dobrze majatkiem panstwa. a w zielonej gorze sa bardziej cywilizowane metody dotarcia do wyborcow niz obklejenie swoja podobizna wszystkiego co sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec R. Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.ztpnet.pl 01.11.06, 21:37 wjeba.. katy fiuto...z LPR to zmądrzeją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monday1974 Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 08:10 Jeden billboard to nie kilka tysięcy złotych. Jak nie wiesz to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: PO też klei bez zgody... IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 21:58 We wtorek na rondzie Jana Pawła II pojawiły się (bez zgody magistratu ) kozły z bukiewicz. A na tym rondzie jest zakaz plakatowania...Niech GW pojedzie także po niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek LPR klei "na Bosaka" IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 22:25 Jak zwykle wybiórczo... Z tego co czytałem na plakatach i obwieszczeniach, to Żukowski Bartosz startuje w wyborach do sejmiku. Poza tym, gdzie ma się kleić młody chłopak, skoro miasto nie wyznaczyło bezpłatnych miejsc na materiały wyborcze(w innych miastach i gminach miejsca się znalazły). Słyszałem niedawno w radiu Twoją wypowiedź - jesteś mądrym, młodym kandydatem - powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 22:38 NIech klei gdzie chce tylko niech nie zakleja konkurencyjnych plakatów bo to już hamówa na maxa.On zakleja innych a jego z kolei Gryko.Sami mlodzi popaprancy LPR i komuchy z SLD.Jak teraz tak hamsko postepuja to co potem bedzie.Niech grają uczciwie .A jak nie to zrywamy i już ich.......Jeden i drugi i ich sztaby (jak mają je) nie mają za grosz sumienia i poczucia zdrowej konkurencji.Niech szukaja miejsc nie zaklejonych przez innych a nie zaklejaj kogos kto wczesniej wpadl na ten pomysl i znalazl dobre miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan C. Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:44 naiwne; polityka ma tyle z uczciwością, co Radio Maryja z miłością do bliźniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 22:47 LPR i MW to najgorsze co może być zaraz za nimi młode komuchy z SLD.Zaklejaja sie nawzajem nie mając za grosz honoru i zasad zdrowej konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atreyu Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 23:25 Nie zauważyłem aby siebie nawzajem zaklejali.. coś chyba było ostatnio o jakimś pakcie młodych i o tym że nie będą siebie zaklejać, więc raczej nie zaklejają siebie.. co do samych wyborów, człowiek nie ma ochoty głosować widząc ciągle te same gęby - Bukiewicz (startowała chyba wkażdych wyborach w ostatnich 5 latach - i też chyba od tego czasu nie zmieniła zdjęcie :)), bocheński, gudzowski, danielak itd. - Nie głosuje już na żadną partię - nie ma sensu - zagłosuję na kogoś młodego który jest w miarę wysoko na liście i który ma szansę wejść - może to coś zmieni .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.06, 16:16 haha widziałam na wroclawskiej jak szlam wieczorem Żukowskiego na calej scianie od polskiej welny i na skrzynkach enei, a rano juz wisiał Gryko - młody sld-owiec zarośnięty choc ogoliłby sie do plakatu bo wygląda niechlujnie strasznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeal Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.mofnet.gov.pl 02.11.06, 08:09 gdyby był mądry to by nie był w LPR, bo to się wzajemnie wyklucza, LPR to debile z założenia Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: LPR klei "na Bosaka" 02.11.06, 08:47 >Poza tym, gdzie ma się kleić młody chłopak, skoro miasto nie wyznaczyło bezpłatnych miejsc. A jakby ktoś nakleił sobie swoje plakaty, na Twoim domu, bez Twojej zgody, to mówiłbyś tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawarciak LPR klei "na Bosaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 00:36 A w Gorzowie na Zawarciu "PO" też klei plakaty bezpośrednio na murach bez zgody właścicieli(nr 1 na liście). Odpowiedz Link Zgłoś
lejba-kohne1 Wszyscy kleja 02.11.06, 07:56 Dzis wszyscy kleja. Szechter tez klei wszedzie gdzzie popadnie swoja morde, przepraszam, podobizne. www.polonica.net/czerwone-zyciorysy_Michnik.htm Ostatnio na swiatlach przy Jaskowej Dolince o malo co nie przejechalem jednego klejarza z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ja ostatnio widziałem takie plakaty SLD 02.11.06, 08:06 na klatkach schodowych prywatnych mieszkań. Czy jest to OK że ktoś robi sobie kampanię wyborcą nie płacac za powierzchnię na klatkach schodowych. Oczywiść wszystkie pozrywałem lub ośmieszyłem dopisując teksty aby zapłacili jak chcą się reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Ja ostatnio widziałem takie plakaty SLD 02.11.06, 08:44 rozumiem że klatka schodowa należy do Ciebie? jest twoją prywatną własnością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Ja ostatnio widziałem takie plakaty SLD IP: *.ztpnet.pl 02.11.06, 08:48 Jak bede kradl samochod Twojego sasiada, a Ty mi zwrocisz uwage zebym tego nie robil to sie spytam czy nalezy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ale ja nie wieszam swoich reklam 02.11.06, 09:06 bo to nie moja własność. SLD też nie powinno bo nie zapłaciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ja ostatnio widziałem takie plakaty SLD IP: 195.85.249.* 02.11.06, 09:22 A owszem. Jak np mieszka we wspólnocie mieszkaniowej to jest jego własnością. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Ja ostatnio widziałem takie plakaty SLD 02.11.06, 08:48 Znaczy jak, weszli do prywatnego mieszkania? Zgłoś włamanie! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Klatka nie jest prywatnym mieszkaniem 02.11.06, 09:08 ale zaśmiecanie jej poprzez nielegalne naklejanie plakatów wyborczych bez wniesienia opłaty dla wspólnoty mieszkańców, gminy, spółdzielni itd. nie jest OK. Jak się wykorzystuje czyjąś przestrzeń to trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Kto to jest ten Bosak??? 02.11.06, 08:41 Czyżby chodziło o tego młodego chłoptasia, który rżnie wielkiego polityka??? Śmiszne. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Większość partii tak robi, ale GW przeszkadza LPR 02.11.06, 08:47 Co za dziwny zbieg okolicznośći... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Większość partii tak robi, ale GW przeszkadza IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.11.06, 09:03 ich pakt jest do dupki Gryko zakleił Żukowskiego wszedzie gdie to było możliwe...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: Większość partii tak robi ? IP: *.ztpnet.pl 03.11.06, 10:45 przeszkadzają mi ubiegłoroczne plakaty Bosaka i Jasionowskiego, które można zobaczyć na Starym Mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiura LPR klei "na Bosaka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:27 Ale facjate to ma prawdziwie narodową, pewnie niewygodnie mu z troche dłuższymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miros Re: LPR klei "na Bosaka" IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.11.06, 12:34 I co z tego burki , liczy się totalny atak Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy LPR klei "na Bosaka" 02.11.06, 15:34 Tej smarkaterii z weszpolskiej organizacji jaką jest LPR d... skroić a nie do samorządu pchać. Ich poprzednicy z z organizacji, która się nazywała hitlerjugend też tak zaczynali. Odpowiedz Link Zgłoś
babette663 galba i abba15 - 2 kur.wy z rynsztoka!!! 02.11.06, 21:22 od kilku dni coraz wieksza liczba bioracych udzial w forach nie reaguje na jad wypluwany przez KRYZE vel galba, i tak trzymac!!!teraz kolej na taka sama reakcje w stosunku do SEMKI vel abba15 - ludzie nie plamcie sobie palcow, zeby polemikowac z tymi SZMATAMI!!!!!!oni sa tacy sami jak Rydzyk i PiSuary, i za to im placa!!!!!!!a kto w przeszlosci nie zadawal sie z gownem to nie teraz bedzie zaczynal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek LPR- Mł.wsz.Pol-to pole do popisu dla psychiatrów IP: 213.199.251.* 05.11.06, 08:48 Ciekawe zjawisko-no bo proszę zwrócić uwagę że pchają się tam osobnicy o podłym wygłądzie i marnej sylwetce.Metody jakie stosują też są denne-a mimo to jest pewien odsetek motłochu który daje się złapać na ich prymitywne chwyty. Odpowiedz Link Zgłoś