ela6676 06.11.06, 16:19 wybieram sie do ginekologa (pierwszy raz w zyciu), pomyślałam, ze pojde wlasnie do dr Czernickiej. czy to dobry wybór? I czy ma w gabinecie aparat do USG? Odpowiedzcie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:49 www.twojezdanie.plindex.php?sid=hqnmpsnnktpusgepcurgdxqxpopihkjo&do=show&folderid=0&id=158&miasto=Zielona%20G%F3ra Jedynie tak moge pomuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:51 Nie chodzi niestety. ale jest to adres do strony www.twojezdanie.pl na której znajduje sie sondaz wg.. k którego dr. Czernicka zajmuje 1 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lucybis Re: dr Czernicka, pomóżcie! 06.11.06, 17:07 Wybór bardzo dobry - dr Czernicka jest bardzo symaptyczna, a przy tym dobry z niej fachowiec. I ma sprzęt do USG. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.11.06, 18:26 To może i ja skorzystam ,bo też jeszcze nie byłam . Napiszcie proszę gdzie przyjmuje,w jakim mniej więcej wieku , nie chciałabym do zbyt młodej lekarki z małym doświadczeniem. Byłam u mlodej innej specjalności to miała trudności i wydała złą diagnozę. Miałam kłopoty ze zdrowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:27 Bardzo sympatyczna pani.Przyjmuje na Łużyckiej tam gdzie siłownia,stomatolog i wypozyczalnia video. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.proxy.aol.com 20.11.06, 13:17 Ostatnio zapłaciłam 80zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: dr Czernicka, pomóżcie! 20.11.06, 15:24 a mogę prosić o telefon do niej? i w jakich godzinach przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: dr Czernicka, pomóżcie! 20.11.06, 19:01 ja zapłaciłam za wizytę 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 15:31 polecam też dr Cegielską Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: dr Czernicka, pomóżcie! 20.11.06, 15:38 Gość portalu: iza napisał(a): > polecam też dr Cegielską a ja bardzo odradzam dr Cegielską, tzn rutynowe badania, cytologia, przepisanie tabletek - ok, ale przy problemach - już schody i brak kompetencji ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: dr Czernicka 21.11.06, 17:01 nie orientujecie się czy dr Czernicka jest dobra, jezeli chodzi o problem zajścia w ciążę?? a jeżeli nie ona, to może kogoś polecicie? dr Laber? dr Rosińska? i jeszcze raz zdecydowanie odradzam cegielską! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_79 Re: dr Czernicka 21.11.06, 17:24 sotie napisała: > nie orientujecie się czy dr Czernicka jest dobra, jezeli chodzi o problem > zajścia w ciążę?? > a jeżeli nie ona, to może kogoś polecicie? dr Laber? dr Rosińska? > Znajoma z takim problemem chodzila do Labera. Bardzo go sobie chwali. Jest juz szczesliwa mamusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: dr Czernicka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.11.06, 23:15 Ja chodzę do dr Balcewicza w Aldemedzie na niepodłeglosci. Właśnie rozpoczęłam leczenie z niepłodności. Bardzo przyjazny człowiek, zaangażowany i większość spraw na kasę chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj101 Re: dr Czernicka, pomóżcie! 22.11.06, 12:30 Dr.Czernicka może jest miła ale w swoim prywatnym gabinecie, bo na dyżurze w szpitalu to raczej nie,sama się o tym przekonałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: dr Czernicka, pomóżcie! 22.11.06, 12:45 nie szukam miłego lekarza, tylko kompetentnego, a najlepiej żeby się specjalizował w leczeniu niepłodności. nie wiedziałam, ze dr Czernicka pracuje w szpitalu, ale to dobra wiadomość. może trafiłaś po prostu na zły humor? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj101 Re: dr Czernicka, pomóżcie! 22.11.06, 17:44 Może ty chcesz chodzić do niemiłego lekarza bo ja nie.Może miała zły humor,,ale mnie to nie obchodzi ja leżąc na patologi ciąży w złym stanie to chcę aby lekarz który ma dyżur się chociaż trochę zainteresował i w tym momencie mnie jej zły humor nie interesuje.Zresztą długo by tu pisać.Ale naszczęście znalazłam lekarza który mi odpowiada i który zawsze ma humor a najważniejsze że to dobry specjalista.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martabg Ech... 22.11.06, 18:34 Widzisz, też leżałam ostatnio, też na tym oddziale, dyżur miał ktoś inny, i też do mnie nikt nie zajrzał... Tyle ze np. dzień później miałam zabieg, który wykonywała akurat dr Czernicka i rozumiem, że nie można być w dwóch miejscach równocześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
martabg Moniko 22.11.06, 18:35 Jeśli możesz, to podaj namiary na swojego lekarza, jeśli jest miły i kompetentny to z chęcią skorzystamy. Piszę na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Moniko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:33 Ja chodzę do Małgorzaty Loroch i uważam że jest dobrym lekarzem odbierała mi poród pierwszego i drugiego dziecka.Przyjmuje na kasę,prywatnie i pracuje w szpitalu i uwierz mi że nie ma różnicy czy pójdziesz na kasę czy prywatnie.Wizyta kosztuje 60zł.Ale jest takie powiedzenie każdy chwali swojego....... Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: dr Czernicka, pomóżcie! 22.11.06, 20:08 wspólczuje przejść, skoro je mialaś. nie zalezy mi na wyszukaniu niemilego lekarza, najlepiej żeby byl dobrym specjalistą, sympatycznym i na dodatek niedrogim, no ale takie cuda się nie zdarzają ;) poleć swojego lekarza, skoro spelnia Twoje wymagania. pozdrawiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaj101 Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:41 Odpowiedz masz wyżej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:46 Prosze o namiary na dr Labera!! chyba zmienil numer bo na stary nie moge sie dodzwonic, caly czas jest wylaczony. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: dr Czernicka, pomóżcie! IP: *.dialog.net.pl 28.11.06, 22:25 Nie polecam przychodni FEMINA na Wyszyńskiego !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama szczęśliwa Re: nr do Labera IP: *.ztpnet.pl 29.11.06, 22:53 Ja tez polecam dr Labera,dzięki niemu mam 6 miesięcznego bobasa w domu:) A chodziłam do wielu w Zielonej.Nikt mi nie był w stanie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja KASA IP: *.ztpnet.pl 07.12.06, 17:01 niewiem czy wiecie ze pani doktor przyjmuje na kase chorych!!!!!!!!!!!na podgórnej tez sie zdziwiłam bo nic niemówiła mi proponowAŁA CHODZENIE BADANIE JAJECZKA CODZIENNIE NAWET 2 TYG NA USG ZA KTÓRE TRZEBA ZAPŁACIC 80 ZŁ CODZIENNIE PRZEZ 2 TYG SORRY ALE TO 800 ZŁ ZA 10 DNI MÓWIŁAM ZE MNIE NA TO NIESTAC NIEPOWIEDZIAŁA ZE PRZYJMUJE NA KASE Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: KASA 08.12.06, 12:06 no to niezbyt miło z jej strony ;( ja się w końcu zdecydowałam na Labera, numer podany wyżej jest dobry, ale działa tylko w godzinach przyjęć czyli wt i czw 15-20. Odpowiedz Link Zgłoś