Dodaj do ulubionych

Zielonogórskie wybory - nasze nadzieje

12.11.06, 22:57
oby tylko zieloną gorą nie zaczely rzadzic dziady z pisu trzeba im tylko
powiedziec "wynocha" i robic wszystko aby nic tu nie mieli do powiedzenia!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Polak Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:49
      Jednyny rozsądny wybór.

STOP dla SLD! STOP dla kumoterstwa! STOP dla nepotyzmu!
      Bożenna Bukiewicz Prezydentem Zielonej Góry:))))!!!!!!!
      • Gość: waldi Re: Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 23:50
        jw. elżbieta
        • Gość: 21 Re: Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 03:17
          Też się cieszę, i jedna prośba do tych wszystkich którzy będą mieli wpływ na
          rządy w naszym mieście, pamiętajcie: Zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
          • Gość: mędrzec Re: Bukiewicz nie najlepsza!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 08:15
            Stało się źle dla Zielonej Góry, niedzielne wybory pokazują jak można ludzi
            ogłupić bilbordami i hasłami . Już Jolanta Fedak była zdecydowanie lepsza od
            Bożenny Bukiewicz, a dostała tak mało głosów.
            • Gość: Zielonogórzanin TYlko Bożenna Bukiewicz! Ona jest Najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:13
              Bilbordy to tylko reklama, ludzie chcą zmian chcą pracy, rozrywki PO prostu chcą
              żyć.
              SLD im tego nie dało, a ci co zagłosowali to towarzystwo stołkowiczów,
              kumoterstwo, które wie, że straca układy.

PO jest w stanie pokazać, jak się rządzi dla ludzi.
              PO jest w stanie zapewnić miejsca pracy i stworzyć z Miasta ośrodek sportowy.
              Buiewicz nie jest uwikłana w układy, ma własne pieniądze i chce rządzic w zgodzie.
              Bukiewicz jest najlepsza alternatywa na Zieloną Góre.
              • Gość: alek Re: TYlko Bożenna Bukiewicz! Ona jest Najlepsza! IP: *.ztpnet.pl 13.11.06, 17:27
                Zielonogórzanin, stary mam rade dla Ciebie, jeżeli faktycznie zalezy ci na
                poparciu dla Bożenny, to przestań pisać takie bzdury bo odstraszasz od niej
                ludzi. Jestes strasznie nachalny z tym" Stop dla coś tam", "Stop dla coś
                tam". "Czas na coś tam" - strasznie marne to jest. Naprawde
                • Gość: The Underteker4sld Re: TYlko Bożenna Bukiewicz! Ona jest Najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:40
                  alek zobacz masz jakiegoś z sld kolna.
                  • Gość: The Underteker4sld Re: TYlko Bożenna Bukiewicz! Ona jest Najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:05
                    ups klona, fałszywkę, która pisze za ciebie różne bzdury.
                    • Gość: The Underteker4sld Re: TYlko Bożenna Bukiewicz! Ona jest Najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:06
                      alek, umówimy się na kawę?
                      • Gość: real undertaker Re: TYlko Bożenna Bukiewicz! Ona jest Najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:17
                        na kawę to się umów z dziewkami z ZSMP weź przykład z wontora i znajdz sobie
                        jakaś kochanicę, a alka zostaw w spokoju ty choroba.

ps. zaproponuje jeszcze imprezkę z domaszewiczem tylko uważaj aby ci nie odbił
                        maciora.
                        • Gość: Zielonogórzanin Re: TYlko Bożenna Bukiewicz! Ona jest Najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:46
                          hahaha, ale komuchy mają metode kradną niki i piszą głupotę.
                          Piszą i nie wiedzą co piszą to tak jak z polityką kradną i gadają niewiedząc co
                          gadają po czym kłamią w żywe oczy i mówią, że to nie oni.

Nie chcemy choroby sld w Zielonej Górze.
                          Nie chcemy zsmp i wójka wontorra w Zielonej Górze.

Chcemy zmiany chcemy PO, a SLD spóścimy na same dno.

Bukiewicz najlepszym Prezydentem dla Zielonej Góry.
      • Gość: bruno Re: Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:02
        precz z komuchami i z pisem!
        • Gość: alek Re: Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:37
          pis to komuna-bis
    • Gość: alek Re: Zielonogórskie wybory - nasze nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:29
      dziadom z PiSu to chyba "spiep.rzaj"! to ich język, powinni to zrozumieć
      • Gość: alek Re: Zielonogórskie wybory - nasze nadzieje IP: *.ztpnet.pl 13.11.06, 17:42
        Podszywanki na forum jakies???

Koledzy z sld siegaja dna hehehe

Przegraliscie w naszym miescie i w sejmiku.
        Nie ma was dziady!!!!
        Dobre to jest faktycznie "spieprzajcie dziady"

Czas na koalicje PO-PiS, Bukiewicz was rozniesie.
        • Gość: alek alter ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:53
          Zamknij mor.de esbecki pomiocie! wszyscy wiemy, że podszywasz się pod
          zwolennika PiSu, aby kompromitować nas w oczach naszych wyborców! Nigdy nie
          zniżymy się do koalicji z łże-elitami!! z tymi tuskami, rokitami i ich pomiotami
          Niech żyje nasz Wódz Jarosław i Jego Brat Lech - Polak-Katolik, Wybitny Mąż
          Stanu!
          • Gość: The Underteker4sld Re: alter ego esledowskiej mordy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:13
            powiedz jak masz na nazwisko?? Sldowski pikusiu.
            Jestem ciekaw?

Wiem nie dasz nam szansy się pośmiać z warchoła tak więc śmieję się z ciebie,bo
            cię nie znam i nie poznam <lol> stołeczka w urzędzie już nie utrzymasz, a teraz
            wiercisz się na tym forum jak AIDS choroba.

Pozdrowienia dla koleszki sepleniącego kubickiego, powiedz mu żeby się uczył ile
            to jest 2x2, a nie strugał jakiegoś tam menadzora.

ps. pokaż co cię tam nauczyło to SLD, a nie jakś podszywkę tu zapodajesz.
            Wiemy, że kłamstwo to twój brat, ale matka to chyba nie kochanica wontoura.
            • Gość: alek o! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:27
              kim ty dla mnie jesteś, żebym ci się miał przedstwiać? sam się przedstaw -
              pośmiejemy się wszyscy z nieudacznika;
              dla mnie jesteś nikim, zwykłym przydupasem; NIKIM - bo "ktoś", to teraz coś
              robi, a ty jesteś dla mnie obiektem drwin, prostą rozrywką;

twoja argumentacja... cóż nie każdy skończył edukację na poziomie szkoły
              podstawowej; ludzie po zawodówkach mają więcej do powiedzenia niż TY; nie mam
              brata, a matki trzeba szanować, nawet Babcia Kaczyńska zasłużyła sobie na
              szacunek!
              • Gość: alek Re: o! IP: *.ztpnet.pl 13.11.06, 18:38
                > kim ty dla mnie jesteś, żebym ci się miał przedstwiać?

Nie musisz :)

Wszyscy i tak wiemy ze jestes sld-owskim smieciem.
                • Gość: alek o! moje alter ego się odezwało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:43
                  nienawidzę wszystkich co się ze mną nie zgadzają!
                  nienawidzę komunistów, esbeków, żydów i cyklistów!
                  kocham nienawidzić!

PO-PiS jedyne rozwiązanie dla Zielonej Góry!
                  Bukiewicz prezydentem, Łatwiński - vice!
              • Gość: real undertaker STOP dla SLD STOP dla Kłamstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:42

Nie dla mnie, ale dla towojego wodza domaszewicziusa i kaprala listowskiego.
                Melduj się złodzieju!
                Złóż raport w komendzie i dalej na zwiady sioo!
                Sprzedawać ludzi i brać łapówki w obleśne łapsko.

Uświadom to sobie! to już ostatnie pomruki twoje i twojego zakichanego lsd.
                Oczyścimy to miasto z takiego jak ty buractwa.

ps. baw się baw, bo niedługo uczciwie zarobić nadejdzie czas i wtedy mina ci już
                opadnie, a kolesie twoi na odchodne wbiją ci nóż w plecy tacy to ci twoi
                przyjaciele.
                Zaczyna się wasz wyścig szczurów tak więc uważaj, bo za chwilę dopadną.
                • Gość: real undertaker Re: STOP dla SLD STOP dla kłamstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:46
                  tak się podnieciłem, że wreszcie mi stanął :D
                  kocham alka!
                  • jezyk_angielski Hehe 13.11.06, 20:13
                    BRAWO!!!
                  • Gość: stop dla oszołomów Re: STOP dla SLD! STOP dla ich kłamstw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:19
                    helllo sldowcu gdzie się chowasz??, możesz już zapijać skutki waszej porażki,
                    tylko rób to oszczędnie, bo póżniej pieniążków braknie.

SLD to choroba, którą trzeba zwalczać tak aby się nie odnowiła.

Zlikwidować ZSMP, nie potrzebni nam dalsi sepleniący partyjniacy.

ps. kubicki naucz się mnożyć i powiedz publicznie ile to jest 2x2
    • Gość: krzycho Re: Zielonogórskie wybory - nasze nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:21
      Bozenna może być, byle tylko dobrała sobie dobrych V-ce, prawdziwych fachowców,
      a nie politycznych fajtłapow, ludzi przebojowych, z klasą prawdziwych menagerów
      znających języki i umiejących poruszać sie w świecie. Broń Boże nauczycieli i
      redaktorów bo to już przerabialiśmy Trzymaj sie Bożenno !! na Ciebie głosowałem
      • Gość: mariankować Re: Zielonogórskie wybory - nasze nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:13
        Kogo ona tam ma?
        Nie ma młodych, a innym nie ufa.

Sld i tak wygra.
        • Gość: The Underteker Re: Zielonogórskie wybory - nasze nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:49
          Zobaczysz rządy Bożenny, zobaczysz co to znaczy budować i robić dla ludzi, a nie
          tylko dla siebie tak jak to robi sld.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka