Dodaj do ulubionych

Kablówka to dno

29.11.06, 19:34
Ogladalem dzisiaj Raport Kablowki:
News nr 1 - piora PARKERA na odchodne od Ronowiczki. Jako ekspert wypowiadal
sie autorytet moralny Doganowski; Kablowka myslala, ze wykryla wielki
przekret, ogladam dalej...
News nr 2 - 'powolywanie budynkow i pojazdow do sluzby wojskowej w czasie
wojny' (strasznie aktualny temat!) "Ciekawe kto bedzie decydowac o orzekaniu
zdolnosci do sluzby przez samochody" Gratuluje autorowi tej rownie smiesznej
co celnej uwagi.
News nr 3 i 4 - tu juz lepiej..
News nr 5 - gesta mgla paralizuje komunikacje miejska w ZG - Myslalem, ze
bedzie cos o MZK, niestety pan lektor chyba zle sformulowal swoje mysli...
Poza tym na obrazie co jakis czas pojawialy sie jakies dziwne piksele (chyba
robia te Raporty piec razy na jednej tasme)

Publicystycznego show Kablowki ('Kontrawersje') juz nie skomentuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: dany Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.06, 21:42
      Zgadzam się. W kablówce chyba do końca nie wiedzą co to są newsy, chyba że
      w Zielonce nic się nie dzieje.News 1 to mogła by ciekawostka na zakończenie a nie
      na pierwszą pozycje.
      Podobnie b.kiepskie są komentarze sportowe z meczów żużlowych i koszykówki.
      Prawdopodobnie komentowane są w studiu po meczu, bo z komentarza można szybko
      zorientowac sie co do dalszego przebiegu i wyniku. Celuje w tym redaktor nacz.
    • aski68 Re: Kablówka to dno 29.11.06, 23:45
      to po co oglądać takie coś ?
      nawet chyba nie mam zaprogramowanej naszej tv :)) i żyje :)
      • Gość: wer Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.06, 00:39
        No niestety ale poziom jest ...zielonogórski.Lektor żużlowy mówi "r" i jest do bani
        • Gość: czarek Re: Kablówka to dno IP: 87.105.154.* 30.11.06, 11:57
          @ aski68 - po co ogladac? No bo trzeba poogladac jakas lokalna TV!
          A ze oni nie maja wlasciwie konkurencji, to po co sie starac?!
          • Gość: gauche Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 30.11.06, 13:23
            Najlepszym nabytkiem Kablówki jest Pan, który czyta wiadomości sportowe.
            Wszystkie wyrazy akcentuje na ostatnią sylabę. Tworzy się taki bełkot, że
            wysłuchanie 5 minutowych wiadomości graniczy z cudem.
          • aski68 Re: Kablówka to dno 01.12.06, 14:02
            Gość portalu: czarek napisał(a):

> @ aski68 - po co ogladac? No bo trzeba poogladac jakas lokalna TV!
            > A ze oni nie maja wlasciwie konkurencji, to po co sie starac?!

Może i trzeba, nie znam się :)
            ale tego nie robię i jakoś sobie daję radę
            więcej się dowiem chyba z netu i pewnie szybciej
            może nawet nie tyle konkurencja by się przydała co profesjonalizm :)
            pzdr
      • Gość: lens Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.06, 18:37
        Mi tam akurat zuzel calkiem fajnie sie oglada. Przynajmniej re(d)aktor Kotara
        wpuszcza mase ognia. Emocjonuje sie chlopak:)
        PS Nie wiem jak kosz, ale speedway nagrywany i komentowany z 'regału' na koronie
        stadionu, 1 łuk ;]
    • pva Re: Kablówka to dno 01.12.06, 17:16
      Nie ogladam raportow z Kablowki, nie korzystam nawet z ich uslug. Slaba jakosc,
      wysoka cena za uslugi. Preferuje nowoczesne technologie :)
    • Gość: Student Czas Na Pawlaka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 10:17
      Może Pana Kotalle powinien zastąpić Pan Pawlak. Ma większe doświadczenie
      dziennikarskie i jest po prostu dobry. Czas na zmiany ? Może Kablówka dzieki
      temu będzie lepsza ?
      • Gość: ogladacz To dno nie ma dna-jest otchłań niefachowości !! IP: 213.199.251.* 02.12.06, 10:24
        Przydała by się konkurencja,ale to chyba jest tylko marzenie.
        • irenka82 Re: To dno nie ma dna-jest otchłań niefachowości 02.12.06, 11:40
          niech wymienia wszystkie szanowne redaktorki,ktore czytaja najbardziej blahe
          wiadomosci glosem pelnym zgrozy i przejecia..no i wiecznie te same ujecia
          UM,lato czy zima,a na drzewach pelno lisci...i slynne baczki Slawomira..
          btw raz trafilam na wiadomosci Telewizji Odra,calkiem interesujace i trwaly
          wiecej niz 3 minuty:)
          • Gość: q Re: To dno nie ma dna-jest otchłań niefachowości IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.06, 23:10
            a odra juz w kablu, czy dalej kablowka walczy "uczciwie" z konkurencja zmuszajac uzytkownikow chcacych zobaczyc alternatywne wiadomosci lokalne do podlaczenia zwyklej naziemnej antenki z kanalem 51?

• Gość: xxx Re: To dno nie ma dna-jest otchłań niefachowości IP: *.ztpnet.pl 17.12.06, 15:28
              Odra jest w kablu. Na TV4 od 17.55 do 18.55. Wiadomości 18.20.
    • zubert4 Re: Kablówka to dno 04.12.06, 22:31
      dziwne rzeczy tutaj ludzie pisza ...........
    • Gość: dany Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.06, 10:44
      Transmisja z uroczystej sesji Rady Miasta i ślubowania nowego prezydenta była
      b.kiepskiej jakości. Obraz był w porządku, ale dźwięk fatalny -nie było go- tylko
      jakieś szumu,trzaski.Wypowiedzi radnych w ogóle nie było słychac.Albo mają
      kiepski sprzęt, albo nagłośnienie w nowej sali jest fatalne lub dzwiękowiec do d.
      • Gość: crack Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 06.12.06, 11:40
        Mimo, że nie pałam miłością do wyczynów Kablówki uważam, że ostatnio jest tam
        zmiana na lepsze. W wątku o mediach dobrze opisał to facet w recenzji. Kablówka
        bardzo dobrze przeszła przez całe wybory. Ich piętą achillesową są relacje na
        żywo, zupełnie sobie z tym nie radzą tak jak ktoś opisał to o festynie Nowej
        Soli. Wczoraj też oglądałem sesje i rzeczywiście dźwięk do bani, ale sam fakt,
        że nadawali na żywo zaprzysiężenie i że dużo ludzi oglądało to o 13.00 znaczy,
        że Kabel zaczyna się liczyć w medialnej grze. Dobrze też im zrobiła konkurencja
        w postaci Odry. Widziałem ostatnio Raport Kabla z bodajże 8newsami. Mam
        nadzieję, że to tendencja stała i nie powróci już Kabel do 3,4newsów bo to był
        rzeczywiście wstyd by sztandarowa pozycja stacji była uboższa od sportu i
        innych gotowań na ekranie:) Tak więc od dna to Kabel się odbił.
        • Gość: lirka 20 wiadomosci na minutę!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.12.06, 14:15
          czy wy tez macie blokowany komputer przez kablówkę? Nie moge sie uporać z tym
          świństwem. Komunikat o blokadzie poczty nie schodzi mi od kilku dni, mimo
          wszelkich ustawień.
          • Gość: ja Re: 20 wiadomosci na minutę!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.06, 22:53
            ja też uważam, że nasza kablówk ajest poniżej krytyki, kiepska jakośc, wysoka
            cena i kompletnie beznadziejny program
            • Gość: echhh Re: 20 wiadomosci na minutę!!!! IP: *.ztpnet.pl 10.12.06, 20:19
              durniu!
              kablowka to stacja telewizyjna a placisz Aterowi (dla jasnosci to ktos inny!!)
              przerazaja mnie takie sieroty co prostej rzeczy nie mogą zrozumiec !
          • Gość: Były Re: 20 wiadomosci na minutę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:51
            Masz wirusa wysyłającego pocztę z Twojego kompa. Usuń go - potem możesz usunąć
            ten komunikat - wszystko jest przy nim napisane. Bodajże będziesz musiała wpisać
            nr umowy albo coś podobnego.
    • Gość: Obserwator Re: Kablówka to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:52
      Mi w kablówce najbardziej podoba Inas Sawalha (wybacz, jeśli źle napisałem). Jej
      reportaże mógłbym oglądać cały czas ;)
      • Gość: czarek Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 11.12.06, 18:57
        Ludzie, moze zrobimy jakas zrzutke na mikrofony i inny sprzet dla kablowki!?
      • Gość: Obserwatorka Re: Kablówka to dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:44
        Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> Mi w kablówce najbardziej podoba Inas Sawalha (wybacz, jeśli źle napisałem).
        Jej reportaże mógłbym oglądać cały czas ;)

Chyba sobie żartujesz. Ona moim zdaniem kompletnie sie nie nadaje do tv. Ma
        pretensjonalny głos i robi beznadziejne wywiady, o jej komentarzach i śmichach-
        chichach nie wspomne,nadrabia może jedynie wygladem.
    • Gość: pomidor Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.06, 19:25
      Wydaje mi sie ze pawlak przed pudrowaniem powinien się umyć i przygotować do
      rozmowy.Straszna chała! Leper i Giertych maja rację że chcą zmian w ustawie
      medialnej.Ale na ekranie telewizora nie miści mi się też gromadzki i jego
      zakurzone buty.
      • Gość: jelinek Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 14.12.06, 10:56
        zgadzam się, pawlak to małomiasteczkowy koleś, którego postawiono przed kamerą
        prosto z wycierania krawężników z mikrofonem radiowym, facet nie przekonuje,
        stroi miny, coś tam bąka pod nosem, zdecydowanie wolę gromadzkiego i kotallę
    • Gość: komornik Pawlak do roboty:ZSMP czeka IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.12.06, 22:46
      Miesiąc temu wpłynęło pismo podpisane przez teicherta(zsmp) w sprawie
      wstrzymania przez prezydenta miasta egzekucji komorniczej ponad 20 tysięcy zł
      za nieplacenie rat za wykup lokalu ZSMP. Chodzą słuchy , że jak czerwony Janusz
      wkroczył do urzędu to nakazał tę egzekucję wstrzymać. Tak na starcie szanje
      pieniądze, które mogą być przeznaczone na gorące posiłki dla bezdomnych.
      Ciekawe jak przebiega egzekucja kilkuset tysięcy złotych z ZSMP za
      nieprzeprowadzone szklolenia dla bezrobotnych przez marszałka.Temat został
      przekazany gromie, ale ten nie kwapi się z rozpracowaniem czerwonych przyjaciół.

• Gość: trele morele Re: Pawlak do roboty:ZSMP czeka IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.06, 22:19
        Pawlak zrobiłeś juz na ten temat newsa czy masz zakaz od czerwonych?
    • Gość: telewidz Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.12.06, 20:01
      Czy Pawlak wziął się za ZSMP?
      • Gość: Nosek Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 13.12.06, 20:19
        Nie wziął się.Kotalla pewnie jemu zakazał.
        • Gość: Echo Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.12.06, 09:40
          Jak sie mial wziac skoro jest z ZSMP. I nie Kotalla tylko Wontor mu zakazal.
          • Gość: yahuu Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.12.06, 22:25
            Kotala zadbaj o czystoś swoich szeregów
            • Gość: Viola Re: Kablówka to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:32
              bez przesadyzmu, Pawlak jest dobry
              • Gość: vadim Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 15.12.06, 15:18
                Pawlak jest boski. Pawlak jest super. Pawlak jest trendi. Pawlak to świetny
                dziennikarz. Rewelacyjny! Zawsze, ale to zawsze przygotowany! Dla mnie to wzór
                telewizyjnego dziennikarstwa nie tylko w tym mieście. Pawlak ma też dykcję i
                prezencję perfekt. Zwłaszcza baczki ;) buhahahahahahahahaha bo się zbęczę.
                Pawlak jest wręcz przystojny!!! Ręce precz od Pawlaka i złośliwe języki. Pawlak
                THE BEST!
                • irenka82 Re: Kablówka to dno 15.12.06, 18:02
                  hih dzisiaj jakas dzielna reporterka oznajmila ze ludzie przed swietami kupuja
                  chetnie ksiazki kucharskie..Jacka Kuronia:D
                • Gość: 8 Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.06, 22:18
                  Pawlak ma tłuste włosy, THE BESTFAT!
          • Gość: eq Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.06, 23:22
            Kiedy bedzie TVN TURBO w Kablówce ?
            • Gość: zniesmaczony Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.06, 20:02
              Własnie ogladałem kablówke z rodziną na święta.DNO DNO DNO i jeszcze raz
              dno.Pierw 2 dni leciało w kółko to samo tzn.zapętlajace sie co 30 min
              wydarzenie.Potem puścili jakieś nedzne życzenia z deptaka a potem hit świąt:
              reportaż o akcji policji an ...winobranie.Rewelka.Pochwaliłem się rodzinie naszą
              telewizją super.Pan Kotalla chyba już powinien oddać miejsce rządzącego Kablówką
              komuś innemu bo ta telewizja zamiast się rozwijać idzie do tyłu.DNO DNO DNO
              Szkoda gadać wogóle
              • Gość: Mariola Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 26.12.06, 20:30
                Na święta wkółko puszczali sceny z życia Zycha.A to książkę podpisywał,której
                nikt oprócz niego nie czytał ,a to z basenu do nas coś gadał.Początkowo
                myślałam,że to jakiś horror,a to Zych w basenie.Co to? Relacja z odziału
                geriatrii?
    • Gość: znowu ja Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.12.06, 09:12
      Wczoraj pół dnia nie było dżwięku:) Pan Kotalla nie panuje nad tym i powinien
      oddać ster komu innemu to może coś się ruszy bo transmisje sportowe to nie wrzustko
      • Gość: zyzol Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 27.12.06, 11:25
        Niestety, Kablówka zupełnie nie zachwyciła na święta gdzie wszystkie stacje
        biją się o widza. Może dlatego odpuścili myśląc, że skazani na pożarcie? Jeśli
        TAK to niech odpuszczą w ogóle... Dużo ludzi chce oglądać swoje podwórko w tv
        zwłaszcza na święta. Pomijam już zapętlone wypowiedzi i programy z Winobrania.
        Przegięciem pały był Zych! Ten facet ma tupet. Jego książką naczytywaną przez
        Młyńskiego nudzi Radio Zachód, w Kablówce Zych nudził przez całe święta z
        basenu i z innych przybytków. Nie wierzę, że wszystkie media nagle zapałały
        miłością do Zycha i jego wywodów. Raczej to Zych przyszedł do mediów i wymógł
        reportaże, książki jak kiedyś rozmowy z Kulczycką przy kominku w Kablówce. Nie
        wiem tylko czemu media wchodzą w tyłek Zychowi. Jego pięc minut dawno minęło,
        PSL ociera się o próg wyborczy więc jakieś obietnice itp. i tak spalą na
        panewce. Jak zwykle...

Poza tym reportaż o Zychu w Kablu był fatalny technicznie. Ciemne zdjęcia jak
        smoła, długie to-to, trzęsące się i słabe dźwiękowo.
    • Gość: stefan Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.12.06, 15:43
      publiczna to jest dno !!!
      • Gość: poracha Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.12.06, 09:26
        Kablówka to chyba najgorsza tv w Polsce.Jezdże dużo po kraju i widziałem lokalne
        TV ale nasza to już poracha na maxa.Red naczelny p.Kotallanie panuje nad tym a
        sport i jego relacje to nie wszystko choć są też na słabym poziomie.
    • Gość: telewidz Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 30.12.06, 21:43
      Co to za dzieciak w roli komentatorki?
      Gada, jakby miala 6 lat, do tego dziwny akcent.
      Nie moge tego znieść!
      • Gość: ww3 Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.07, 13:09
        Dzis tj 01.01.2007 właczam kablówke a tam...montaż na żywo z wczorajszego
        wieczoru>Dżwięk taki kicha ze głosniki prawie wywaliło.Żenada n amaxa.Podają
        nazwiska ludzi pytanych któś cofa materiał cały zcas tnie montuje.Ludize
        zamknijcie to bo wstyd przed goścmi z innych miast.Kto ma na to wpływ?Zdejmijcie
        tego naczelnego Kotalle bo nie panuje nad tym chłopina.
        • Gość: qew Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.07, 09:28
          WSTYD
    • Gość: olo Re: Kablówka to dno, które ciągnie Pawlak IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.07, 23:00
      Dzisiaj ogląłem program wokół ratusza. Pawlak nie ma pojecia o kulturalnym
      zachowaniu się.jako piewszego witał i żegnal Listowskiego, później
      Nesterowicza, dopiero po nich jedyną w tym towarzystwie kobietę Ronowicz i na
      koniec Zasadę.
      • Gość: dyzio Re: Kablówka to dno, które ciągnie Pawlak IP: *.ztpnet.pl 04.01.07, 12:41
        szkoda że nie jest do tego wszystkiego apolityczna widać jak komuchom wchodzą w ....
        • Gość: wiewiór Re: Kablówka to dno, które ciągnie Pawlak IP: *.ztpnet.pl 04.01.07, 15:49
          Jaki Pawlak? Co on ciągnie? Hmm, no może coś tam komuś ciągnie, ale na pewno
          nie Kablówkę? Kim ten dziennikarz był przed Kablem? Kto o nim słyszał? Co
          takiego on zrobił w światku dziennikarskim? Dla mnie jest słaby jak cały ten
          program. To co sie wyprawiało przed Sylwestrem to parodia telewizji w XXI
          wieku. Jakieś wyprane z jakości powtórki dzienników, jakieś śpiewy kolęd wokół
          te same z jakością wczesnego VHS. Gdzie te zmiany na format cyfrowy? Gdzie
          jacyś normalni dziennikarze? Bo jak narazie to z saunny Gregor nadaje wesolutka
          paniusia, którą rozśmieszył do rozpuku pedał w rowerze Sprucha, znaczy
          słowo "pedał", przy którym zachichrała, zresztą cały czas się chichra choć
          uroda całkiem fajna w przeciwieństwie do Pawlaka hihi ;)
      • Gość: do ola Re: Kablówka to dno, które ciągnie Pawlak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 07:54
        to ronowicz jest kobetą? poznałeś po tej modniastej sukience?
    • Gość: Gość Re: Kablówka to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:11
      Najlepszy program TVN STYL przestał byc nadawany - skandal
      • Gość: hynek Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.07, 18:55
        Szkloda ze nie mam kablowki ale z tego co tu czytam mniamam ze ta instytucja
        przypomina jakis socjalistyczny kombinat
        • Gość: MIR Re: Kablówka to dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 12:22
          Najgorsze że Spółdzielnia utrudnia przy założeniu anteny sat na dachu bloku.
          Pewnie układy z Aster.
          W Telewizji N za 32 zł macie wszystkie discovery + kanały filmowe-(polecam
          Comedy Central)no i oczywiście tvn-y i tvp, oraz 200kanałów FTA, w jakości 100
          razy lepszej od kabla nawet jest to widoczne na zwykłym telewizorze. A polsat i
          tv4 odbieracie ze zwykłej anteny zawieszonej np na balkonie za darmo. Co za tą
          kasę (32zeta)daje aster- asterowicze odpowiedźcie sobie sami - przepłacacie!!!
          • Gość: w Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.07, 16:57
            Kablówka to dno.Jadą z VHS.Teraz chcą zrobiprezentacje ZKŻ z 4 kamer.Już wiem że
            głos będzie do bani.Przekonacie się
            • Gość: olo Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.07, 23:58
              No i ten przestraszony pawlak z brylantyną na pustej glowie
              • Gość: miau:)) sabaki i kundle:)) IP: *.ztpnet.pl 07.01.07, 00:22
                hau:)) hau:)) cisza...buaahhhaaaaaaaaa!!!!!!!
                daaawaaj!
                kanikuła mija a ty a tu ciagle...nic:)) pasikoniki!:))
          • orba Re: Kablówka to dno 10.01.07, 16:10
            nie przeginalbym z tym przeplacaniem - chyba ze mowisz o samej TV, aster w koncu
            daje tez spoko lacza netowe...tam gdzie ma "pokrycie terenu" <lol>

U mnie od chyba 10 lat jest informacja, ze mam sie dowiadywac pozniej ;)

ale jesli chodzi o sama TVke to nka chyba rzadzi - nie mialem nigdy cyfry ani
            polszmatu, ale na n na razie nie narzekam
    • Gość: nabab Chodzilem z Kotalla do szkoly - mial ksywe "Goryl" IP: *.gala.net.pl 11.01.07, 08:18
      Tak go nazywali (w podstawowce) bo byl juz wtedy mocno wyrosniety i mial taka
      troche malpia twarz. Dla swoich mniejszych wzrostem i slabszych kolegow byl
      niestety dosyc nieprzyjemny - tzn agresywny - tak to pamietam. Ogolnie, to sie
      go troche balem. Teraz to zupelnie inny czlowiek - co za zmiana! Kulturalny,
      oczytany, inteligentny... buahahahaaa
    • Gość: olo Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.07, 22:20
      Tak nie mozna juz tych bredni ogłdac
      • Gość: czarek Re: Kablówka to dno IP: *.ztpnet.pl 25.01.07, 18:11
        -
        Mogliby juz wymowic tej "lektorce" z raportu! (ta dziewczyna-dziecko z lekko
        wschodnim akcentem mowiaca przez nos)
        Nietelewizyjny Pawlak tam niby sie stara ale trafne komentarze a'la Fakty TVN
        okazuja sie bardzo srednie!
        +
        Ale obraz chyba im sie poprawil. Moze kupili sobie jakas kamere..

Ogolnie kanal na poziomie powiatowym (z elementami gminnymi:)
        • irenka82 Re: Kablówka to dno 26.01.07, 17:34
          wszystkie lektorki maja dziwna tendencje do niezwracania uwagi na znaki
          przestankowe, i przerywania komentarza w najdziwniejszym miejscu. wychodza wtedy
          bardzo dziwne,dlugasne slowotwory (trudne slowo!)..i ten meczenski,monotonny glos...
    • Gość: racja Re: Kablówka to dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.07, 20:10
      Racja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka