proca_toya 03.04.03, 21:57 a koty do kuwety, ot co ps. to też fajny wątek będzie obok tych innych, jakże podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sela1 Re: koty s.... do kuwety 03.04.03, 22:29 Zapomniałeś jeszcze o ptakach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: koty s.... do kuwety IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.03, 07:21 sela1 napisała: > Zapomniałeś jeszcze o ptakach :-) Ale jak ptaszek na kogoś "narobi", to przynosi szczęście ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: koty s.... do kuwety 04.04.03, 07:53 Gość portalu: felek napisał(a): > Ale jak ptaszek na kogoś "narobi", to przynosi szczęście ;-)) a ja myslalam ze to bocian Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: koty s.... do kuwety 03.04.03, 23:15 Proca, nie łam się. Zrób fajny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: koty s.... do kuwety 03.04.03, 23:37 aborys napisał: > Proca, nie łam się. Zrób fajny wątek. hehe - dzięki za poparcie :-) Jestem po wizycie na forum Aktualności i po lekturze niekórych, zamieszczanych tam wątków, warto chyba o kotach pogadac :) Moja kicia na ten przykład jak zrobi "coś" do kuwetki to grzecznie miauczy aby zawiadomić wszystkich o tym doniosłym wydarzeniu - wtedy ekologiczny żwirek ląduje w kanalizie i spokój. Chyba najbardziej rozwiniętą cywilizacją są kociarze chociaż być może papugowcy są w tym lepsi - jak się dowiem to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: koty s.... do kuwety IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.03, 07:18 No właśnie, moje rybki,to też pełna kultura i ja po nich sprzątam. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: koty s.... do kuwety 04.04.03, 09:48 Gość portalu: felek napisał(a): > No właśnie, moje rybki,to też pełna kultura i ja po nich sprzątam. A kaganiec na spacery zakładasz? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: koty s.... do kuwety 04.04.03, 14:22 A kaganiec na spacery zakładasz? O kurcze, nie, ale jeszcze dzisiaj to nadrobię. Znasz jakiś dobry sklep zoo? Odpowiedz Link Zgłoś