nierydzykuj 09.01.07, 22:10 Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ..... Re: Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:26 ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciew czy kazde miasto ma swojego simona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:58 a gdzie zarazal? tylko warszawka? czy kazde miasto ma swojego simona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: czy kazde miasto ma swojego simona? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.01.07, 18:03 po jednym stosunku nic by im nie było !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: czy kazde miasto ma swojego simona? IP: *.ztpnet.pl 10.01.07, 18:24 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper do hihi Re: czy kazde miasto ma swojego simona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:01 oczywiscie masz racje - od jednego strzalu w glowe, od jednej kuli sie przeciez nie ginie, nawet jak trafi i caly czerep rozwali..... > po jednym stosunku nic by im nie było !!! dzieciak jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: do snajpera IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.07, 16:05 murzyn,Kameruńczyk Szymon Moleke(Mol),drugi antyfaszysta Roku 2003 pierwszy Jerzy Owsiak,działacz Stowarzyszenia "Nigdy Więcej",Uchodzców RP,autor felietonów do min."Warsaw Voice",piłkarz drużyny Mazura Karczew,współorganizator akcji "Futbol przeciwko rasizmowi",prowadził kampanię skierowaną do kibiców pod hasłem "Wykopmy rasizm ze stadionów",miał nakaz poddania się leczeniu przeciwko HIV wystawiony przez urząd R.P , wszyscy go kochali to teraz mają i jeszcze raz powtarzam raz to tylko 20% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq Re: Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:26 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8683961&rfbawp=1168529133.475 :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.07, 16:35 Myrzynek Simon w Afryce mieszkał,dłygi bakłażan miał nasz koleżka,jak każdy czarny do seksu miał zapał,więc szybko hiva bohater złapał,wreszcie do kraju nad Wisła przyjechał,i z internacjonalistycznym lewackim przesłaniem,zarazał spragnione uciech z czarnym panie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola 11.01.07, 16:50 katolicki kraj romantyczne panny i panie jadę ja lepiej do Afganistanu na misję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nal Re: Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.07, 19:08 bo ci każą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola 11.01.07, 19:15 Gość portalu: nal napisał(a): > bo ci każą !!! zmusić to ja ciebie mogę rezerwisto, oj WKU już ci list na szkolenie śle :) tam w świecie islamu zasady wiary są przestrzegane tam sex z bylekim jest niedopomyślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nal Re: Zarażał wirusem HIV - nowe ofiary Simona Mola IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.07, 20:46 słuchaj zatwardziały komunisto,zniszczyłeś paru ludzi (ZAWODOWYCH ŻOŁNIERZY)aby dostać ten stopień kaprala z gwiazdką,byłeś donosicielem i podpierd... jak to się mówi w wojsku a teraz podpisałeś chęć wyjazdu nie na misję bo misje to są pokojowe i pod flagą ONZ tylko dla paru osranych dolarów i niepodpadnięcia przełożonym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milion jaki zwiazek z tematem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 07:45 piszcie na temat!! moze ktoras babka stad go znala .... i...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: jaki zwiazek z tematem? IP: *.ztpnet.pl 14.01.07, 12:47 To wklej linka do jego facjaty. Tutaj nie ma co pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titioni brak uwag? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:31 czyli w zielonej gorze bezbolesnie? Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: mnie to nie obchodzi 16.01.07, 07:53 panienki intelektualistki od siedmiu boleści dowartościowywały się, że przespały się z niedouczonym, ciemnym - tut. chodzi o umysł, zacofanym pseudo literatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga a sa tacy tutaj?Re: mnie to nie obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 07:56 a sa tacy pseudo w zg? miejscowi czy import? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick jego ofiary mowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 07:51 www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3846291.html?as=1&ias=7&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś