Dodaj do ulubionych

a co ze stacjami paliw

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 20:18
prosze o wasze wypowiedzi n/t nowych stacji paliw przy: tesco ,
auchant ,muszkieterowie na jedrzychowie? sa potrzebne ? czy spadna ceny
paliw? itd...........
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 11:45
      Lepiej żeby się ktoś pojawił na forum z informacjami w jakich stacjach
      sprzedają paliwo chrzczone. Może ktoś ma wejścia do notatek pokontrolnych PIH-
      u? Skoro nie można oficjalnie, to może tutaj na forum? Uwaga na STW-u na
      Kożuchowskiej! Zatankowany w ubiegłym tygodniu do pełna 6-cio m-czny Marcedes
      stanął po 700 metrach. Serwis stwierdził, że powodem tego było bardzo złej
      jakości paliwo. Może macie jakieś doświadczenia?
      • Gość: darla Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:44
        nikt tu z PIHu nie zagląda ? podrzućcie coś !
        • Gość: Mis Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 08:49
          Oni badają to tylko dla siebie. Nie wiem po co nam taka kontrola, skoro i tak
          nic nie wiemy o jej wynikach.
          • markoniec Re: a co ze stacjami paliw 12.04.03, 20:52
            dla mnie stwierdzenie oszustwa na paliwie powinno zakończyć się powiadomieniem
            prokuratury i natychmiastowym zamknięciem stacji paliw. To jawne złodziejstwo !
            odbiera się pozwolenie i po zawodach. Wtedy nie muszą powiadamiać okradzionych,
            bo widać, że stacja zamknięta.
    • afe-lek Re: a co ze stacjami paliw 12.04.03, 21:54
      Niestety ceny raczej nie spadną, a chrzczenie benzyny może się rozszerzyć ze
      względu na zmniejszone obroty.
      Mój samochód miał przeboje około rok temu po benzynie na PKS, no cóż tanio tam
      było.
    • Gość: wariete Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.03, 10:00
      Ja już tu na forum pisałem: urzekła mnie stacja przy wjeździe/wyjeździe z
      Czerwieńska. To zwykły CPN/Orlen ale NIEZWYKŁY dzięki NIEZWYKLE UPRZEJMEJ i
      MIŁEJ obsłudze. Niby to powinna być norma, ale nie w Polszy, gdzie większość
      handlowców traktuje Cię jakbyś im rodzinę w pień wybił...
      CPN przy Czerwieńsku jest bardzo miłym tego zaprzeczeniem. Jak mam czas to
      właśnie tam jadę zalać:) Ceny przystępne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka