Gość: h2o IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 20:18 prosze o wasze wypowiedzi n/t nowych stacji paliw przy: tesco , auchant ,muszkieterowie na jedrzychowie? sa potrzebne ? czy spadna ceny paliw? itd........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 11:45 Lepiej żeby się ktoś pojawił na forum z informacjami w jakich stacjach sprzedają paliwo chrzczone. Może ktoś ma wejścia do notatek pokontrolnych PIH- u? Skoro nie można oficjalnie, to może tutaj na forum? Uwaga na STW-u na Kożuchowskiej! Zatankowany w ubiegłym tygodniu do pełna 6-cio m-czny Marcedes stanął po 700 metrach. Serwis stwierdził, że powodem tego było bardzo złej jakości paliwo. Może macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darla Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:44 nikt tu z PIHu nie zagląda ? podrzućcie coś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 08:49 Oni badają to tylko dla siebie. Nie wiem po co nam taka kontrola, skoro i tak nic nie wiemy o jej wynikach. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: a co ze stacjami paliw 12.04.03, 20:52 dla mnie stwierdzenie oszustwa na paliwie powinno zakończyć się powiadomieniem prokuratury i natychmiastowym zamknięciem stacji paliw. To jawne złodziejstwo ! odbiera się pozwolenie i po zawodach. Wtedy nie muszą powiadamiać okradzionych, bo widać, że stacja zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: a co ze stacjami paliw 12.04.03, 21:54 Niestety ceny raczej nie spadną, a chrzczenie benzyny może się rozszerzyć ze względu na zmniejszone obroty. Mój samochód miał przeboje około rok temu po benzynie na PKS, no cóż tanio tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariete Re: a co ze stacjami paliw IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.03, 10:00 Ja już tu na forum pisałem: urzekła mnie stacja przy wjeździe/wyjeździe z Czerwieńska. To zwykły CPN/Orlen ale NIEZWYKŁY dzięki NIEZWYKLE UPRZEJMEJ i MIŁEJ obsłudze. Niby to powinna być norma, ale nie w Polszy, gdzie większość handlowców traktuje Cię jakbyś im rodzinę w pień wybił... CPN przy Czerwieńsku jest bardzo miłym tego zaprzeczeniem. Jak mam czas to właśnie tam jadę zalać:) Ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś