Dodaj do ulubionych

P. Osękowski. Koniec kariery.

25.01.07, 15:36
Jak to mówią "przegiąłeś Pan pałę" z tymi nieuzasadnionymi podwyżkami
czesnego studentom niestacjonarnym. Nie szczeznę dopóki nie "pomogę" Pańskiej
karierze. Ostatnie spotkanie z Bożenną B. nic Panu nie pomoże. Na
marginesie - jest zapis audio z tego spotkania. Zadarłeś Pan ze staro-
arystokratycznym lobby. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: sledczy Re: P. Osękowski. Koniec kariery. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:45
      Mam pytanie, czy zapis audio rozmowy byl za zgoda Rektora Osekowskiego, bo
      jezeli "nie" to dokonano zlamania prawa!!! Wiec badz ostrozny w tym co
      wypisujesz bo niechcacy zdekonspirujesz swoich mocoadwcow albo wystawisz sie na
      kpine i posmiewisko jak wszyscy powiedza ze nikt nikogo nie nagrywal.

Nalezy brac pelna odpowiedzialnosc za to co sie pisze i mowi!!!!
      • kopciuszkowiec Re: P. Osękowski. Koniec kariery. 25.01.07, 15:55
        Nikt nikogo nie nagrywał. Wpadł mi dyktafon za skórzaną sofę, ale nawet nie
        wiem czy był włączony :)
        • Gość: sledczy Re: P. Osękowski. Koniec kariery. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:06
          Skoro nie wiesz czy byl wlaczony to czemu pisales wczesniej ze zostalo nagrane??

i przez przypadek dyktafon wpadl za skorzana sofe??

:):):)
    • Gość: Zadra10 Kopciuszkowiec? Daj pan spokój. IP: *.ztpnet.pl 25.01.07, 17:34
      Co za bzdury. Ble. Żadnych konkretów, same pomówienia, rodem z IVRP.
      • Gość: autor Spójrzcie na to równanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:06
        3238105-3208423=29682 ? A może więcej ? No. Mr.sledczy. Dawaj.
        • Gość: sledczy Re: Spójrzcie na to równanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:01
          Ale z ciebie spryciarz, podales dwa nr telefonow czy mi sie wydaje??;):):)

w kolejnym numerze nalezy na sam poczatek dodac jeden nr TEPSY czy Dialogu??

nie wydaje mi sie abys w tym ciagu podal nr telefonu gdyz potencjalni
          wlasciciele mogliby cie oskarzyc o to ze probujesz ich wciaganac w
          jakas "machine" :):):)

Jestem poczatkujacym sledczym ale tylko dziennikarzem sledczym, nie agentem
          tudziez donosicielem;):)
    • Gość: kiss Re: P. Osękowski. Koniec kariery. IP: *.ztpnet.pl 25.01.07, 19:14
      Nie wiem o co chodzi i chyba nie chce wiedziec.Nie podobalo mi sie jedno:ze
      rektor UZ oficjalnie popierał kandydata na prezydenta. Jeszcze żeby było co
      popierać...a tak-gol do własnej bramki.
      • Gość: student Re: P. Osękowski. Koniec kariery. IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.07, 19:21
        dla kariery niedlugo wyprze sie swojej lewicowej,pzpr-owskiej przeszlosci,nie
        mowiac o kolegach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka