aski68 01.02.07, 15:01 Jest u nas jakiś sklep który się tym zajmuje ? najchętniej to bym kupił używane , taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TIR-owiec Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 20:42 Kolego, w dobie internetu pytasz o sklep z CB? Zrób zakup w necie bo w sklepach zielonogórskich cię strasznie skroją. Jest dobry sklep port2000. Duża reklama wisi koło giełdy w Chynowie. Kup u nich przez net, albo w jakim kolwiek sklepie interetowym albo poszukaj konkretnego modelu na www.skapiec.pl O model CB nie pytaj bo każdy lubi na co go stać. Ja mam Herberta Presidenta. Wypas :) No może z tańszych Alana 48+ polecę. Szerokości :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: gdzie można kupić CB Radio ? 02.02.07, 20:54 wiem jak to jest w tej dobie internetu, nie gubię się ;) lubię jednak najpierw pooglądać :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:55 Zapraszam do nas - Kupiecka 28. Wiem ze to reklama ale nie mam jak inaczej podac namiarow. Bierzemy towar z polecanego Portu2000 i sprzedajemy w ich cenach. W wtorek nowa dostawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.07, 09:44 Oj Aski - ja cos czuje że ostatnio zostałes namierzony przez misiaczków z drogówki i pewnie mandacik był niemały Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: gdzie można kupić CB Radio ? 04.02.07, 12:08 Gość portalu: bolo napisał(a): > Oj Aski - ja cos czuje że ostatnio zostałes namierzony przez misiaczków z > drogówki i pewnie mandacik był niemały nie nie :)) choć do kraks jakoś mam szczęście ;) to na wakacje się szykuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.07, 14:41 A jakies krótkofalówi macie tam na kupieckiej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:55 porty jest drogi i leca glownie w Presidenta. Ja polecam Unidena 520, gdzies na Wroclawskiej kolo Mako Marketing widzialem reklamy tez ze maja CB i gdzies na Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:59 w kazdym dobrym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: gdzie można kupić CB Radio ? 04.02.07, 12:09 Gość portalu: da napisał(a): > w kazdym dobrym sklepie w empiku też ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.H. Allegro i tyle... IP: 80.53.41.* 05.02.07, 01:15 chcesz sobie poogladac? to zaplacisz wiecej... i bierz unidena albo w jego klasie - mase takich co sie snobuja na presidenta i inne wynalazki za 1000zl - jak przychodzi co do czego czyli sluchania drogowego kanalu i pytania o droge to i tak okazuje sie to antena jest najwazniejsza - mase ludzi ma drogie radio i kawalek drutu a nie antene... ot i tyle w temacie CB. miski i krodyle niech sie spier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Allegro i tyle... IP: *.212.77.245.tisdip.tiscali.de 31.03.07, 16:12 Moze Intek M-790 Plus ??? www.robex.org.pl/sklep/radio-intek-m790-plus-p-77.html Odpowiedz Link Zgłoś