Dodaj do ulubionych

gdzie można kupić CB Radio ?

01.02.07, 15:01
Jest u nas jakiś sklep który się tym zajmuje ?
najchętniej to bym kupił używane , taniej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: TIR-owiec Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 20:42
      Kolego, w dobie internetu pytasz o sklep z CB? Zrób zakup w necie bo w sklepach
      zielonogórskich cię strasznie skroją. Jest dobry sklep port2000. Duża reklama
      wisi koło giełdy w Chynowie. Kup u nich przez net, albo w jakim kolwiek sklepie
      interetowym albo poszukaj konkretnego modelu na www.skapiec.pl
      O model CB nie pytaj bo każdy lubi na co go stać. Ja mam Herberta Presidenta.
      Wypas :)
      No może z tańszych Alana 48+ polecę.
      Szerokości :)
      • aski68 Re: gdzie można kupić CB Radio ? 02.02.07, 20:54
        wiem jak to jest w tej dobie internetu, nie gubię się ;)
        lubię jednak najpierw pooglądać :)
        pzdr
        • Gość: Robert Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:55
          Zapraszam do nas - Kupiecka 28. Wiem ze to reklama ale nie mam jak inaczej
          podac namiarow. Bierzemy towar z polecanego Portu2000 i sprzedajemy w ich
          cenach. W wtorek nowa dostawa.
          • Gość: bolo Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.07, 09:44
            Oj Aski - ja cos czuje że ostatnio zostałes namierzony przez misiaczków z
            drogówki i pewnie mandacik był niemały
            • aski68 Re: gdzie można kupić CB Radio ? 04.02.07, 12:08
              Gość portalu: bolo napisał(a):

> Oj Aski - ja cos czuje że ostatnio zostałes namierzony przez misiaczków z
              > drogówki i pewnie mandacik był niemały

nie nie :))
              choć do kraks jakoś mam szczęście ;)
              to na wakacje się szykuję :)
          • Gość: gosciu Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.07, 14:41
            A jakies krótkofalówi macie tam na kupieckiej?:)
      • Gość: Misiek Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:55
        porty jest drogi i leca glownie w Presidenta. Ja polecam Unidena 520, gdzies na
        Wroclawskiej kolo Mako Marketing widzialem reklamy tez ze maja CB i gdzies na
        Wojska Polskiego
    • Gość: da Re: gdzie można kupić CB Radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:59
      w kazdym dobrym sklepie
      • aski68 Re: gdzie można kupić CB Radio ? 04.02.07, 12:09
        Gość portalu: da napisał(a):

> w kazdym dobrym sklepie

w empiku też ;)))
    • Gość: V.H. Allegro i tyle... IP: 80.53.41.* 05.02.07, 01:15
      chcesz sobie poogladac? to zaplacisz wiecej...
      i bierz unidena albo w jego klasie - mase takich co sie snobuja na presidenta i
      inne wynalazki za 1000zl - jak przychodzi co do czego czyli sluchania drogowego
      kanalu i pytania o droge to i tak okazuje sie to antena jest najwazniejsza -
      mase ludzi ma drogie radio i kawalek drutu a nie antene... ot i tyle w temacie CB.
      miski i krodyle niech sie spier...
      • Gość: mimi Re: Allegro i tyle... IP: *.212.77.245.tisdip.tiscali.de 31.03.07, 16:12
        Moze Intek M-790 Plus ???

www.robex.org.pl/sklep/radio-intek-m790-plus-p-77.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka