Dodaj do ulubionych

zwolnienia w kablówce

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 13:24
przed chwila usłyszałem w RZG, że szykuja się spore cięcia i zwolnienia w
kablówce. Ponoc Janusz Życzkowski jest na liście tych którzy maja odejść.
Jeśli to prawda to pogratulowac p. Szylderowiczowi. Dla mnie jest to
najlepszy dziennikarz od początku emisji kabla w ZG. No moze p.Młyński i
Darzynkiewicz byli na podobnym poziomie co on. Ciekawe kiedy kolejna
podwyzszka abonamentu? Co w zamian mamy cięcia w programie lokalnym brak
TVN24 stacji niemieckich itd.
Obserwuj wątek
    • markoniec Re: zwolnienia w kablówce 22.04.03, 13:52
      cytowany redaktor Życzkowski mojej rodzinie też się podoba, ale 4 władza jak to
      władza ma swoich faworytów !
      • Gość: Marian Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 16:25
        powinni zwolnic redaktora Kotare. jak lecial zuzel bez jego komentarza to az
        sie chcialo ogladac. a jak z komentarzem to wolalem przelaczyc na ostankino.
        • Gość: arka-n Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.03, 18:08
          Janku! Trzymaj się, nie daj się, jesteśmy z Tobą!
          Przez tyle lat nas ciemiężyli, czas wyjść z ukrycia, dać świadectwo prawdzie!
          Nie jesteś sam, już wkrótce ja i Wiech zorganizujemy w Twojej sprawie pikietę!
          Teraz Polska!
          • Gość: zkż Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.03, 18:46
            Łukasz,nie kompromituj sie...
            • Gość: sąsiad Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.03, 20:15
              Janusz, "wicewersa"...
    • Gość: :))) Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 19:12
      OOOOOOOO. Kablówka znów daje znać o sobie. Tego typu watki juz chyba
      przerabialiśmy.
      Ktos odchodzi, chce naklonic szefa do zmiany decyzji lub zostawic po sobie
      spalona ziemie. Teraz trafi sie ze 30 wyrezyserowanych postów jaki to x czy y
      nie jest swietny i wspanialy i jak to go bedzie brakowac, a y2 jest fe :))
      Rada dla KABLOWKI! Brudy pierze sie we własnym domu. Dajcie sobie po razie, a
      nie z byle glupstwem lecicie do sieci. To zle o was o swiadczy. To jest nudne,
      zalosne sie robie te wasze ciagle przepychanki.
      • Gość: Marian Zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 08:25
        a słyszeliście ostatni popis uedaktoua Kotalli? uozmowa z Piotuem Świstem i
        jej początek: "Panie Świ... Panie Piotrze!". myślałem, że zjem telewizor ze
        śmiechu.
        • Gość: Kotarra Re: Zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 08:45
          taaa ale i tak KANAL 21 to jest po prostu najwiekszy wynalazek redaktora! tak
          dennego pomyslu jeszcze nie bylo. facet obejrzal jakis amerykanski film i
          pomyslal, ze takie cos sie sprzeda w Polsce. ja wiem, ze Zielona to prowincja,
          ale to i tak chyba zbyt wysokie progi dla red. naczelnego Kanalu 21. powinien
          sie zajac lokalnym programem kablowki w Ochli, albo w Nowej Soli. moglby
          komentowac Dozamet.
      • Gość: burineiro Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 09:14
        chciałbym kolego zaznaczyć że poruszyłem wątek jako osoba zupełnie z kablówka
        nie związana ani z żadnym dziennikarzem tej stacji. Mówiąc, że kablówka znów
        robi porusznzie obrażasz mnie zwyklego przecietnego widza, który usłysał w
        radio ZG newsa i pomyślał że to moze byc dobry temat do rozmów pozdrawiam
        • Gość: burineiro Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 09:16
          słowa powyżej skierowałem do pana o takim podpisie :)))
          • Gość: Ukaż Koalla zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 10:14
            czy ktoś wie kiedy w Kablówce następny odcinek jazdy stalowych uumaków z
            Zielonej Góy. chciałbym obejrzeć jak po yaz kolejny ludzie Jądea
            przeegzaminują yywali spod Jasnej Góy. o foyme Kuymanka mozemy byc spokojni,
            on jako jedyny odkyęca manetkę gazu do samego końca. na częstochowskim owalu
            mijał yywali niczym slalomowe tyczki. szczególnie kiedy jechał po oybicie.

na własnym obiekcie przy ul. wyocławskiej kiedy będzie staytował w czeywonym
            hełmie będzie jeszcze skuteczniejszy. gorzej z foymą pozostałych członków
            ekipy tyeneya z Gyodu Bachusa. myślę, że szczególnie Piotya Śwista czeka
            poważna yozmowa z włodarzami naszej dyuzyny.

nie wiem jak koledzy, ale ja przy takim komentarzu yezygnuję z oglądania
            Kanału 21. od dzisiaj oglądam tylko od 17.15 do 17.25. albo do 17.21.

• Gość: Wiech Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 10:47
              Gość portalu: Ukaż Koalla napisał(a):

> czy ktoś wie kiedy w Kablówce następny odcinek jazdy stalowych uumaków z
              > Zielonej Góy. chciałbym obejrzeć jak po yaz kolejny ludzie Jądea
              > przeegzaminują yywali spod Jasnej Góy. o foyme Kuymanka mozemy byc spokojni,
              > on jako jedyny odkyęca manetkę gazu do samego końca. na częstochowskim owalu
              > mijał yywali niczym slalomowe tyczki. szczególnie kiedy jechał po oybicie.
              >
              > na własnym obiekcie przy ul. wyocławskiej kiedy będzie staytował w czeywonym
              > hełmie będzie jeszcze skuteczniejszy. gorzej z foymą pozostałych członków
              > ekipy tyeneya z Gyodu Bachusa. myślę, że szczególnie Piotya Śwista czeka
              > poważna yozmowa z włodarzami naszej dyuzyny.
              >

Stary, jesteś geniuszem! Wychwyciłeś perełki Kotali, którymi starałem a
              może "stałałem":) zainteresowac to forum.
              Fuck! wychwyciłeś prawie wszystkie pełełki, ale zapomniałeś o "populałnym
              Okoniu", o "bułsztynowym świetle" i o zgrozo! "awizowanym składzie" i o "stałym-
              nowym tłenerze"
              niestety nie trafiłem na kolejne komentarze kotali a żałuję najbardziej unii
              leszno bo jak są emocje to facet wiuka największą ilością "perełek" a przy
              okazji tak drze papę, że głośnik w moim odbiorniku tv siada (na szczęście mam
              jeeszcze gwarancję:)
              > nie wiem jak koledzy, ale ja przy takim komentarzu yezygnuję z oglądania
              > Kanału 21. od dzisiaj oglądam tylko od 17.15 do 17.25. albo do 17.21.
              >
      • Gość: szklany Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 10:58
        Gość portalu: :))) napisał(a):

> OOOOOOOO. Kablówka znów daje znać o sobie. Tego typu watki juz chyba
        > przerabialiśmy.
        > Ktos odchodzi, chce naklonic szefa do zmiany decyzji lub zostawic po sobie
        > spalona ziemie. Teraz trafi sie ze 30 wyrezyserowanych postów jaki to x czy
        y
        > nie jest swietny i wspanialy i jak to go bedzie brakowac, a y2 jest fe :))
        > Rada dla KABLOWKI! Brudy pierze sie we własnym domu. Dajcie sobie po razie,
        a
        > nie z byle glupstwem lecicie do sieci. To zle o was o swiadczy. To jest
        nudne,
        > zalosne sie robie te wasze ciagle przepychanki.

Panie Zyczkowski czy jak Ci tam, przestan robic burze w szklance wody o to, ze
        wywalaja Cie z kablowki, troche godnosci i honoru, panie nikt!
        • Gość: martin Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 11:40
          Gość portalu: szklany napisał(a):

> Gość portalu: :))) napisał(a):
          >
          > > OOOOOOOO. Kablówka znów daje znać o sobie. Tego typu watki juz chyba
          > > przerabialiśmy.
          > > Ktos odchodzi, chce naklonic szefa do zmiany decyzji lub zostawic po sobi
          > e
          > > spalona ziemie. Teraz trafi sie ze 30 wyrezyserowanych postów jaki to x c
          > zy
          > y
          > > nie jest swietny i wspanialy i jak to go bedzie brakowac, a y2 jest fe :))
          > > Rada dla KABLOWKI! Brudy pierze sie we własnym domu. Dajcie sobie po razi
          > e,
          > a
          > > nie z byle glupstwem lecicie do sieci. To zle o was o swiadczy. To jest
          > nudne,
          > > zalosne sie robie te wasze ciagle przepychanki.

Na bank pisał to Kotalla! te słowo "reżyserowane" wątki zawsze pojawia sie przy
          okazji ZTP..
          Człowieczku, jest to jedyna telewzija miejska, za którą w dodatku płacimy wiec
          nie miej spiskowekej teorii dziejów, że w ponad stutysięcznym mieście zbajdzie
          się kilku "reżyserów", którym pana "reżyseria" zupełnie się nie podoba! Boisz
          się pan krytyki czy jaki hooy!
          Wasz program jest totalnie do bani! Qrwa myślałem, że bedą jakieś wsady dla
          młodzieży, ale hooj! Słabi jesteście i tyle! kiedyś wciągałem virusa, pojebane
          na maxa podaj dalej czy rozluźniające sondy, w których mieszkańcy gadali
          kocoboły ale to była właśnie tv dla zielonki a teraz co włącze to jebany
          sporcik, czwarty rinf, talent, sport, szóstki, pingpong, żużel etc. etc.
          Dzieciaku! a moze nie wszyscy "i like sport" co???? bo reszta niesportowych
          programów do bani i zgadzam sie ze bialoglowy do bani!!!
          jak widzisz lokalny programs jest ogladany tylko czemu jest tak do bani?
          • Gość: marcin Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 12:26
            Tak! to na pewno 0n! Kilka minut temu wszedlem niespodziewanie do redakcji to
            sleczal nad monitorem nad forum :)) Kiedys w naszej obecnosci uzyl takich
            slow :))) Czlowiecze! Jeszcze powiedz co ostatnio kupowal w hipermarkecie i
            komu zajechal droge :))) kablowkagate ciag dalszy. Mam dla ciebie propozycje.
            Przesledz historie forum i wytypuj ktore posty naleza go goscia. Jestes
            smieszniejszy ta dysuksja
      • Gość: Szuwar Re: zwolnienia w kablówce IP: *.man.polbox.pl 23.04.03, 11:57
        Ludzie, to jest po prostu zwykłe politykierstwo... Nie wiem, czy rzeczywiste
        koszty zmuszają kierowników do zwolnień, wiem natomiast, że profesjonalizm
        (dziennikarski) idzie w parze z prymitywizmem ludzi gdzieś tam postawionych
        przy "korycie". Najlepsze jest to, że i tak zazwyczaj tego typu sprawy
        rozchodzą się po kościach (oczywiście nie poszkodowanym) i potem już nikt nie
        pamięta ...
        Młodzi dziennikarze powinni zmieniać coś na lepsze w mediach, ale nie daje się
        im szans.
        Wniosek - należy potulnie podkulić ogon i dać się rolować tym co mają władzę i
        kasę...
        • Gość: dj-jd Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 12:14
          Gość portalu: Szuwar napisał(a):

> Ludzie, to jest po prostu zwykłe politykierstwo... Nie wiem, czy rzeczywiste
          > koszty zmuszają kierowników do zwolnień, wiem natomiast, że profesjonalizm
          > (dziennikarski) idzie w parze z prymitywizmem ludzi gdzieś tam postawionych
          > przy "korycie". Najlepsze jest to, że i tak zazwyczaj tego typu sprawy
          > rozchodzą się po kościach (oczywiście nie poszkodowanym) i potem już nikt nie
          > pamięta ...
          > Młodzi dziennikarze powinni zmieniać coś na lepsze w mediach, ale nie daje
          się
          > im szans.
          > Wniosek - należy potulnie podkulić ogon i dać się rolować tym co mają władzę
          i
          > kasę...

Ale o czym ty piszesz? jesteś jednym z nich Szuwar? Nie daje sie szans młodym
          dziennikarzom? Przeciez redaktor naczelny Kablówy to też młody człowiek i co? i
          efekt widać na załączonym obrazku... czy on nie daje szans jakiemuś
          zeczkowskiemu? nie, zeczkowski jest po prostu do dupy jak reszta kablowki z jej
          naczelnym na czele!
          chlopie, skonczyly sie czasy rownania do szarego poziomu a talenty obronia sie
          same, patrz farzynkiewicz, mlynski czy skaj o ktorych tu mowa!
          • Gość: Connor Re: zwolnienia w kablówce IP: 213.77.27.* 23.04.03, 13:09
            Gość portalu: dj-jd napisał(a):

> Ale o czym ty piszesz? jesteś jednym z nich Szuwar? Nie daje sie szans młodym
            > dziennikarzom? Przeciez redaktor naczelny Kablówy to też młody człowiek i co?
            i
            >
            > efekt widać na załączonym obrazku... czy on nie daje szans jakiemuś
            > zeczkowskiemu? nie, zeczkowski jest po prostu do dupy jak reszta kablowki z
            jej
            >
            > naczelnym na czele!
            > chlopie, skonczyly sie czasy rownania do szarego poziomu a talenty obronia
            sie
            > same, patrz farzynkiewicz, mlynski czy skaj o ktorych tu mowa!

Dj-jd - mam dziwne wrazenie ze to wlasie Ty nalezysz do bandy przeciwnikow
            kablowki. Zawsze jak jest temat zaczepiajacy kablowke - gromadzi sie kilku
            pisarczykow i placze - gdzie jest SKY-Piastowskie... gdzie jest Mlynski...
            Oni odeszli w diably - nie chcieli pracowac z takim prezesem za taka kase...
            A tak swoja droga to czy rzeczywiscie znacie kablowki w ktorych pracuje 3
            redaktorow i robi duuuzo lepszy program?
            • Gość: nathan Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 13:30
              Widze, ze sa jeszcze normalni i obiektywni ludzie na tym swiecie. Connor
              poruszyl problem, o ktomy sie nie wspomina.
              3 dziennikarzy, 2 kamerzystow- program od 17.15 do 23.00 w tym 2,5-3 godzin
              materialow premierowych, czy rzeczywiscie ktos w tym skladzie, nie wspominajac
              o innych problemach o ktorych nigdy sie nie dowiecie, zrobilby lepszy program.
              Czytalem ostatnio Co w Miescie Piszczy- kablowka podala sklad 10 - osobowy.
              Ktos wspominal czasy Rafala Darzynkiewicza- wtedy bylo 30! Padlo na tym forum
              pytanie, czy nie mamy lepszych pomyslow. Stary pomyslow mamy multum, ale co
              mozesz zrobic w 5-6 osob pracujac 7 na 7.....wiecej sczegolow Ci oszczedze..
              • Gość: Mordor Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 18:46

> Widze, ze sa jeszcze normalni i obiektywni ludzie na tym swiecie. Connor
                > poruszyl problem, o ktomy sie nie wspomina.
                > 3 dziennikarzy, 2 kamerzystow- program od 17.15 do 23.00 w tym 2,5-3 godzin
                > materialow premierowych, czy rzeczywiscie ktos w tym skladzie, nie
                wspominajac
                > o innych problemach o ktorych nigdy sie nie dowiecie, zrobilby lepszy program.
                > Czytalem ostatnio Co w Miescie Piszczy- kablowka podala sklad 10 - osobowy.
                > Ktos wspominal czasy Rafala Darzynkiewicza- wtedy bylo 30! Padlo na tym forum
                > pytanie, czy nie mamy lepszych pomyslow. Stary pomyslow mamy multum, ale co
                > mozesz zrobic w 5-6 osob pracujac 7 na 7.....wiecej sczegolow Ci oszczedze..

NATHAN! Prawda jest taka, że zwykli widzowie (jest nas naprawde wiekszość) mają
                w dupie ile osób robi ten program, ile jest premier w ciągu dnia i ile kasy na
                to idzie!! Ludziki z Kablówki zrozumcie to, że albo program jest DOBRY albo ZŁY
                niezależnie od finansów i ilości redaktorów! Co mnie obchodzi,do qurwy nędzy,
                ile person pracowało za kogoś tam a ile teraz.. To może przed każdym programem
                redaktor Kotala wystąpi na ekranie z przekazem na dany dzień np. "Dzień Dobry!
                Nasz program jest chujowy bo tworzy go kilka pięć osób więc wybaczcie i nie
                wpisujcie krytycznych uwag na forum Wyborczej bo uznane zostaną jako conajmniej
                dywersje zwolnionych pracowników..."
                Tak apropos: Jakie Ty masz niby Chłopaku pomysły?! Zmiana nazw tych samych
                programów czy facet ze śniadaniem stojący jak dupa na ekranie...
                Więc (choć od WIĘC nie zaczyna się zdania - polonista Ł.K o tem wie) jakie Ty
                masz pomysły bo pękam z ciekawości a tym bardziej pęka mój portfel, który
                opłaca Twą pomysłowość a raczej jej brak??? Co wy qurwa za pomysły macie aby
                mnie przyciągnąć do kanału 21??? Owal pana Kotali czy może piłkarsa szóstka..

CONNOR - fajnie, że milutko pierdolisz głupoty:) ale czemu nazywasz wszystkich,
                którym nie podoba sie lokalna tv "bandą atakujących pisarczyków"???
                może tak naprawdę to nie radzisz sobie w tak zwanej REDAKCJI??? To przecież
                proste: komuś nie podoba się Lubuska a komuś Kablówka - uderz w stół a nożyce
                się odezwą! macie niby pomysły (JAKIE????????????), ale zamiast je realizować
                tracicie czas na pisanie bzdur na forum!

Tak na marginesie. Ludzie mają prawo płakać za kimś kto był dobry i robił innym
                dobrze! Pewnie, że tęsknie za Grześkiem i jego pomysłami czy Koniem i jego
                komentarzami! Zajebiście, że ci ludzie robią teraz karierę poza Zielonką, ktoś
                docenił ich wartość a Ty masz zawistną mordę...

ONIEGIN czy wierzysz w to co piszesz??? bo piszesz jakieś merytorycznie,
                chorendalne kocoboły, które w aspekcie merytorycznej dyskusji panelowej na tym
                forum mają wieloznaczny przekaz empirycznego doświadczenia medialnego, które
                empirycznie mówi: tpzg jest do duuuupyyy!!!!
                Wolę też swoje własne kompleksy niż pomysły Żeczkowskiego (coooo?!) No cóż
                działalność pana ŻET nie przypada mi do gustu (totalnie!) wiec mam wg Ciebie
                kompleksy - dzieki za darmową psychoterpię:) BURAKU!!!!
                Jeśli pan Janusz ŻET ruszył telewizję to Ty Chłopaku jesteś pewnie jego parówą
                albo i samym Januszem bo JEŚLI JEST JEDEN ARGUMENT KTÓRY PRZEKONA mnie DO
                KREATYWNEGO DZIAŁANIA ŻYCZKOWSKIEGO na rzecz tej marnej stacji TV i tego
                światełka w tunelu to pierdolne w Ciebie głazem!

• Gość: 1zTych)hi)) Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 19:14
              Gość portalu: Connor napisał(a):

> Gość portalu: dj-jd napisał(a):
              >
              >
              > > Ale o czym ty piszesz? jesteś jednym z nich Szuwar? Nie daje sie szans mło
              > dym
              > > dziennikarzom? Przeciez redaktor naczelny Kablówy to też młody człowiek i
              > co?
              > i
              > >
              > > efekt widać na załączonym obrazku... czy on nie daje szans jakiemuś
              > > zeczkowskiemu? nie, zeczkowski jest po prostu do dupy jak reszta kablowki
              > z
              > jej
              > >
              > > naczelnym na czele!
              > > chlopie, skonczyly sie czasy rownania do szarego poziomu a talenty obronia
              >
              > sie
              > > same, patrz farzynkiewicz, mlynski czy skaj o ktorych tu mowa!
              >
              > Dj-jd - mam dziwne wrazenie ze to wlasie Ty nalezysz do bandy przeciwnikow
              > kablowki. Zawsze jak jest temat zaczepiajacy kablowke - gromadzi sie kilku
              > pisarczykow i placze - gdzie jest SKY-Piastowskie... gdzie jest Mlynski...
              > Oni odeszli w diably - nie chcieli pracowac z takim prezesem za taka kase...
              > A tak swoja droga to czy rzeczywiscie znacie kablowki w ktorych pracuje 3
              > redaktorow i robi duuuzo lepszy program?
              Hi, hi,My to się chyba znamy,co panie Connol.Kiedy będzie pan miał odwagę
              cywilną i wpisze się pod swoim nazwiskiem?Hmm..."banda przeciwników kablówki"?
              Takiego natarcia kolesi negujących Kablówkę, nie było chyba(na pewno)za żadnego
              szefa TPZG.Boli???Płacz czy krytyka obecnego stanu i po prostu wkurwik?Umiesz
              spojrzeć na to z dystansu?Obiektywnie?Nie łam się,ponoć nawet Bóg jest
              subiektywny.A poza tym skoro ktoś wspomina w/w panów, po raz któryś raz z
              kolei,to coś w tym musi być, a raczej w NICH.A skąd Ty bratku wiesz, że oni
              odeszli z powodu prezesa,przecież "męczyli się" z nim dość długo...no a
              forsa,też pewnie nie była inna.A może po prostu nie odpowiadał im nowy redaktor
              naczelny Kablówki (bo to się jakoś tak dziwnie czasowo zbiegły te dwa fakty -
              odejście,mianowanie), no iwoleli diabłaq za kompana)))hi,hi)Znam kablówkę w
              Świnoujściu gdzie trzy osoby robią chętnie oglądany program lokalny, a każda z
              tych osób to fachowiec na każdym etapie tworzenia TV
              (dziennikarka,operatorka,montaż...)Nie walczą z TVN, czy Canal Plus,oni po
              prostu słuchają uważnie opinii swoich widzów i robią program dla nich a nie dla
              siebie))))Pozdrawiam szczerze, nie zaperzaj się, wyluzuj i daj se spokój z TV
              bo ty jej po prostu nie rozumiesz!!!!
              • Gość: Connor Re: zwolnienia w kablówce IP: 213.77.27.* 24.04.03, 08:26
                Gość portalu: 1zTych)hi)) napisał(a):

> Hi, hi,My to się chyba znamy,co panie Connol.
                Nie przypominam sie zebym Cie kiedys poznawal - ale jakbys sie w cywilizowany
                sposob przedstawil - moze - to miasto jest male...

> Kiedy będzie pan miał odwagę
                > cywilną i wpisze się pod swoim nazwiskiem?Hmm..."banda przeciwników kablówki"?
                To jest forum - nie musze sie przedstawiac - napisz swoj email - chetnie
                odpisze!

> Takiego natarcia kolesi negujących Kablówkę, nie było chyba(na pewno)za
                żadnego
                >
                > szefa TPZG.Boli???Płacz czy krytyka obecnego stanu i po prostu wkurwik?Umiesz
                > spojrzeć na to z dystansu?Obiektywnie?Nie łam się,ponoć nawet Bóg jest
                > subiektywny.A poza tym skoro ktoś wspomina w/w panów, po raz któryś raz z
                > kolei,to coś w tym musi być, a raczej w NICH.A skąd Ty bratku wiesz, że oni
                > odeszli z powodu prezesa,przecież "męczyli się" z nim dość długo...no a
                > forsa,też pewnie nie była inna.A może po prostu nie odpowiadał im nowy
                redaktor

Moze masz racje - moze nie podobal im sie nowy redaktor - ale jak widac, swoich
                widzow tez mieli gdzies...

>
                > naczelny Kablówki (bo to się jakoś tak dziwnie czasowo zbiegły te dwa fakty -
                > odejście,mianowanie), no iwoleli diabłaq za kompana)))hi,hi)Znam kablówkę w
                > Świnoujściu gdzie trzy osoby robią chętnie oglądany program lokalny, a każda
                z
                > tych osób to fachowiec na każdym etapie tworzenia TV
                > (dziennikarka,operatorka,montaż...)Nie walczą z TVN, czy Canal Plus,oni po
                > prostu słuchają uważnie opinii swoich widzów i robią program dla nich a nie
                dla
                >
                > siebie))))
                No teraz to spadlem z fotela... Walcza z TVN i Canal Plus? Zagluszaja ich? A
                moze z nienacka atakuja reporterow w ciemnych zakamarkach?

> Pozdrawiam szczerze, nie zaperzaj się, wyluzuj i daj se spokój z TV
                > bo ty jej po prostu nie rozumiesz!!!!
                No teraz to ja nie rozumiem - dostalem od Ciebie zakaz ogladania TV... O
                Qurcze - nie dowiem sie co bedzie dalej w Domu Michala Wisniewskiego...

A teraz troszke bardziej serio - nie mam nic wspolnego z mediami (poza tym ze
                jestem normalnym ogladaczem TV). Zadko ogladam TV ale jezeli juz to w doborze
                kanalow kieruje sie tym - czy one mnie interesuja, czy nie - jak tak - ogladam -
                jak nie to nie. Nie marudze na forum, nie obrazam redaktora naczelnego (mimo
                ze moge miec nawet malo pozytywne zdanie na jego temat). Umiem dokladnie
                przeczytac nazwisko redaktora, o ktorym mowa w tytulowym poscie. I
                prawdopodobnie jest to moj ostatni post w tym watku, bo za chwile grupa
                mistrzow (ktorzy nawet nie umieja przepisac mojego nick'a) zaatakuje mnie w
                sposob, ktory mi nie odpowiada.
                Chcialbym porozmawiac merytorycznie i wQurza mnie poziom tej dyskusji.

Pozdro
    • Gość: Wiech Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 10:28
      Rzeczywiście komentarze pana Łukasza to "perełki". Już w wątku " Zbiór-bzdur
      Baran i spółka" cytowałem pana komentatora z kablówki, ale się powtórzę bo
      wątek ten ma szansę na sporą "oglądalność"

"Ruszyli z bandy okalającej zielonogórski owal" - czy pan K. jeszcze używa tego
      zdania? bo do momentu meczu z Plussszem średnio 4x w ciągu jednej relacji,
      potem włączyłem rzeczone tu Ostankino:)

"Loram przynajmniej optycznie zbliżył się do Hamila" - Dzizus! A można
      węchowo??? pewnie tak jeśli Loramowi z dupska śmierdzi:)

"Tak makabryczny był to wypadek dla Jacka Krzyżaniaka i dla zielonogórskiej
      bandy" - oj taaaak, dla bandy była to makabra, przewieziono ją ambulasikiem na
      ojomik do Zosi i doktora Burskiego:)

Lapsusów Kotali jest rzeczywiście wiele i niezły z tego kabaret więc tego
      faceta bym nie zwalniał bo chociaż i śmiesznie i strasznie jest...

A teraz troche o kablówce.
      Kto to jest jakiś Życzkowski??? Czy to ten nalany gość na mordzie, z małymi
      oczkami, niskim vokalem i w swetrach przed kamerą?! Naprawdę nie płakałbym nad
      jego odejsciem! Kto to jest? Co dla życia medialnego i kulturalnego zrobił?
      Pytania są retoryczne bo NIC!
      Widzieliście świąteczny sport w TVP1? Pierwsza informacja: redaktor
      Darżynkiewicz na ekranie, obszerny "nius" o laniu ZKŻ w Częstochowie itp. po
      prostu zawodostwo i serce sie raduje bo o innych meczach ani słowa tylko
      tabelki. Pogratulować lobbingu na rzecz ZG redaktorowi Darżynkiewiczowi - nie
      pierwszy to raz!

Kablówka zrobiła błąd (dla nas widzów) wypuszczając takich ludzi jak
      Darżynkiewicz. Obecny poziom programu jest diablo żenujący! Czy ktoś z kablówki
      jest mi w stanie odpowiedzieć do jakich grup społecznych kierowany jest
      Białogłowy, szelest kart o północy po południu, dzieciaczki z przedszkola czy
      przez całe święta zapętlone jaja i mecz z Unią Leszno??? Ludzie, nie macie
      pomysłu to dajcie sobie spokój!!! Bo to my płacimy za waszą indolencję!

Kto to jest więc ten Życzkowski skoro radio o nim mówi, skoro jest ten wątek???
      Czy znajdzie pracę w TVP jak Rafał Darżynkiewicz? - I DONT THINK SO...
      Kto to jest?
      Ja rozumiem, że Darżynkiewicz ma talent i przebija sie w TVP!
      Ja rozumiem - Janusz Młyński teraz z powodzeniem wracający na deski teatru!
      Ja rozumiem - Grzegorz Lipiec i Sky Piastowskie, których film wchodzi do kin w
      Polsce i zagranicą (właśnie wczoraj przeczytałem w necie, że sky piastowskie
      wyprowadziło sie do Warszawy i tam zrealizuje profesjonalny film ze znanymi
      aktorami, kolejni po Halamie, którzy uciekają...)
      Między innymi takich ludzi wywalono z kablówki na rzecz jakiegoś kotali,
      zeczkowskiego - to o czym tu gadac?!
      Co kotala zrobil dla promocji miasta, co zeczkowski zrobil oprocz tego, ze
      jakis czas temu juz chcial dezerterowac do radia zachod???

pracuje w mediach i wiem CO&JAK i mowie wam tak: po co ten watek???
      Panie Zyczkowski czy jak Ci tam, przestan robic burze w szklance wody o to, ze
      wywalaja Cie z kablowki, troche godnosci i honoru, panie nikt!
      • Gość: Oniegin Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 15:38
        Z żalem muszę stwierdzić, że cytowane tu stwierdzenia poziomem niestety żenują.
        Odnoszę wrażenie, że wyżywają się na forum nieuki i półanalfabeci, bez
        merytorycznego przygotowania o podstawach retoryki nie wspomnę. Obym się mylił,
        bo też nie chcę nikogo obrażać. Wracając do sprawy Pana Życzkowskiego to
        uważam, że szkoda by było gdyby miał odejść. Pomimo pewnych zastrzeżeń, to
        przecież dzieki jego obecności w "Kablówce" telewizja ta ruszyła wyraźnie z
        miejsca. Mam z mediami odrobinę wspólnego i wiem, że wcale nie jest łatwo
        przebić się z własną inicjatywą, spróbować forsować swój plan czy realizować
        jakąś własną wizję. Wszelkie docinki pod adresem Życzkowskiego wynikają raczej
        z kompleksów autorów niż analizy faktów i obiektywnej obserwacji. Szkoda, bo
        zapalił się malutki płomyczek nadzieji na ciekawą w swej formie telewizję.
        Wystarczyło dać temu zespołowi odrobinę czasu. A wszystkich piszących nakłaniam
        do komentarzy budownych na schemacie kryterium-kompromis, tak chyba jest
        sprawiedliwie. Pozdrawiam
      • Gość: henio Re: zwolnienia w kablówce IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 19:51
        Gość portalu: Wiech napisał(a):

> > > Widzieliście świąteczny sport w TVP1? Pierwsza informacja: redaktor
        > Darżynkiewicz na ekranie, obszerny "nius" o laniu ZKŻ w Częstochowie itp. po
        > prostu zawodostwo i serce sie raduje bo o innych meczach ani słowa tylko
        > tabelki. Pogratulować lobbingu na rzecz ZG redaktorowi Darżynkiewiczowi - nie
        > pierwszy to raz!
        >
        > Kablówka zrobiła błąd (dla nas widzów) wypuszczając takich ludzi jak
        > Darżynkiewicz. Obecny poziom programu jest diablo żenujący! Czy ktoś z
        kablówki
        >
        > > Czy znajdzie pracę w TVP jak Rafał Darżynkiewicz? - I DONT THINK SO..
        > Ja rozumiem, że Darżynkiewicz ma talent i przebija sie w TVP!
        Bez przesady z tym zachwytem nad postacią redaktora Darżynkiewicza!!! Mało
        wiesz........
        • Gość: gliździoh Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.03, 09:38
          > Bez przesady z tym zachwytem nad postacią redaktora Darżynkiewicza!!! Mało
          > wiesz........

Heniutek, sprzedawaj newsy o Koniu (R.D) jesli wiesz wiecej:)
    • Gość: marika Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 11:47
      Gość portalu: burineiro napisał(a):

> przed chwila usłyszałem w RZG, że szykuja się spore cięcia i zwolnienia w
      > kablówce. Ponoc Janusz Życzkowski jest na liście tych którzy maja odejść.
      > Jeśli to prawda to pogratulowac p. Szylderowiczowi. Dla mnie jest to
      > najlepszy dziennikarz od początku emisji kabla w ZG. No moze p.Młyński i
      > Darzynkiewicz byli na podobnym poziomie co on. Ciekawe kiedy kolejna
      > podwyzszka abonamentu? Co w zamian mamy cięcia w programie lokalnym brak
      > TVN24 stacji niemieckich itd.

Te, a co ten żeczkowski zrobił, że jest taki the beściak? bo nie kumam bazy:)
      • Gość: grid Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 12:02
        Wszyscy wiedzą o co idzie, gość chwyta się wszelkich sposobów. Najzwyczajnie
        woła RATUNKU, a tu nic. Myślę, że ten Rzeczkowski chce wywołać zamieszanie
        wokół swojej niedoli, ale za bardzo mu to nie wychodzi. Zamiast szukać nowej
        roboty klient rozgrywa swoje półprywatne wojenki podjazdowe. Jeśli jest taki
        dobry jak piszą tu jego alias-y, alias-i to znajdzie sobie ciekawą pracę. Chyba
        nie jest za bardzo tego pewien bo coś za głóśno woła NA POMOC..
        • Gość: Starywidz Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 12:29
          O PLUSACH ktorych już nie ma;Rozumiem wybór pana Darżynkiewicza,rozumiem chęć
          zrobienia kariery w UM pana Burchardta,staram sie zrozumiec zmiane swojego
          pracodawcy, bez zmieniania zawodu i miasta,pani Szczeciny - staram sieę
          zrozumieć odejścia z TPZG osób niewątpliwie zasłużonych dla rozwoju naszej
          telewizji
          Nie rozumiem,i może w końcu ktoś kompetentny wyjaśni
          mi opuszczenie Kablówki przez panów Młyńskiego, Lipca,Katarzyńskiego,równie
          zasłużonych dla telewizji miejskiej Zielonej Góry.
          O MINUSACH które jeszcze niestety bywają;Co to jest Zyczkowski?Co to jest
          Kotalla?Czym się wykazali?Po kim płakać?Co dobrego daje nam obecna telewizja
          miejska?Co nam da poza podwyższanym regularnie abonamentem???????????
    • Gość: gruba Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 14:27
      przerabialiśmy.
      Ktos odchodzi, chce naklonic szefa do zmiany decyzji lub zostawic po
      sobie
      spalona ziemie. Teraz trafi sie ze 30 wyrezyserowanych postów jaki to x
      czy y
      nie jest swietny i wspanialy i jak to go bedzie brakowac, a y2 jest fe :))
      Rada dla KABLOWKI! Brudy pierze sie we własnym domu. Dajcie sobie po
      razie, a
      nie z byle glupstwem lecicie do sieci. To zle o was o swiadczy. To jest
      nudne,
    • Gość: nielot Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 14:29

przerabialiśmy.
      Ktos odchodzi, chce naklonic szefa do zmiany decyzji lub zostawic po
      sobie
      spalona ziemie. Teraz trafi sie ze 30 wyrezyserowanych postów jaki to x
      czy y
      nie jest swietny i wspanialy i jak to go bedzie brakowac, a y2 jest fe
      :))
      Rada dla KABLOWKI! Brudy pierze sie we własnym domu. Dajcie sobie po
      razie, a
      nie z byle glupstwem lecicie do sieci. To zle o was o swiadczy. To jest
      nudne,
      • Gość: Oniegin Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.03, 15:41
        Z żalem muszę stwierdzić, że cytowane tu stwierdzenia poziomem niestety żenują.
        Odnoszę wrażenie, że wyżywają się na forum nieuki i półanalfabeci, bez
        merytorycznego przygotowania o podstawach retoryki nie wspomnę. Obym się mylił,
        bo też nie chcę nikogo obrażać. Wracając do sprawy Pana Życzkowskiego to
        uważam, że szkoda by było gdyby miał odejść. Pomimo pewnych zastrzeżeń, to
        przecież dzieki jego obecności w "Kablówce" telewizja ta ruszyła wyraźnie z
        miejsca. Mam z mediami odrobinę wspólnego i wiem, że wcale nie jest łatwo
        przebić się z własną inicjatywą, spróbować forsować swój plan czy realizować
        jakąś własną wizję. Wszelkie docinki pod adresem Życzkowskiego wynikają raczej
        z kompleksów autorów niż analizy faktów i obiektywnej obserwacji. Szkoda, bo
        zapalił się malutki płomyczek nadzieji na ciekawą w swej formie telewizję.
        Wystarczyło dać temu zespołowi odrobinę czasu. A wszystkich piszących nakłaniam
        do komentarzy budownych na schemacie kryterium-kompromis, tak chyba jest
        sprawiedliwie. Pozdrawiam
        • Gość: Mayian zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 07:56
          niech zyje buysztynowe swiatlo na owalu przy wyoclawskiej!
          • Gość: mama Re: zwolnienia w kablówce IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.03, 09:36
            yo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka