garfild707 21.02.07, 19:08 Pilnie potrzebuję namiar na sklep w którym, można kupić taki kapelusz. Niestety przespałem, a w marketach już wycofano karnawalowy towar. czy ktoś wie gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia111ks Re: gdzie kupić kapelusz dla czarownicy? 21.02.07, 19:37 jeszcze niedawno taaki widzialam w realu ale w Guben... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: gdzie kupić kapelusz dla czarownicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:48 przecież to proste... w sklepie z akcesoriami dla czarownic :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZieleE Re: gdzie kupić kapelusz dla czarownicy? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.07, 15:38 na pdogórnej na przeciwko pizzeri dagraso jest maly sklepik z wypozyczalnia takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: gdzie kupić kapelusz dla czarownicy? IP: *.ztpnet.pl 23.02.07, 08:41 najlepiej poszukaj w lumpeksach. taki mały czarny, fajny kapelusik niedawno widziałam na Podgórnej wlasnie w lumpeksiku. Po schodach, za byłymi delikatesami, obok Studenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: gdzie kupić kapelusz dla czarownicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:59 Ostatnio twarzowy kapelusz nabyłam na Łysej Górze. Polecam kolezankę Roztrede, ona ma najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś