22.02.07, 11:13
Co sądziecie o ginekologu Hołowczycu ? Jakie sa wasze doświadczenia związane
z tym lekarzem ? Jestem bardzo ciekawa, jestem w ciąży i staram sie wybrac
jakiegos lekarza, prowadzącego moją ciążę?
Obserwuj wątek
    • Gość: monikaj102 Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:57
      Idz do Labera słyszałam że jest dobrym lekarzem.
    • Gość: Tarek Re: Ginekolog IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.07, 14:16
      Zapytaj koleżanek- najlepsza rekomendacja
      • martabg Re: Ginekolog 22.02.07, 16:34
        Byly juz podobne watki na tym forum, wystarczy zainteresowac sie wyszukiwarka...
        • beata132 Re: Ginekolog 22.02.07, 16:46
          Hołowczyc prowadził moją ciążę. Przyznam, ze żadna rewelacja. Ani nie pomógł
          ani nie zaszkodził. Wizyty co 3 tyg., sam z siebie nie mówił co i jak z
          dzieckiem. Dopiero gdy sama zadawałam pytania, odpowiadał. W sumie nie mam mu
          nic do konkretnego do zarzucenia, ale gdy po raz drugi zajdę w ciążę zmienię
          lekarza. Podczas wizyt miałam wrażenie, że b. się spieszy, bo zależy mu aby
          przyjąć jak największą ilość pacjentek. Minusem jest też słaby sprzęt usg
          (przynajmniej tak było 3 lata temu). Nie mam ani jednego zdjęcia z usg. Być
          może to moja wina, bo nie prosiłam, ale z tego co się orientuję inni lekarze
          sami z siebie drukują zdjęcia płodu albo nagrywają płytki.

Sam lekarz jest miłym i b. kulturalnym czlowiekiem.
    • be.em Re: Ginekolog 22.02.07, 17:50
      ja chodzę do Sandeckiego na Zacisze... kompletnie nie mam zastrzeżeń:)
      • Gość: Facet Re: IP: *.ztpnet.pl 22.02.07, 19:45
        Hołowczyc? Odradzam zdecydowanie. Nie moge o nim innaczej napisac niż
        niewychowany gbur. I to łagodne okreslenie. Urodził nam się wczesniak- 28
        tydzien- i po cieciu cesarskim jak żona pytała go co z dzieckiem- to
        odpowiedział: JAK SIĘ URODZIŁO KILOGRAM CUKRU TO CZEGO MA SIĘ PANI SPODZIEWAC?
        Nasz Wojtek ważył 1200 g....Dobrze ze pediatrzy z "wczesniaków" uratowali nam
        dziecko, ale Hołowczyc na zawsze za te wypowiedz bedzie dla mnie nie lekarzem,
        ale zwykłym prostakiem. A lekarze na porodówce tylko ci pomogą jesli
        jestes "prywatną" pacjentką... wiec pros Boga aby nie trafic na nocny dyżur, bo
        bedą spać nie interesując się Tobą. Beda robic wszystko abys doczekała z
        porodem do dziennej zmiany... Wszak muszą się wyspać, bo w dzień czeka ich
        robota. W ich prywatnym gabinecie... (wpis dedykuję dyrektorowi szpitala w ZG)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka