Dodaj do ulubionych

gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :)

19.03.07, 09:46
niby ich wszędzie pełno, ale wszystko na jedno kopyto:) A potem nie wiem czy
jestem w swojej łazience czy u znajomych;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zasieki1 Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:04
      problem polega na tym, ze slowa fajne i tanie wzajemnie sie wykluczaja. moim
      zdaniem lepiej dolozyc pare zlotych wiecej za m.kw. i miec naprawde fajne
      kafelki. a mowie tak tylko dlatego, ze 3 lata temu kupilem tanie, ale niefajne...
      • Gość: ZieleE Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.07, 10:42
        kafelki jak kafelki, ale trzeba jeszcze do tego doliczyć klej a jak masz krzywe sciany to jeszcze inne rzeczy.
        ja sobie kupilem kafelki gresowe i pozniej buliem za worek kleju 40 zl :/

w Gaji jest nawet fajny wybór, jeśli chcesz np płytki opoczna, a czy bedziesz mial inna łazinke niz inny to zalezy jak je ułożysz, proponuje poogladac sobie rozne gazety z lazienkami jakie tam sa cuda lub strony internetowe

pozniej trzeba znalezc ekipe do tego wszystkiego co tez nie jest latwe, mi bylo szkoda kasy na fachowcow i robilem sam.. teraz zaluje :/
        moj przyszly tesc (mam nadzieje ;) ) robi super dokladnie jakbys kogos potrzebowal :]
    • Gość: BEATA Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: 213.199.233.* 19.03.07, 12:48
      GLAZURIS AL. zJEDNOCZENIA
      • Gość: Monia Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.03.07, 21:49
        Glazuris-kafle bardzo ladne-ok,ale przykre mam doswiadczenia.Zamowilam
        kafle,ktore mialy byc w ciagu 3,4 dni bo podobno byly na magazynie,a czekalam 4
        miesiace!!!!Mialam zamowionego fachowca i diabli wzielo szybki remont.Nawet
        slowa przepraszam ani pocaluj mnie w dupe nie uslyszalam.Natomiast w innym
        miejscu zamawialam kafle az z Hiszpanii-na zamowienie i czekalam miesiac.
      • Gość: Gość Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 13:13
        NIE POLECAM TEGO SKLEPU
    • sotie Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) 19.03.07, 17:14
      Glazuris, gaja, castorama, nomi, komfort, i kupa hurtowni w Domecie na
      kożuchowskiej :)
      • bellana3 Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) 20.03.07, 14:57
        na Kożuchowskiej 20F włoch ma hurtownie ze świetnymi płytkami, takimi innymi niż ta cała reszta :)
        • aski68 Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) 22.03.07, 12:29
          bellana3 napisała:

> na Kożuchowskiej 20F włoch ma hurtownie ze świetnymi płytkami, takimi innymi ni
          > ż ta cała reszta :)

potwierdzam :) mam ;))
      • Gość: franky Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.uz.zgora.pl 21.03.07, 10:46
        Glazuris, gaja... i długo długo nic a potem dopiero cała reszta...
    • Gość: jose Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.crowley.pl 20.03.07, 16:34
      PDK Ceramika, na Zaciszu i Batorego kolo Anneberga. Kiedys kupilem kapitalne
      czeskie kafle za nieduze pieniadze. Polecam.
      • Gość: sotie Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 18:30
        na Batorego juz ich nie ma, zwineli się.
        tez tam kupowalam, czekalam dwa razy dluzej niz obiecywali...
    • aski68 albo tanie... 22.03.07, 12:27
      albo fajne :))
      nie skneruj :)))

a poważniej... to na Kożuchowskiej, u Włochów, śliczne ! choć nie najtańsze :)

oraz...w Larkise , też fajne, ceny podobne do Castoramy, a robią projekt, który
      właśnie odebrałem i dowożą kafle i kleje do domu :)
      • be.em Re: albo tanie... 22.03.07, 20:23
        aski68 napisał:

oraz...w Larkise , też fajne, ceny podobne do Castoramy, a robią projekt, który
        właśnie odebrałem i dowożą kafle i kleje do domu :)

pierdzielę pojekty! ja posiadam wyobraźnię:)
        • aski68 Re: albo tanie... 26.03.07, 15:18
          wiem wiem ;)))
    • Gość: aga Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:12
      ja rok temu robiłam kapitalny remont całej łazienki coś 4 x 2 m2 kafelki
      zakupiliśmy w castoramie bo były ładne i oczywiście tanie ale jak się potem
      okazało niezbyt proste a ja chciałam eby fachowcy położyli mi je bezfugowo ale
      to się okazało niemożliwe. Ale że miała msuper fachowców ;-) to połóżyli mi je
      tak prościutko że mucha nie siada. nawet kolega który ma hurtownię z płytkami
      jak je zobaczył na ścianie to sam stwierdził że faktycznie położone świetnie
      jak na kafelki z Castoramy .a poza tym cały sprzęt do łazienki tyu umywalka,
      kabina czy baterie zakupiliśmy na Allegro bo tam o wiele taniej niż u nas w
      mieście o wiele.........Tak więc remont łazienki zrobiłam częsciami z całej
      Polski
      • Gość: muchos Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:53
        be.em jak jesteś ciągle taka nawalona, że nie możesz odróżnić łazienek sąsiadów
        od swojej to twój problem, i nie zawr. tu gitary.
        • Gość: kk Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.centertel.pl 26.03.07, 10:05
          muchos = gbur
    • Gość: ? Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.07, 22:08
      Naprzeciw Tesco na Energetyków w takiej hali sprzedaje gosciu i idzie z nim
      potargowac jakis rabacik......
    • ona17061 wiadomosc przydatna 15.01.15, 01:53
      a moze sie przydac wiadomosc, ze nowo otwarty zakład w Zielonej Górze specjalizuje się
      w dziedzinie cięcia i obróbki płytek ceramicznych i gresowych
      (jak rownież szlifowanie mozaiki gresowej i szklanej pod 45°) duza pomoc dla samowykonawcow czy specjalistow. Pozdrawiam.
      • ona17061 Re: wiadomosc przydatna 15.01.15, 01:56
        wiecej informacji italiangroup.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka