be.em 19.03.07, 09:46 niby ich wszędzie pełno, ale wszystko na jedno kopyto:) A potem nie wiem czy jestem w swojej łazience czy u znajomych;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zasieki1 Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:04 problem polega na tym, ze slowa fajne i tanie wzajemnie sie wykluczaja. moim zdaniem lepiej dolozyc pare zlotych wiecej za m.kw. i miec naprawde fajne kafelki. a mowie tak tylko dlatego, ze 3 lata temu kupilem tanie, ale niefajne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZieleE Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.07, 10:42 kafelki jak kafelki, ale trzeba jeszcze do tego doliczyć klej a jak masz krzywe sciany to jeszcze inne rzeczy. ja sobie kupilem kafelki gresowe i pozniej buliem za worek kleju 40 zl :/ w Gaji jest nawet fajny wybór, jeśli chcesz np płytki opoczna, a czy bedziesz mial inna łazinke niz inny to zalezy jak je ułożysz, proponuje poogladac sobie rozne gazety z lazienkami jakie tam sa cuda lub strony internetowe pozniej trzeba znalezc ekipe do tego wszystkiego co tez nie jest latwe, mi bylo szkoda kasy na fachowcow i robilem sam.. teraz zaluje :/ moj przyszly tesc (mam nadzieje ;) ) robi super dokladnie jakbys kogos potrzebowal :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: 213.199.233.* 19.03.07, 12:48 GLAZURIS AL. zJEDNOCZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.03.07, 21:49 Glazuris-kafle bardzo ladne-ok,ale przykre mam doswiadczenia.Zamowilam kafle,ktore mialy byc w ciagu 3,4 dni bo podobno byly na magazynie,a czekalam 4 miesiace!!!!Mialam zamowionego fachowca i diabli wzielo szybki remont.Nawet slowa przepraszam ani pocaluj mnie w dupe nie uslyszalam.Natomiast w innym miejscu zamawialam kafle az z Hiszpanii-na zamowienie i czekalam miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 13:13 NIE POLECAM TEGO SKLEPU Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) 19.03.07, 17:14 Glazuris, gaja, castorama, nomi, komfort, i kupa hurtowni w Domecie na kożuchowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) 20.03.07, 14:57 na Kożuchowskiej 20F włoch ma hurtownie ze świetnymi płytkami, takimi innymi niż ta cała reszta :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) 22.03.07, 12:29 bellana3 napisała: > na Kożuchowskiej 20F włoch ma hurtownie ze świetnymi płytkami, takimi innymi ni > ż ta cała reszta :) potwierdzam :) mam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franky Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.uz.zgora.pl 21.03.07, 10:46 Glazuris, gaja... i długo długo nic a potem dopiero cała reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.crowley.pl 20.03.07, 16:34 PDK Ceramika, na Zaciszu i Batorego kolo Anneberga. Kiedys kupilem kapitalne czeskie kafle za nieduze pieniadze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sotie Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 18:30 na Batorego juz ich nie ma, zwineli się. tez tam kupowalam, czekalam dwa razy dluzej niz obiecywali... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 albo tanie... 22.03.07, 12:27 albo fajne :)) nie skneruj :))) a poważniej... to na Kożuchowskiej, u Włochów, śliczne ! choć nie najtańsze :) oraz...w Larkise , też fajne, ceny podobne do Castoramy, a robią projekt, który właśnie odebrałem i dowożą kafle i kleje do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: albo tanie... 22.03.07, 20:23 aski68 napisał: oraz...w Larkise , też fajne, ceny podobne do Castoramy, a robią projekt, który właśnie odebrałem i dowożą kafle i kleje do domu :) pierdzielę pojekty! ja posiadam wyobraźnię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:12 ja rok temu robiłam kapitalny remont całej łazienki coś 4 x 2 m2 kafelki zakupiliśmy w castoramie bo były ładne i oczywiście tanie ale jak się potem okazało niezbyt proste a ja chciałam eby fachowcy położyli mi je bezfugowo ale to się okazało niemożliwe. Ale że miała msuper fachowców ;-) to połóżyli mi je tak prościutko że mucha nie siada. nawet kolega który ma hurtownię z płytkami jak je zobaczył na ścianie to sam stwierdził że faktycznie położone świetnie jak na kafelki z Castoramy .a poza tym cały sprzęt do łazienki tyu umywalka, kabina czy baterie zakupiliśmy na Allegro bo tam o wiele taniej niż u nas w mieście o wiele.........Tak więc remont łazienki zrobiłam częsciami z całej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchos Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:53 be.em jak jesteś ciągle taka nawalona, że nie możesz odróżnić łazienek sąsiadów od swojej to twój problem, i nie zawr. tu gitary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.centertel.pl 26.03.07, 10:05 muchos = gbur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: gdzie fajne i tanie kafelki w zg? :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.07, 22:08 Naprzeciw Tesco na Energetyków w takiej hali sprzedaje gosciu i idzie z nim potargowac jakis rabacik...... Odpowiedz Link Zgłoś
ona17061 wiadomosc przydatna 15.01.15, 01:53 a moze sie przydac wiadomosc, ze nowo otwarty zakład w Zielonej Górze specjalizuje się w dziedzinie cięcia i obróbki płytek ceramicznych i gresowych (jak rownież szlifowanie mozaiki gresowej i szklanej pod 45°) duza pomoc dla samowykonawcow czy specjalistow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ona17061 Re: wiadomosc przydatna 15.01.15, 01:56 wiecej informacji italiangroup.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś