Dodaj do ulubionych

Złodziejska Góra?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 09:42
Za www.rzg.pl

"Srebrny VW Transporter na niemieckich nuwerach skradziony ze strzeżonego
parkingu.

Zieloną Górę na pewno zapamiętają niemieccy kolarze uczestniczący w Wyścigu
Pokoju – wieczorem ze strzeżonego parkingu przy ulicy Kopernika, obok hotelu
Pod Wieżą zniknął samochód niemieckiej ekipy – srebrny VW Transporter. Cechą
charakterystyczną auta są sponsorskie naklejki na bokach.Numer telefonu to
oczywiście 997, policja zapewnia dyskrecję."

Co się dzieje w tym mieście??? W sobotę okradzino Crumpa, teraz kolarzy... A
ile wozów tygodniowo na zachodnich blachach "idzie" pod Tesco albo Auchan!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: szyyzs Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.03, 15:30
      trzba dodac do tego jeszcze dwa busy. 1 w drzonkowie i drugi w krosnie... ot
      biedni ci kolarze.
      no ale zauwazam tu pewien patriotyzm poniewaz zniknely busy niemcow i czechow.
      moze to robia polscy kolarze ;)
      • Gość: stetin Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.03, 18:57
        Swoją drogą Szczecin też pod względem walki ze złodziejami ma sporo do
        nadrobienia... Tak czy inaczej wstyd dla Polski.
    • Gość: sagan Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.03, 19:29
      Gość portalu: Miguel napisał(a):

> Za www.rzg.pl
      >
      > "Srebrny VW Transporter na niemieckich nuwerach skradziony ze strzeżonego
      > parkingu.
      >
      > Zieloną Górę na pewno zapamiętają niemieccy kolarze uczestniczący w Wyścigu
      > Pokoju – wieczorem ze strzeżonego parkingu przy ulicy Kopernika, obok hot
      > elu
      > Pod Wieżą zniknął samochód niemieckiej ekipy – srebrny VW Transporter. Ce
      > chą
      > charakterystyczną auta są sponsorskie naklejki na bokach.Numer telefonu to
      > oczywiście 997, policja zapewnia dyskrecję."
      >
      > Co się dzieje w tym mieście??? W sobotę okradzino Crumpa, teraz kolarzy... A
      > ile wozów tygodniowo na zachodnich blachach "idzie" pod Tesco albo Auchan!!!

kurwa, wypraszam sobie tą złodziejską górę;
      pierwszy raz usłyszałeś o złodziejach samochodów ?
      czy może Szczecina to nie dotyczy ?
      problemem jest, że wszystkie samochody wyprowadzono ze strzeżonych parkingów;
      to ciekawostka, jak te przedsięwzięcia działają ? przez dwa lata parkowałem na
      strzeżonym w Zastalu; oj, tam to się działo w tym czasie;
      gdy drugi raz wałamano mi się do samochodu, podziękowałem za współpracę;
      • Gość: Miguel Re: Złodziejska Góra? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 00:06
        To co dzieje się w Szczecinie generalnie mam w nosie. A wstyd mi, kiedy we
        wszystkich mediach ogólnopolskich mówią o tych busach i Crumpie.

A w ogóle co to za debilna obrona, że wszędzie kradną? O tak spektakularnych
        akcjach nie słychać przecież codziennie.

To, że przerażają mnie rzeczy, które dzieją sie w Zielonej Górze to jedno. Ale
        jeszcze bardziej przerażają mnie postawy osób wypowiadających się na tym
        forum...
        • Gość: kali Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 11:42
          ale wiesz stary, Sagan ma trochę racji, łatwo Ci z pozycji Szczecina oczerniać
          inne miasto. Myślę, ze jego argumentacja jest jak najbardziej słuszna: wszędzie
          kradną a Szczecin np. znany jest z poważnych przerzutów narkotykowych i co?
          Miło będzie Tobie i Waszym mieszkańcom jak napiszę "Ćpuński Szczecin"???
          To co z tego, że te kradzieże były spektakularne - niech lepiej policja każdą
          kradzież (nawet mojego rowera z piwnicy) traktuje tak prestiżowo jak
          poszukiwanie złodziei busów (tak na marginesie na biednych nie trafiło co
          nikogo zresztą nieusprawiedliwia).
          I już zupełnie na koniec: przykre, że masz w nosie swoje miasto i nic Cię nie
          obchodzi w przeciwieństwie np. do Sagana czy mnie.
          • Gość: Miguel Re: Złodziejska Góra? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 14:44
            Ale czym Ty piszesz? Tak dla Twojej wiedzy - o czym już dziesiątki razy
            wspominałem... - to "nie mam w nosie mojego miasta". Moim miastem jest Zielona
            Góra. A w Szczecinie tylko się uczę...
            • Gość: kali Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 16:12
              widzę stary, że zdanie innych to dla ciebie "debilna obrona" albo jeszcze
              bardziej debilne pytanie "ale o czym ty piszesz" a ja pisze, że nie mam
              obowiązku wiedzieć, że jakiś tam nijaki Miguel, jakich na świecie tysiące, nie
              jest z miasta X a z miasta Y...
              Jeśli tak bardzo cię przerażają postawy piszących tu ludzi to radzę ci abyś w
              ramach terapii wstrząsowej przeczytał swój pseudointeligenty bełkot albo
              przerzucił się na inne forum (może szczecińskie?)
              • Gość: Miguel Re: Złodziejska Góra? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 20:15
                Pewnie, że nie masz obowiązku tego wiedzieć. Ale - po pierwsze - dajesz też
                dowód swojej inteligencji oceniając moją wypowiedź po nazwie domeny, z której
                ją nadałem. Ciekawe co byś napisał - Boże obdarz nas jak najszybciej obwodnicą
                w połowie drogi między Szczeciname a Zieloną Górą - nadał ją z Gorzowa... A po
                drugie, bzdurą byłoby przypominanie mojego CV w każdej wiadomości, gdyż jestem
                na tym forum osobą o jednym z najdłuższych staży i mogę chyba zakładać, że
                ktoś kto w miarę regularnie tu zagląda - ma o tym pojecie.
            • Gość: sagan Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 17:33
              Gość portalu: Miguel napisał(a):

> Ale czym Ty piszesz? Tak dla Twojej wiedzy - o czym już dziesiątki razy
              > wspominałem... - to "nie mam w nosie mojego miasta". Moim miastem jest
              Zielona
              > Góra. A w Szczecinie tylko się uczę...

mały cytacik z forum Gorzów, chyba poznajesz ?

> Kielich goryczy się przepełnił. NIDGY nie wrócę na stałe do
              > prowincjonalnej Zielonej Góry. NIGDY!!!

czy tylko rozdwojenie jażni ? a może tylko zbliżające się wakacje ?
              wracjają do tematu, kretyńsko atakując moje miasto, zawsze otrzymasz odpowiedz;
              • Gość: Miguel Re: Złodziejska Góra? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 20:14
                Ta wypowiedź - o ile mi wiadomo - znalazła się na forum lubuskim. A umieściłem
                ją jako pierwszy pod artykułem dotyczącym najbardziej spektakularnego dowodu
                na zielonogórską "bylejakość" ostatnich lat czyli sprawy porażki w walce o
                siedzibę NSA. Nie miałem wpływu na to na jakim forum moderatorzy umieszczą ten
                wątek. Proste?
                • Gość: sagan Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 22:39
                  a co mnie moderatorzy obchodzą, o treść się rozchodzi;
                  • Gość: Miguel Re: Złodziejska Góra? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 00:12
                    No ale o co Ci chodzi? Chcesz, żebym napisał jak cudownie jest w Zielonej
                    Górze? Jakie wspaniałe i mądre mamy władze? Ile nowych inwestycji?

Dwa lata temu jeszcze miałem nadzieję, że sprawy idą w dobrym kierunku
                    (wielkie plany Listowskiego). Teraz już nie mam na to nadziei i bardzo mnie to
                    smuci.
    • Gość: Piotr Re: Złodziejska Góra? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.05.03, 00:13
      Parking strzeże, parking płaci.
      Skoro pobierają opłaty za pilnowanie samochodów, powinni w razie nie
      odzyskania samochodu przez policję (która niech wreszczie ruszy dupska)
      ponosić pełną odpowiedzialność finansową. Właściciele skradzionego samochodu
      powinni pójść do sądu i puścić właściciela parkingu w skarpetkach. Może
      następny będzie lepiej pilnował powieżonych mu samochodów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka