Gość: Kukła IP: 83.238.171.* 12.05.09, 10:40 To są właśnie problemy Bielska-Białej... nic poważnego o czym można podyskutować :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Bielski basen za płytki dla Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:42 "mówi Marek Sokołowski, dyrektor BBOSiR" Szanowny Panie, pragnę zapytać czy prawdą jest jakoby: - nieudolnie zarządzając prywatną spółką narobił Pan długów m.in. w miejskich spółkach Aqua oraz Therma? - w oświadczeniach majątkowych ukrywał Pan fakt pełnienia funkcji Prezesa Zarządu prywatnej spółki? Jeżeli to prawda, to co Pan jeszcze robi na stołku dyrektora BBOSiR?? ? Może już dość życia na koszt uczciwych bielszczan??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Obniżyć wysokość wieży o 40 cm IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 12.05.09, 11:21 Będą skakać z 9,60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Obniżyć wysokość wieży o 40 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 11:49 ale mi też problem pogłebić 40cm i uszczelnic przy obecnych środkach - no chyba ze juz tyle lat wtedy nie wytrzyma płyta żelbetowa... i ile to moze kosztowac..bez przesady? chyba ze sie nie oplaca, bo malo ludzi skacze z wiezy - ja akurat nie lubie skakac ale lubie patrezc jak niektorzy to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx zawody IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.05.09, 13:05 ale dzieki temu nie moga sie odbywac zadne zawody w skokach, zeby tego bylo malo, dlugosc basenu tez nie spelnia norm, brakuje jakis paru cm (grubosc plytek i kleju). to tez zostalo spiep.... podczas remontu. i co? i tez zadne zawody plywackie nie moga sie odbywac... cuuuudnie bbosir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: zawody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:19 Tak piszesz, jakby jakiekolwiek zawody się odbywały na Panoramie. Z czym do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: zawody 13.05.09, 01:36 Gość portalu: marlena napisał(a): > Tak piszesz, jakby jakiekolwiek zawody się odbywały na Panoramie. Z > czym do ludzi... Bo kiedys sie odbywaly. ATSD, to swietnie sie z tej 10-tki skakalo... durne przepisy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 Autor mac - jeśli jest dziennikarzem, mógł ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.05.09, 13:09 Autor mac - jeśli jest dziennikarzem, mógł sobie zadać trochę trudu i ustalić, czy w okresie tych 73 lat jakie upłynęły, były jakieś wypadki uderzenia o dno basenu przy skoku z wieży 10-metrowej? Ja o takich nie słyszałem, natomiast oglądałem w tym kapielisku wiele zawodów w skokach z trampoliny i wieży, tu przecież kręcony był film "Jutro Meksyk" ze Zbyszkiem Cybulskim! Sądzę, że zakaz unijny dotyczyć może tylko zawodów podlegających jurysdykcji unijnej, czyli raczej międzynarodowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dul Re: Autor mac - jeśli jest dziennikarzem, mógł .. IP: 195.93.135.* 12.05.09, 14:28 Ale autor nie napisał, że od 1936 r. coś się złego stało, ale że jest zakaz. A unijne przepisy nie zawsze odnoszą się tylko do zawodów międzynarodowych. W sumie głupie 40 cm, ale diabeł zawsze tkwił w szczegółach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Bielski basen za płytki dla Unii 12.05.09, 14:41 I pomyśleć, że to właśnie na tej trampolinie zaczynało karierę wielu spadochroniarzy. Również ci z PO... Odpowiedz Link Zgłoś