boccaccio 26.04.07, 09:05 Skąd to znamy? ...pod drzwiami staną, i nocą Kolbami w drzwi załomocą – Ty, ze snu podnosząc skroń, Stań u drzwi. Bagnet na broń! Trzeba krwi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kruul Re: Kominiarka- symbol IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:46 huhuha huhuha idą chłopcy z CBA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Prawo - symbol IV RP IP: 195.175.37.* 26.04.07, 10:06 I dobrze. Niech się złodzieje i łapówkarze boją. Kwas już nie ułaskawi, a jak będą fikać, to samobój może im się przytrafić. Czerwone świete krowy już nie mogą spać spokojnie, jeśli mają coś a sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck the duck Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.dialog.net.pl 26.04.07, 10:29 ...bo przyjdą czarni i ich zarżną, a potem będą coś bredzili o ochronie życia ludzkiego, godności i innych pierdołach. Boże co za kraj, jedni gorsi od drugich... :/ "Ci modlący się co rano i chodzący do kościoła Chętnie by zabili ciebie tylko za kształt twego nosa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@NIEK Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.icm.edu.pl 26.04.07, 10:50 Serce roście jak się widzi co się dzieje. W końcu sprawiedliwość jest dla wszystkich, a nie tylko dla plebsu. Który następny "nie wytrzyma napięcia"? Szmajdziński, Piechota, Ciosek? Toż to same "człowieki honoru", pewnie już czyszczą broń... Odpowiedz Link Zgłoś
trabancik Re: Prawo - symbol IV RP 26.04.07, 11:01 zaraz się okaże że babka postrzeliła się 7 razy ... w tym 4 x w głowę. Cała ta akcja to skandaliczna napaść na obywatela i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.gala.net.pl 26.04.07, 11:10 Na obywatela? Standardowe przeszukanie u podejrzanej, którego podejrzana nie wytrzymała nerwowo, co jest de facto jej przyznaniem się do winy. Jeśli zastrzelono ją celowo to kto miał w tym bizness? Jedynie SLD. W takim przypadku trzeba zrobić czystkę w ABW, gdyż widać miłośnicy poprzedniej władzy, mają tam długie rączki... Nie zapominajmy, że mafia węglowa ukradła ponad 50 miliardów złotych. Ktoś te pieniądze ma, ktoś się boi i ktoś się broni. Za promil tej kasy można kupić niemal każdego... Na szczęście podejrzanych jest znacznie więcej, a nitki prowadzą na sam szczyt czerwonej pajęczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.07, 11:34 I widzisz mały prosty człowieczku ferujesz wyroki, snujesz domysły i niszczysz może uczciwych ludzi. Celowo napisałem może, dlatego ja nie wiem czy pani Blida była winna czy też nie. Ty wiesz. To jest właśnie IV RP. Hańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.gala.net.pl 26.04.07, 12:40 No widzisz analfabeto, patrzysz, a nie umiesz przeczytać. Gdzie ja napisałem, że ktoś jest winny? Słowo 'podejrzana' nie jest już tożsame z 'winna', odkąd przestali rządzić komuniści. Sla SB'eków rzeczywiście tak było, tam masz korzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloc Prawo - symbol IV RP?? hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:12 jakie prawo taka sprawiedliwosc zadne Robert S. symbolem praworzadnosci - pokazal jak PiS traktuje prawo a Ziobro juz zamknal ( a czy w ogole byla) sprawa powolywania sie na znajomosc z nim? mszcza sie teraz na konkurencji - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klio wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzielnicowa Re: wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 17:53 zaczelo sie ciekawe kto nastepny i z ktorej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.07, 18:10 I bardzo dobrze, niech przekręty w końcu zaczną się bać. A ci co ich bronią, albo sami mają niejedno na sumieniu albo są kompletnymi idiotami i lubią jak ich inni okradają. Mozna krytykować PIS (sam to często robię) za Rydzyka, Leppera, Romana ale tutaj akurat robią kwał dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.ztpnet.pl 26.04.07, 18:25 Oczywiscie najlepiej pieprzyc ze panstwo policyjne. Jescze niedawno wszyscy gadali, że trzeba wylapywac zlodzieji, kiedy w koncu skonczyly sie przywileje dla osob z najwyzszych kregow wladzy okazuje sie ze tez zle. Gdyby do mojego domu wpadlo ABW napewno z tego powodu nie strzelalbym sobie w serce, chyba ze bym wiedzial ze cos przeskrobalem a wiezienie dla mnie bylo by czyms gorszym od smierci. SLD szuje wykozystuja nawet smierc swojej kolezanki do gry politycznej. ABW popelnilo blad, nalezalo skuc ta pania odrazu w kajdany i na ziemie !!! Padaja glupie pytania dlaczego o 6 rano , ze to szczucia ale to normalna procedura, chodzi o element zaszkoczenia, poza tym w tej samej godzinie bylo 5 innych aresztowan w tej samej sprawie. Brawo Ziobro i brawo prokuratura!! Ps. dlaczego to ciagle sie tyczy osob z SLD ? Organizacja przestepcza ?? Odpowiedz Link Zgłoś