Dodaj do ulubionych

Kominiarka- symbol IV RP

26.04.07, 09:05
Skąd to znamy?

...pod drzwiami staną, i nocą
Kolbami w drzwi załomocą –
Ty, ze snu podnosząc skroń,
Stań u drzwi.
Bagnet na broń!
Trzeba krwi!
Obserwuj wątek
    • Gość: kruul Re: Kominiarka- symbol IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:46
      huhuha
      huhuha
      idą chłopcy z CBA...
    • Gość: Waldi Prawo - symbol IV RP IP: 195.175.37.* 26.04.07, 10:06
      I dobrze. Niech się złodzieje i łapówkarze boją. Kwas już nie ułaskawi, a jak
      będą fikać, to samobój może im się przytrafić.

Czerwone świete krowy już nie mogą spać spokojnie, jeśli mają coś a sumieniu.
      • Gość: fuck the duck Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.dialog.net.pl 26.04.07, 10:29
        ...bo przyjdą czarni i ich zarżną, a potem będą coś bredzili o ochronie życia
        ludzkiego, godności i innych pierdołach.
        Boże co za kraj, jedni gorsi od drugich... :/

"Ci modlący się co rano i chodzący do kościoła
        Chętnie by zabili ciebie tylko za kształt twego nosa"
        • Gość: M@NIEK Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.icm.edu.pl 26.04.07, 10:50
          Serce roście jak się widzi co się dzieje. W końcu sprawiedliwość jest dla
          wszystkich, a nie tylko dla plebsu.

Który następny "nie wytrzyma napięcia"? Szmajdziński, Piechota, Ciosek?
          Toż to same "człowieki honoru", pewnie już czyszczą broń...
          • trabancik Re: Prawo - symbol IV RP 26.04.07, 11:01
            zaraz się okaże że babka postrzeliła się 7 razy ...
            w tym 4 x w głowę.
            Cała ta akcja to skandaliczna napaść na obywatela i tyle
            • Gość: GŁOS Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.gala.net.pl 26.04.07, 11:10
              Na obywatela? Standardowe przeszukanie u podejrzanej, którego podejrzana nie
              wytrzymała nerwowo, co jest de facto jej przyznaniem się do winy.

Jeśli zastrzelono ją celowo to kto miał w tym bizness? Jedynie SLD. W takim
              przypadku trzeba zrobić czystkę w ABW, gdyż widać miłośnicy poprzedniej władzy,
              mają tam długie rączki...
              Nie zapominajmy, że mafia węglowa ukradła ponad 50 miliardów złotych. Ktoś te
              pieniądze ma, ktoś się boi i ktoś się broni. Za promil tej kasy można kupić
              niemal każdego...
              Na szczęście podejrzanych jest znacznie więcej, a nitki prowadzą na sam szczyt
              czerwonej pajęczyny...
              • Gość: alojzy Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.07, 11:34
                I widzisz mały prosty człowieczku ferujesz wyroki, snujesz domysły i niszczysz
                może uczciwych ludzi. Celowo napisałem może, dlatego ja nie wiem czy pani Blida
                była winna czy też nie. Ty wiesz. To jest właśnie IV RP. Hańba
                • Gość: GŁOS Re: Prawo - symbol IV RP IP: *.gala.net.pl 26.04.07, 12:40
                  No widzisz analfabeto, patrzysz, a nie umiesz przeczytać. Gdzie ja napisałem,
                  że ktoś jest winny? Słowo 'podejrzana' nie jest już tożsame z 'winna', odkąd
                  przestali rządzić komuniści. Sla SB'eków rzeczywiście tak było, tam masz
                  korzenie?
          • Gość: kloc Prawo - symbol IV RP?? hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:12
            jakie prawo taka sprawiedliwosc
            zadne
            Robert S. symbolem praworzadnosci - pokazal jak PiS traktuje prawo
            a Ziobro juz zamknal ( a czy w ogole byla) sprawa powolywania sie na znajomosc
            z nim?
            mszcza sie teraz na konkurencji -
    • Gość: klio wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:14
      • Gość: dzielnicowa Re: wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 17:53
        zaczelo sie
        ciekawe kto nastepny i z ktorej strony?
        • Gość: ping Re: wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.07, 18:10
          I bardzo dobrze, niech przekręty w końcu zaczną się bać. A ci co ich bronią,
          albo sami mają niejedno na sumieniu albo są kompletnymi idiotami i lubią jak
          ich inni okradają.
          Mozna krytykować PIS (sam to często robię) za Rydzyka, Leppera, Romana ale
          tutaj akurat robią kwał dobrej roboty.
          • Gość: alek Re: wojna gangów rozpoczeta!!! IP: *.ztpnet.pl 26.04.07, 18:25
            Oczywiscie najlepiej pieprzyc ze panstwo policyjne.
            Jescze niedawno wszyscy gadali, że trzeba wylapywac zlodzieji, kiedy w koncu
            skonczyly sie przywileje dla osob z najwyzszych kregow wladzy okazuje sie ze tez
            zle.
            Gdyby do mojego domu wpadlo ABW napewno z tego powodu nie strzelalbym sobie w
            serce, chyba ze bym wiedzial ze cos przeskrobalem a wiezienie dla mnie bylo by
            czyms gorszym od smierci.
            SLD szuje wykozystuja nawet smierc swojej kolezanki do gry politycznej.

ABW popelnilo blad, nalezalo skuc ta pania odrazu w kajdany i na ziemie !!!
            Padaja glupie pytania dlaczego o 6 rano , ze to szczucia ale to normalna
            procedura, chodzi o element zaszkoczenia, poza tym w tej samej godzinie bylo 5
            innych aresztowan w tej samej sprawie.

Brawo Ziobro i brawo prokuratura!!

Ps. dlaczego to ciagle sie tyczy osob z SLD ?
            Organizacja przestepcza ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka