Dodaj do ulubionych

przedłuzanie włosów

15.05.07, 08:13
witam.
gdzie w zielonej można przedłużyć włosy i za ile ?
proszę o namiary ...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zielee Re: przedłuzanie włosów IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.07, 11:59
      po co Ci to?
      i tak widac ze sa stuczne, a po kilku miesiacach bedziesz musiala je poprawic
      szkoda pieniedzy,a facetom sie nie spodobasz dzieki sztucznym wlosom :P
      • Gość: on Re: przedłuzanie włosów IP: *.ztpnet.pl 15.05.07, 21:25
        w salonie u kingi zielona góra lub sulechów pasmo naturalne w granicach 14;18
        zł nic nie widac włosy sa super zero problemu a efekt niesamowity ja nosiłam 7
        msc
        • Gość: lil jkim Re: przedłuzanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:21
          a masz moze tam numer telefonu/??? jaka metodą oni przedłuzaja?????/ bo jezeli
          microringi... to ja dziekuje
          • Gość: on Re: przedłuzanie włosów IP: *.ztpnet.pl 16.05.07, 20:48
            to sa zgrzewy keratynowe.w sulechowie koło biedronki ten nowo otwarty.tel
            683857684
        • kulka129 Re: przedłuzanie włosów 16.05.07, 13:09
          a w sulechowie to gdzie .,masz może numer tel.
          dzięki
      • Gość: do zielaaa Re: przedłuzanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:22
        mojemu facetowi akurat spodobaly sie przedluzone wlosy,,, wiec wiesz, kwestia
        gustu
        • Gość: gosc Re: przedłuzanie włosów IP: *.ztpnet.pl 17.05.07, 16:18
          ja tez jestam za przedluzaniem wlosow, naturalnych pasm keratynowych. nosze je
          caly czas, ale nie polecam robic tego w salonach Kinga, bo maja strasznie
          drogo! za pasemko biora 18 zl, gdzie w innym salonie biora 12zl.TO JEST
          ZDZIERSTWO!!!!
          • Gość: alka Re: przedłuzanie włosów IP: *.ztpnet.pl 19.05.07, 19:51
            ja przedłużałam w salonie kinga w sulechowie za 14 zł i jestem bardzo
            zadowolona fakt ze w zielonce maja po 18 to nie fer
          • Gość: Ada Re: przedłuzanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:57
            a gfdzie przedluzasz na kreatyne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka