Dodaj do ulubionych

sandałowi skarpeciarze

01.06.07, 08:22
w czym ci kolesie chodza w zimie?? zakladaja RELAXy ale bron boze skarpet nie
zakladaja?? czy moze cos zupelnie innego.

skad sie oni biora??

czy kazdy sandalowy skarpeciarz jezdzi (jezdzil lub bedzie jezdzic) skoda??

niech oni sobie paraduja w tych granatowych skarpetach w brazowych skorzanych
sandalach po swoich krosnach arach czy nowych solach.

sandalowym skarpeciarzom mowimy stanowcze WON ;-)

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: sandałek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.07, 10:08
      hehe... to ja sandałowy skarpeciarz... bardzo lubię takich pieniaczy i dla
      takich właśnie będę nosił się z nimi z podniesioną głową po całym mieście :P

...pozdrowienia dla wszystkich sandałowych skarpeciarzy, a w szczególności...
      pieniaczy :)
      • Gość: ktosia Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.dialog.net.pl 01.06.07, 10:43
        Lepsi od sandalowych skarpeciarzy sa klapkowiskarpeciarze wysiadjacy z bmv w
        zestawie z blond-solaryjna-tipsiarsko-tapeciarska niunia :-)

skarpeta koniecznie adidas biala frotee ,
        klapek granat adidas
        niunia-na rozowo
        bmv-srebrne,granatpod klapka ;-)

aa i koniecznie musza jezdzic do egiptu/grecja na wakacje taki zestaw eksportowy.

pzdr
        k.
        • Gość: zona Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 01.06.07, 11:39
          moj maz uwielbia zakladac do sandal skarpety,matko z corka co ja sie mam,nie
          mogę mu przemowic do rozumu ze nie wyglada to dobrze,dalej to robi.A ze go
          kocham to musze to przetrawic,nie rozwiode sie przez sandaly:)
        • Gość: zona Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 01.06.07, 11:39
          moj maz uwielbia zakladac do sandal skarpety,matko z corka co ja sie mam,nie
          mogę mu przemowic do rozumu ze nie wyglada to dobrze,dalej to robi.A ze go
          kocham to musze to przetrawic,nie rozwiode sie przez sandaly:)
    • Gość: ziutek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 01.06.07, 11:39
      Ja jezdze w sandalach skoda, ale bez skarpet. Moze od dzisiaj zaczne w skarpetach?
    • Gość: sela Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:16
      Jesteś zakompleksiony i to na maksa, radzę szybciutko się wyleczyć, bo szkoda
      życia.
      Nie masz innych zainteresowań ,tylko oglądanie się za facetami czy mają
      skarpety czy nie. Pożałowania godny, jesteś :-(
      • Gość: Baśka Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:12
        A niech się ludzie ubierają jak chcą! Jeśli kogoś lubię i jest to fajny
        człowiek, to nie zmienię do niego stosunku z powodu jego skarpet/sandałów/klapek
        czy czegokolwiek w garderobie.
        • Gość: wiesniak Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 01.06.07, 18:24
          A ja mam w dupie czy to pasuje czy nie, wielki mi problem. Widocznie koledze
          zależy a by nikt o nim sobie źle nie pomyslał. Gratuluje fajny chłopak z
          Ciebie taki z klasą, bo nie nosi skarpetek z sandałami. ;)

pzdr

• Gość: teletubisia Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 01.06.07, 18:25
      Dzis sie dowiedziałem że "poznasz człowieka po jego sandałach" ;)
    • Gość: skret Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.07, 22:26
      naskrett napisał:

> niech oni sobie paraduja w tych granatowych skarpetach w brazowych skorzanych
      > sandalach po swoich krosnach arach czy nowych solach.

Ja ich u siebie nie widuje, widocznie takie wiesniaki sa tylko w wiesniackiej
      stolycy i tylko jeden mister elegantiorum naskrett
      • Gość: mariola Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:44
        A mój leszek powiedział, że nie włoży sandałów bez skarpet dopuki ja nie usunę
        tipsów (kiedy z dzieckiem przychodzę do jego pracy to ucieka gdzieś do toalety,
        a jego koleżanki mają ubaw-jest kierownikiem oddziału).Powiedzcie czy jest tak
        jak one twierdzą, że tipsy mają już tylko "panienki przy trasach"?
        • Gość: Rybka Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:15
          Pazury i opalenizna solaryjna są passe.I w złym guście.Wystarczą własne
          paznokcie, zadbane.Pasemka też minęły.Umiar, kobietki, umiar.
          • Gość: mimika Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 02.06.07, 23:47
            tipsy musza byc takie aby nie bylo widac ze to tipsy czyli umiarkowana dlugosc
            i najlepiej delikatny lakier a nie wywijasy i naklejanki na pazurach,to wyglada
            strasznie,tandetnie
            opalenizna umiarkowana,nie opalamy twarzy na ciemno bo postarza i wyglada
            strasznie
            • Gość: jaga Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:06
              Czytałam ostatnio wywiad z Curuś-Bachledą i ona powiedziała,że w "kręgach mody"
              mieć długie pazury to tak jakby cowbay robił w Los Angeles za mucho.
              • Gość: macho Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:06
                E tam Holly Wzwód-mnie niedawno na plecach zostawiła swoje paznokcie-tipsy
                jedna taka...no żonka czyjaś.
                • Gość: aga Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:12
                  Mitomanie pewnie nie wiedziałeś, że drapała ciebie kaza-żona kozła he he.
                  • bs75 Re: sandałowi skarpeciarze 05.06.07, 08:43
                    ale fajnutki wątek - warto ciągnąć !!!
                    • Gość: antylubuszanin Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.07, 18:53
                      bs75 napisał:

> ale fajnutki wątek - warto ciągnąć !!!

jasne, wiac ze swiatowe ludzie mieszkaja w tej Zielłące.
                      • Gość: ziutek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 05.06.07, 19:03
                        A Ciebie po co przywialo na to wsiowe forum?
                        • Gość: antylubuszanin Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.07, 19:33
                          Gość portalu: ziutek napisał(a):

> A Ciebie po co przywialo na to wsiowe forum?

nooo, odchamic sie w wielkiej i poteznej stolicy lubuszczyzny, niestety czuje tylko wiejski smrodek a taka potezna i piekna ta Zielona Dziura, podobno.
                          • Gość: ziutek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 05.06.07, 19:45
                            > nooo, odchamic sie w wielkiej i poteznej stolicy lubuszczyzny, niestety czuje t
                            > ylko wiejski smrodek a taka potezna i piekna ta Zielona Dziura, podobno.

Ktos Cie strasznie oklamal. Tutaj mozna tylko schamiec, bo nie wiemy co to
                            kultura, a nasza jedyna rozrywka jest winiacz pod kioskiem. Smierdzi tutaj
                            lajnem i nie mamy tramwajow. Chyba nie ma powodu zebys tutaj siedzial.
                            • Gość: antylubuszanin Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.07, 20:21
                              Gość portalu: ziutek napisał(a):

> Ktos Cie strasznie oklamal. Tutaj mozna tylko schamiec, bo nie wiemy co to
                              > kultura, a nasza jedyna rozrywka jest winiacz pod kioskiem. Smierdzi tutaj
                              > lajnem i nie mamy tramwajow. Chyba nie ma powodu zebys tutaj siedzial.

Bardzo trafna diagnoza doktorze.
                              • Gość: lubuszonek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:47
                                A w Wielkim Gorzowie mówią, że w Falubazowie jest najwięcej blondynek na 1000
                                zielonogórskich macho w 20-letnich beemach.
                                Ale ja im nie wierzę!!!
                                • Gość: antylubuszanin Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.07, 22:24
                                  Gość portalu: lubuszonek napisał(a):

> A w Wielkim Gorzowie mówią, że w Falubazowie jest najwięcej blondynek na 1000
                                  > zielonogórskich macho w 20-letnich beemach.
                                  > Ale ja im nie wierzę!!!

uuu, faktycznie u was wsiowa mentalnosc - jak ktos nie lubi waszego lubuskiego smrodku to zaraz myslicie, ze ten ktos musi byc z tej drugiej wioski i dalej go okladac sztachetami. Ja tymczasem jestem jeszcze bardziej z poludnia niz wy lubuszaki z Zielłąki.
                                  • Gość: agent północny Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 04:43
                                    Gość portalu: antylubuszanin napisał(a):
                                    >Ja tymczasem jestem jeszcze bardziej z poludnia
                                    niz wy lubuszaki z Zielłąki.

Nuu, faktycznie, ci z południa to dopiero lubuszaki-pluszaki, prawdziwe
                                    wschodnie teletubisie jednojajowe...
                                    i do tego nie z wiosek, tylko z chutorów
                                    • bs75 Re: sandałowi skarpeciarze 06.06.07, 13:58
                                      a mi po prostu chodzilo o to zeby ciagnac watek bo fajny
                                      a tu od razu mala wojna, inwektywy itd
                              • Gość: ziutek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 05.06.07, 22:14
                                Mozemy sie pozegnac pacjencie, jesli trafna.
                      • Gość: Takie Czasy Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:16
                        :-)
    • Gość: fajnamama Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.07, 13:56
      Z tego co wiem to Zielonka słynie ze zjaranych czarownic( czyt.brunet)a
      blondynek to szukać w soli.
      • Gość: pipiripi Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:15
        Ale czy te brunetki w Zielonej a blondynki w Njusoli chodzą w skarpeto-
        sandałach?
        Jesteś pewien?
        Pozdrowienia dla rudych z Gorzowa!!!
    • Gość: naskret Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 07.06.07, 23:29
      EUREKA

odkrylem

dzis wlasnie wrocilem z NRD.

sandalowi skarpeciarze to sa eNeRDowcy.

nauczyli sie mowic po polsku

fryzury a`la krotko z przodu dloogo z tylu i wasy na przedzie zamienili (nie
      wszyscy) na inne - rozne

i panosza sie po miescie zielona gora

juu teraz wiem skad tyle pustych mieszkan do zasiedlenia we frankfurcie guben z
      goerlitz.

uciekli stamtad SS (Sandalowi Skarpeciarze) hmm dlaczego?? moze ostie sie
      uczlowieczyli juu na tyle by pozbyc sie ze swego grona SS.

u nas trafili na podatny grunt.

co 4 dorosly pan nosi ozdobe pod nosem, (z tego co 2 kierowca taksowki lub autobusu)

zagadka rozwiazana.

teraz jeszcze pozostalo odpowiedziec na pytanie dlaczego oni wlasnie wybiera
      SKODY i dlaczego SKODY zawsze przyciagaja fatalnych kierowcow.
      • Gość: ziutek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 08.06.07, 01:09
        Jakis kierowca Skody chyba przelecial Ci bliska osobe skoro masz do nich takie
        uprzedzenia :)
      • Gość: traktorzysta Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 07:50

Faktycznie, większość kierowców w/w samochodów to tzw. "wąsate Bolki w
        kapeluszach", a obok na fotelu mamuśki z wyraźnymi objawami przeżarcia.
        O umiejętnościach tychże "bolków" szkoda pisać....
        • Gość: Dumny z Felicii Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 08:10
          To co, mieć Skodiczkę to obciach, wiocha, poruta????
          • Gość: ziutek Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 08.06.07, 12:44
            Tak :) Ja swoja Felicia od dzisiaj jezdze tylko po wsiach.
    • Gość: :) Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.07, 07:10
      Skarpety do sandałów zakładaja ci, którzy wstydzą sie pokazać zaniedbane stopy.
      Może więc dobrze, że to robią, bo wiemy, że nie dbaja o stopy, ale równoczesnie
      jesteśmy pozbawieni tego odrażającego widoku. Brrr!
      • Gość: WorlWalker Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.ztpnet.pl 08.06.07, 15:00
        Polacy (przynajmniej część) to taki dziwny naród. Ciągle czegoś się czepiają,
        krytykują, dyskryminują itp. Zresztą jedynie to im najłatwiej przychodzi. Mi
        osobiści nie przeszkadzają skarpeciarze. Ważne by od nich nie śmierdziało. Czy
        ktoś chodzi w skarpetkach do sandałów, czy w trampakch do garnituru, w dresie do
        Audi, boso, biłaych skarpetach do czarnych spodni, z biustonoszem czy bez pod
        bluzką, czy facet nosi damską czy meską bieliznę, czy kobieta nosi glany do mini
        itp. nie ma dla mnie znaczenia. Chyba nie po tym ocenia się człowieka (?), lecz
        po tym jaki jest (!). Zresztą ubiór czy fryzura to każdego osobista i
        indywidualna sprawa (no może za wyłlączeniem miejsca i charakteru pracy).
        Każdy jest z nas inny i czy ma gust czy nie to pojęcie względne. Ważne by
        zachować swój indywilualizm, nie ważne w jakiej formie.
        Ludzie ucywilizujcie się wreszcie. To nie komuna gdzie wszscy chodzili tak samo
        (szaro) ubrani.
        Z pozdrowieniami dla ubierających się inaczej :)
    • Gość: vinga Re: sandałowi skarpeciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:55
      Masz jakis problem ? To juz drugi watek w ktorym sie wyzywasz na skodzie. Poza
      tym chyba wszystko Ci przeszkadza. Niech kazdy nosi sobie co chce i jezdzi czym
      chce. Ktos kto chodzi w sandalkach i skarpetkach moze uwaza ze wygladasz jak
      wiesniak bez skarpet ale ma w przeciwienstwie do Ciebie odrobine taktu i
      zachowuje ta uwage dla siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka