anulka10088 07.06.07, 21:24 Mógłby mi ktoś polecić dobra krawcową w zg, która potrafi nie tylko dobrze przerobić (skrócić, zwęzić) ciuchy, ale też uszyć coś bardziej wymyślnego i zaproponować jakieś swoje pomysły??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hehe22 Re: krawcowa poszukiwana 07.06.07, 22:03 Krawcowa ta szyje stroje taneczne, więc myśle, że zrobi również bardziej wymyślne rzeczy, ale i z pewnością skróci i normalne przeróbki. Pani nazywa się p. Mataczyna, trzeba się z nią umówić telefonicznie. Robi wszystko szybko i naprawdę ładnie i dokładnie. Polecam. Jej telefon to: 068 324 47 66 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka10088 Re: krawcowa poszukiwana 07.06.07, 22:19 A mogę prosić o adres do tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patimaks Re: krawcowa poszukiwana IP: 80.50.56.* 15.06.07, 12:14 A czy ktos zna panią, która zajmuje się tzw. cerowaniem artystycznym? Podobno są takie osoby, które kiedyś pracowały w Polskiej Wełnie i potrafią pięknie naprawiać odzież. Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: krawcowa poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:33 Moge polecic znaną krawcową ktora szyje,skraca,przerabia najrózniejsze rzeczy od bardzo dawna. Ma swój zakład krawiecki . Do wiekszych zamówien np. uszycie na miare kostiumu czy tez sukni trzeba sie z nią umowic przez telefon. Pani Kazimiera Miądlicka tel.kom.0-608-336-001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: krawcowa poszukiwana IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.07, 18:52 W centrum na Niepodległosci 8a - w ciagu budynków spółdzielni rzemieślniczej obok galerii Piotr i Paweł, znajdziesz dobrą krawcową. Zakład Krawiecki "Anait" mieści sie na parterze. Szyld znajdziesz bez problemu. Pani szyje na miare, ma też wiele wlasnych ciekawych projektów które można obejrzeć. Osobiscie jestem bardzo z niej zadowolona bo jest dokładna i solidna i moge goraco polecić.Pani nazywa sie Anait Migdałek - tel. 603280523. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: krawcowa poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 20:03 Anait tak!!! Kreatywna, staranna i terminowa. Korzystam z jej usług i jestem bardzo zadowolona. Umie zrobić niemożliwe rzeczy! Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś