doras7 12.06.07, 12:36 Czy ktoś w Zielonej Górze korzystał z usług jakiegoś gabinetu stomatologicznego w zakresie implantów. Czy możecie kogoś polecić i podać orientacyjne koszty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bebe Re: implanty stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 00:03 implanty wstawiają m in. w gabinecie stomatologicznym J. Potocka w intermarche na jędrzychowie. Przyjeżdza tam pani protetyk z Wrocławia, podobno dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: implanty stomatologiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:52 polecam Klinikę implantologii HAHS w Szczecinie. Jedni z lepszych w Polsce jesli chodzi o implanty. www.hahs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW A jak się kształtują tam ceny, tak orientacyjnie? IP: 57.66.78.* 27.06.07, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
murynek_zg Re: A jak się kształtują tam ceny, tak orientacyj 30.06.07, 23:16 odwiedzilam ich strone. maja szeroki zakres uslug no i przede wszystkim strone! jest na niej wszystko. juz do nich napisalam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent888 Re: implanty stomatologiczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.07, 11:03 Ja moge polecic: www.artdent-slubice.pl/index.html ich uslugi sa na bardzo wysokim poziomie. polecam z wlasnego doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
murynek_zg Re: implanty stomatologiczne 03.07.07, 09:24 ze szczecina juz dostalam odpowiedz, ze na konsultacji zostana przedstawione koszta leczenia. nie ukrywam ze wygodniej byloby dla mnie rozpocząć leczenie w slubicach, bo wiadomo, blizej. pacjent888 dzieki za podanie ich strony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent888 Re: implanty stomatologiczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.07, 22:50 Czasami wykonuja zabiegi w swojej klinice w ZG stomatologicznej - tak mi sie akurat przytrafilo :). jeszcze raz moge polecic bo swietna obsluga - fachowa i mila :). co do cen to nie wiem jak sie teraz ksztaltuja. Odpowiedz Link Zgłoś
murynek_zg Re: implanty stomatologiczne 04.07.07, 08:54 Slubice tez odpowiedzialy, ze zapraszaja na "bezplatna" konsultacje. gdzie maja swoj gabinet w zielonej gorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent 888 Re: implanty stomatologiczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.07, 21:08 Tak jak pisalem w zg raczej takich zabiegow nie robia. kwestia chyba rozmowy. Ich przychodnia to: Verus. Przychodnia stomatologiczna, Wyszyńskiego 99. Odpowiedz Link Zgłoś
murynek_zg Re: implanty stomatologiczne 10.07.07, 11:05 Klinika w slubicach chyba nie lubi odpisywac na maile. Pierwszy mail ktory od nich otrzymalam byl automatyczna odpowiedzia ze strony ich poczty, nie ich samych. Teraz staram sie cos blizej dowiedziec i odpowiedzi jak nie bylo tak nie ma. Chyba zdecyduje sie na klinike w szczecinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: implanty stomatologiczne IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.18, 22:06 Rewelacyjny specjalista, pomógł mi w sytuacji z która problem mieli chirurdzy z Wrocław. Polecam olbrzymie doświadczenie implantycieslak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś