Dodaj do ulubionych

implanty stomatologiczne

12.06.07, 12:36
Czy ktoś w Zielonej Górze korzystał z usług jakiegoś gabinetu
stomatologicznego w zakresie implantów.
Czy możecie kogoś polecić i podać orientacyjne koszty?
Obserwuj wątek
    • Gość: bebe Re: implanty stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 00:03
      implanty wstawiają m in. w gabinecie stomatologicznym J. Potocka w intermarche
      na jędrzychowie. Przyjeżdza tam pani protetyk z Wrocławia, podobno dobra.
    • Gość: janusz Re: implanty stomatologiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:52
      polecam Klinikę implantologii HAHS w Szczecinie. Jedni z lepszych w Polsce
      jesli chodzi o implanty.
      www.hahs.pl
      • Gość: MW A jak się kształtują tam ceny, tak orientacyjnie? IP: 57.66.78.* 27.06.07, 10:28
        • murynek_zg Re: A jak się kształtują tam ceny, tak orientacyj 30.06.07, 23:16
          odwiedzilam ich strone. maja szeroki zakres uslug no i przede wszystkim strone!
          jest na niej wszystko. juz do nich napisalam :-)
    • Gość: Pacjent888 Re: implanty stomatologiczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.07, 11:03
      Ja moge polecic:
      www.artdent-slubice.pl/index.html
      ich uslugi sa na bardzo wysokim poziomie. polecam z wlasnego doswiadczenia.
      • murynek_zg Re: implanty stomatologiczne 03.07.07, 09:24
        ze szczecina juz dostalam odpowiedz, ze na konsultacji zostana przedstawione
        koszta leczenia. nie ukrywam ze wygodniej byloby dla mnie rozpocząć leczenie w
        slubicach, bo wiadomo, blizej.
        pacjent888 dzieki za podanie ich strony :-)
        • Gość: pacjent888 Re: implanty stomatologiczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.07, 22:50
          Czasami wykonuja zabiegi w swojej klinice w ZG stomatologicznej - tak mi sie akurat przytrafilo :). jeszcze raz moge polecic bo swietna obsluga - fachowa i mila :). co do cen to nie wiem jak sie teraz ksztaltuja.
    • murynek_zg Re: implanty stomatologiczne 04.07.07, 08:54
      Slubice tez odpowiedzialy, ze zapraszaja na "bezplatna" konsultacje. gdzie maja
      swoj gabinet w zielonej gorze?
      • Gość: pacjent 888 Re: implanty stomatologiczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.07, 21:08
        Tak jak pisalem w zg raczej takich zabiegow nie robia. kwestia chyba rozmowy. Ich przychodnia to: Verus. Przychodnia stomatologiczna, Wyszyńskiego 99.
        • murynek_zg Re: implanty stomatologiczne 10.07.07, 11:05
          Klinika w slubicach chyba nie lubi odpisywac na maile. Pierwszy mail ktory od
          nich otrzymalam byl automatyczna odpowiedzia ze strony ich poczty, nie ich
          samych. Teraz staram sie cos blizej dowiedziec i odpowiedzi jak nie bylo tak nie
          ma. Chyba zdecyduje sie na klinike w szczecinie..
    • Gość: Adam Re: implanty stomatologiczne IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.18, 22:06
      Rewelacyjny specjalista, pomógł mi w sytuacji z która problem mieli chirurdzy z Wrocław. Polecam olbrzymie doświadczenie implantycieslak.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka