Dodaj do ulubionych

Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę

14.06.07, 20:49
Fajnie.Niech teraz zainstaluja glosniki-szczekaczki i puszczaja piosenki
religijne cala dobe.
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.ztpnet.pl 14.06.07, 20:56
      Miałem Ci nie odpisywać.Ale jednak ktoś musi Ci powiedzieć że jesteś tępy.Czy
      Twój ograniczony móżdżek słyszał gdzieś ,,,,,,ze wieże kośsłżą do puszczania
      muzyki???Będę się za Ciebie modlił.
      • trabancik do bibi 15.06.07, 07:42
        zastosowania bywają różne:
        miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,4222897.html
        • Gość: bibi Re: do bibi IP: *.ztpnet.pl 15.06.07, 15:50
          zastosowania bywają różne-nie wiem o co chodzi.Czy sugerujesz że jak nie będzie
          wież to ilość samobujstw się zmniejszy????
          • Gość: ziutek Re: do bibi IP: *.ztpnet.pl 18.06.07, 17:25
            Miałem Ci nie odpisywać.Ale jednak ktoś musi Ci powiedzieć że jesteś tępy.Czy
            Twój ograniczony móżdżek słyszał gdzieś ,,,,,,ze wieże kośsłżą za skocznie dla
            samobojco???
      • Gość: ateista Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:23
        własnie wczoraj był reportaż w TV o wygrywaniu muzyczki "Gdy poranne wstają
        zorze" z wieży kościelnej.
    • Gość: thunder Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.icm.edu.pl 14.06.07, 20:57
      ..."marmurowej podstawie"

Oj Pani Walocha, gwiazdo zielonogórskiego dziennikarstwa może by tak się
      nauczyć odróźniać cegłę od marmuru?
    • zdzis1 Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 14.06.07, 22:05
      No i wlasnie te dzwony bija. O 22:00. Super :( - ciekawe czy rano zaczna od 6:00.

z
      • Gość: dziewczyna Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.uz.zgora.pl 15.06.07, 08:27
        Aleś Ty madry ;/ Biły wczoraj o 22 co mialo symbolizowac zakonczenie pracy!!!!
        Ludzie myslcie co piszecie!!!
    • Gość: Kotek Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 07:34
      Na wieży jest wielki, potężny baner, na którym pisze Zakład Konstrukcji
      Stalowych "LUBSTAL", a nie Metalowych.
    • mamuska30i4 Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 15.06.07, 09:05
      głośniki już dawno są zainstalowane. W niedzielę wszystkie msze słychać na
      całym osiedlu. Aż boję się pomyśleć jak głosno będzie gdy zabiją dzwony. Już
      teraz nie mozna oglądać telewizji przy otwartym oknie. Nie jestem przeciwna
      kościołowi, ale gdzie wolność wyznania? Czy nie katolicy mieszkający w pobliżu
      muszą być zmuszani do "biernego" uczestniczenia we mszy? Kościół jest duży i
      wszyscy spokojnie zmieszczą się w środku, nie widzę potrzeby umieszczania
      głośników na zewnątrz. I jeszcze jedno. Wczoraj dzwony biły po 22. Większość
      ludzi szło dzisiaj do pracy/szkoły. To było zakłócanie ciszy nocnej. Mam
      nadzieję że o jednorazowy incydent!
      • irenka82 Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 15.06.07, 09:36
        oj mamuska,o 22 to nawet porzadnie ciemno nie jest, a ty juz dziecko kladziesz
        spac? i sama tez chodzisz spac z kurami? i ilez te dzwony bily, z dziesiec
        minut? nie narzekaj tyle
        • Gość: Tatuś Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.07, 10:29
          Oj Irenka, widać, że młoda jesteś. My kładziemy dzieci najpóźniej o 21 aby mieć
          jeszcze chociaż troszkę czasu dla siebie ( a dzieci mamy jeszcze drobne). Jak
          dorośniesz to zmieni Ci się pogląd na świat i rozkład dnia. Pomyśl co piszesz.
          Oczywiście nie piszę tego w obronie "mamuśki" ale tak w ogóle.
    • Gość: Barnaba Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.icob.de 15.06.07, 10:40
      Pewnie... nich puszczaja muzyke przez pol niedzieli, kiedy czlowiek chce
      wypoczac. Nikt nie patrzy na to, ze w poblizu jest masa blokow i nie kazdy ma
      ochote sluchac msze przez pol dnia. Przecie nie kazdy jest "katolik". Dziekujemy
      za wierze, teraz beda jeszcze przez pol niedzieli napi... w dzwony. Mieszkaniec
    • mamuska30i4 Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 15.06.07, 12:16
      Żebyście mnie źle nie zrozumieli. Też jestem katoliczką, chodzę z dzieckiem do
      kościoła, ale chcę mieć możliwość wyboru. Mądrzy są Ci, którzy mieszkają daleko
      od kościoła i nie przeszkadza im hałas. Ale co mają powiedzieć mieszkańcy?
    • Gość: GOŚĆ Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 15:29
      MOŻE ZAMIAST TAKIEGO GMACHU JAK HALA SPORTOWA, OBŁUDNY KLERZE, DAĆ PIENIĄDZE NA
      DOMY DZIECKA, DOMY STARCÓW, HOSPICJA, DOMY SAMOTNYCH MATEK CO???PO CO, BO TAK
      TO BY NIE BYŁOBY WIDAĆ JAKĄ POTĘGĄ W POLSCE JEST KLER KATOLICKI, FEE!!!
    • Gość: ziutek Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.ztpnet.pl 18.06.07, 17:23
      Nie kracz. Mieszkam niedaleko.
      • irenka82 Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 18.06.07, 18:13
        gosc,jak chcesz to sobie daj darowizne na hospicjum, dom dziecka czy inny
        osrodek pomocy. w kosciele pieniadze byly zbierane na budowe wiezy, kto chcial
        to dawal, wiec sie nie rzucaj niepotrzebnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka