chardonnay11 14.06.07, 20:49 Fajnie.Niech teraz zainstaluja glosniki-szczekaczki i puszczaja piosenki religijne cala dobe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.ztpnet.pl 14.06.07, 20:56 Miałem Ci nie odpisywać.Ale jednak ktoś musi Ci powiedzieć że jesteś tępy.Czy Twój ograniczony móżdżek słyszał gdzieś ,,,,,,ze wieże kośsłżą do puszczania muzyki???Będę się za Ciebie modlił. Odpowiedz Link Zgłoś
trabancik do bibi 15.06.07, 07:42 zastosowania bywają różne: miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,4222897.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: do bibi IP: *.ztpnet.pl 15.06.07, 15:50 zastosowania bywają różne-nie wiem o co chodzi.Czy sugerujesz że jak nie będzie wież to ilość samobujstw się zmniejszy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: do bibi IP: *.ztpnet.pl 18.06.07, 17:25 Miałem Ci nie odpisywać.Ale jednak ktoś musi Ci powiedzieć że jesteś tępy.Czy Twój ograniczony móżdżek słyszał gdzieś ,,,,,,ze wieże kośsłżą za skocznie dla samobojco??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:23 własnie wczoraj był reportaż w TV o wygrywaniu muzyczki "Gdy poranne wstają zorze" z wieży kościelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thunder Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.icm.edu.pl 14.06.07, 20:57 ..."marmurowej podstawie" Oj Pani Walocha, gwiazdo zielonogórskiego dziennikarstwa może by tak się nauczyć odróźniać cegłę od marmuru? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzis1 Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 14.06.07, 22:05 No i wlasnie te dzwony bija. O 22:00. Super :( - ciekawe czy rano zaczna od 6:00. z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.uz.zgora.pl 15.06.07, 08:27 Aleś Ty madry ;/ Biły wczoraj o 22 co mialo symbolizowac zakonczenie pracy!!!! Ludzie myslcie co piszecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 07:34 Na wieży jest wielki, potężny baner, na którym pisze Zakład Konstrukcji Stalowych "LUBSTAL", a nie Metalowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska30i4 Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 15.06.07, 09:05 głośniki już dawno są zainstalowane. W niedzielę wszystkie msze słychać na całym osiedlu. Aż boję się pomyśleć jak głosno będzie gdy zabiją dzwony. Już teraz nie mozna oglądać telewizji przy otwartym oknie. Nie jestem przeciwna kościołowi, ale gdzie wolność wyznania? Czy nie katolicy mieszkający w pobliżu muszą być zmuszani do "biernego" uczestniczenia we mszy? Kościół jest duży i wszyscy spokojnie zmieszczą się w środku, nie widzę potrzeby umieszczania głośników na zewnątrz. I jeszcze jedno. Wczoraj dzwony biły po 22. Większość ludzi szło dzisiaj do pracy/szkoły. To było zakłócanie ciszy nocnej. Mam nadzieję że o jednorazowy incydent! Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 15.06.07, 09:36 oj mamuska,o 22 to nawet porzadnie ciemno nie jest, a ty juz dziecko kladziesz spac? i sama tez chodzisz spac z kurami? i ilez te dzwony bily, z dziesiec minut? nie narzekaj tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatuś Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.07, 10:29 Oj Irenka, widać, że młoda jesteś. My kładziemy dzieci najpóźniej o 21 aby mieć jeszcze chociaż troszkę czasu dla siebie ( a dzieci mamy jeszcze drobne). Jak dorośniesz to zmieni Ci się pogląd na świat i rozkład dnia. Pomyśl co piszesz. Oczywiście nie piszę tego w obronie "mamuśki" ale tak w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barnaba Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.icob.de 15.06.07, 10:40 Pewnie... nich puszczaja muzyke przez pol niedzieli, kiedy czlowiek chce wypoczac. Nikt nie patrzy na to, ze w poblizu jest masa blokow i nie kazdy ma ochote sluchac msze przez pol dnia. Przecie nie kazdy jest "katolik". Dziekujemy za wierze, teraz beda jeszcze przez pol niedzieli napi... w dzwony. Mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska30i4 Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 15.06.07, 12:16 Żebyście mnie źle nie zrozumieli. Też jestem katoliczką, chodzę z dzieckiem do kościoła, ale chcę mieć możliwość wyboru. Mądrzy są Ci, którzy mieszkają daleko od kościoła i nie przeszkadza im hałas. Ale co mają powiedzieć mieszkańcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 15:29 MOŻE ZAMIAST TAKIEGO GMACHU JAK HALA SPORTOWA, OBŁUDNY KLERZE, DAĆ PIENIĄDZE NA DOMY DZIECKA, DOMY STARCÓW, HOSPICJA, DOMY SAMOTNYCH MATEK CO???PO CO, BO TAK TO BY NIE BYŁOBY WIDAĆ JAKĄ POTĘGĄ W POLSCE JEST KLER KATOLICKI, FEE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę IP: *.ztpnet.pl 18.06.07, 17:23 Nie kracz. Mieszkam niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Kościół Ducha Świętego ma wreszcie wieżę 18.06.07, 18:13 gosc,jak chcesz to sobie daj darowizne na hospicjum, dom dziecka czy inny osrodek pomocy. w kosciele pieniadze byly zbierane na budowe wiezy, kto chcial to dawal, wiec sie nie rzucaj niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś