Dodaj do ulubionych

notariusze zielona góra

09.07.07, 18:38
witam.
po raz pierwszy miałam przyjemność korzystać z usług notariusza.
było to biuro na ulicy Jedności - biuro pani Hańskiej.
Szczerze nie polecam. Byliśmy zbulwersowani jej zachowaniem.
Ledwo usiadla zaczęła czytać akt notarialny, nie dając go do przeczytania.
Nie podobało jej się że ze stroną sprzedającą poprosiliśmy o poprawkę.
Nawet nie było stać jej żeby powiedzieć: do widzenia. Chyba 5 tyś które
dostała za 15 minut pracy było za mało. Arogancja i brak kultury.
Kiedy poprosiłam żeby wytłumaczyła mi jeden paragraf z wielką łaską
odburknęła. Nie polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: notariusze zielona góra IP: *.ztpnet.pl 20.07.07, 13:15
      Witam,
      rzeczywiście masz rację, za takie pieniądze trochę kultury się należy. Zatem
      jeśli ktoś wybiera się do notariusza polecam Panią Żukowską, która ma siedzibę
      na przeciwko sądu przy Jedności. Bardzo miła i kulturalna osoba i taki też jest
      jej personel. Poprawki wprowadza na bieżąco, niejasne kwestie tłumaczy bez
      żadnego gadania, sama nawet jeśli widzi,że ktoś czegoś nie rozumie zaczyna
      tłumaczyć paragrafy z kodeksu, itp. Jest cierpliwa, jak to było w przypadku
      dziadka od którego kupowałam mieszkanie.
      • Gość: L-3 Re: notariusze zielona góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.14, 16:16
        pANI żUKOWSKA ,pAN śMIAŁEK.

oDRADZAM HAMSKA,.
    • Gość: miss Re: notariusze zielona góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:37
      zgadzam sie....
      sieka, pieniadze, szmal i znikaj gosciu, zaplaciles i sioooooo

nastepny czeka!!!!

jak z lekarzami na prywatnej praktyce... brac szaml za 5 minut i siooo i
      nastepny i 700 minimum dziennie za wizyty

a szacunek dla klienta?

tego to sami wymagaja dla siebie wszedzie..... buraczaństwo

• Gość: j23 kasy fiskalne dla lekarzy i prawników!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 07:54
        kiedy wprowadzi sie kasy fiskalne dla lekarzy i prawników?
        • Gość: ? Re: kasy fiskalne dla lekarzy i prawników!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.07, 21:51
          NIGDY -kasy fiskalne są dla kioskarzy,babć klozetowych itp.itd. ,....ale nie
          dla BIEDNYCH !!!!!!!!!prawników i lekarzy -wszak oni nie mają w swych
          prywatnych gabinetach wcale ruchu ,więc jakie transakcje mieliby w tych kasach
          rejestrować????????????????
      • alcio05 Re: notariusze zielona góra 14.05.14, 00:58
        ja polecam na drzewnej kolo ermitarza pania miskiewicz super babka mila i wogole
    • Gość: MAXX Re: notariusze zielona góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.07, 23:06
      Co za róznica który notariusz skoro WSZYSCY biorą MAXYMALNE stawki ,a na
      pytanie o rabat patrzą na ciebie jak na dziwaka jakiegoś ( znam to spojrzenie z
      niedawnych okoliczności) - KONKURENCJI na tym rynku trzeba ............zdrowej
      konkurencji .............
      • Gość: raise Re: notariusze zielona góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.07.07, 10:54
        Rozumiem, że ogólne prawo do negocjowania taksy notarialnej u nas nie ma
        miejsca? Niedługo mam podpisywac akt i miałam wybrać najtańszego... a tu co?
        Nie ma nawet co gadać?
        • Gość: N Re: notariusze zielona góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.07.07, 11:23
          Idz do Miskiewiczowej na Jednosci - najlepsza i już. Normalne ceny i pomoc
          prawna często bez żadnych kosztów. Personel przemiły i bardzo fachowy.
          Pozdrawiamy Panią Notariusz
          • Gość: Gość Re: notariusze zielona góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.14, 20:08
            Pani Miskiewicz- pośredniczyła w sprzedaż mieszkań zakładowych dla 5 rodzin bez drogi. Wie o tym Urząd Miasta. Sąsiedzi z drugiego bloku zagrodzili nam przejazd- skutki finansowe ponosimy do dzisiaj, a minęło już kilka ladnych lat.
          • Gość: gosc portalu alcio Re: notariusze zielona góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.14, 22:45
            popieram kolezanke pani miskiewiczi jej pomocnicze najlepsze
      • trzezwespojrzenie Re: notariusze zielona góra 20.11.16, 16:00
        Człowiek się uczy 5 lat na jednolitych studiach magisterskich, które są bardzo wymagające. Następnie walczy o aplikację, podczas której lżej nie jest. Potem asesura i praca na własny rachunek, z osobistą odpowiedzialnością za ewentualne błędy/pomyłki. No tak, ale ludziom ciągle się wydaje, że taki notariusz wymyśla i po godzinach śpi na pieniądzach. A utrzymanie pracowników? A utrzymanie kanelarii? A wspomniane ciężkie lata nauki? A pracowanie pod pieczęcią państwową? A osobista odpowiedzialność majątkowa? Ludzie są źli, bo taki urzędnik nie wiąże ledwo końca z końcem, tylko zarabia nieco więcej niż średnia krajowa... porażka. Jak w dewizie: ja mam źle to i innym musi być źle. Ta wspaniała "konkurencja" już jest. Można znaleźć "tanie" kancelarie. Ale czy ich jakość i uprzejmość notariuszy jest lepsza? Za te marne pieniądze? Wątpię. Na pańskim rynku pracy też mam życzyć pojawienia się " zdrowej konkurencji"? A może się pan oburzy? I tak już zupełnie na koniec: błagam pana! Niech pan pisze komentarze w języku polskim, z zachowaniem zasad, bez błędów ortograficznych, niepoprawnych wielokropków itp. Przecież tego wymaga pan też od notariuszy :). Pozdrawiam.
    • Gość: lubuszanka 2 Re: notariusze zielona góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.14, 16:06
      Napuszona,nabzdyczona.Mnie ,też potraktowała podobnie,ale mocno dostała po nosie,bardzo ,bardzo mocno.
      • Gość: gosc portalu alcio Re: notariusze zielona góra IP: 62.87.225.* 16.05.14, 13:55
        nie prawda co piszecie o pani miskiewicz super babka w tym co robi a ze 1 czy 2 byla zła czy nie miala humoru to co poprostu czlowiek jak kazdy inny moze miec gorszy dzien ciekaw czy ten kto na nia wypisuje takie glupoty to zawsze jest w humorze
    • Gość: mh Re: notariusze zielona góra IP: *.static.chello.pl 22.05.14, 14:45
      Też polecam Panią Miśkiewicz.
      Miła atmosfera, poprawki na bierząco bez żadnych fochów.
      Obdzwoniłam wcześniej wszystkich notariuszy w Zielonej Górze i Nowej Soli - podawałam kwotę i mi przeliczano opłaty. Pani Miśkiewicz była najtańsza.
    • qazpablo Re: notariusze zielona góra 03.09.15, 15:07
      notariusz
    • Gość: Tomek Re: notariusze zielona góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.18, 14:26
      Jest nowy Notariusz Zielona Góra działa od miesiąca byłem u niego polecam ,szybko sprawnie, wszystko wytłumaczył Polecam
    • Gość: Marcin Re: notariusze zielona góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.18, 15:09
      Ja też polecam nowy Notariusz Zielona Góra dobre ceny i terminy,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka