syx11 17.07.07, 10:02 Znacie miejsca w województwie gdzie można pojechac? Z malutkim dzieciem więc przydałyby się jakieś drzewa. Dąbie, Ochla odpadają. Może jakieś ośrodki na jeziorami warte polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gj Re: nad wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:37 a niesulice? łagów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: nad wodę IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.07, 02:37 gj napisał: > a niesulice? łagów? potwierdzam. jest ładnie i są drzewa: łagów, niesulice, a także przełazy, garbicz, lubniewice, i.t.d. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: nad wodę 17.07.07, 11:48 Znajomi jeżdżą do Wojnowa , nie byłem tam z 15 lat , ale może być fajnie Fajna plaża jest też w Łochowicach , 3 km od Krosna Odrz., polecam ośrodek "wojskowy" plaża z cieniem, bar przy plaży, można połowić rybki :) , kajaki itp jadąć dalej jest Struga, całkiem dzikie jezioro :) w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
er_ra Re: nad wodę 17.07.07, 12:30 podobno w Łochowicach jest teraz nowo otwarta plaża miejska, wstep za darmo. Sama nie byłam, ale znajomi polecali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nad wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:37 polecam Gryżynę, fajna plaża , lasek, trochę cienia - dla dzieci extra Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: nad wodę 17.07.07, 13:58 Gryżyna jest Super, czysta woda ! cień , no ale daleko od Zielonej jak większość jezior Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: nad wodę 17.07.07, 13:57 er_ra napisała: > podobno w Łochowicach jest teraz nowo otwarta plaża miejska, wstep za darmo. > Sama nie byłam, ale znajomi polecali! nie byłem jeszcze, może jutro przy okazji rodzinnych odwiedzin :) ale widziałem zdjęcia i wygląda ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: nad wodę IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.07, 03:30 www.galeria.lasypolskie.pl/d/85-4/smieci.gif :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wędkarz Re: nad wodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:22 Fajnie jest w Niesulicach i Łagowie. Ale gdzie jeszcze? W Sławie brudna woda jest Odpowiedz Link Zgłoś